עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, שאלה קטנה לפני רכישה... אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: GIGABYTE 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR3 PCIe או אפילו זול יותר.. ‏GIGABYTE HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0‎ מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by eliil1,

שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC! כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי? תודה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by -=Snoop=-,

אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 9600GT וראיתי שני כרטיסים של gigabyte 1 - Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe Zalman דגם: Gigabyte NX96T512H 2 - Gigabye GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: NX96T512H-B השאלה שלי איזה מהדגמים הוא יותר טוב? והאם בגלל שהדגם ה 2 בלי הקירור זלמן, יותר טוב בגלל שהוא דגם חדש יותר? אשמח לתשובותיכם, תודה.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Saggitarius,

אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by Orian015,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב עם כרטיס מסך מסוג ATI mobility readeon 5650 (סליחה על שגיאות כתיב עם יש) עד היום היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA (ג'יפורס)... האם יש משחקי מחשב שלא ירוצו על כרטיס מסך של ATI משום החברה ולא משום האיכות?

9. Started by IRON-MAN,

היי הבוס שלי מחפש כרטיס מסך למערכת פנטיום 4 3.2 גיגה ,4 גיגה זכרון שיהיה מסוגל להריץ בכבוד את הNBA 2012 ומשחקים דומים (לא חזקים מידי..) ..האם האסוס GT520 יספק את דרישותיו? .האם יש משהו אחר בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

1 . מה יהיה עדיף SLI או כרטיס 1? 2.asus p8z68-v pro יסחוב SLI כזה? 3.ספק Seasonic S12D-850 (SS-850HT יספיק? כרטיסי מסך של AMD לא רוצה מעבד יהיה 2500K עם מוגן 2 יהיה OC של 4.5 מסך 1920 1080 SLI אני רוצה לעשות עם 2 כרטיסי מומהרים Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI)

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

12. קודם כל אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה SAPPHIRE TRIXX שרק דרכה אני מצליח לעלות הרבה כי שאר התוכנות שהמליצו במדריך מגבילות אותי . במצב סטוק הכרטיס עובד ב775 (מעבד) על 1000 (זיכרון). עשיתי המהרה ל 910 (מעבד) על 1200 (זיכרון).ובדקתי בתוכנה OCCT ואין שגיאות,האם בכלל OCCT טובה לבדיקה?. בתוכנה SAPPHIRE TRIXX יש אפשרות לעלות גם את הVDDC האם הכוונה למתח של הכרטיס? ועד כמה מקסימום מתחים מותר לי לעבור?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  13. Started by Hack4ev3r,

שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש והחלפתי את הכרטיס X300 שבא איתו ל MSI 6600LE ועכשיו אני רואה כל מיני תופעות לוואי על המסך עכשיו אמרו לי לבוא למעבדה ולבדוק מה קורה עם הכרטיס עכשיו אמרו לי שיש אפשרות להחליף ל Radon X1300PRO עכשיו הסתכלתי בכל מיני מקומות ניסיתי לברר מחירים שטויות וראיתי פתאום ש X800 עולה 2000 שקל והכרטיס X1300 עולה 800 שקל?! מה ההבדל בין הכרטיסים האם תכנית ה X1300 צריך להיות יותר טוב מה X800? או שכדאי לי בכלל להישאר עם ה MSI 6600LE בתודה מראש, טומי.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by netanel38121,

האם הוא יותר טוב מ ה 6800GT ואם כן במה זה מתבטא? כי אני שוקל להחליף את ה 6800GT שיש לי עכשיו תודה נתי

15. Started by kritikal,

שלום רב, אני יכול להשיג את שני הכרטיסים האלו: Powercolor hd 2600AGP PRO או Leadtek 5900ULTRA זה כנגד זה, מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by RAPTOR22il,

שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  17. צריך כרטיס מסך עד כ800-900 ש"ח כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן ושיעמוד בלי בושה מול משחקים כמו FAR CRY ,HALF LIFE2 וDOOM3 , חובה שיהיה בו גם TV-OUT כמובן, ושלא יהיה PCIE . דרך אגב קראתי תמדריך וביצעתי חיפושים ואני עדין לא סגור על מה כדאי ללכת. המפרט שלי: p4 lga 775 3.0 MSI 865PE Neo3 geil 2*256 400mhz תודה רבה

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  18. יש לי כרטיס Gigabyte Radeon 9000 PRO ומשום מה יש לי שני דברים מותקנים: Gigabyte Radeon 9000 PRO , וגם Gigabyte Radeon 9000 PRO - secondary. מה זה הדבר הזה?? זה אמור להיות ככה? גם אחרי שעשיתי uninstall לשניהם ועשיתי ריסט, אז הwindows התקין לי אוטמטית את שניהם שוב! אני שואל כי מאז שקניתי את הכרטיס, המחשב שלי לפעמים נתקע פתאום בלי שום סיבה ואז כשאני חוזר אחרי שעשיתי ריסט, אז זה אומר שהבעיה היתה כנראה בכרטיס המסך..

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  20. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by cavalier3024,

יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by yudsim,

יש ברשות האחין שלי את המחשב הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5400 לוח אם:Asus P5QPL-AM ספק: HEC 6K31 Silver 300W מארז כולל ספק האם קים כרטיס מסך שניתן להוסיף למחשב כדי שיריץ משחקים קלים-בינונים? תקציב עד 500 שח תודה מראש יוד

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  23. אני לא גיימר. אני משחק בעיקר משחק אחד - PRO EVOLUTION SOCCER. כרגע אני עם 8500GT, שלא מריץ אותו הכי טוב, אני רוצה להנות יותר, אבל בלי נזק יותר מידי גדול. אם אפשר הצעות עד הסכום שביקשתי, במידה ויש כ.מסך שההבדל הוא גדול ושווה להוסיף עוד 50-100 ש"ח אז סבבה. תודה

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by imac,

אצל החיות הוא עולה ש"ח 1,789 , שזה זול עד חשד... מה אתם אומרים על המסך ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  25. ראשית כל, ארצה לגעת בסוגית ה"בריאות", האם המיתוס סביב המסכים הדקים - "אין קרינה - יותר בריאים לעין" תקף כיום, האם מסכי ה CRT העדכניים עליונים על פני מסכי ה LCD, גם בנושא זה. בנוסף, שמתי לב שהת'רד שדבוק נפתח דיי מזמן, שאבתי ממנו ידע אך החלטתי שאני זקוק לת'רד חדש ומעודכן, ואנא עדכנו אם ישנם דגמים חדשים ומשתלמים יותר. עשיתי מיני מחקר משלי ואודה לכם אם תמליצו ולי תתקנו אותי \ תעזרו לי לבחור שנית, מצאתי רק דגם TFT אחד מומלץ, איכותי ובעל תגית מחיר אטראקטיבית בארץ והוא, איך לא, ה Hyundai Q17 http://graphics.tomshardware.com/display/20030626/lcd-06.html שרבים פה בפורום המליצו עליו, כמו גם tomshardware הידוע. לגבי מסכי CRT, מצאתי מספר דגמים אטראקטיביים, ותקנו אותי אם אני ט…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.