כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחירים יוצאים לי ממש קרוב בתשלומים... ה 1900GT יוצא פחות 70 שקל ככה, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
היי, שאלה קטנה לפני רכישה... אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: GIGABYTE 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR3 PCIe או אפילו זול יותר.. GIGABYTE HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
האם יש צוואר בקבוק ובכמה אחוזים בערך מדובר אני ישמח לתשובה במהירות מפרט מעבד e5300 2.6 זיכרון 4gb 2x2gb לוח אם p43 של גיגה ביט כרטיס מסך עכשיויי geforce gt 220 ספק 480 וואט הארד דיסר 320 גיגה של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
At least right now it appears that one guy from Israel is changing the face of GPU-accelerated physics" ..." http://www.tomshardware.com/news/nvidia-ati-physx,5841.html
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כאשר יש עומס על הכרטיס מסך כלומר תוכנה שמפעילה 3D אז יש מן זמזום כזה מהכרטיס (הכרטיס חדש). אין את זה במצב רגיל ,במשחקים גם כן יש את זה . הכרטיס הוא של GIGABYTE 512MB,אני שמעתי שני דעות מחברים אחת ניטרלית ואחת שלילית כלומר או שהכרטיס הולך למות בזמן הקרוב מאוד או ברחוק . דעות שלכם בקשה בנושא ;D
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב285GTX ואני מתכוון למכור אותו ולעבור לכרטיס חדש האם יש כרטיסים בתקציב הזה שעוברים אותו בביצועים? הכרטיס מיועד למחשחקים על רזולוציה 1680X1050 על מקסימום הגדרות אם אפשר. מפרט בצד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע להתערבות עם חבר מקווה שאני יצא צודק בקיצור השאלה שלי היא כזו. יש לי מסך 120HZ עכשיו מה אמור להיות בדריבר של נווידיה ומשחקים VSYNC off / on? בשביל לקבל תמיכה מלאה של 120HZ
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E? מה עדיף זה או ATi Radeon X1800GTO? כדאי בכלל לקנות powercolor או שזה זבל?
-
- 16 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את הכרטיס מסך (לפני שבוע)וחיברתי לתוכו 3 מסכים ,שניים בחיבור DVI ואחד חיבור אנולגי ,ביומיים הראשונים הכול היה בסדר והיום המסכים מראים מין ריצודד או מלבנים קטנים על המסך ,לפעמים זה בא ונעלם נכרטיס מסך לא משמש למשחקים.התקנתי את הדריבירם הכי חדשים ,ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני יודע שלגבי NVIDIA רק סידרת 88XX ומלא תומכים בDX10! לגבי ATI אין לי שום מושג! היתי רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד מה כן תומך ומה לא! או שזה לא משנה וכל כרטיס DX10 הוא גם DX10.1? כבר בלבלתם אותי
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו יודע לומר מתי אמורים לנחות בארץ מסכי ה-CRT החדשים של סמסונג ו-LG? האם כדאי לחכות עם קניית המסך? האם המחירים יהיו נמוכים מאלה של ה-LCD?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם יכול להיות שאיזשהו רכיב מהמהערכת שלי מגביל אותו ?? או שמא יש לי הגדרות מסוימות לא נכונות ? לא ציפיתי שאף משחק יקרטע לי, במיוחד שהמשחקים שאני משחק לא כאלה כבדים ! מה גם שב 3DMARK 06 אני מוציא תוצאה נמוכה מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אוקי אז אני משחק cs:s cs1.6 et aa cod2 nfs:mw hl2 fear quake4 bf2 ואת כול החדשים D: עכשיו אני צריך כרטיס בתצקיב של 1500 ל AGP עכשיו הקטע הוא שאני משחק את הרוב על 1024 786 ובלי פילטרים אז לא נראה לי שיש פה צורך בחיית ביצועים מה אתם חושבים על 7800gs או 6800gs ? על מה אתם ממליצים ? מה בנוגע ל gto ? או איזה x800 האם בכלל שווה לי לשדרג את ה9800 פרו ? בכול מקרה מה דעתם על ה6600gt קנייה כדאית ? על מה אתם ממליצים ?
-
- 17 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני רואה שבזמן האחרון יש הרבה שאלות לגבי קניית רכיבים שונים למחשב בחו"ל וארה"ב בפרט, שבראשם כרטיסי מסך כמובן. אבל האם בכלל כדאי לקנות רכיב כל כך שברירי בחנות במרחק 4000 ק"מ? האם כדאי לחסוך 200ש"ח או יותר אבל לוותר על האחריות?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-