עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Roger,

איך אני יודע את הfps שלי במשחקים שונים :-/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם יש הבדל בין הכרטיסים למשחקים...בתוכנות עריכה 3D? כלומר אם אני לוקח כרטיס מסך הכי זול והכי יקר... זה ישפיע בתוכנות כמו MAX או MAYA?

• 59 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. 1)מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2609 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1702 2)שני הכרטיסים יעבדו טוב עם ממיר של יס ? 3)אפשר להקליט בעזרת הכרטיסים את הוידאו+קול ? אם כן אז האיכות טובה ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by Analyzer12,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by faceman_007,

לפי זה זה כבר קיים בX1800XT..רק עכשיו ראיתי את זה מישהו ידע את זה? http://www.vr-zone.com/index.php?i=3055 :s05:>מוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Impact,

מה ההבדל בין GECUBE 4850 512MB ו SAPPHIRE 4850 512MB? המחיר של ספיר עולה 895 ושלי ג'יקיוב עולה 949.. מה ההבדל ולמה GECUBE יקר יותר? הוא יותר טוב בביצועים, או שאני משלם על ה"שם"?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by Kfir,

החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ychig,

בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. מסך דל 2209WA חדש, התקנתי כרטיס גיפורס 5500FX חדש , מחובר הדל אל יציאת הDVI, מחובר מסך שני 17" BENQ אל הVGA. על הדל בחרתי 1680X1050 ועל הBENQ 1280X1024. התקנתי דרייברים לכרטיס ולמסכים. במסך הדל הרחב, התצוגה יותר גדולה (וירטואלית) מגודל המסך, כנראה שהמסך מראה רק בגובה 1024 וברוחב פחות מ 1680. כשאני מזיז את העכבר לשולי המסך השמאלי והלאה, הוא מגולל את התוכן לימין וגם להיפך. המסך גם מרחיב את התוכן. כבר כמה שעות מנסה לפתור את הבעיה המציקה, חיפשתי בהגדרות הכרטיס וניסיתי אבל אין לי מושג מה לשנות. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים וגם לנתק ולחבר את המסכים. נאדה! כרטיס המסך הקודם הראה בדיוק את המסך לגודל החלון בלי הזזות חלון. בדיוק ברוחב 1680 ללא שוליים נסתרים. למי פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. חברת Imagination Technologies, הבעלים ומחזקי הקניין של המותג PowerVR, מכריזים כי כעת בכוונתם להכנס אל עולם מחשבי ה-x86 שכולל מחשבים שולחניים, תחנות עבודה ושרתים עם מוצרי עיבוד גראפי מודרניים משוכלליםלכתבה

11. Started by the_saint,

לא מזמן פרמטתי טת המחשב ועכשיו היציאת טלויזיה שבקה חיים אתם יכולים לעזור?? יש לי GeForce 2 TI עם הדריוורים האחרונים מותקנים 29.42 ואקס פי

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  12. חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  13. החברה הטאיוואנית מצטרפת אל אסוס והופכת לאחד מהבודדות שמתכננות להציע לנו כרטיסי Radeon RX 6800 ו-Radeon RX 6800 XT שמבוססים על עיצוב ייחודי ובלעדי במקום זה שהגתה AMD עצמהלכתבה

14. מרגישים שהמחיר של דגם הגיימינג הבכיר בדור ה-Ampere הוא סביר מאוד בעצם? כעת תוכלו להשקיע 500 דולר נוספים על מנת לקבל לידיכם את אחת מהגרסאות המהירות והאקזוטיות ביותר שלולכתבה

15. Started by speedo,

אני נורא מתלבט בין שני המסכים מישהו יכול להמליץלי על מסך כלשהו מי יחזיק יותר זמן יותר טוב ההפרש לא גדול. אך מסך 955 הוא 19 אינץ'.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TNL,

המפרט של המחשב שלי הוא: .40 gigahertz Intel Core2 Quad EP43-DS3L ATI Radeon HD 4800 Series קניתי את המחשב די מזמן למשחקים וכאלה וכרגע אני בצבא ומה שבעיקר מעניין אותי זה שאני אוכל לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה. הייתי בטוח שיש לי יציאת HDMI אך מסתבר שלא. אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI משהו בסיסי לא איזה כרטיס לגיימרים משוגעים (: שאלה נוספת, בהתחלה חשבתי להחליף את הכרטיס הנוכחי אבל אני חושב שזה די חבל כי סה"כ הוא כרטיס טוב, מה אתם אומרים? האם ישנן איזשהן מגבלות עם 2 כרטיסי מסך? או לחילופין במערכת הספציפית שלי זה יכול ליצור בעיה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  17. שלום. כפי שציינתי לא פעם אני גרפיקאי ( ואישתי תלתיסטית) והמחשב העיקרי שלי (מפרט בצד) משמש לעבודה זו על בסיס קבוע. קראתי באחד הת'רדים על ואופציה להמיר את הדרייבר הקלאסי של כרטיסי הגיימינג של nvidia ). שם דובר על כרטיסים ישנים יותר השאלה שלי אם יש משהו כזה ל780gtx ? ובמידה ואין האם יש כרטיס מקביל או טיפה יותר יקר ( נניח 290x) שיש לו דרייבר כזה תודה.

18. Parade Launches DisplayPort™ 2.0 -to- HDMI™ 2.1 Protocol Converter Solutions היכולות של DisplayPort™ 2.0 שממיר ל- HDMI 2.1 מדהימות וזה חשוב לאנשים שיש להם מסך 12bit צבע ורוצים את כל הפרוטוקול של HDMI 2.1 רוצים לחבר מכשיר נוסף לרסיבר וכך לבחון מה טוב יותר לשמע או תמונה בין HDMI או DP יש כאן אין ספור אופציות פיענוח והמרה https://www.paradetech.com/products/ps196/ השאלה הגדולה באיזה מוצרים מוגמרים נראה זאת ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת אני מסוקרן הייתי באתר של החברה וראיתי תמונות של הכרטיסי GT החדשים אבל של אנוידיה עצמה השאלה האם אפשר לקנות כרטיסי 8800GT של אנוידיה או רק של חברות צד שלישי כמו המותגים שאנו מכירים.אסוס גיגבייט לידטק וכו. http://www.nvidia.com/object/geforce_8800gt.html שימו לב שיש את הלוגו של אנוידיה על המאוורר ולא של יצרן אחר !!!. או שכל זה רק יחצנות.אגב הכרטיס של גיגבייט ניראה אחד לאחד ככה אשמח לקבל תשובות - תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by CraZy,

אהלן חברים אז ככה קיבלתי את הTI 4600 הוא גדול והוא כבד :) התקנתי את הדרייברים שיש באתר של NVIDIA גרסה 30.82 והביצועים ממש ברצפה ! KOM הציע לי לנסות גרסאת BETA אז לקחתי את ה40.41 מGURU3D ואכן הביצועים השתפרו אבל.... עכשיו המחשב עושה ריסטים כשאני במשחק הבנתי שגרסאות ה29.XX אמורות להיות ממש טובות השאלה איזו מי יודע מי מכיר ?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה

23. אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים שאני משחק על הרמות הכי גבוהות!! לא רוצה להוריד בגלל הכרטיס!! אני לא משחק פייר או דום 3 או קאונטר ומשקים בסגנון אני יותר אחד שמשחק פיפא וניד פור ספייד וגיטיאי ואפילו איג אופ אמפיירס וכל מיני משחקי מרוצים ודברים בסגנון. עכשיו אני מחפש כרטיס מסך שיציג לי את כל המשחקים על הרמה הכי גבוהה בלי תקיעות בלי עיוותים ובלי דמויות שקופות פתאום בגיטיאי.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SuperStyle,

בערך בכמה FPS?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by someone,

הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.