כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש מסך 24 אינטש של חברת DELL, הוא מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות + פילטרים המפרט שלו E8400 + 4GB ספק של חברת קרוסייר 550W ולוח אם X38.(החלקים כבר אצלו חוץ מכרטיס המסך) בתקציב כמו שלו יש 3 שילובים שיתאימו(או אפילו 4) 1) 4870 512MB 2) 4870 1GB 3) 260GTX שממה שקראתי הוא מעולה לOC ואפשר להגיע איתו למהירות של 280GTX 4) או שעדיף בכלל CF של 4850 (אם חריגה קטנה)
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאיזה ילד כרטיס מסך יד-שניה שיריץ לו את המשחק SPORE דרישות מערכת של המשחק: http://www.joystiq.com/2008/06/10/spores-system-requirements/ מצאתי שני כרטיסים: Nvidia 6600 GT NV43,500 MHz,1000 MHz,128 MB במחיר 150 ש"ח Nvidia 7600 GS G73,400 MHz,800 MHz,256 MB במחיר 200 ש"ח על איזה כרטיס הייתם ממליצים בהנחה שיריץ לו גם משחקים אחרים ברמה סבירה
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה מפורטת גם לא מפורטת תתקבל. תודה מראש MINIME.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי בעיה בבחירת כרטיס מסך ראיתי בבדיקות שה4400 לרוב עולהPRO9500 אבל ה9500PRO יש לו תמיכה בDX9 מה כדאי תעזרו לי ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך נחשבת חברת Sapphire לכרטיס Radeon 9700 Pro Video Card לאחר חיפוש בפורום פה ראיתי שהם כחברה לא נחשבים טובים- אבל בסדרת 9XXX זה לא חשוב.. בכל מקרה- למה כרטיסי GIGABYTE עולים 1900 שקל לעומת 2500 של SAPPIHRE?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בעיית הVPU RECOVER הציקה לי ולכל משתמשי הכרטיסים הנ"ל , במשחקים שמשתמשים בDIRECT3D קורה מצב שהמחשב נתקע והVPU RECOVER נכנס לפעולה או גרוע מזה המחשב נתקע ... חיפשתי בכל פורום רציני ולבסוף מצאתי !!!! הבעיה היא בדרייברים של ATI מוזר שלחברה בסדר גודל כזה יש פאשלות כאלה הפתרון פשוט הסירו דרייברים עדכניים( 4.5 והאלה ) הורידו מהאתר של ATI דרייברים גירסה 3.8 ווואלה כל בעיותכם נפתרו הנה הקישור לאתר ATI . http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html אני ממליץ למנהל פורום לתת סטטוס דביק לנושא זה (STICKY )
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאור גל הפופולריות לו זוכים לאחרונה מסכי ה-LCD, החלטתי שהגיע גם תורי לרכוש מסך שיפנה לי קצת מקום על השולחן. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 2,800 ש"ח ומצאתי כמה מועמדים לא רעים, ביניהם ה-L1710B של LG, ה-S762G של CTX ואולי ה-Q17 של יונדאי שכל מה שידוע עליו הוא שהפאנל שלו הוא כבר לא HyDis, אבל חוץ מזה נראה שאף אחד לא יודע עליו שום פרטים וכולם רק חוזרים על אותם דברים כל הזמן. אופציות נוספות שנשקלו ונפסלו הם ה-73 של סוני שחסרה לו כניסת DVI (דבר שהוא לדעתי בגדר חובה בכל מסך LCD נורמלי) ו-Iiyama 431S שזווית הצפיה שלו היא צרה מדי (140/120). כרגע ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-CTX ל-LG, כאשר ה-LG עולה מעט יותר (לא משמעותי) אבל ל-CTX יש משום מה נתונים טובים יותר (זוית צפיה רחבה יותר וב…
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה שתירשמו את הטמפרטורה של הכרטיס שלכם סתם ככה שהוא לא עושא כלום ואת הטמפ אחרי משחק כל שהוא ואת החברה שלכם בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי אותו כי יש לי לוח בלי כניסת agp והתקציב שלי דל מה גם שאין כמעט כרטיסי pci בשוק במחיר סביר שיוו איזה סטלן אני שכחתי לרשום... http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT98LNA
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום! יש לי פנטיום 4 2.4 GHz . לוח אם של אינטל, במהירות באס 533 מ"ה וחריץ AGP. אני צריך כרטיס מסך המיועד למשחקים, שיעבוד חלק עם כל המשחקים כיום ובעוד שנתיים-שלוש. אין לי PCI-EXPRESS. אין לי צורך בVIVO. התקציב: 1500 ש"ח +- תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך sapphire RADEON X800GTO ultimate http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=120 שאלות: הוא טוב? אם כן מה המחיר הכי נמוך שלו בארץ(שאפשר לקנות)
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי שב hd 5770 חלק מהכרטיסים ניקראים hd 5770 וחלק HD 5770 Juniper XT ועולים מעט יותר ,מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך טוב בשם רדון 5970 בטח חלקם מכרים אותו בפסח שעבר הוא נחשב לכרטיס מסך הטוב ביותר כיום המצב שונה אבל אני עדין מרוצה אני רוצה משחקים בעלי גרפיקה מרשימה כדי לבחון תכרטיס מסך למה הוא מסוגל להגיע הסגנונות שאני אוהב זה פעולה יריות הרפתקות מכניות קיצור כול מה שעולה לכם בראש את המחשב אי מחבר למסך טלווזיה LEDLG 42 LH90 וחושב לי למצות תפונטיציל גם מהמסך וגם מהכרטיס מסך אם יעזור לכם יש לי מעבד I7-960 וזכרון 6 גיגה מחכה לתשבות תודה לעונים ושבוע טוב ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק PC של הכרטיס שלי, אילו תוכנות מאפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הוא חזק מספיק למשחקים? ובכללי כדאי ללכת עליו? או על הסדרה של Radeon ?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך 1 גיגה pci-e אני רוצה כרטיס דווקא של nvidia אני רומה כרטיס מסל חזק ושלא מתחם ושיהיה דק ולא ארוך כמו ה=9800gtx 512 מגה שיש לי כיום אני יגיד לכם למה אאני רוצה להחליף אותו כי הטמפרטורה שלו היא בין 66-67 ואמרו לי שזה לא טוב בכל מקרה תביאו לי המלצות
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש ברשות האחין שלי את המחשב הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5400 לוח אם:Asus P5QPL-AM ספק: HEC 6K31 Silver 300W מארז כולל ספק האם קים כרטיס מסך שניתן להוסיף למחשב כדי שיריץ משחקים קלים-בינונים? תקציב עד 500 שח תודה מראש יוד
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-