כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2668176,00.html תקראו את הכתבה ב YNET ותגיבו מה אתם חושבים nVIDIA באמת רימתה ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד תקציב של 2500 שקל המלצות... ספק כח 800 של טרמלטק היה לפני 7950 הקנייה אמורה להתבצע כמה שיותר מהר כי אני בלא כרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
Leadtek PX8800GTS 640MB TDH PCIE מחשב בסדר גמור, אבל הוא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחק עם HDR AA יחד, ואמרו לי שבכרטיס שלי כן אפשר, בואו תסבירו לי שוב בבקשה. ודבר שני, עם הכרטיס הקודם שלי 6800XT שחקתי באובליביון 4 על פול הגדרות אבל המשחק היה מלא טעינות ואי אפשר היה לשחק. שחקתי עם הכרטיס החדש שלי עכשיו, המשחק רץ כל כך חלק (כן הגדרות על פול - בדוקקקק) הכרטיס מסך שלי חושב שאני משחק דום 1 איך זה ה-ג-י-ו-נ-י
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועים ואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שווה לחכות עד סוף החודש או שכבר לא יעזור? בעיקרון חשבתי על הכרטיס הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SP860S256&cart=11788557393443094〈=heb מה אומרים? אני ישמח לקבל על זה תגובה..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב לאבא שלי, בעיקר לשימושים של גלישה באינטרנט, סרטונים, עריכת וידאו (ברמה בסיסית) ועריכת תמונות (ברמה בסיסית). השאלה היא האם אפשר היום לבנות מחשב שיבוסס על הדור החדש של המעבדים (Skylake) ולא לקנות כרטיס מסך חיצוני בסיסי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עם אפשרי שזה יהיה מSkyPC. אני משדרג לאחי הקטן את המחשב אז אני צריך כרטיס מסך עד 850 שקל למשחקים כמו(Prey,C&C,NFSMW) ודברים בסגנון הזה..
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שכדיי לעשות OC לכרטיס 2900XT צריך חיבור של 8 פין השאלה אם צריך ספק כח מיוחד , או פשוט מספיק רק מתאם ל-8 פין ?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום. אני כרגע מתלבט אם להביא זוג INNO3D GF7300GT 256MB DDR3 כדי לעשות מערך SLI עם הכרטיסים האלו. (המחיר לזוג עומד בסביבות ה 1200 ש"ח). ההתלבטות העקרית שלי זה האם יצאו בקרוב (אוגוסט-ספטמבר) לוחות למעבדי C2D אשר יתמכו ב SLI ומחירם יהיה עממי (800-1000 ש"ח). בהנחה ולא, האם קיימים כרטיסים של ATI שבמערך CF יתנו את אותן התוצאות כמו זוג 7300GT ומחירם יהיה בסביבות ה 1200 לזוג? תודה מראש. נ.ב. מה יותר עדיף? זוג 7300GT כמו שאני כתבתי? או זוג XFX GeForce 6800 XTreme 256MB 256BIT DDR3 XXX edition שעולים כ 1500 ש"ח לזוג?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים יותר X1600 PRO של ATI או 7600GS של NVIDIA ?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברה מייצרת radeon9800 שניתן לעשות לו oc לביצועים של pro ואיזה דגם הוא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה וזה לא משנה איפה בארץ העיקר שיהיה אפשר להזמין דרך האינטרנט
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי למיטב ידיעתי- GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS אבל.... שאני מסתכל פה בחנויות אז הכרטיס שלי נראה כמו ה660 GT למה זה? הכוונה שלי היא שלכרטיס מסך שלי יש את אותו הקירור כמו בתמונה הנ"ל (מעין קירור פאסיבי עם צורה של עלה עליו) [glow=red,2,300]איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך זה???[/glow]
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6773 זה הכרטיס, מה שאני רוצה לדעת אם משתלם להזמין אותו והביצועים שלו טובים. תודה רבה לעונים.!
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-