עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אוכל לפתור את הבעיה ? גם בכרטיס מסך HD3650 לא היה לי את ה- Overdrive

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  2. שלום רב לכולם, שני שאלות: 1. ברשותי כ.מסך 1900XT, האם שווה להחליפו? או שיש לו עוד שנה לחיות? הרזולוציה שאני משחק במשחקים היא 1280/1024, וזה עדיין זז לי מעולה במשחקים שאני משחק. (GOW/C&C/Crysis) 2. אם כבר לקנות חדש, איזה מומלץ? בהתחשב בעובדה שאני משחק ברזולוציה הנ"ל? כמו כן יש להתחשב בנתונים של הספק כח שלי (400W ליברטי), והמפרט הרשום מטה. תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by Skippy,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. הרצתי בדיקה ב 3DMARK06 וביטלתי ת SLI דרך הדרייבר . קיבלתי עם כרטיס אחד 10547 . SM2 - בסביבות ה 4700 פלוס מינוס . SM3 - בסביבות ה 4300 אני חושב . החזרתי ת SLI דרך הדרייבר . ועם שתי הכרטיסים אני מקבל 11926 . SM2 - 5766 SM3 - 4555 איפה השיפור פה ? ראיתי כאלה עם 9600SLI מקבלים 15 אלף . בדקתי אם אחד החיבורים השתחרר או משו, אבל הכל נראה לי במקום...למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by americium,

מדברים על הכרטיס הזה לא מעט זמן אבל הוא עוד לא הגיע. לפי שמועות מבוססות הוא יגיע לקראת סוף מאי. ה-9600GSO החדש של אנוידיה שיצא השבוע אמור להתחרות בו. מה אתה אומרים על ה-3830? יש לכם מידע חדש שנתקלתם בו? שמעתם מתי הוא מושק? פה זה המקום לדבר עליו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by base1,

רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by tulip42,

אני לפני קניית הכרטיס. איני יודע איזו חברה לקנות. הכרטיס מיוצר בטכנולוגיית NVIDIA, האם יש העדפה לחברה מסוימת? TWINTECH, INNOVISION, PINE XFX וכדומה תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. ברור לי שלא כל משחק יפעל חלק ברזולוציה כזאת אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק ובהתאם זיכרון ראם.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by The_magament,

זה סוף סוף יצא! אני מוריד עכשיו. http://service.futuremark.com/3dmvantage-trial.action

• 80 תגובות
    • 13.4k צפיות
  13. הצעות ייתקבלו בברכה (ספק 450 W PNR )

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. קצת דחוף...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by eytan243,

שלום ! ראיתי במספר אתרים כי אפשרי להתקין DX10 על XP רציתי לדעת לפני שאני מבצע זאת האם זה באמת אפשרי וזה לא יפגע לי במערכת לדוגמה: http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

16. בוקר טוב, אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..). בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו.. לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי.. אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ozeini,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1176 או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2514&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& חייב עזרה, כבר השתגעתי מכל הכרטיסים האלה. אדב לגבי ה-3870 איך אני אמור לדעת את המהירויות שלו אם אפילו באתר היצרן הוא לא מופיע? אם מישהו יודע שירשום בבקשה. תודה!!!

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  18. שלום לכולם, באחד שמעולם לא נגע באף משחק,גם המחשב שלי אינו מצויד בכרטיס מתאים. האם תוכלו לתת המלצה לכרטיס שמתאים שחקן מתחיל ? מפרט: Q6600 ג'יגהבייט DS4 liberty 400 אממ.. עוד משהו נחוץ? תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם

21. לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  22. אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. פשוט משתלם לכל בעלי תקציב הביינים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2873

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by any1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT ואני לא יודע באיזה כדאי לי לבחור אני רוצה שיהיה לו יציאות גם של מסך רגיל וגם של LCD יענו DVI & AGP וחיבור PCI-E אני צריך שהוא יהיה הכי זול איפה אני יכול לקנות אותו? ואיזה חברה של הכרטיס מסך? תודה רבה :][br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 19:20:00 ואם אין חיבור של DVI & AGP זה בסדר אבל חבל P:

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.