עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moty_p,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש, בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 660GTX Ti חדש אני רוצה לרכוש עוד Asus NVIDIA GeForce GTX550 Ti ולעשות SLI הסיבה לכרטיס המסך הזה של אסוס היא בגלל שהוא שקט מאוד גם במאמץ. השאלה היא: אם שאני יעשה כן, יהיה לי 2GB של זכרון GDDR5 כמו שיש ל 660? איזה יתרונות וחסרונות יש בSLI? זה המפרט שהרכבתי שאני רוצה לקנות: Corsair CX 750W Series Active PFC 12cm Fan PSU G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 Thermaltake Silent 1156 CLP0552 OCZ Octane 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbo…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by 3pac,

הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. אני מעלה שוב את השאלה שלי והכול בגלל שאין כסף להשקיע ולכן אני רוצה לשפר בהשקעה מינימלית יש לי כטיס מסך X550 ואליו מחברים 2 מסכים אני רוצה להוסיף מסך שלישי מה עלי לעשות

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  4. בתודה היהודים-מחפשים תשובה :AR15:

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by shai2009,

שלום, חבר שלי רצה לתת לי במתנה את הכטיס מסך שלו כי אין לו צורך בו. הלכתי אליו להוציא את הכרטיס מסך, הוצאתי אותו כמו במדריך ב-FAQ. חיברתי את המחשב לכרטיס מסך מובנה ופתאום כשמדליקים את המחשב יש הודעה מוזרה שמבקשת לעשות Reboting. חיברתי בחזרה את הכרטיס מסך ויש עדיין את אותה הבעייה. מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  6. ברשותי מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי.. כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך 7800GT ואני מעוניין לשדרג אותו לHD4870.. אז הלכתי בדקתי תחיבורים בלוח אם.. ורשום ככה (על הקופסא של הלוח אם): Supports 2 PCI-Express Graphics Cards מה זה אומר מבחינתי? המחשב יכול להריץ את 2 הכרטיסים בו זמנית ? ושאלה נוספת.. יש לי אנמטרקס 400W ליברטי.. מעבד מסוג AMD Dual core 3800 (ללא OC) אין לי שום בעיה של התחממות (המחשב כרגע על 35 מעלות וזה שיא הקיץ..) ולוח אם של DFI מסדרה 4 (לא בטוח בדגם) ושתי כוננים קשיחים.. 250+500 של WD.. האם הספק מספיק חזק בשביל להחזיק את ה 4870 עם המערכת הנ''ל? תודה

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  7. זה אחד ממסכי הLCD הטובים ביותר שיש למשחקים וכו' אבל אין אותו בכלל בארץ למרות שהוא יצא לפני המון זמן ! למה אף אחד לא מיבא אותו לארץ ? אם איזה חנות קוראת את זה ...אז אנא תיבאו מסכים איכותיים כמו זה כמובן שבמחיר הגיוני הוא יכול להיות אחלה אופציה בבחירת מסך LCD פרטים למי שרוצה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by womry,

שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  9. שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  10. לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. יד לי את הכרטיס 9800gtx+ נגיד אני בקייסיס הוךף ופיתאום לאט לאט ניהים עצים ואני הולך על הסלע ולאט לאט הסלע כזה מישתנה גם בסירטון של קרייסיס יש ליפעמים מין קוו עשיתי עם atitool סריקהה של ארטיפקטים והוא לא מצא כלום מה הבעיה לעזאל??? הדרייבר שליי הוא 180.48

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  12. התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by xxtxxt,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. רכשתי לא מזמן את הכרטיס מסך הבא: His redeon 1950X כולל TIVO ( כלומר TV IN ).. - אין ברשותי ממיר דיגיטלי, בבית יש כבלים. אני רוצה לחבר את הכבלים למחשב כדי להקליט.. השאלה היא איך אני עושה זאת.. תמונה של הכרטיס מסך מאחורי המחשב: כמו שאתם רואים יש שם 2 חיבורים לDVI ועוד חיבור לכבל S-VIDEO .. עם הכרטיס קיבלת עוד 2 כבלים ובננה .. 1. תמונה של כבל ראשון: כבל שני הוא כבל S-VIDEO , מצד אחד מתחבר לS-VIDEO במחשב ומצד שני אותו חיבור למכשיר (כמו DVD ) .. ללא תמונה.. ועוד בננה אחת מצד אחד חיבור כמו S-VIDEO , שוב מתחברת לכרטיס מסך ומצד שני חיבור אחר.. הנה התמונות שלה משני הצדדים: השאלות שלי הם כאלה: 1. למה משמש הכבל הראשון שהראתי ? 2. למה משמשת הבננה ? 3. אי…

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  16. החליפו לי: ati sapphire hd2600 pro 256mb ddr3 OC שהיה תקול, ובמקומו קיבלתי: (nvidia leadtek px9500 gt 1024mb ddr2 hdmi (low profile (ספציפית ביקשתי Nvidia) רציתי לודא שהכרטיס החדש אינו נופל מהישן קצת מטריד אותי שהישן היה DDR3 והחדש DDR2 הסיפור המלא בהמשך

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. 1. האם כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון פנימי ובעל רוחב פס 128BIT ינצל את 512MB או שה128BIT תוקע אותו? למשל חיפשתי כל כרטיסי המסך שחיפשתי 8600GT 8600GTS HD3650 עם 512MB (חלק GDDR3 וחלק GDDR2) ובכל הכרטיסים היה 128BIT. 2. כמה זיכרון פנימי צריך למסך 20''? ושוב, האם מה שכתבתי בשאלה 1, תופס גם כאן?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  19. שלום ותודה על הקריאה. לאחרונה נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי התלבטות בין ה Geforce 9600 GT של Gigabyte וה Geforce 9600 GT של Zotac לינקים : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2785&ProductName=GV-NX96T512HP http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=284 הנתונים הם פחות או יותר אותם הנתונים אם לא אותו דבר, רק שבכרטיס של Gigabyte אין מאוורר, יש קירור של צלעות, רציתי לשאול האם יש מצב שיהיו לי בעיות חימום איתו ? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות ותגובות במיוחד מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 550 ש"ח, לא יותר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  20. השאלה בכותרת. אי אפשר לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית מאז. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by lior0101,

שלום! רציתי לשאול לגבי הכרטיסי 8800GTS של החברה Sparkle. מישהו אמר לי שהם באים עם גוף קירור בנוסף ל OC שהם עושים לו. האם כדאי לקחת אותו ולהוסיף את הכסף הזה או שאין כל הבדל בינו לבין הלידטק?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שבת שלום לכם. הכרטיס 280X שלי מחרפן אותי, ראו סרטון כאן הכרטיס כבר היה איזה פעמיים שלוש אצל TMS, הם לא מוצאים שום דבר בבדיקות אך אני חווה את הבעיות האלו כל משחק (מלבד אינדי שזה גם אני יכול לשחק עם המאיץ גראפי המובנה...). עשיתי בדיקה עם Furmark, זה מראה Artifacts, עשיתי בדיקה עם OCCT וניתן לראות את ההפרעות כמו בסרטון. האם רכיב אחר יכול לגרום לדבר כזה או שזה 100% בעיה בכרטיס מסך? הראם כבר נבדק והוא תקין ב100%. ניסיתי להוריד את מהירות השעון של הכרטיס מסך אך הבעיות עדיין קורות, אני כבר מתחרפן, שנה שלמה שיש לי את הכרטיס הזה (לפני היה אחר עד שהחליפו לי אותו) וגם בקודם היה בעיות. אין לי מושג אם מדובר בדגם כרטיסי מסך בעייתי או ברכיב אחר במחשב…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  23. http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by simonsix,

אני רוצה לקנות לאיזה ילד כרטיס מסך יד-שניה שיריץ לו את המשחק SPORE דרישות מערכת של המשחק: http://www.joystiq.com/2008/06/10/spores-system-requirements/ מצאתי שני כרטיסים: Nvidia 6600 GT NV43,500 MHz,1000 MHz,128 MB במחיר 150 ש"ח Nvidia 7600 GS G73,400 MHz,800 MHz,256 MB במחיר 200 ש"ח על איזה כרטיס הייתם ממליצים בהנחה שיריץ לו גם משחקים אחרים ברמה סבירה

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by משה פרץ,

אני רוצה לשים כרטיס מסך במחשב חשבתי בהתחלה ללכת על ה 7100GS כי אני לא ממש גיימר אבל חבר שלי אמר לי שאין הבדל בין ה 6150 ל 7100 ושכדאי לקנות את ה X1950PRO מה אתם אומרים ? שווה להשקיע ? הקטע שזה עולה 1200 ש"ח מתלבט .

• 11 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים