עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nivster,

היי, קניתי היום ב-KSP את הכרטיס הזה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש טעם להתקין את הדרייברים של אומגה? 2. יש לי רק AGPX4, האם זה משפיע קשות על הביצועים? 3. הציון ב-3DMark2001 בלי OC בכלל (לא מעבד ולא כרטיס) הוא 10030, איך זה בהשוואה לשלכם (אלו שיש להם את הרטיס הזה או כרטיס דומה)? תודה!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס GTX 670 (הגירסא של gigabyte, קירור windforce) http://ksp.co.il/?uin=15704 מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: i7 2600K Sandy Bridge לוח אם : Asrock Pro-3M זיכרון : 16 GB (4x4) Kingston ספק כח : MODU82+ Enermax - 425W אני כבר יודע שאני אצטרך לשדרג את הספק כח שלי (ואשמח לשמוע הצעות לספק כח מומלץ שמקביל לספק הקיים, רק חזק יותר) האם זה יעבוד כמו שצריך עם מפרט כזה או שאני צריך לשדרג משהו נוסף? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by M0P,

היי אממ הביאו לי מסך ,תסתכלו בבקשה על החיבור שלו ותגידו לי עם אפשר ואיפה אפשר להשיג את החיבור המתאים בשבילו? ומה המחיר שלו בערך ? תודה צירפתי תתמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by NaRKoMaN,

יש לי 8800GTS 320MB של Leadtek וכל שאר המפרט בצד.. למשל במשחק BF2 בשרת עם 64 אנשים יש לי 40-50 FPS על ההגדרות הכי גבוהות על AA X8 שזה גרוע לכרטיס מסך הזה התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש אז האם יש לי איזשהו חלק במפרט שיכול לגרום לצוואר בקבוק שגורם לזה? רוצה לשמוע עצות

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gilboag,

מה עדיף 2 כרטיסי 6850 ב CF או כרטיס יחיד GTX 480 ? א. הביצועים בכל הביקורות די דומים עם יתרון קל (3-5%) ל CF ב. מחיר הכרטיסים זהה - 1950 ל GTX ו כנ"ל לשני 6850 ! (בלי להתחשב בהוצאה ללוח תומך CF) השאלה היא מה נראה לכם יותר נכון לשים למפרט חדש (ואנחנו בונים כאלה לאנשים די הרבה...) עם כל היתרונות והחסרונות של כל שיטה (באופן כללי ולא דווקא למקרה הזה) * חסרונות הCF/SLI שבד"כ ידועים ומדוברים הם בעיקר בכל הקשור בקירור לא מספיק טוב לכרטיסים ב מערך CF/SLI וכן התמיכה הלא מושלמת בחלק מהמשחקים... * מצד שני ה GTX480 די נחשב ככרטיס "חם" וזללן חשמל - למרות שלפי כל המדידות זה יוצא בערך שווה ערך למערך CF של 6850... *משום מה נראה לי לא הגיוני לבנות מפרטי SLI/CF באזור המחירים שלה 5-6K (מה ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. וחשוב לי מאוד מאוד שיתמוך בDX9 תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yanivd28,

מצאתי את שניהם במחיר פחות או יותר דומה ישמש למשחקים קצת הבנתי שהרדאון תומך בdirect x 11 והג'יפורס לא שניהם ג'יגה זיכרון רוב היישומים שאשתמש זה סרטי hd המחשב שלי מעבד quad 9300 זיכרון 667mhz 2 ג'יגה ספק 350 w הבנתי שצריך לשדרג ספק לפחות ל400 ומעלה האם זה הכרחי? גם הולך לעבוד על פרמיר 1.5 שזה גרסה ישנה שרצה על xp שהבנתי שזה לא בעיה בכלל מה עדיף לצרכים שלי? בנוסף תוכלו לתת לי לינק להשוואת כרטיסי המסך הללו? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. שלום לכולם הכותרת די מסכמת את השאלה אמא שלי רוצה לדעת את זה ובגלל שאני בצבא אין לי כ"כ זמן לבדוק לה את זה אז אני מקווה שמישהו מכם יודע משהו בנושא אם אכן קיימים כאלה מסכים אשמח לדעת איזה סוגים הם מומלצים ואיפה אפשר לרכוש אותם תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. Started by AMIT1024,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 6800U מה שקורה זה שבמשחקים ובמערכת ההפעלה הכרטיס עובד מצוין.....הלוח הוא ABIT FATALITY AN8 .הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לראות סרט....אני רואה את הסרט ב16 צבעים....עם נטייה מוזרה לסגול.....ניסיתי להתקין DRIVERS 77.71 ניסיתי גם להתקין את המקודדים של KLITE.עידכנתי BIOS.התקנתי WINDVD.וגם שם ה DVD ב16 צבעים.....חוץ מסרטים הכרטיס עובד טוב.יש הצעות???.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by Access Denied,

משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by surui,

אני רוצה לקנות מKSP אך יש שתי כרטיסים שאני יכול לקנות את ה Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E או את ה Sapphire X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E אמרו לי לקחת את ה1900GT גם שהוא בטיפה חלש מ7900 והוא יותר חזק באוברקלוק הוא נותן יותר אובר קלוק וגם שהוא עולה 200 שקל פחות מה7900GT זה נכון? לקחת את ה1900GT? או את ה7900GT ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. לקחתי תמחשב למעבדה ואין דריברים חיפשנו בכל האתרים גם של איטיאי וגם של ספייר אין ל X1950 דריברים אפילו הדיסק שמקבלים איתו לא תומך בו שימו לב באיזה כרטיסים הקטאליסט האחרון תומך, לא מצויין שם 1950 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 הX1950 לא מוזכר שם מה עושים???

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by topcat115,

יש לי כרטיס מסך Geforce GTX660, המסך מחשב מחובר דרך DVI, הטלוויזיה מחוברת דרך HDMI. המסך מחשב מוגדר כמסך 2 והטלוויזיה מוגדרת כמסך 1, איך אפשר לשנות את זה שיהיה הפוך?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. דיפדפתי היום באינטרנט ומצאתי ביקורת מעניינת על כרטיס המסך : Sapphire Radeon 9800 Pro Ultimate Edition. הנה הלינק לביקורת: http://www.3dvelocity.com/reviews/sapphire9800pro/ultimate.htm (הביקורת באנגלית). לעצלנים שביננו אני יביא את הדברים החשובים שנאמרו בביקורת. אני יתחיל בלהסביר בקצרה מה עושה את ההבדל בינו לבין ה9800PRO הרגיל או הLite Retail. הנה כמה תמונות : אני מדלג על הבאנדל של הכרטיס, שכן הוא הדבר הפחות מעניין. כפי שאתם רואים לליבה של הכרטיס מחובר סינק ענק של חברת Zalman בצורת 'כ' שמקיף את הכרטיס מסך. בתמונה האחרונה ניתן לראות איך זה עובד - החום של הליבה מועבר אל הלוח העליון הלוח העליון שמחובר לצינור שמכיל נוזל שמתחמם(בכך שהוא מתחמם הלוח הראשון מתקרר),…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by jhracham,

אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. שלום, היה לי כ. מסך 7600GT ששאבק את חייו החלטתי לקנות את כרטיס מסך החדש וקניתי אותו ATI 5550HD בתקווה שיהיה תנועה חלקה ב-HD ללא הקפאות ונתקלתי בבעיה. הרוב הזמן בצפיית HD הן סרטי הטבע ב-7600 עובד טוב עם הקפאות קלים בגלל פרוות של חיות וצילום שדה באורך 2 ק"מ מצלמים פרחים זזים וזה בדיוק כמוATI 5550 מתנהג. אשמח להמליץ איזה כרטיס מסך הטוב כדי שאוכל להנות סרטי טבע בצורה חלקה ותקציב 500 ש"ח יש לי שאלה יש לי לוח האם מלפני ארבע שנים, הכרטיס מסך שלי שהיה לי הינו PCI EXPRESS , האם כרטיס מסך שיש לו PCI EXPRESS 2.0 יעבוד טוב עם לוח האם? האם זיכרון מספיק לעבוד בשביל HD לסרטי טבע? הנה המפרט שלי לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 2.5…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by idan,

איזה מסך הכי מומלץ לקנות 17" CRT מבחינת קרינה נמוכה וביצועים גבוהים..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by joelittle,

שלום לכולם , ראיתי כבר כמה שבועות את הפרסומת של הכרטיס הנ"ל באתר , אבל אני לא רואה אותו בשום חנות און-ליין בארץ. אני מפספס משהו (?) כי די בא לי על הכרטיס הזה ... . תודה מראש ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tyhnd1,

רוצה מיידע על הכרטיס ATI שמפורסם באתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1265&maincat_no=130&cat2_no=137 1. מה זה including full speed 32-bit floating point per component Operations 2. אני מבין מכך שהכרטיס לא תומך ב-HDMI 32 BIT ? תודה למסבירים

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.