עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idanshir,

שלום מבקש את המלצתכם לאחד מהכרטיסים הנ"ל ייעוד משחקים לא כבדים במיוחד , עריכה , וסרטים לוח אם - gigabyte-ga-ep43c-ds3 ספק - 450W מעבד - ‏Core 2 Duo E8400 מסך 17 אינש רזולציה - 1024/1280 מתלבט בין 3הכרטיסים הנ"ל אודה להמלצתכם GeForce 9800 GT - עלות 615 ש"ח GeForce 9600 GT - עלות 515 ש"ח Radeon HD 4770 - עלות 580 ש"ח

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by RoNeR,

כרגע יש לי 7300Gs של nvidia שעולה טוב עם ספק ג'נרי 400W עם אני יעבור לכרטיס 2900pro זה יצריך ממני גם החלפת ספק?? ועם כן על איזה ספק זול אתם ממליצים תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שאפאשר לקבל במחיר הזה למשחקים. מפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUE 2.66GHZ (שתי ליבות) לוח אם : DDR2 תומך PCIe מסך : ViewSonic 19 אינץ' (אם צריך להוסיך משהו במפרט תגידו ואני אוסיף) ATI Radeon HD4850 512MB PCIeו Sapphire Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Sparkle nNIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe המשחקים שאני משחק: GTA San andreas Call Of Duty 4,5 WarCraft CS רמת הבקיאות שלי בנושא שואפת ל0 לכן אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כרטיס מומלץ. ועוד שאלה. הלוח אם שלי תומך DDR2 וחלק מהכרטיסים שאני רוצה הם DDR3 , אין לי מושג מה זה אבל האם זה ישפיע אם אני יקח כרטיס של DDR3 לממרות שהמחשב שלי DDR2?

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום אבקש לקבל המלצה לכרטיס מסך. המפרט הנוכחי הוא: תודה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by spider272,

הספק כח enermax naxn 550 האם יחזיק תכרטיס 7950 3GB vapor x boost

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by EAD,

הכותרת די אומרת הכל כרטיס מסך שיהיה חזק, יחזיק משחקים הכי אחרונים וגם דברים שיצאו בשנה הקרובה, הכל שירוץ ב 1920 על 1200 עם ULTRA HIGH וכאלו. מה דעתכם? ויש מקומות שיש אותו בזול יחסית? ואיזה גרסה שלו לקחת? ועוד דבר, האם משנה איזה מעבד יהיה? או שגם I5 חדש (האסוואל) יסתדר איתו בסבבה? ואיזה ספק כוח מומלץ כדי שלא תהיה בעייה ואף ישאר "ספייר" לכל מקרה?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  7. אני קונה לוח אם ואני צריך לדעת האם שווה לי לשלם יותר על יציאת FW ישל מצלמה של SONY וידיאו דיגיטלית עם DV OUT (בעיקרון אין למה יציאה מיוחדת למחשב) האם אפשר לחבר אותה ל FW שמעתי שכן ?! איך, כמה זה עולה, האם צריך דייברים מיוחדים/תוכנה על מנת למעבד את סרט/תמונה, מה אפשר לעשות עם זה (שיחת וידאו? עוד)?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  8. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by NaorYfrach,

הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?

10. Started by yan_ymar,

איזה כרטיס מסך עדיף 8600GT או 8600GTS (שניהם של גיגאבייט אם זה משנה...)

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  11. חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…

12. שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

האם למשהו יש את הכרטיסים הנ"ל? האם משהו הצליח לפתוח אותם ולכמה OC הוא הגיע? Asus N6200/TD 256MB http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=943 GIL FORSA FX6200 128MB Retail http://www.akr.co.il/details.asp?id=501

14. Started by SuB,

שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה). עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי. רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?). תודה!

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  15. האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by Chronick,

http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by alex28,

שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by blackbimer,

חברים ברשותי משהו כמו 500 שח לקניית כרטיס חדש.... מה9600se ירדתי כי הבנתי שהוא גרוע... מה שנישאר לי זה או הכרטיס הזה: http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4224&CatCode=4 שהוא 256 מגה בייט אבל לגבי הביט לא יודע.. בחנות אמרו לי 128 אבל לך תיסמוך על אנשים... מול זה עומד ה9550 הרגיל הינה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 מה ניראה לכם יותר טוב..? מצפה לתשובות...תודה

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by RED_ALERT,

???

21. Started by tfo,

קיבלתי 3810 ויש לי radeon 9800 ומעבד p4 2200mhz ? ועוד משהו איך אני בודק איזה חברה עשתה את הזיכרון שלו??

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by KF,

היי, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג SAPPHIRE HD5850 MODERN WARFARE 2 EDTION. האם יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול להעלות מתח לכרטיס הזה? עד לפני כמה שנים לא היה ניתן לשנות מתח לכרטיס מסדרה זו בגלל מגבלה של היצרן. מאז ועד היום עברה תקופה לא קצרה ורציתי לשאול האם יצא איזה כלי חדש כלשהו שמאפשר העלאת מתח לכרטיס מסדרה זו ? הכלים שהשתמשתי בהם בעבר היו TRIXX ועוד תוכנה זהה של MSI. (בשתיהן לא היה ניתן לגעת במתח).

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.