עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בימים אלו ואני חשבתי על שני אלו... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1190 והם הוא יותר טוב או פחות טוב מה 8800gt הרגיל...? או הכי טוב להשקיע עוד כסף ולכחת את ה9800gtx ? ואיזה כרטיס מבניהם הוא התמורה הכי טובה למחיר שלו? תודה רבה מראש לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by qpalzm,

הכרטיס שנועד לקטול את X1600XT הולך ומתקרב, ואלה הפרטים לפי אתר X-bit labs: מהירות ליבה = 425mhz מהירות זכרונות = 1000mhz בקר זכרון 256 ביט 12 צינורות עיבוד ליבה NV42 (כלומר ליטוגרפיית 110nm לעומת 130nm בשאר משפחת 6800. אין אפשרות לפתוח צינורות נעולים) תמיכה בSLI תמחור משוער 200$~ זמינות משוערת בנובמבר http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051026173100.html

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה.. אני רוצה לקנות את המסך הזה : Samsung LA32R81B פרטים: מפרט טכני: DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6. High Definition. רזולוציה 1366X768 ניגודיות דינאמית: 1:8000 בהירות 500cd/m2 מהירות תגובה 8ms תצורת מסך 16:9 סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית ) ארבעה מצבי תמונה חמישה מצבי צבע חמישה מצבי קול חמישה מצבי זום 1000 דפי טלטקסט הקפאת תמונה Still Picture טיימר הפעלה וכיבוי חיפוש ערוצים אוטומטי Plug& Play ניתנת לתלייה על הקיר שמע: צלילים SRS TruSurroundXT …

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by arik100,

שתי הכרטיסים החדשים שיצאו לשוק בזמן האחרון אחד עם תג מחיר של 900+ והשני מתחיל מ 1400 מה ההבדלים ביניהם? אפשר קצת בנצים בבקשה? איזה מהם יציג תכני HD יותר טוב??? איזה כרטיס מסך יותר חזק ובכמה אחוזים??? מי יותר משתלם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Sango,

יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by FuZuL,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3677 זה שווה ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by Wolfinix,

האים מישהו שמע על מבצעים טובים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by King Of Action,

ביחד עם הלוח האם הגיעה משחה העשוייה מסיליקון או בסיס סיליקון. ניתן למרוח אותה על הליבה של המעבד ועל הבסיס של ההיטסינק. מה שרציתי לדעת הוא האם ניתן למרוח אותה ( האם היא מתאימה ) גם על הליבה של הכרטיס מסך והקריסטל אורב שאותו אני מתכוון להרכיב על הכרטיס ?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  9. לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by reyrey_200,

האם אפשר להגיע עם OC ל4850 ליכולות של ה4870 ?

11. Started by jambo222,

שלום מדובר בנייד של ASUS בעל מעבד I7 וכרטיס מסך gtx 1050 בהגדרת מנהל התקנים של וינדוס 10 , מופע לי שני דרייברים זמינים ( 630 GRAFIC שבמעבד וה 1050 gtx) איך אני יודע איזה מהם פעיל ? במקרה שמחשב עובד עם ה630 אני מפסיד את ה GTX. תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  12. אני מעונין לדעת כמה הכרטיס שלי מתחמם, ואיך המאוורר פועל (באיזה מהירות ובאילו תנאים). למישהו יש קישור לתוכנה שתעשה את זה? או שבכלל יש כזאתי אופציה בדריוור (לא מאמין שבאמת) ? הכרטיס הוא 8800GTS 320MB אם זה משנה משהו.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by danielzy,

כרטיס מסך High End בסגנון GTX-285 על לוח MSI 975X Platinum Motherboard עם מעבד C2D E6600 ו 4GB ראם

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by groovy,

יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  16. השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  17. עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי שום דבר בנושא בגדול כל השאלה נמצאת בכותרת... האם הכרטיס החדש של ATI תומך בחישובי פיזיקה כמו הכרטיסים של NVIDIA (כמו שילוב של כרטיס של AGIEA בכרטיס עצמו) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  18. הורדתי דרייברים חדשים מNVIDIA, מספרם: 40.71 כרטיס המסך שברשותי הוא - MSI GEFORCE 4 TI4200 TD128 שהיו לי את הדרייברים הקודמים הכל עבד חלק וטוב ובTV-OUT ראו סרטים דרך המחשב. עכשיו, עם הדרייברים המעודכנים (קרה לי גם בדרייברים הקודמים 40.41) לא רואים סרטים, פשוט מסך שחור במקום שהסרט אמור להופיע. אולי לא הגדרתי משהו כראוי בNVIEW? מה הפתרון? (חוץ מלחזור לגרסאות הישנות...) ??? תודה רבה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  19. בשוק המון כרטיסים מסוגים שונים שאין לי כוונה להתחיל ללמוד ולבחון האם לסוג כרטיס מסך יש חשיבות אם אני לא משתמש במחשב למשחקים? אני בעיקר משתמש לגרפיקה ועריכת תמונות וחשוב לי שהאיכות תהיה הכי טובה מה דעתכם ואיזה כרטיס הייתם ממליצים מחשב מבוסס פנטיום D820 מסך 19 LCD LG עם DVI

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by Radical Dreamer,

הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  21. אני קונה לוח אם ואני צריך לדעת האם שווה לי לשלם יותר על יציאת FW ישל מצלמה של SONY וידיאו דיגיטלית עם DV OUT (בעיקרון אין למה יציאה מיוחדת למחשב) האם אפשר לחבר אותה ל FW שמעתי שכן ?! איך, כמה זה עולה, האם צריך דייברים מיוחדים/תוכנה על מנת למעבד את סרט/תמונה, מה אפשר לעשות עם זה (שיחת וידאו? עוד)?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by -=Snoop=-,

אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by 3pac,

הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.