כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה-HD2400PRO בשביל ה-HTPC שאצלי בסלון, התקנתי עם הדרייברים האחרונים והדלקתי איזה סרט בלוריי לראות מה קורה וחשכו עיניי, לא רק שהמעבד מתאמץ כרגיל על סביב ה-30% אלא שגם הנגינה ממ שלא חלקה ומרגישה זוועה, יש לציין כי המסך עצמו גם מרגיש מרצד, ואכן בדקתי בדרייברים ושמתי לב שמשום מה המסך מכוון שם על 30HZi, שמתי לב שברזולוציות מסוימות הוא נותן לי 50HZ ואז הנגינה מעט חלקה יותר... האם לא התקנתי תכרטיס טוב ? האם צריך להסיר את כל הקודקים לפני ההתקנה ?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 47 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות שדרוג, אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין את ה-GTX470 HAWK האם אמורה להיות בעיה של התאמה למארז CM690 מבחינת המידות. אין לי כ"כ אפשרות לפתוח את המארז ולמדוד היות שאני לא אהיה בבית מס' ימים. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בתהליכי רכישת מחשב חדש I5 או I7 (סדרה 8), זיכרון 32GB, דיסק קיים Samsung 840 EVO 256GB, ספק קיים Corsair TX 750W משחק פעם במספר חודשים, הכרטיס מיועד לשימוש 3-4 שנים. המחשב מחובר ל TV ברזולוציה מקס 1080. כרגע משתמש בכרטיס מסך ATI HD5870 vipor, תגידו אתם אם יש מה להחליף. מחפש כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. תקציב 800-1300 (אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה). תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש כרטיסי מסך שאין להם זיכרון משלהם אז לא הבנתי איך זה בנוי כל העסק אני שואל את זה מכוון שיש לי כרטיס מסך 6200 ויש לי גם כרטיס 5200 אבל הזיכרון שייך לו ואיזה מהם כדי ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379244 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי TV אנלוגית ואני צריך כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אני יכול לחבר לTV S-VIDEO או קומפוננט בלבד. אין HDMI או DVI. לרוב הכרטיסים החדשים אין חיבורים אנלוגיים. רצוי כרטיס שיוכל בעתיד להריץ בלו-ריי וHD 1080P מקבצי סרטים, אבל לא חובה. יש לי לוח אם G41 ש אמור לעשות זאת. אל תשאלו, סיפור ארוך. ראיתי של-8400GS, יש יציאות אנלוגיות, אבל האם הוא מספיק לBR ו-HD?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף? זה אותו מחיר ה9800GT של גיגהבייט עם באנדל יותר טוב שכולל כבל SPDIF ויציאת HDMI אם אני לא טועה. וגם גיגה זיכרון הGTS250 עם באנדל פחות מרשים ושתי יציאות DVI ואחת HDTV. ו512 מגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לצרוב את ה 6950 ל 70 אני מטעין את הביוס של ה 70 זה מתחיל ואז ההודעה הזאת באה cannot erase ROM מה צריך לעשות דחוףףףףףףףף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הלך לי לאחרונה ATI 5670 (שנשלח לחנות במסגרת האחריות), ובינתיים החלפתי אותו ב gainward 9500gt שהיה לי ספייר בבית בהתחלה הכרטיס התעדכן עם הוינדוס אוטומטית ולאחר ריסטארט, ברגע שעלה הוינדוס נהיה מסך שחור ולפעמים היו פלאשים כאלה של הוינדוס (כלומר פלאשים של תצוגה תקינה, רוב הזמן מסך שחור). הצלחתי למחוק את הדרייברים האלה ולהתקין דרייברים מהאתר של נוידיה (266.58) והבעיה נשארה. ניסיתי במקום להתקין דרייברים יותר ישנים (258.96) ואז התחילה בעיה אחרת - בהתקנה הוא טוען שקיימים דרייברים אז הוא לא מתקין, ובעדכון אוטומטי של וינדוס העדכון נכשל כל פעם. יש לציין שלאורך רוב הדרך עבדתי גם עם driver sweeper וכרגע אין בו או ב control panel אף דרייברים במחשב (לא ati ולא nvidia)... איך אני ע…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של nvs 450 ויש לי תופעה מוזרה אני מחובר למצלמת רשת שהיא בחיבור ETHERNET ומחובר עם שני צגים האחד לכרטיס מסך ONBOARD והשני ל NVS450 כאשר אני עומד עם החלון של שמראה וידאו מהמצלמה בצד שמחובר לכרטיס ONBOARD רואים וידאו .אך כאשר אני גורר את החלון למסך המחובר ל NVS450 הוידאו נעלם(כאשר אני מחזיר למסך הראשון הכל מסתדר) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של 2000 שח (+/-) הכרטיס ישמש בעיקר סרטים ושידור HD למסך LCD - אבל גם קצת למשחקים חדשים של DX 10 כדאי לחכות לסדרת החדשים של NVIDIA או פשוט ללכת על החדשים של ATI? תודה!
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15347 ^^^ נראה כמו מסך חלומות לכל גיימר
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ככה X1600PRO הוא מקבל ב 3DMARK05 3.4K אמרו לי שהוא אמור לקבל 4K+ המפרט שלי. amd 3800+ AM2 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5413 512 * 2 kingston 533 x1600pro connect3d מה זה יכול ליהות? זה צואר בקבוק או מה? ד"א אני מצליח להתקין רק את הדריברים שבאו עם הכרטיס בדיסק. שאני מנסה להתקין את הרגילים של ATI זה עושה לי שגיאה [מסך כחול אחרי הריסטרט] תודה. לעוזר
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי כרטיס: Sapphire Vapor-X HD 4870 1GB GDDR5, עם acellero twin turbo dual fan של AC. לאחרונה פתחתי את המחשב לניקיון שגרתי ושמתי לב שמספר גופי הקירור נפלו מכמה צ'יפים על הבורד. שאלתי היא עד כמה קריטיים גופי הקירור האלה והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? מעבר לכך כיצד מומלץ להדביק את גופי הקירור האלה חזרה? דבק דו צדדי רגיל? עושה רושם שככה זה היה מודבק מלכתחילה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך nvidia 430 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק. גודל מסך שלי הוא :22 אינצ' ואני מועניין להריץ משחקים חדשים על איכות ממש גבוה כמו: Unreal 4: Engine Games The Elder Scrolls online Assasin's Creed 4: Black Flag Call of duty החדש Dark Soul 2 וכו יש לי מעבד i5 2400 ו4 gb זיכרון (אם צריך אני יכול לשדרג ל8 GB) אין הגבלת סכום (אבל לא מתכוון להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך) . תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-