עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שומש בשני מחשבים. נקנה ב2019. כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו אם אני מוכר אותו?

2. הממ שלום. אני קצת מבולבל בקשר לדרייברים יש את המקוריים ויש את הקאטאליסט מה ההבדל? צריך את שניהם? בכלליות אם אפשר להסביר, תודה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by SoftMaker,

איפה אני יכול להשיג את הפלאגין למקס 3די ששמו ברזיל? מי שמכיר בבקשה אבל בבקשה אני מתחנן ממך תביא לי לינק!

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  4. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

5. יש לי תקציב לא גבוה ואני מאמין שיש כרטיסי מסך סבירים עד הסכום הזה יש המלצות מיוחדות מה כדאי (אני מתכוון לGF4 MX440 לפחות)

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by david2405,

אני מבקש את המלצתכם לאחד מאלה: HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E ‎ או GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP איזה מהם אדיף ככרטיס בודד (הבדל במחיר לא משמעותי בינהם) אשמח להמלצתכם!!!!!! נ.ב. על פי מספר השוואות הATI עובר את הNVIDIA אבל יש את הפיזיקס של הNVIDIA אז מה עדיף ????????? אשמח גם על המלצה לספק כוח לכרטיסים הנ"ל

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by yotam360,

אני מבקש לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ?NVIDIA GF 6800 GTS G3? לבין: X800GT powercolor

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by AmitDanan,

הורדתי 3DMark Vantage מהאתר האם זאת הגירסה החינמית?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by pyaniv,

שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by scheinerman,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס הזה: GV-R928XOC-3GD שזה ה280X של ג'יגה בייט. לבין sapphire 280X dual-x האם אחד מהם עדיף? ואם כן עד איזה הפרש במחיר? תודה

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by arik100,

שתי הכרטיסים החדשים שיצאו לשוק בזמן האחרון אחד עם תג מחיר של 900+ והשני מתחיל מ 1400 מה ההבדלים ביניהם? אפשר קצת בנצים בבקשה? איזה מהם יציג תכני HD יותר טוב??? איזה כרטיס מסך יותר חזק ובכמה אחוזים??? מי יותר משתלם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by kobibo,

היום בפעם הראשונה ראיתי משחק רץ על מסך LCD , מסך עם זמן תגובה של 14ms .המשחק רץ יפה מאוד על המסך אך הוא נראה בצורה דיי "גרעינית" הוא פשוט לא נראה חלק .האם ככה נראים רוב המשחקים על מסכי LCD ? רציתי לדעת כמה דברים לגבי מסכי LCD ומשחקים ואני יודע שלמשחקים הכי טוב מסכי CRT : 1. האם זמן תגובה קצר יותר 8ms יפתור את הבעיה של הגרעיניות שבמשחקים או שאין קשר בין השתיים ? 2. האם יציאת DVI יכולה לפתור את הבעיה הזאת ? אודה לעזרתכם מכיוון שאני עומד לרכוש מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים ועכשיו לאחר ההדגמה שראיתי כיצד משחקים נראים על LCD אני כבר לא בטוח לגבי ה LCD ויותר בכיוון של ה CRT .

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

קראתי בימים האחרונים פה ושם בהודעות בפורום על התקן הזהורציתי הסבר קצר אם אפשר וגם האם הוא כבר נתמך ועל ידי מי. וכמובן איזה התקן יותר מהיר ה PCIe או ה-AGP X8

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  14. זה מפרט המחשב שבקרוב יגיע אליי: מעבדי אינטל : Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8H61M-LX-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) כרטיסי המסך שבינתיים מצאתי למכ…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by kobi_af,

אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד

16. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by Yoav,

טוב, אז בימים הקרובים אני אזמין את כרטיס המסך החדש שלי ואפרד לשלום מה9200SE שלי. התקציב הוא כ-550 שקלים, והאופציה הטובה ביותר, לדעתי, היא: http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 6800NU של INNOVISION. *לא לחרוג ליותר מ590, גג של הגג 600 אבל באמת שלא אגורה יותר. בנוסף, אני בטוח ב99.9% שהספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה בלי בעיה, ושהמפרט שלי לא יגביל אותו, אשמח לאימות =] תודה רבה

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אני רוצה לעשות קרוס פייר של HD4850 אז ככה: זה המפרט שלי E6400 MSI platinum 975X crossfire 250G 4G ddr2 1*4 HD4850 HEC 550 השאלה שלי בעקרון היא אם שווה לעשות קרוס פייר ? ואם הספק מספיק בכלל? ד"א אני מאוד מרוצה מה4850 הביא לי שיפור דיי גדול... היהלי 8800GTS 320 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  19. שלום לכולם, בזמן האחרון אני סוקר לי את הTradeZone לכרטיסים יד שניה. יכול להיות שבגלל שאני מחפש לקנות המחירים נראים לי גבוהים מידי אבל יש מקרים שכרטיס ישן עולה 90% מערכו של כרטיס חדש. נראה לי שהגיע זמן לדיון בנושא. האם מישהו מכם קנה או מכר פעם כרטיס יד שניה? אם כן: 1) אם מכרתם - לפי מה אתם מתמחרים את הכרטיס? 2) במידה וקניתם - כמה הייתם מוכנים לשלם? ולשאלת השאלות - במידה והכרטיס תקין (איך בודקים בכלל ), כמה אחוזים הוא שווה מערכו של כרטיס דומה חדש? תודה!

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by Holography,

זכינו לראות את התוצאה הלא שגרתית, 12,535. בכרטיסי המסך החדשים של nVidia היום מפרסם Inquirer שזה עוד תרמית של nVidia עם אופטימיזציות לתוכנות הבנצ'מרקינג *שיעול*FX*שיעול* לכתבה: http://www.theinquirer.net/?article=15169

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by MiGHTyDuCK,

של איזה חברה ? MSI LEADTEK GIGABYTE EVGA XFX Gainward אני שמתגע !

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .

23. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by Runny,

ברשותי שני כרטיסי מסך Radeon AIW 32MB Radeon 9000 Pro 64MB לשניהם (כמובן) יציאת טלויזיה כאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה. אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי. ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה. דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by rani,

האם הכרטיס של ATI 3850 יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.