כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין ATI X800XT או 6800 gt או 6800 ultra מה יותר טוב ? ואפשר לערוך השוואה בין ה שלושה? פשוט אני יכול לקנות אותםן באיזור ה 800 שח מאיי ביי בלונדון וזה הולך לאחותי ואז היא מביאה לי כך שאני לא צריך לשלם מכס.... ראיתי באי ביי 6800 gt ב 850 בערך משומש אבל והאותו מחיר ATI X800XT לכן אני מתלבט... תודה לעזרים ואם מישהו מוצא שם כרטיס יותר זול שיישלח לי תלינק תודה שוב!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
הי חברים, יש לי שאלה של LOW-END... לא גיימר אבל רוצה לשחק... אז - קניתי כמה משחקים שבא לי לשחק אבל המחשב שלי לא סוחב אותם. לפי המפרטים - ה-CPU והזכרון בסדר, אבל כרטיס המסך שלי עגלה. המשחק ה"כבד" במפרט המומלץ דורש - GTX660 2GB או Radeon HD 7870. אז אני רוצה לקנות כרטיס מתאים בלי להיכנס להוצאה גדולה, אבל מעדיף כבר להשקיע במשהו שיחזיק עוד כמה שנים קדימה במשחקים פשוטים. בנוסף - אני עובד עם שני מסכים, VGA+DVI, אז צריך לחבר את שניהם (לא לצורך המשחק אלא לעבודה שוטפת). מקווה לקנות מחר בבוקר (יום שישי), אז אשמח להמלצות... תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר(בזמן שבו יתחילו לבוא המשחקים השווים..) וגם בנתיים המחירים ירדו קצת ככה שיהיה אפשר לקנות את אותו מחשב רק זול ב500 שקל מעכשיו... בקיצור חשבתי ללכת על הGeForce 8600GT כי הבנתי שה8600GTS זה בזבוז כסף ואין הפרש ביצועים גדול(נראה אולי אם המחירים ירדו בהרבה אני יחשוב על 8800 GTS). אבל במחשבה שנייה אולי כבר כדאי לחכות לR650 שבתקווה, ותקנו אותי אם אני טועה, יעלה אותו דבר ויתן ביצועים עדיפים?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפי דעתי זו טעות... תגידו אתם http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברה הגיע הזמן בעיקרון אחרי כל הזמן שאני משתמש בX300 המובנה שלי (הכרטיס הישן איננו בגלל כל מני סיבות) אני רוצה המלצה לכרטיס ATI (הלוח אם שלי תומך בכמה דברים נחמדים אם אני משתמש בATI) בסביבות 600~700 ש"ח (פחות תמיד אפשר יותר לא רצוי) אני לא שחקן (למרות שתמיכה נורמלית תמיד טובה) מה שחשוב לי שהכרטיס יתמוך בעיבוד וידאו כלומר שיוריד עומס מהמעבד ויטפל בו בעצמו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התלבטתי בין מספר כרטיסי מסך חדשים למחשב חדש שיתמוך במשחקים בצורה בסיסית והחלטתי על 7300GT. עוצמת הכרטיס לא כל כך חשובה לי ובדיעבד לא בחנתי את נושא צריכת ההספק וכמה קנס אשלם בחשמל לאורך זמן לעומת כרטיסים אחרים, למשל מול 6600 או 6600GT. חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון או קישור לבסיס נתונים על צריכת ההספק של כרטיסים שונים. האם משהו מכיר בסיס כזה? האם יש הבדלי צריכה משמעותיים בין כרטיסי ATI לכרטיסי nVidia בעוצמות מקבילות?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים מזדמנים, רצוי שיריץ משחקים בצורה סבירה בתיקווה גם עוד שנתיים\שלוש (לדוגמה ברמה ש 4850 מחזיק כיום). לא יהיה OC בהתחלה אם כי במידת הצורך בעתיד יהיה, לכן OC כן משחק תפקיד בשמירה על רלוונטיות הכרטיס. http://tms.co.il/product/8290 http://tms.co.il/product/9125 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 תודה. * אולי גם ישמש ב- HTPC בסוף חייו כך שאולי יש משמעות לתמיכה ב- 3D?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע מה אתם אומרים לעצמיכם, רצית כרטיס יקר יותר וזנחת את הDUAL X (עכשיו נדפקת). חברים גיליתי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני ממש צריך את עזרתכם ,היא ממש מציקה לי, הכרטיס נרכש לצערי ב-KSP כיוון שרק שם הוא נמכר ובמחיר טוב. אז ככה גיליתי כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, משנה שם איכות או פעם בה סתם בגלישה פתאום יש מין ריצוד/גל על המסך של חוסר יציבות, כמו מין גל כזה כשעושים OC ומשנים מתחים . בסרטון הבא תבינו למה התכוונתי: חשבתי שזו בעיה בגלל ה-crossfire אז ניתקתי כרטיס אחד ולא עזר, הסרתי את הדרייברים ועדכנתי מחדש ולא עזר, שינמכתי גרסה לדרייברים ולא עזר, ניסיתי לחבר רק ב-DVI ולא עזר, חיברתי רק מסך אחד ופתאום נעלמה הבעיה, חיברתי שניים והבעיה חזרה. יש לי שלושה מס…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב גיימינג חדש שישמש כמחשב רזרבי למחשב הראשי לתקופה של 15 שנה (יהיה בשימוש מועט ולכן אמור להספיק לתקופה הזאת). יש לי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך ואני מעונין שגם בעוד 15 שנה המחשב יריץ 70%-80% מהמשחקים בשוק. התקציב שלי לקניית הכרטיס הוא 2500 ש"ח, ואני מתלבט האם לשלם את הסכום הזה לכרטיס הכי חזק שאמצא או שאוכל להסתפק בכרטיס זול יותר.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בניתי על טלויזיה 3D שאני אוכל לשחק משחקים ישנים/חדשים Single ו Multiplayer ב 3D. אז רכשתי את הפיליפס 7007. רכשתי בנוסף בעלות 14.99$ את התוכנה Tridef3D שאמורה להפעיל עם פרופילים כל משחק ל 3D אם איזה בחירה שתרצו T&B SBS ומבחר גדול נוסף. ( זה אמור לעלות 25$ בערך אבל לבעלי כרטיס ATI יש הנחה 50% ). בעיקרון ממה שהבנתי הפיכת 3D דורש כח עיבוד כפול, השאלה היא האם אני אהיה חייב 2 כרטיסים בשביל לשחק נורמלי או 2 זה בשביל שלא יהיו נפילות FPS מדי פעם. בנתיים אני מחכה למעבדי Haswell במקום לרכוש עכשיו מחשב. מעבד בכל מקרה אני אהיה חייב להחליף, השאלה אם אני אצטרך להוסיף כרטיס בנוסף.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני לא בא לקנות, אני רק מברר כי אני חושב האם כדאי לי לקנות מסך 22" עם רזולוצה של 1680X1050 או לקנות איזה LCD TOSHIBA 37/32" ברזולוציה של 1366x768 . אם זה ה22" אז אני צריך כרטיס מסך חדש (יש לי עכשיו את המפרט השני עם ה7300GS PCI-E) אני לא מתכוון לשחק ברזולוציה יותר גדולה מהרזולוציה הטבעית של המסך וגם לא חייב להפעיל פילטרים- אם המצב מאפשר אז אני עושה AAX2/4 ולא יותר מזה. ולגבי FPS אני רוצה רק שהמשחקים יעבדו חלק בלי תקיעות שזה בערך 40+ . אז בקיצור, איזה כרטיס (DX9) אני צריך כדי לסחוב ברזולוציה כזאת 1680X1050 - האם הX1950 למינהו יעשה את העבודה ? ויש משהו יותר זול ?
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלום ושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעים איך אני מסדר את זה? ותודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צמד מהלכים מפתיעים של מפתחת השבבים יוצרים גלי ביקורת ברשת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אשמח להמלצות לכרטיס עריכה בתציב של 700 שקל (ניתן לחרוג עד ל 1000 שקל). השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות בפוטושופ, וסרטים בפרמייר. עבודה עם שתי מסכים נתונים חיוניים: רזולוציה של 1920X1080 ו 1680X1050. שתי יציאות DVI. (אפשרות יצאה נוספת לטלוויזיה - HDMI). מינימום זכרון 512MB (עדיפות ל 1GB). **חשוב!** המחשב עובד גם עם WIN 7 64bit. וגם עם hackintosh. עכשיו בגלל שאני לא מכיר את הכרטיסים היום, ואת התאימות שלהם עם hackintosh אני אשמח להלמלצות שהיו במגביל להמלצות של האתר המקושר בנושא של איזה כרטיס מסך מתאים ל hackintosh. האתר: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2#nVidia מידה טכני על המחשב לוח אם: GIGABYTE INTEL G41Mes2L DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד: INTEL E5300 2.6G…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בימים האחרונים אני שוקל לקנות את הערכה של הכרטיס 6600GT 256MB 256BIT DUAL CORE והלוח אם שבא איתו. (עקב זה שהלוח אם הקודם נשרף לי). את כל זה אני יכול להשיג ב400 דולר... עכשיו הכסף הוא לא העיקר מה שאני שואל הוא האם הוא כרטיס טוב למשחקים? בדקתי השוואות ואת דום 3 על 1600X1200 הוא מריץ על 50 FPS שזה מעולה והוא מוציא ב3DMARK 03 14000 ניקודות (יענו עוקף את 6800 ULTRA האם שווה לקחת את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את ה- Laptop לטלוויזיה (גם רגילה וגם פלזמה) ומפעיל סרט רואים באיכות לא טובה (כנראה בגלל עיניין הרזולוציה - רואים קווים כאלה לרוחב המסך). הבנתי שזה המצב שאין מה לעשות... אז חיפשתי קצת וראיתי שקיימים מכשירים שמתאמים מכבל רשת (Ethernet \RJ-45) ליציאת וידאו (RCA) כמו זה - http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm (אגב, המכשיר הספציפי הזה לא טוב מהסיבה שהוא לא מנגן הרבה סוגי קבצים). מכשיר כזה יכול לעזור לאיכות הצפייה בטלוויזיה? או אולי הבעיה היא בחיבר הטלוויזיה למחשב נייד במקום לחבר ל- PC רגיל ? בגדול, יש לי פלזמה שלידה יש נקודה של כבר רשת. ורחוק מהם יש מחשב רגיל. בנוסף, יש ברשותי גם מחשב נייד. ל-2 המחשבים יש יציאת וידאו. איך אני מצליח לצפות בסרטים…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני זוכר שאחד המקרים שבאמת גרם לי לקמט שפתיים.. היה אי שם בסוף 2002 כשחברת ATI לפני שנרכשה ע"י AMD השיקה את ה-R9700PRO, כשלאותה תקופה הוא באמת היווה פריצת דרך בכל מה שקשור בתחום, כשאני חושב על זה אני עדיין מתרגש.
-
- 62 תגובות
- 7k צפיות
-
-