עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by bg1987,

לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by amirush,

שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by TCX,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by nitsanroz,

מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, הלך לי כרטיס המסך (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0). אין ברירה וצריך לקנות אחד חדש (כי האלטרנטיבה היא להשבית את המחשב...). התקציב הוא סביב ה-700 ש"ח. אפשר קצת יותר אם זה משתלם, ואפשר פחות (לא חסר מה לעשות עם הכסף). מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב כזה? אולי איזה-שהוא 9600GT ? האם יש משהו עדיף? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים בחנויות ספציפיות. עד כמה חשוב שכרטיס המסך יוציא את האויר החם מחוץ למארז? השימושים הם בעיקר כלליים, כלומר גלישה ויישומי אופיס, ואולי סרטים מדי פעם, אבל אני רוצה כרטיס שיהיה מסוגל להתמודד בכבוד גם עם משחקים מזדמנים. המחשב מחובר כרגע לצג ברזולוצה 1280*1024, אבל אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף השבוע הוא יחובר לצג ברזולוציה 1920*1200…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by or_azu,

שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  15. מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by D135,

אני ייתן רקע לשאלות: בעקבות מחסור במלאי של לוח אם חיכיתי עם ההזמנה שלי חודש. עכשיו כשידוע שהכרטיסים החדשים עומדים לצאת (ליבת הGT200) אני לא יודע מה לעשות. רציתי ללכת על 9600GT SLI, אבל הרבה יותר עדיף כרטיס מסך אחד, ללא סיבוכים וללא "אולי תומך ואולי לא תומך", ועם ביצועים ממוטבים. 1. מתי בערך אמורים לצאת הכרטיסים החדשים המבוססים על הGT200? 2. האם שווה לחכות להם? 3. כמה הם צפויים לעלות? השאלות הן די דחופות כי אני כנראה צריך לחזור לחנות עוד היום.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by segevon,

חיברתי את הכרטיס לפלזמה 42 אינץ'.. והרזולוציה שהוא נותן היא 1024X768.. וזה נראה רע !! יש דרך לגרום לו לתת את הרזולוציה הטבעית (או פשוט יותר גבוה ?) תודה..

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by yariv12,

יש לי לצערי ATI Radeon 9250. ובמחשב עצמו יש לי שני משחקים קונטר סטרייק ופיפא. יש איזה משחק בסגנון של cod4 שיתאים לכרטיס ? [תודה לעוזרים]

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by joniar,

סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. Started by yossial,

חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by Boeing,

9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by PUSHPUSH,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי(8800GTX OC1 BFG אמרו ליל קחת את זה( Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led זה מספיק טוב או שאני צריך משהו יותר טוב אם כן תגידו לי איזה בבקשה , תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  25. אוקיי אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולקחת או את ה- 8800GTS או את ה-9800GTX. עכשיו כמו שהבנתי בשביל כרטיסי מסך מהסוג הזה צריך גם מסך מתאים. אשמח אם מישהו יפרט על זה או יסביר על זה, יש לי כרגע מסך 19". (בהדמנות גם אשמח אם מישהו יגיד אילו מהכרטיסים עדיף לקנייה)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.