כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את הכרטיס מסך (לפני שבוע)וחיברתי לתוכו 3 מסכים ,שניים בחיבור DVI ואחד חיבור אנולגי ,ביומיים הראשונים הכול היה בסדר והיום המסכים מראים מין ריצודד או מלבנים קטנים על המסך ,לפעמים זה בא ונעלם נכרטיס מסך לא משמש למשחקים.התקנתי את הדריבירם הכי חדשים ,ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OB הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OB עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא: Intel Pentium 3 550Mhz Voodoo 3 3000 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שברשותי לכרטיס מסך אחר למטרת משחקים. התקציב שעומד ברשותי הוא כ-400 שקל, מה מומלץ ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך הזה GIGABYTE R96P256D-OEM AGP RADEON 9600PRO 256Mb DDR DVI+TV-OUT יתאים ללוח אם הזה GA-7VTXH של ג'יגהבייט אם אני לא טועה אז ה-AGP הוא X4 האם צריך לשנות הגדרות בביוס (או כל מקום אחר) או שפשוט מכניסים את הכרטיס והוא מתאים עצמו אוטומטית? אם צריך לשנות הגדרות אודה לכם מאד אם תסבירו לי היכן צריך לשנות ואיזה הגדרות יש להגדיר. אגב, זה כרטיס שבחרתי לתקציב של כ-500 ש"ח, האם הבחירה נכונה או שיש המלצה לכרטיס טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? השימוש הוא לא למשחקים כבדים! אלא קצת משחקי רשת לא כבדים (אני לא גיימר!!!) והרבה אינטרנט. אני מתכוון לשדרג מחשב קיים עם הלוח הנ"ל עם מעבד אתלון 1.7 (קיבלתי את הלוח עם המעבד) ואני רוצה להוסיף בנוסף לכרטיס הנ"ל גם 512 מגה זיכרון (D…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכוון ליקנות מחשב השבוע עכשיו זה המפרט כניראה דגם מחשב: GMR ADVANCED מעבדי אינטל : Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Ninja 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10681 לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13005 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http:/…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU TakeMS Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 Total Of 1024MB GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A אז ככה: האם המחשב מהווה מגבלה לכרטיס מסך? האם הזיכרונות שווים משהו? אני מדבר על החברה שלהם TakeMS..... האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר כגון 7800GT או 7800GTX ? מה אתם ממליצים? ומה אני צריך לשנות במחשב כדי לשדרג לכרטיסי מסך 7800GT או 7800GTX ? ובקשר לספק אל תדאגו הוא 500W והא אמור להחזיק.... בתודה מראש קובי
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לראות מהמחשב לצג טלויזיה אז אני צריך להשתמש בTV Out של הכרטיס מסך נכון?! אז בכרטיס שלי אין...בכל מקרה אני רוצה כרטיס PCI שהוא גם מתפקד ככרטיס טלויזיה באיכות טובה-גבוהה וגם מסוגל לעשות TV out לכל דבר שאני רואה בWindows Media Player כמו סרטים...וכו'...אני לא יודע עם בכלל יש כאלה דברים בכל אופן עם אפשר להשיג כאלה בחנויות האינטרנט תנו לי דגם ושם חברה וכמובן מוצר במחיר טוב וגם עם איכות טובה :
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שבת שלום לכם. הכרטיס 280X שלי מחרפן אותי, ראו סרטון כאן הכרטיס כבר היה איזה פעמיים שלוש אצל TMS, הם לא מוצאים שום דבר בבדיקות אך אני חווה את הבעיות האלו כל משחק (מלבד אינדי שזה גם אני יכול לשחק עם המאיץ גראפי המובנה...). עשיתי בדיקה עם Furmark, זה מראה Artifacts, עשיתי בדיקה עם OCCT וניתן לראות את ההפרעות כמו בסרטון. האם רכיב אחר יכול לגרום לדבר כזה או שזה 100% בעיה בכרטיס מסך? הראם כבר נבדק והוא תקין ב100%. ניסיתי להוריד את מהירות השעון של הכרטיס מסך אך הבעיות עדיין קורות, אני כבר מתחרפן, שנה שלמה שיש לי את הכרטיס הזה (לפני היה אחר עד שהחליפו לי אותו) וגם בקודם היה בעיות. אין לי מושג אם מדובר בדגם כרטיסי מסך בעייתי או ברכיב אחר במחשב…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להבין משהו, אם אני עכשיו קונה איזה כרטיס טוב כמו ti 4400 או משהו כזה ואין בו תמיכה בדירקט איקס 9 אז זה אומר שכאשר יצא משחק לדירקט איקס 9 אז אני פשוט לא יוכל לשחק בו??? לא יצא פיקס מסויים או משהו בשביל שאני יהיה מסוגל לשחק?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש(די חזק), ורוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה (משחקים וגרפיקה כבדה...מן הסתם)ושיחזיק הרבה זמן, בינתיים אני מתכנן ללכת על GEFORCE 6600GT אבל אני לא סגור עליו ואולי תוכלו להמליץ על כרטיס חזק יותר ועדיף יותר. התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1700. וגם אני מתכנן לקחת מסך CRT רגיל( אם זה משנה משהו....) ויש לי גם שאלה-שמעתי שה-6600GT הוא בא רק עם 128 זכרון ולא 256 , זה נכון? (כי ראיתי במלא מקומות את ה-256 MB) תודה
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק PC של הכרטיס שלי, אילו תוכנות מאפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
בוקר אנשים השאלה הקשה... איזה לוקח 4400 כרגע בתוך המחשב 5200 אצלי ביד איזה לחבר בתוך המחשב איזה יעבוד יותר טוב? איזה יותר יעיל? שניהם 128... אבל אחד הוא AGPx8 ואחד הוא x4.... עד כמה זה משמעותי? המחשב הוא 2ג'יגה עם 256 מגה זיכרון http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467 אלו הליניקים לכרטיסים
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם הכרטיס הנ"ל. שתי שאלות למומחי הפורום: איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס שקיבלתי הוא אכן SONIC ולא רגיל?? כמה הכרטיס הנ"ל אמור לקבל ב3DMARK06? מפרט: E6600 2 ג'יגה זיכרון 667 תודה לכולכם...
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-