עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ניסיתי הכל.....כמעט. הורדתי את הדרייברים הוספתי הסרתי מחקתי ביטלתי את הכרטיס באשף חומרה....ומה לא.. ה CCC הדרעק הזה מסרב להעלות יש לי .NET FAREWORK 1.1 עם כל העידכונים של ה XP כולל SP2. מי שיודע איך אני מצליח לגרום לו לעבוד? האם צריך למחוק רג'סטרי וכו'?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by mMmSaK,

על כמה לדעכתם הכי כדאי מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך אפשרי לשים את האוברקלוק ב MSI AFTERBURNER ??? מבחינת ה core clock ו memory clock תודה מראש לכל מי שעוזר

3. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  4. שני הכרטיסים נראים חזקים למדי וכמה ששמעתי על ה Ati ושהם טובים והכל הנתונים של ה Fx5700 נראים טובים יותר GeForce FX 5700 425 MHz - מהירות ליבה 1700 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון Radeon 9600 Pro 400 MHz - מהירות ליבה 1600 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון הם כל כך דומים והמחיר דומה גם הוא הנה הכרטיסים שהששואתי בין כמה חברות : 9600 XT CLUB3D RADEON 9600XT 1,030 שקל CONNECT 3D Radeon 9600 X 980 שקל 9600 Pro CLUB3D RADEON 9600 PRO 890 שקל POWERCOLOR 9600 PRO - 875 שקל SAPPHIRE RADEON 9600 PRO - 900 שקל Geforce FX 5700 SPARKLE FX5700 128MB…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by asmon,

תגידו, איך הכרטי מסך הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2567 פשוט פה הוא עולה 3300 שקל. בפנדס הוא עולה כ3800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=11435 זה אותו כרטיס? ומישהו הביא פעם אתר שמראה ביציעים של כרטיס מסך במעבדים שונים. אני רוצה לראות איך ה 7800 יעבוד בAMD 2700 למישהו יש את הלינק? תודה.

6. Started by liram21,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה.. יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם. הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH) מה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by blue_wolf,

שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by Pc_freak,

כמו למשל התוצאה ב3DMARK 11 התקנתי את הדריברים הכי חדשים. קבלתי 5688 http://3dmark.com/3dm11/723948 וגם GTAIV אני לא רואה שום שיפור לעומת כרטיס יחיד אני משחק על FHD

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  9. מבחינת הכל - איכות תמונה, צבעים וביצועים. ואיך המסך הזה, בלי קשר - Mitsubishi 19" 930 SB? תודה

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by עקרב,

שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by shloosh,

איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  12. היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by Big_White,

יש לי בעיה מוזרה... כל סרטון שאני מפעיל באיכות 1080P מיוטיוב... את זה לדוגמה: במחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT דרייברים עדכניים (הורדתי לפני שעה) דיירקטX 10 (כי הכרטיס לא תומך ב 11 לפי מה שאני יודע) הסרטון עובד בפריימים והאיכות על הפנים... עם מערכת הפעלה WIN 7 אולטימייט לעומת זאת במחשב השני שעומד ליד עם כרטיס מסך 8500 GT עם אלוהים יודע ממתי הדרייברים ודיירקטאיקס שאני לא בטוח שמותקן עליו בכלל... הסרטון עובד בצורה חלקה ובאיכות טובה... שעליו מותקן XP PRO SP3 מה אני עושה? כבר התיאשתי... תודה ענקית למי שעוזר...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by דרומי,

1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  15. שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות כ. מסך מבית SAPPHIRE כי שמעתי שהם הכי טובים. עכשיו אני מתלבט בין שני כרטיסים שמכירם זהה אך לא ידוע לי ביצועם הראשון: Radeon 9000 128mb VIVO PRO II השני: RADEON 9100 128MB. ,תודה לעוזרים ובבקשה פירוט (ובבקשה אל תמליצו לי על כ. אחרים כי המחיר משתנה) עריכה: ואם באמת כך אז איך זה שאנשים קונים את ה9000 שעולה אתותו דבר?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  17. בעיקרון תקציב של 600-850, רזולוציה 1920X1080 מפרט בצד.. שימו לב שבספק כוח הוא CORSAIR VX450 אז שלא ידרוש יותר מדי כוח. המעבד על OC כרגע, ויש מצב שאני בעתיד עוד ייתן עוד איזה פוש. עדיפות לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by viper_sb,

שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  19. ערכתי מבדק קטן לזוג כרטיסי מסך.עליהם יצטרף מחר כרטיס נוסף הכרטיסים: 8800GT OC GTX 275 OC GTX460-768MB זוג מבחנים: 3DMARK06 3DMARK VANTAGE מה המטרה: מה התוצהות של כרטיס תחת-DX9 לעומת DX10...למה.עם רוב המשחקים שאני משחק עדין ב-DX9 . שווה בכלל לשדרג כרטיס מסך ? העם ההוצאה הכספית לשידרוג שווה את התוצהה. מצרף תמונות לתוצהות: 3DMARK06--8800GT--13.844 3DMARK06--GTX275--17.879 3DMARK VANTAGE--8800GT--7.303 3DMARK VANTAGE--GTX275--14.007 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by drbrain,

שלום לכולם פירסמתם באתר זה את Radeon X1950Pro AGP לי יש AGP עם 512 מב זיכרון למחשב מעבד AMD 3000+ 1) רציתי לשאול אני לא מתכוון לשדרג למחשב חזק יותר מקסימום לשדרג ל-1 GB זיכרון ולשדרג את ספק הכוח מגנרי למשהוא רציני 2) מה יתן לי כרטיס כזה מבחינת ביצועים עם המערכת הנ"ל פלוס השידרוגים או ללא השידרוגים שוב מבחינת הביצועים 3) האם שווה לשדרג על פי המערכת הנ"ל - תקציבי הוא זול ולא מעוניין לשדרג ל-DX10 בתודה מראש שרון

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב מותג של דל עם ספק שלא מתאים לכרטיסי מסך מודרניים. יש לי רק כבל 6 פינים אחד. במקום לקנות ספק חדש, הייתי מעדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך זול, אבל שיריץ לי GTA4 על הגדרות גבוהות בלי קרטועים. לוח: 09KPNV של DELL מעבד: Intel Xeon W3550 מסך: Dell P2314H 23'' LED IPS תודה!

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by sim,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD 4800 512 MB 1. אני רוצה להחליף כרטיס ליותר מתקדם מינימום 1GB זיכרון. 2. שאלה אם הלוח אם הוא DDR2 האם אפשר להתקין עליו כרטיס שהוא DDR 3 . שאר הנתונים : מעבד E8400 זיכרון 4GB DDR2

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום.. בשבת שעברה נהרס לי המסך אחרי 4 שנים.. לא הייתי מרוצה ממנו.. CRT 770PF של MAG.. בערך כל כמה חודשים הייתי שולח אותו לתיקון כשהוא היה במסגרת האחריות. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי הרבה בעיות וכבר לא הייתה לי אחריות עליו עד שיום אחד אחרי 20 דקות הוא נכבה ל STAND BY ו... הוא לא נדלק יותר מאז :'( R.I.P אז עכשיו אני מחפש מסך חדש.. להביא מחו"ל.. יש הפרש דיי גדול בין הארץ לחו"ל, גם אם אני מביא את המסך דרך MUSTOP. אז חשבתי לי על מסך 17" ואז ראיתי שבחו"ל מסכי ה 19" לא כאלה יקרים... אז אני צריך משחק בשביל משחקים ולפי מה שהבנתי הוא צריך להיות עד 16ms. המחיר שלו צריך להיות בסביבות 300-350$ לא כולל המשלוח לארץ דרך MUSTOP.. רק המסך.. אבל אם צריך להוסיף עוד קצת והמסך באמ…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by natla,

שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים