כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ענקית הזיכרון מיקרון הכריזה על כך שהיא מתחילה לעבוד על יצור של זיכרון גרפי מסוג GDDR5X. כיצד הוא שונה מ-GDDR5? כל הפרטים כאן לאחר שעבר כמה שינויים בתהליך היצור שלו, נראה שזיכרון ה-GDDR5 המסורתי לכרטיסי מסך קרוב לסיום חייו, לפחות בעולם כרטיסי המסך המתקדמים. זיכרון זה החל את דרכו בכרטיס המסך HD 4870 של ATI דאז, בשנת 2008 והוא סימל את אחת מקפיצות הטכנולוגיה המשמעותיות בעולם הגרפיקה. לראשונה, זיכרון גרפי בכרטיס מסך עבד בארבעה ערוצים וכך איפשר תעבורה כפולה של מידע לעומת זיכרון ה-GDDR3 הקודם לו. עם תדר התחלתי של 900 מגה-הרץ בלבד, ה-GDDR5 סיפק תעבורה של 3.6 גיגה-ביט לשניה בלבד פר נקודת חיבור בלוח. כשמתקדמים אל דור ה-GTX 700, הוא כבר טיפס אל 7 גיגה-ביט לשניה פר נקודת חי…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם שילוב בין מימדים קומפקטיים, עיצוב מושך וביצועים גראפיים ראויים הוא אפשרי? היצרנית הטאיוואנית נחושה להוכיח לנו שכן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הנ"ל מספיק לעריכה ב 4K . ? או 5 . כרטיס מסך PNY RTX 3050 8GB GDDR6 VERTO Dual Fan HDMI (ksp.co.il) וכמה מתח ספק צריך בישבילו . ? והאם הוא יכול להתחבר במחשב ישן . ? מעבד I7 4930 K 6 ליבות לוח אם X79 UD 3 זיכרון 32 גיג'ה
-
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
- 2 followers
-
-
לא יודע אם זה קשור ספציפית לפורום זה או לתמיכה הטכנית אז ניסיתי פה. הבעיה היא שכאשר עושים ריסטרט לדוגמא, אז המסך איננו מזהה את הכרטיס ומהבהב (אין אות). כאשר מדליקים מחדש עוד פעם אז הוא מתחיל לעבוד. כאשר רק מדליקים את המחשב מאפס אז הכל עובד. אני חושש שמדובר בספק כח. יש לי SEASONIC 600W לוח אם P8 H77-V LR מעבד I7 3770 עם 3.4 GHZ וכן אין שום דבר אחר כל כך שאמו להפריע תאמת. יש מישהו מושג או קצה חוט במה להתחיל לחפש את האשמים?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם, מאסתי לחכות וגם שראיתי שNV פשוט טורפת את כל הקלפים שלה בכרטיסים החדשים החלטתי שאני לא יכול יותר עם ה7850 (ההרוס כמעט עד סוף) לכן אני טס ב2 לדצמבר לקנדה (יאיאי) כדי כמובן לראות את קנדה היפה =] המלצה חמה ממש לכרטיס מסך חדש (אפילו 2) או אחד חזק. וכמובן חנות מאיפה לקנות . אם זה 2 תקציב 2800? אם זה אחד 2500? (יספיק?) האמת שחשבתי על שתי 290 אבל יש להם בעיות מאוורר? (רעש?) אז חשבתי על שתי 280X (אבל זה שווה?) הלך לי הראש מהמחשבה חחח מפרט: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series (חדש =]) כרטיס מסך: Rendon 7850 2GB תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לצד הדגמים המרכזיים שהושקו רשמית, קיבלנו מ-AMD גם הצצה לדגם Nano חדש ומדליק, אשר ינצל בצורה המירבית את השימוש בזכרונות ה-HBM2 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לחבר כרטיס מסך וזכרון כדי להריץ GTA4 על הגדרות בינוניות+ (לא ultra) המפרט: Pentium Dual Core CPU E5800 @ 3.20 GHz חשבתי ללכת על GT630 שעולה 300 שקל ולקנות גם 4 ג'יגה RAM בעוד 150 שקל. האם עם השדרוג הנל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחק על הגדרות שציינתי? אם לא, אשמח לעצות אחרות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שתי הכרטיסים החדשים שיצאו לשוק בזמן האחרון אחד עם תג מחיר של 900+ והשני מתחיל מ 1400 מה ההבדלים ביניהם? אפשר קצת בנצים בבקשה? איזה מהם יציג תכני HD יותר טוב??? איזה כרטיס מסך יותר חזק ובכמה אחוזים??? מי יותר משתלם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950 עכשיו שאני משחק אני לא יכול לשים יותר מ60HZ על 1280X1024 כי המסך הוא 17 אינץ ובגלל זה היה לי את ה FPS הנמוך כל הזמן ! היה לי 60 קבוע ... וירד ל30 וכו' עכשיו ששמתי על רזולציה 1152X768 ו75HZ הוא עלה ל100 ... איך אני יכול להגדיר 1280X1024 על 75HZ?... תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ואני מעוניים להקליט בעזרתו שידורים מהטלוויזיה. יש לי יס מקס ככה שאני יכול להקליט סרטים אבל הבנתי שאין אפשרות לחבר את זה למחשב. אם אני קונה כרטיס טלוויזיה אני יכול לחבר אותו ליסמקס ? כמה עולה כרטיס טלויזיה חיצוני שאיפשר לי להקליט שידורים למחשב ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ?NVIDIA GF 6800 GTS G3? לבין: X800GT powercolor
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.
-
- 17 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E? מה עדיף זה או ATi Radeon X1800GTO? כדאי בכלל לקנות powercolor או שזה זבל?
-
- 16 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הממ שלום. אני קצת מבולבל בקשר לדרייברים יש את המקוריים ויש את הקאטאליסט מה ההבדל? צריך את שניהם? בכלליות אם אפשר להסביר, תודה.
-
היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף , של msi או palit daytona אני יודע שכמה ממכם יגידו ישר msi אבל תתבססו על מה שאתם אומרים בבקשה , http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zNzcmdXJsX3BhZ2U9MTA= זה כתבה על ה msi שדווקא נראה לי מאכזב אף על פי ההיטסינק והמאוורר כי הכתבות על פליט דייטונה נראות ממש משמחות ואין להם שם שום תלונה על הכרטיס הזה חוץ מזה שהוא בא רק עם דיסק דרייברים , שם לעומת זאת ראיתי גם שה msi בא עם שבעת אלפים ומשהו מגה רוחב פס ובפליט זה שמונת אלפים ומשהו. בקיצור מה לדעתכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אנא המליצו לי על מסך דק 17 . מחיר של עד 3,000 ש"ח. דגם ספציפי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע באיזה לבחור מהסיבה הפשוטה ששניהם עומדים על אותו המחיר. אז רציתי מה ההבדלים בניהם מבחינת הביצועים? וכמה אפשר להגיע איתם באוברקלוק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-