עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deth213,

יש לי Club3D HD3850 וחיברתי אותו לטלויזיה דרך ה-S-Video של הכרטיס ל-AV-IN של הטלויזיה (Composite) בעזרת מתאם S-Video ל-Composite שיש לי מכרטיס אחר. משום מה ב-CCC שאני מנסה לעשות enable למסך הטלויזיה, ע"מ לצפות בשני המסכים ביחד, הכרטיס לא נותן לי. מה שהוא כן נותן זה אפשרות לצפות בטלויזיה במקום במסך המחשב הרגיל שלי. מישהו נתקל בתופעה כזו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by yaaraer,

שלום אנשים, בזמן האחרון יותר ויותר נראה שהכרטיס שלי מתקרב לסוף חייו (לצערי). הטמפ. שלו ב-IDLE היא כ-80 מעלות ו-100 בSKYRIM המחשב נתקע יותר ויותר בזמן משחק - כשאני מצליח לראות הודעת שגיאה זה מהכרטיס מסך - כבר לא רק כשהטמפ. ב-100. בסופ"ש פתאום הוא הפסיק לראות כרטיס (GPU) אחד - למרות שאחרי הקצר של אתמול הוא חזר. בקיצר - מה שבטוח, צריך למצוא מחליף. בתור חסיד של NVIDIA, ראיתי שכנראה ה-GTX580 זו האופציה שאלך בה. השאלה על איזה. אני כנראה לא אעשה OC ו-SLI בזמן הקרוב אם בכלל. חשבתי על הפנטום של Gainward עם ה-3GB קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=16302 או ה-DCII של ASUS - קישור:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7658 או אפ…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by life5252,

קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. Started by ndnd,

אהלן יש לי Q6600 @3.0GHZ 8800gt 520w supply כרגע אני מתלבט בין שני כרטיסים GTX 560 Ti או HD 6870 עד כמה הספק שלי מגביל אותי? אני רואה שה6870 צורך פחות חשמל אבל ה560TI קצת יותר טוב עם תמיכה בפיזיקס, עד כמה זה משמעותי? וכמה רציני יהיה הצוור בקבוק? כדאי להעלות את המעבד ל3.2/3.4 נכון? והאם כל זה יספיק לי בשביל לשחק MW3, BF3, RAGE על הגדרות גבוהות? תודה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by Doron404,

מישהו יודע באיזה חיבור חשמל הכרטיס הזה משתמש? http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=262&grp=2

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלום, רכשתי היום מסך samsung BX2450 ,כשחברתי אותו למחשב והתאמתי לרזלוציה המירבית 1929X1080 התמונה מופיעה בתוך מסגרת(יש שוליים שחורים בכל הכיוונים). כשהורדתי את הרזלוציה ל- 1680X1050 התמונה מלאה את כל המסך. במדריך למשתמש של המסך נטען שזאת בעית כרטיס מסך, עדכנתי את הדרייברים העדכניים ביותר אבל הבעיה לא נפתרה. אני משתמש בwindows 7 home 64 bit. אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. השמועות על קיומו של ה-Radeon RX 5300M מתגלות כאמיתיות - ויש גם צמד דגמי Radeon Pro שמככבים בנייד הטרי מבית אפל לכתבה

9. SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  10. החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית

11. Started by SnirCha,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ב800 שקל גג. המחשב שלו הוא כזה... ספק: Hex 500TD-TF לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: intel Q9550 זכרונות: 2GBx2 OCZ Reaper Edition DDR II 1066 הארד דיסק: 500GB SEAGATE ברקודה... בעיקר למשחקים, מישו יכול לעזור? :]

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  12. אני כבר כמה שנים טובות עם ה geforce 4 mx והיום החלטתי שדיי, נמאס כלום לא רץ עליו ואם כן אז רץ מגעיל וקטוע החלטתי להשתדרג אבל אני לא מבין בכרטיסים יותר מידי לכן אני פונה אליכם אני צריך המלצה לכרטיס חדש עד 500 שקל שיהיה חזק ויספק את הסחורה כמו שצריך השוואות בין Readon ל Geforce איזה יותר חזק וטוב או בין היצרנים Sapphire או Gigabyte.. אני לא כל כך מבין בזה תודה רבה

• 15 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by shikasha,

שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. איזה מערך (כרטיס מסך או שניים?) למערכת בעלת 3 מסכים, שלא מיועדת למשחקים? לאחרונה הותקן במערכת כרטיס המסך HD 5770, מבית XFX, ולמרות שהוא עושה את העבודה, אי אפשר לומר שהוא עושה עבודה טובה. יש מריחות על המסך בעת הזזת חלונות, ובכלל כנראה שמערך של שלושה מסכי 1920X1200 קצת גדול על הקטנצי'ק הזה. האם לשדרג לכרטיס ה 6970, או לחילופין להוסיף כרטיס 5770 נוסף? אשמח לשמוע! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by LiorZi,

יש לי אפשרות לקנות כרטיס מארה"ב, מביאים לי אותו ככה שאין עלויות משלוח. הכרטיסים ששמתי עליהם עין: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-3677-KR - GTX 670 Signature 2 http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-3664-KR - GTX 660Ti Signature 2 או האופציה של הארץ - GTX 660 \ 600Ti של חברה מוכרת (Gigabyte \ Asus \ MSI וכו'...)? יש לי קצת סלידה מ-EVGA, אחרת הייתי קונה מהם בלי לחשוב פעמיים. לדעתי הם לא מוציאים את המוצרים הכי עמידים לאורך זמן (למשל לעומת Gigabyte ו-Asus).

17. Started by llime,

היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by SyRenity,

ראיתי שיש פה במבצע שני כרטיסים: 4890: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 5830: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1698 ההבדל בין שניהם הוא ~100 ש"ח, אבל דווקא ראיתי שהישן יותר נותן תוצאות טובות יותר בבנצ'ים. אז מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  19. קיבלתי מסך ישן הוא עובד (חיברתי לחשמל) הבעיה במסך שהחיבור שלו שבור חלק מהפינים או בפנים (בתוך החיבור) או שבורים הנה תמונה שתעזור מה שאדום אלה פינים שבורים ושתים מהם פשוט קצרים (כנראה נכנסו פנימה) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל טוב מאוד גם למשחקים או שעדיף כרטיס 7900 למשחקים?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by rani,

האם הכרטיס של ATI 3850 יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by NetSpider,

Reference Driver Download Built by ATi cards

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by matan5165,

אהלן. יש לי מחשב נייד ואני מעוניים להקליט בעזרתו שידורים מהטלוויזיה. יש לי יס מקס ככה שאני יכול להקליט סרטים אבל הבנתי שאין אפשרות לחבר את זה למחשב. אם אני קונה כרטיס טלוויזיה אני יכול לחבר אותו ליסמקס ? כמה עולה כרטיס טלויזיה חיצוני שאיפשר לי להקליט שידורים למחשב ? תודה.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום, לצערי, לאחר שימוש של שנה וחצי הכרטיס מסך מסוג msi ati R4890 HD 1GB נשרף לי. מאחר ויש לי אחריות של שנה וחצי נוספות על הכרטיס הציעו לי 2 כרטיסים אחרים להחלפה: Nvidia gts 450 או 6750 HD של ATI. שניהם של חברת ג'יגה בייט. אני עשיתי קצת השוואות וראיתי שהכרטיסים לא ברמה של הכרטיס מסך שהיה לי אלא נחותים ממנו. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך מחברת אייבורי שתואם לכרטיס מסך הקודם שהיה לי מאחר ואני לא מבין כ"כ בנתונים השונים של הכרטיס מסך. מצורף קישור שמראה את הכרטיס המסך שנשרף לי : http://www.msi.com/product/vga/R4890-Cyclone.html תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  25. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

דיונים חדשים בפורומים