עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  2. יש את הX800GT וגם במקרה מצאתי X700PRO ב730 ש"ח! X700pro מראה בחלק מהמשחקים ביצועים יותר טובים מה6600GT! (עם פילטרים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=11046 הנה המחשה בישבילכם: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNDU2JnVybF9wYWdlPTY המחיר של הכרטיס הוא כמו 6200 והוא עוקף אותו בהרבה! מעניין מה יהיה הצעד של אינוידה כנגד זה...

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by thifi,

היי כולם! נראה לי שאני הולך לקנות XFX 9800GTX הרגיל. עכשיו השאלה האם הוא יכנס במארז הזה? Centurion 532 (middle tower) - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=24 והאם הספק הזה יחזיק אותו? Enermax 535W 12V http://www.enermaxusa.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=EG565P-VE&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Search תודה, thifi

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by eladbu,

מה הוא כרטיס ה AGP הטוב ביותר שאני יכול להשיג עד סכום של 1600 אישית אני מעדיף ATI אבל כל המלצה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by MisterVB,

הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by X_Dror,

שלום כולם, מה קורה? אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד Geforce 6800 Ultra של Leadtek אבל לפי מה שנוכחתי לראות הוא נמצא רק אצל פנדס, אך אני לא רוצה לקנות מאתם בגלל סיבות מסוימות. אתם מכרים עוד חנות בארץ אמינה שיש בה את ה- 6800 Ultra של Leadtek? אם לא אני פשוט אצטרך לקנות את זה של XFX. תודה!

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by FlameThrow,

שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  8. יש לי מחשב ישן P4 2.8GHZ 1GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI) ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ? ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 תודה

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  9. קודם כל אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה SAPPHIRE TRIXX שרק דרכה אני מצליח לעלות הרבה כי שאר התוכנות שהמליצו במדריך מגבילות אותי . במצב סטוק הכרטיס עובד ב775 (מעבד) על 1000 (זיכרון). עשיתי המהרה ל 910 (מעבד) על 1200 (זיכרון).ובדקתי בתוכנה OCCT ואין שגיאות,האם בכלל OCCT טובה לבדיקה?. בתוכנה SAPPHIRE TRIXX יש אפשרות לעלות גם את הVDDC האם הכוונה למתח של הכרטיס? ועד כמה מקסימום מתחים מותר לי לעבור?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  10. מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by singera,

כאשר אני מריץ בדיקה של 3D מרק הוא נתקע לי כעבור כמה שניות המפרט של המחשב שלי מופיע בבלינק של מפרק מחשב ומדובר במחשב עם הAMD ניסיתי להתקין את הדריייבר החדש של ATI אך לשוווא

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by blue_wolf,

שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  13. ATi Radeon X1300 עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress??? וזה יעבוד לי מהר?? לאט?? הסבירו בבקשה.. תודה

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by shlomibandit,

החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה.. אני רוצה לקנות את המסך הזה : Samsung LA32R81B פרטים: מפרט טכני: DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6. High Definition. רזולוציה 1366X768 ניגודיות דינאמית: 1:8000 בהירות 500cd/m2 מהירות תגובה 8ms תצורת מסך 16:9 סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית ) ארבעה מצבי תמונה חמישה מצבי צבע חמישה מצבי קול חמישה מצבי זום 1000 דפי טלטקסט הקפאת תמונה Still Picture טיימר הפעלה וכיבוי חיפוש ערוצים אוטומטי Plug& Play ניתנת לתלייה על הקיר שמע: צלילים SRS TruSurroundXT …

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by groovy,

יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by clown,

אני מחפש נואשות אחד עם 128bit, הבנתי שזה עדיף מאשר יותר זיכרון... אבל מה בקשר לסוג הזיכרון? כלומר אם זה DDR2 ולא DDR? אם יש למישהו דגם מומלץ, משהו ספציפי, אני אשמח. ואם יש אפילו לינק לחנות שמוכרת אותו, אני מוריד את הכובע. תודה.

• 15 תגובות
    • 916 צפיות
  18. ואם כן אז באיזה גודל?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by zuk666,

יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!

• 16 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by DL,

משהו יכול לומר לי את ההבדלים בינהם? ההבדל במחיר הוא עצום ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות את ה 454 (ששמעתי שהוא טוב יותר) או ל"הסתפק" ב P95F. יש מישהו שקנה\ראה אחד מהם בעצמו ויכול לומר לי מה דעתו? האם ההבדל של 500 שקל שווה את זה? פשוט קראתי כמה ביקורות וכל אחת אומרת משהו אחר... איכות הטקסט ב P95F זה משהו שאני באמת צריך לדעת, היא ברורה ברזולוציה של 1600:1200?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  21. הWINDOWS מזהה אותו בתור plug and play מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. מנכ"לית מפתחת השבבים תקבל את הבמה המרכזית בתערוכת החומרה הגדולה בטאיוואן בסוף החודש הבא - וברשת משוכנעים כי העיתוי ישמש להכרזה הן על דור חדש של מעבדים והן על דור חדש של כרטיסי מסך לכתבה

23. Started by bell,

היי יש לי אפשרות לקבל את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, רציתי לדעת מה המומחים פה ממליצים מתכוון לשחק על 2K רוב הזמן ומדי פעם 4K אתם חושבים שה3080 עדיף כי ה ray tracing שלו טוב יותר? והביצועים קצת יותר טובים? זה כמה פריימים בודדים לפי מה שראיתי או שה6800XT עדיף? גם לטווח הרחוק בגלל שיש לו 16 גיגה זיכרון, ואולי הדרייברים שלו יסדרו את ה ray tracing? אשמח לתגובות עם פירוט, תודה

24. Started by yossial,

חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by Achilllles,

לאחרונה יש לי בעיה עם זוג 5870 זה נראה בול זה : AMD Catalyst 11.6 Problem רק שזה קורה רק במשחקים. הייתי על 11.6 ואז עברתי ל 11.4 ובזמנו שהייתי עם 11.4 זה לא היה קורה. רעיון מישהו?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים