כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR ב- 467 שקל. האם ידוע לכם משהו רע על כרטיסים מתוצרת XpertVision ? אני יודע שהכרטיסים החדשים של ati הם אותו הדבר ,אבל מה לגבי הדורות היותר ישנים?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפי פה הכרטיסי המסך של הדור הנוכחי DX10 פשוט גרועים!!! http://www.legionhardware.com/document.php?id=646&p=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי התלבטות: במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מיושן מאד שאני מעונין להחליפו, אך דא-עקא (או משהו כזה) ויש לי רק סלוט של AGP ולא של PCI-E. התקציב שלי לכרטיס מסך החדש הוא מקסימום 1000 ש"ח ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות לי היום כרטיס מסך מ'מעמד הביניים' מינוס שמתאים לAGP (נראה לי שרק nVidia 6600 מתאים לדרישות) ושיספיק לי לזמן מינימלי בלבד, או להשקיע בכרטיס מסך PCI-E ואז אני לא כ"כ יודע מה לעשות (איזה כרטיסי מסך רלבנטיים לתקציב הזה וכן האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם)? אנא עזרו לי, אני ממש מסתבך בסבך הכרטיסים המצוי כיום. תודה.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה. מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים. לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350. בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שהמפרט בקצרה הוא: מעבד i5200k 8 ג'יגה DDR3 1333 כ.מסך 570GTX ספק 620 SEASONIC לוח gigabyte p67x-ds3 משהו כזה... בכל אופן, יש לי כרטיס 9800GTX+ שלא בשימוש, האם כדאי לחבר אותו ושיישמש בתור dedicated physics ? למכור לא נראה משתלם במיוחד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אנשים, התחלתי לשחק FEAR combat ברשת עם כמה חברים. הקטע הוא שהם כל הזמן הורגים אותי... יכולות להיות כמה סיבות שהראשונה שבהן היא שאני חרא שחקן... אבל: כמעט כל הזמן נדמה שהם רואים אותי הרבה יותר מוקדם, והשאלה שלי היא זו: האם יכול להיות שבגלל שאני משחק עם כרטיס מסך On board (ASUS M2A VM-HDMI( אז מה שאני רואה הוא ב Delay קטן (שניה)? אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק בלי תקיעות או מריחות. אם אוסיף כרטיס מסך, הביצועים של המשחק ישתפרו מבחינת מהירות? אם כן, איזה כרטיס מסך ממולץ וזול יש? לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI מעבד : AMD 4800 זכרון: 2GB תודה רבה, אייל
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 בודד(שאר המפרט בצד) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות עוד 5850 יד שנייה(450-500 ש"ח) ולקנות ספק חדש(750W כניראה). האם הדבר משתלם ואקבל ביצועים טובים? או שלא כדאי ועדיף למשוך עוד דור ולשדרג בסדרת 8XXX? תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GT של חברת Innovision משום מה הכרטיס הזה עדיין נחשב יקר (1500 ש"ח) העניין שאני מתלבט אם להחליף אותו לכרטיס 7950GT או X1950XT שעולים 1550 ש"ח (יש לי אפשרות שחבר יקח את הכרטיס מסך שלי ב-950 שקל) השאלה שלי האם זה שווה ??? ואם יש הבדל רציני ?? תודה .
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אבא שלי קנה gt240 1gb מנעה ב-500 ש'ח בלי להתייעץ.. ממה שבדקתי הכרטיס הזה לא משתלם. האם כדאי להחליף אותו ל-Geforce 8800GT 256MB (גם עולה 500 ש'ח)? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב הייתי מבקש להתייעץ איתכם יש לי מחשב פנטיום 4 אינטל מעבד 3.2 עם לוח אם אסוס P4S800D סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB 8 MB 2גיגה זכרונות מארז HEC 69A19 עם ספק HEC 400 WATT TRT מסך 22 BENQ דגם FB 222W כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 7600 GS 512 MB AGP למומחים שכאן בפורום המליצו להחליף כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB AGP האם כדאי להחליף מה הוא יתן לי יותר מהכרטיס המסך שלי (עבור משחקים צפייה בסרטים( תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ההיתי רוצה לדעת האם ה8500 יותר טוב מה7300 והאם כדאי להחליף או לחסוך עוד ולקחת 8600 מעבד e6400 לוח msi p965 neo זיכרון 1גיגה 667 ספק כוח 400w
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD5750 HIS מסך 23.המשחקים לא זורמים בכלל בדקתי FPS בין 25 32 על רזולוציה נמוכה ממש מאוכזב מהכרטיס הזה.מבקש המלצה לכרטיס חזק יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך בן 8 שנים DELL1701PF17 אינץ עובד מצויין!! בזמנו היה טופ אוף דה ליין האם ב 8 השנים האחרונות חלו שינויים משמעותיים ?? שווה להחליף?. השימוש שלו הוא לא למשחקים וכאלה אבל המסך דולק 18 שעות ביום!! אפשר חוות דעת? ואם שווה להחליף אשמח להמלצה 1500-2000שח
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-