עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oziz_2,

הי , קניתי מחשב עם כרטיס מסך 7900 של LEADTEK. אבל המסך שלי נמרח -כל פעם שאני פותח חלון מסוים המסך מתרחב וכשאני סוגר את החלון המסך שוב חוזר לעצמו. האם זה בגלל הכרטיס ? או אולי המסך?יש לי מסך של LG F700P לא LCD. ??? מה הסיבה לכך לדעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by yotam360,

איזה חברה הכי כדאי לקנות את הכרטיס הזה??? (x800GTO)

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  3. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by epichorus,

האם הכרטיס הבא משתלם למחירו ? - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  5. ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]

6. Started by Chronick,

http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by emperor,

שלום, אני קונה מחשב חדש בעוד כשבוע ומתלבט האם לקנות את Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI או את Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ההבדל ביניהם הוא כ 100 ש"ח. אני קונה כרטיס מסך פעם ב4-5 שנים ולכן מעוניין שישרוד כמה שיותר, במשחקים וסרטים. האם ההפרש במחיר שווה את ההשקעה?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by shady121,

מה יותר חזק HD3870X2 או ה-9800GTX

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by Rstech,

הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Internal,

אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  11. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ??? ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by Saggitarius,

אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by comablack,

חברים עזבו אותי צ 3dmark aquamark ציונים וכל הבולשיט הזה אני אחרי יומים של בדיקות call of duty2 fear עשיתי אוברקלוק עם atitool מעל 55 המאורר עובד על 100% מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון 570 בלי ארטיפקטים עם הקרור stock ואני אומר לכם שאין הבדל אם אני עושה overclock או שהכרטיס על מהירות ה stock אין שיפור בביצועים אולי משהו מינימלי וגם את זה אפילו קשה להרגיש תנסו תבדקו ותבינו שהכל חארטה עובדים עלינו בעינים

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום לכולם כמו תמיד, היו גרסאות של כרטיסי מסך שהיו מוסיפים להם כמות זיכרון גדולה בכדי למשוך את הקונים לקנות את הכרטיס. למעשה, הזיכרון הזה לא מוסיף לכרטיס ביצועים. אני מדבר על כרטיסים כמו 6600 עם 512M, יש גם את X1300P עם 512M... הפעם, זה 7600GT עם 512M. הכרטיס הוא של חברת BioStar...אבל מה?הכרטיס עם 512M GDDR2. לא חושב שיש צורך לציין של GDDR2 יש פוטנציאל המהרה קטן מזה שיש ל GDDR3, מכן שלכרטיס החדש של Biostar מהירות הזיכרון היא רק 900MHZ! לעומת הכרטיס המקורי שבא עם מהירות זיכרון של 1400MHZ! המחיר יהיה אuתו המחיר שיש ל 7600GT רגיל לדעתי... בגלל שיש 512M של זיכרון... להתרחק!!! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by rikus,

המחירים יוצאים לי ממש קרוב בתשלומים... ה 1900GT יוצא פחות 70 שקל ככה, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by 00Amir,

שבת שלום כרגע יש לי Axle gts250 1Gb ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של Gigabyte - ראיתי בהרבה אתרים שהגיגבייט עולה באיכות על שאר חברות צד ג' שמייצרות את אותו כרטיס. יש כתבה מעניינת כאן: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf-gts250-sli.html כמה שאלות טכניות: האם אני פשוט קונה כרטיס ומחבר או שאני צריך איזשהו "גשר" פיזי בין הכרטיסים? צריך תוכנה מסויימת? איך מתבצעת ההתקנה? חייב ללכת למעבדה?? דרך אגב - יש לי ספק Enermax 400W - צריך לשדרג גם אותו אם אני מוסיף כרטיס? תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by cavalier3024,

יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by TicTacToe,

אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  21. היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  22. קודם כל אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה SAPPHIRE TRIXX שרק דרכה אני מצליח לעלות הרבה כי שאר התוכנות שהמליצו במדריך מגבילות אותי . במצב סטוק הכרטיס עובד ב775 (מעבד) על 1000 (זיכרון). עשיתי המהרה ל 910 (מעבד) על 1200 (זיכרון).ובדקתי בתוכנה OCCT ואין שגיאות,האם בכלל OCCT טובה לבדיקה?. בתוכנה SAPPHIRE TRIXX יש אפשרות לעלות גם את הVDDC האם הכוונה למתח של הכרטיס? ועד כמה מקסימום מתחים מותר לי לעבור?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  23. Started by nikenx,

קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Achilllles,

לאחרונה יש לי בעיה עם זוג 5870 זה נראה בול זה : AMD Catalyst 11.6 Problem רק שזה קורה רק במשחקים. הייתי על 11.6 ואז עברתי ל 11.4 ובזמנו שהייתי עם 11.4 זה לא היה קורה. רעיון מישהו?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  25. האם אני יכול לשים כרטיס מסך DDR3 על לוח אם של DDR 2 וכרטיסי זיכרון של 3GB? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים