עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tulip42,

אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by roylu,

התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימיים בקרובים והוא מתלבט בין שני כרטיסים . 9800GTX או HD3870 X2 מה מהם יותר משתלם למשחקים מה יותר חזקק? מה פחות מתחמם? מה יותר שקט? תמליצו לי חברה

6. האם כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3666 יעבוד על הלוח אם שלי שהוא זה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=1

7. רכשתי לא מזמן את ה 9800GX2 , ולאחר הבנה כי הופסק ייצורו של הכרטיס האם שווה לעשות Quad SLI לפני שהכרטיס עף מהעולם? או לחכות ל GTX 200 שע"פ ההערכות חזק ממנו רק ב 100 נקודות ב 3DMark. התחושה אומרת ללכת על עוד כרטיס מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  8. תראו בחרתי את הכרטיס 8800GT 512MB HEATPIPE של TwinTech והיום הודיעו לי בטלפון שיש בעיה עם הייבוא של הכרטיסים של TwinTech אז אמרו לי לקחת פשוט את אותו כרטיס [כאילו 8800GT 512MB] רק של חברה אחרת. אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור כרטיס משתלם של חברה טובה של הדגם 8800GT וגם אמרו לי שאת הכרטיסים של XFX אין להם. אז פשוט כרטיס 8800GT 512MB לא של TWINTECH ולא של XFX. אני רוצה שתבחרו לי משהו מהאתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273 ושוב, כרטיס 8800GT ואני מדגיש: 512MB! לא של Twintech ולא של XFX. הכרטיס של TWINTECH שאני בחרתי עולה 880 שקל אז אני רוצה משהו ככה עד 950 גג. ובבקשה אחרי שאתם בוחרים תגידו גם למה. תודה וזה דחוף כי אני צריך להגיד להם איזה כרטיס בחרתי. ת…

9. שלום! 2 שאלות: 1) איזה כרטיס מקביל מבחינת ביצועים ל-8800GT ב-ATI? 2) ואשמח לשמוע חוות דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 D.DVI 256BIT ATI SAPPHIRE HD 3850 1GB GDDR3 D.DVI 256BIT

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום בניתי לי מפרט שאתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339700.0 כמו שציינתי שם יש לי ספק FSP ATX-400PN שאותו אני לא מתכוון להחליף.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהספק יוכל להחזיק אותו כי אני לא מתכוון להחליף ספק. את המחשב אני והלך לקנות מסקאי פי סי ככה שהכרטיס מסך חייב להיות מסקאי פי סי. הנה לינק: http://skypc.co.il אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה ולא רוצה לחרוג הרבה ומעדיף לא לחרוג בכלל ואפילו לחסוך כי המחשב מהכסף שלי ואני כולה בן 16 (עוד שבוע D:) טוב בכל מקרה אני רוצה כרטיס מחברה טובה שלא יעשה לי בעיות ויהיה לו אחריות טובה. הבנתי שלנוידיה יש את הכרטיסים הכי טובים בשוק היום, אז כנראה שאני אקח ממנה. אני חושב שכרטיס כמו ה8800 ישב ל…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by abcdjkh,

השימושים העקריים שלי הם תכני HD ויישומים משרדיים. האם שווה להשקיע בHD3650? האם לחכות לממשך דרכו? (מתי הוא יושק?) האם יש HD3650 עם קירור פאסיבי? כלומר בלי מאוורר? המסך שלי הוא: DELL 2007

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  14. אני מעצב גרפי ואני משתמש +Corel DRAW X3+Photoshop CS3 +Adobe illustretor איזה כרטיס עדיף לי Quadro FX570 או 8600GT או אולי יספיק 8500GT ומה בכלל העיקרון ב Quadro מה היתרון שלו ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר. בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע. לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  16. PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DUAL DVI PCI-E - הבנתי שהכרטיס הזה חזק מהGIGABAYTE אך לא ממש משמעותי(בערך 1.5%?) והוא גם מגיע עם קירור מיוחד של החברה PALIT ככה שהוא שקט. דבר אחד שאני לא הבנתי זה אם הוא בא כבר עם OC מהחנות או שכשאני ירצה לגרום לו לעבוד בOC אני צריך לשחק עם איזה תוכנה ועד אז הוא רץ רגיל ללא OC? וגם מה אומרת המילה DUAL בשם שלו(למה זה חשוב?) ואם זה OC האם הזמן חיים שלהם קצר יותר?ואגב האחריות שלו רק לשנה TWINTECH 92536-70HOC 8800GT 512MB OC HEAT PIPE DDR3 PCI-E- טוב הכרטיס הזה אני בכלל לא יודע מה איתו אבל הרבה אנשים הציעו לי אותו, אך במה בדיוק הוא נופל מה GIGABAYTE 8800GT ומהPALIT? GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E- עכשיו לכ…

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by arik3k,

ההבדל בינהם זה 200 שקל, השאלה על איזה מהם עדיף ללכת ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. חבר יכול להביא לי בסוף החודש מניו יורק את : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 יוצא 700 ש"ח (חיסכון של 300 ש"ח) או לוותר ופשוט לחכות ל 4850 ולקנותו בארץ שיגיע (מה שבטח יעלה מעל 1000 ש"ח..) השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר . מה אתם אומרים ? תעזרו לי להתלבט :s05: :-\ דיי דחוף !..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by elkriefy,

אהלן, ברצוני לקנות מתנה לילד בן 12 כרטיס מסך . אפשרויות הבחירה הן: ATI RADEON X1650PRO 512 mb DDR2 PCI-E Retail מחיר - 400 שקלים בערך. Geforce 8600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI Retail HDMI PASSIVE COOLING מחיר - 440 שקלים בערך. ATI RADEON 2600XT 512 mb DDR3 HDMI PCI-E Retail מחיר - 440 שקלים בערך. בעיקר משחק משחקים כגון counter strike, garry's mod וכן עוד משחקים דרך שירות STEAM... איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by itay_k,

היי, אני רוצה לקנות GFORCE 8800GT. השאלה איזו חברה לקנות? יש הבדל של איזה 200 שקל בין GIGABYTE ל-E-VGA, או חברות פחות מוכרות. יש גם GIGABYTE שהוא over-clocked. למה אני לא יכול לעשות את זה לבד? מה ההבדל ביניהם בכלליות? אשמח להכוונה.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  21. יש לי מסך 32" , מחובר למחשב. כשאני מחבר VGA אני מגיע לרזולוציה הטבעית אך מאבד איכות איך אפשר לסדר את זה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי כרטיס X1550 . כל פעם שאני נכנס למשחק או לפעמים שאני מפעיל מחדש(מאז שעדכנתי לא קורה כשאני מפעיל מחדש) וכל משחק שאני נכנס צריך לכוון מחדש תצבעים ואם יצאתי מהמשחק לפעמים צריך להיכנס ל- CCC ולעשות ריאקטיב קולורס. גם אצלכם זה ככה? כשהיה לי FX5200 לא הייתה לי הבעיה הזו של הצבעים.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

בגלל ההשקה הקרובה של GTX200 מפסיקים לייצר את ה 9800GX2 שרק יצא לא מזמן מזה המהלך המטופש הזה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  25. Started by Royz,

היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי. EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows. השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק? מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.

• 10 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים