עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבחינת הכל - איכות תמונה, צבעים וביצועים. ואיך המסך הזה, בלי קשר - Mitsubishi 19" 930 SB? תודה

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by Moty_p,

השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by cavalier3024,

יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by shimshon58,

שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. משום מה יש לי את הבעיה הזאת: http://img43.imageshack.us/i/probzal.jpg/ רעיונות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  6. אני לא גיימר. אני משחק בעיקר משחק אחד - PRO EVOLUTION SOCCER. כרגע אני עם 8500GT, שלא מריץ אותו הכי טוב, אני רוצה להנות יותר, אבל בלי נזק יותר מידי גדול. אם אפשר הצעות עד הסכום שביקשתי, במידה ויש כ.מסך שההבדל הוא גדול ושווה להוסיף עוד 50-100 ש"ח אז סבבה. תודה

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by DeadHunt,

שמתי העין על הכרטיס ( תמליצו על שני הסוגים pci-e ו agp כי אני רוצה להחליף את הלוח שלי אבל אם יש משהו גם ל AGP תמליצו... בקיצקוץ תמליצו על שניהם) טוב... אז אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים אני מעוניין בכרטיס לא מעל 1200 אני לא מתכוון לעשות OC

8. לאיזה מהראדונים או הג'יפורסים מקביל (בערך) האינטל 64 מ"ב?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by Rstech,

הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  10. TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by kashish,

שוב אני,שוב התייעצות חשובה! שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר?? ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל?? למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים?? והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?! אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם! תודה!

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  12. מישהו יודע מה בד"כ הפערים ? שבוע? שבועיים?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. Started by urich,

טוב מאז שהתקנתי את קודק xvid (לא divx אלא xvid ) נדפקו לי כל הנגנים שמנגים divx חוץ מthe playa2 אבל אני רוצה לראות את הסרטים עם נגן של כתוביות כשאני פותח בו סרט כל החלונות מתחילים לזוז באופן לא סדיר הסרט קופצני ומטושטש והוידאו איטי מהאודיו מה לעשות

15. Started by leok0,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  16. הנה קישור לאתר: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018 הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500. ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש. פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by neil4,

מה כדאי יותר? מכל הבחינות?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  18. קניתי את הדל 2209WA, אני מתכננת להחליף גם מחשב בקרוב, אבל בינתיים - אני עם לו"א מלפני 5 שנים, 7VM400AM-RZ של ג'יגהבייט, עם כרטיס מסך מובנה(VGA). בהגדרות הרזולוציה של ווינדואוז - הרז' המקסימלית היא 1280x768(ישנן גם שתיים גבוהות יותר אך לא בתאימות למסך רחב) הייתי רוצה לעבוד ברז' של 1680x1050 - האם יש מצב שהכ. מסך שלי תומך בה למרות אי ההופעה בהגדרות? דרייברים: מותקנים אלו שבאו עם הלוח, באתר היצרן לא ראיתי שיש גרסא חדשה מזה. זה הנתונים שהתוכנה אוורסט נתנה לי על הכרטיס מסך: Video Adapter Properties Device Description VIA/S3G UniChrome IGP Adapter String VIA/S3G UniChrome IGP BIOS String A8.D0.00.09x^M Chip Type VIA/S3G UniChrome IGP DAC Type Internal Installed Drivers vtdisp …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. רק NVIDIA! תודה נמאס כבר מה X1950 עושה מלא בעיות חרא של דבר.

• 19 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by Max Yakovi,

!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K מחילה פתחתי בטעות בתמיכה טכנית לא יודע איך למחוק

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. Started by thegame998,

אתם יכולים לתת לי כמה תמונות של ליבה ליראות איך זה ניראה? ואם ליבה של כרטיס מסך ומעבד וכו' ניראים בערך אותו דבר?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by spider272,

הספק כח enermax naxn 550 האם יחזיק תכרטיס 7950 3GB vapor x boost

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Slavikik,

שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by i-kramba,

התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.