כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני קונה ליד הבית מיכוון שיש לי זיכוי של 1250 ש"ח, עכשיו הכרטיסים שיש לו בחנות הם: 1. geforce 8800gts 320mb של חברת גיגה בייט, שעולה 2000 ש"ח. 2. geforce 8800gts 320mb של חברת אסוס, שעולה 2100 ש"ח, שהוא אומר שהיא יותר טובה שכדאי לי לקחת. 3. geforce 8800gts 640mb של חברת אסוס שעולה 2300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תצוגה מושלמת של גרפיקה ופיסיקה.... המשחק המושלם CRYSIS (וידאו) (כמובן אם היה לי כרטיס גרפי ומעבד שהיו יכולים לתמוך בזה..!) עכשיו על תגידו לי שיש משחק שמתקרב לרמה של CRYSIS כרגע...! 8)
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה בדגם של ה-320mb הוא מוגזם למשחקים כמו פלייט סימולטור X וc&c3 ?? האם יש כרטיס שאוכל להפיק ממנו תועלת דומה בפחות כסף?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש טוב, אז לעניין: איזה אפיק יותר טוב (מיין מטוב ביותר ומטה): PCI, AGP, PCI-E איך אני בודק איזה אפיקים יש לי? אני יודע שיש לי AGPx8 כי זה האפיק שהכ"מ שלי מוחבר אליו היום (GF440MX). יכול להיות שיש לי עוד? ודבר אחרון, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לקניית כ"מ חדש. אני רוצה כרטיס מסך עם 256 מ"ב זיכון. יש לכם איזושהם המלצות? אם כן תביאו אתר. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ATI 9600PRO 256MB AGPx8 או N6200GE/TD 128MB PCI-E של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3095478,00.html זה נכון? למישהוא יש איזה שהוא מושג איך הכרטיס הזה צריך להיות ?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
השאלה שלי למה לי לקנות כרטיס מסך x300 se 182mb אם אני יכול לקנות גיפורס 6800 טורבו 256mb באותו מחיר הסבירו לי בפורום שה256 טורבו לוקח 128 כוח מהמחשב והמליצו לי על ה x300 אבל אני שואל למה אם אני יכול אם ה256 להגיע ל256
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB. באתר של NVIDIA הדרייברים הכי חדשים הם 6.13.10.3082, אבל אני יודע (וראיתי אצל מישהו) שיש גם 6.13.10.4071 . מאיפה להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כל האנשים האלה במדריכים של להכניס מחשב לוידאו\מזוודה התלהבו שהם יכולים לשחק במחשב על הטלוויזיה הקופסה של הוידאו יושבת למטה. הם לא הסבירו איך אבל הם התחברו ישר לטלוויזיה ולא הצטרכו מסך שדרכו הם הלכו לאפשרויות והפעילו את הTV OUT האם יש דרך לעשות זאת ? חיבור\מתאמים או משהו כזה ? אני יודע שלמקרנים יש גם חיבור של מסך אבל לא ראיתי דבר אחר דומה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אפשר לראות ברדאון 9700 או 9500 divx דרך ה-tv out ? כי הבנתי שבכמה כרטיסי geforce חדשים אי אפשר כי הם חסמו את זה מענין אותי לדעת אם מישהו ניסה ואיך האיכות כי ל-mx200 שלי יש ריצודים מעצבנים דרך היציאת טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה). עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי. רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?). תודה!
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרטיס מסך שלדעתי דיי טוב, ווואלה אני מרוצה ממנו, ומבחינת יכולות שלא קשורות בתוכנה הוא חזיק עוד הרבה אבל עכשיו שאני רואה מה הDX9 עושה, ושבעצם זה שורת קוד פשוטה שמאפשרת למתכנתים של משחקים להשתמש בשיידרים באיכות ללא הגבלה בפשטות יחסית, אני מתחיל לדאוג שהכרטיס מבוסס DX8 שלי, ילך לפח זבל. אני שואל אם זה כל כך קריטי להחזיק כרטיס כזה ? האם משחקים יעבדו בצורה נורמלית? האם כל עין תרגיש בהבדל ? ובקיצור.. האם השיפור הוא כזה מסכן כמו בין בDX7 ל DX8 ? כי דיי נמאס לי להשקיע כסף בזה, וכל יום יוצא משהו חדש, אין לי כסף ולא כוח לרדוף אחרי זה ואני רוצה לנוח כבר עד שקניתי כרטיס עוד מעט הוא לא יעלה לי משחק פוקימון של DX9 ???
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קיבלתי 3810 ויש לי radeon 9800 ומעבד p4 2200mhz ? ועוד משהו איך אני בודק איזה חברה עשתה את הזיכרון שלו??
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברשותי ספק seasonic 620w s12II אני עומד בפני קנייה של כרטיס gtx770 asus directcu II לדעתכם הספק יעשה את העבודה? לפי מה שכתוב באתר דרוש ספקwatt 550 שאר המפרט הוא כזה: i5 lga 1155 2500 kingston 8 gb ram gigabyte ga-pa65 UD3 כיום ברשותי כרטיס gtx 570 gigabyte superoverclocked למתן השוואה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ThinkVision Pro2840m מסך 4K האם עומד לצאת כרטיס מסך חדש עם hdmi 2.0 או לקנות כרטיס מסך כמו 780I שעדיין 1.4
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה דגם ספציפי של כרטיס מסך יש לי. מדובר במחשב בעבודה. אני כרגע לא יכול לפתוח ולקרוא את הדגם אם כתוב בכלל, אבל זה כרטיס ללא מאוורר (פסיבי) וכזה שלא דורש חיבור חשמל נוסף. כן הצלחתי להתקין GPU-Z ולצלם תמונת מסך. כתוב שזה מסדרת 5400 אבל לא כתוב איזה. תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי הצלחתי לפתוח והיה צריך להפוך אותו כדי לראות, כתוב ממש בקטן על איזו מדבקה כתוב HD5450 סליחה שפתחתי את הנושא ועניתי לעצמי הייתי חייב את זה דחוף.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל משחק(סימולטור טיסה) על מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 740 שמחוברים אליו 3 מסכים. המחשב מזהה את שלושת המסכים ועושה extend לתצוגה בתצורה בה יש מסך ראשי(בו מופיעה שורת המשימות של הוינדוס ושולחן העבודה) ו2 מסכים מצדדים אליהם ניתן לגרור חלונות. במשחקים זה לא עובד טוב, ולפי מה שהבנתי יש פ'יצר של הכרטיס מסך שנקרא surround שמחבר את המסכים כך שיזוהו בוינדוס כמסך אחד ברוחב של 3 מסכים. משום מה, כשאני נכנס לcontrol panel של הדרייבר של הכרטיס מסך זה פשוט לא קיים. אני לא רואה שם שום אפשרות כזו. באתר של NVIDIA ראיתי שהכרטיס מסך כן תומך בזה http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-740/features מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא מופיע וא…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-