עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AmorphisM,

מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  2. יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  3. חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה

4. Started by djelectric,

מישהו יכול לתת לי הסבר לגבי חלק מהמידע שמופיע לי ככה?! (מסומן) הכרטיס שלי : HD4850 SAPPHIRE

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  5. שלום לכולם מה עדיף לדעתכם: כרטיס ati1950pro אחד או שני כרטיסים bfg gforce 7300gt overclocked בלוח שתומך בהם ? הלוח הוא gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 אודה על התייחסותכם.

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS מקום שני בעולם?

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by elite group,

הרצתי 3DMARK2001 SE ואלו התוצאות מחשב חדש E5200 4GB DDR2 X4500 - קיבל 3600 נקודות מחשב ישן P4 2.66 533 1GB DDR1 X1550 - קיבל 11400 נקודות מה זה אומר ? ה X1550 כרטיס טוב ? עלה לי לפני שנה וחצי - שנתיים 350 ש"ח ולאיזה משחקים הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  10. היי, הכרטיס מסך המשולב בלוח אם שבק חיים (לפחות יציאת הHFMI) , ואני מעוניין בתקציב מינימאלי להחזיר את היכולת לשדר HD לטלוויזיה מהמחשב. האם אוכל לקנות ולהתקין כרטיס אחר על הלוח ? הדגם : http://xtreview.com/addcomment-id-9947-view-DFI-785G-M35.html

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by cryp,

שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, לכן אבקש להעביר למקום הנכון. כאשר אני מחבר את המחשב שלי ל TV עם כבל HDMI באופן ברירת מחדל הקול שיוצא מהמחשב עובר דרך הכבל HDMI ל TV בעזרת הכרטיס קול המובנה של הכרטיס מסך (במקרה שלי GTX550TI) במקום שהקול יעבור דרך הכרטיס קול בלוח אם השאלה שלי היא איך לשדר את הקול גם דרך הכבל ל TV וגם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם לרמקולים של המחשב תודה על התשובות מראש...

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by zedisdead,

אני מחפש כרטיס מסך שקט לחלוטין ללא מאוורר שתומך בוידאו ביתי עד 800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by david2405,

אני מבקש את המלצתכם לאחד מאלה: HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E ‎ או GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP איזה מהם אדיף ככרטיס בודד (הבדל במחיר לא משמעותי בינהם) אשמח להמלצתכם!!!!!! נ.ב. על פי מספר השוואות הATI עובר את הNVIDIA אבל יש את הפיזיקס של הNVIDIA אז מה עדיף ????????? אשמח גם על המלצה לספק כוח לכרטיסים הנ"ל

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by skullfacer,

שלום יש לי כרטיס xfx 6870 מעבד 2500K@4.6 8GBRAM לוח תומך - ASRock Extreme 6 ספק -crosair 620HX יוחלף אם יהיה צורך עכשיו אני משחק BF3 על HIGH\MED ואני ממש לא מרוצה מהביצועים אני חייב עוד לא אוהב לשחק ככה עכשיו רציתי לדעת השאיפה שלי להגיע לשחק בHIGH עם AA של לפחות X8 מה הכי כדאי לעשות לשדרג את הכרטיס שיש לי לאחד חזק יותר או להוסיף עוד אחד ולשדרג ספק איתו האם שני 6870 יתנו לי את מה שאני מחפש?

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by eitany245,

שלום רב,יש לי שאלה בנוגע לסדרת כרטיסי מסך. מה ההבדל בין הכרטיס מסך מסדרת GRFORCE לבין הכרטיס מסך מסדרת QUADRO? שמעתי שQUADRO מתאים ל3D וGFORCE מתאים לגיימינג,QUADRO גם מתאים לגיימינג?אם כן,האם יהיה הבדל ביניהם בגיימינג? אם אני לא טועה GFORCE משתמש בDIRECT X,במה QUADRO משתמש? אני צריך לדעת על הנושא יותר לעומק אז אני צריך כמה שיותר הסברים ופרטים על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים. עריכה:יש לי עוד שאלה,האם יש כרטיסי מסך מסדרת QUADRO שהם אותו הדגם כמו GFORCE? כלומר,ידוע לי שיש כרטיס מסך מסדרת GFROCE שהדגם שלו הוא GTX 560 TI,האם יש כרטיס מסך מסדרת QUADRO שהוא בדיוק אותו הדגם? או שהכרטיסי מסך מסדרת QUADRO הם יכולים להיות רק מהדגמים האלה: FX 5800,FX 4800,FX 3800 וכו' וכו'.?

18. Started by LSPD,

הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Sicarius,

זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ חשבתי לקנות את זה: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 אבל הבנתי שהמעבד החלש יגביל אותו. תמליצו על כרטיס מסך שיתאים למעבד ואני יצליח להריץ איתו משחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות עד כמה שניתן+חיבור HD לטלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by Moty_p,

השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by Or8899,

היי,יש לי כרטיס מסך 9800GT מיוחד(מיוחד=שני מאווררים,שני DVI וHDMI), ואני רוצה להעביר קול דרך הכבל HDMI למסך HDTV... איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by blatata,

צריך את עזרת המומחים לבחור כרטיס שיתפקד כמה שיותר טוב על מפרט ישן יחסית. Q66 OC 2.8 4X1 GB DDR2 800 לוח אסוס 45 משהו, PCI-E 2... באמת שזה לא רלוונטי. אינטל ביאסו אותי עם שתי סדרות המעבדים האחרונות ואני עדיין לא רואה הצדקה לשדרג את המחשב לצרכים שלי. יש לי כרגע HD4890 והוא כבר מתחיל לגמגם ברזולוציות גבוהות, כמעט שכבר לא יוצא לי לשחק, אבל בפעמים שכן בא לי להתפנק. מחפש כרטיס שיהיה מוכן לדור הבא, בתקציב הנקוב (חריגה של עד 300 אם יש משהו מומלץ) שינצל כמה שיותר טוב את המערכת העדפה לAMD ואם אפשר שיהיה 2GB או יותר, שתי יציאות DVI חובה. או שבכלל לחכות חודש חודשיים לסדרות החדשות? אשמח למענה תודה רבה,

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אני צריך להציע למשהו מחשב לעריכה ועבודה בסרטוט הוא מעוניין במחשב מותג מסוג DELL ראיתי שיש במחשבי המותג שני אפשרויות כרטיסי מסך שהם NVS וכרטיסי מסך קווטרו למה משמשים כל אחד מהכרטיסים הללו , ומה ההבדלים בניהם?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים