כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
גם הרבעון הראשון של שנת 2020 האיר פנים למפתחת השבבים, על עליות משמעותיות במוצרי השוק הביתי - ופוטנציאל להמשכיות איכותית עם השקת קונסולות הדור החדש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
זה המפרט בעקרון I3 2100 HD7850.. כרגע אני עם מסך 1600X900 והמשחקים עובדים די טוב.. אך במידה ואקנה מסך FHD כלשהו אז המשחקים יעבדו פחות טוב כי הרזולוציה גבוהה יותר? או שעדיף להשאר עם המסך הנוכחי כי הכרטיס לא ממש חזק?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה.. יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם. הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH) מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני משתמש ב-970GTX Mini תוצרת Gigabyte ומפריע לי שהמאורר רועש. התקנתי MSI Afterburner במטרה לשלוט במהירות המאורר. אם אני מפעיל מהירות מאורר על Auto המאורר כל הזמן עובד במהירות כמעט מירבית ורועש כמו שואב אבק קטן. אם אני מגביל את מהירות המאורר ל-60-70% באופן ידני שומעים את המאורר ברמה נסבלת, אבל אחרי 10-20 דקות משחק המאורר מתחיל לעבוד במהירות מירבית בפעימות כלומר רועש מאוד - שקט - רועש מאוד - שקט. מה עושים? מדובר במצב תקין?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
Chipset NVIDIA GeForce 6600 Mem Clock 500 MHz Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS PCI-e x 16 Memory Type DDR 16Mx16 Tools V-Tuner II GAME 1 Software Power DVD 5.0 GV-NX66256DP 256MB, TV+ DVI היה אצלי שנה יש דיסקים אין קופסה מקורית...
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין : ASUS GTX660-DC2-2GD5 שעולה 1290 ש"ח לבין MSI N660 TF 2GD5/OC שעולה 1185 (105 שקל הפרש). בכוונתי לעשות OC לכרטיס המסך (וכן לזיכרון ולמעבד) ורציתי לדעת אם ניתן לעשות OC לכרטיס שהוא כבר בא מומהר (הMSI) מהמפעל או לא ואם כן עד כמה אפשר\כדאי\רצוי לתת לו עוד דחיפה? לכאורה נראה שלASUS יש קירור קצת יותר טוב ו2 הקירורים הם יותר טובים מהקירורים הסטנדרטיים (רפרנס או משהו כזה). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שאלה למומחים: איך שני הכרטיסים האלו מבחינת ביצועים ואיך הם בהשוואה ל: 7300GT, 7600GS ו7600GS SONIC?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , רציתי לשאול האם משתלם לקנות היום את ה HD4850 ? יש ברשותי מסך 23 אינץ' , מתכוון להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך . הספק שיש לי הוא HUNTKEY 450W , הוא יחזיק אותו ?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב ואני מחכה לסדרה 680GTX אז רציתי לשאול איזה מערך כרטיסים מתאים יותר לשחק ברוולציות גבהות מ1080-1920P ועל כמה מסכים ליתר דיוק 3 מסכים 1.DULL 27 רוולציה מעל FULL HD 2.מסך DULL 2312 3.LG משהוא טוב פאנל TN המסך שיד ברושתי עכשיו היה שימוש גם המסך 47 אנטיש תלת מימיד של LG LX6500 ובעתיד הרחוק מסך55 אנטיש מתי שהיה לי כסף המחשב נעוד לאח שלי חח הוא הגיימיר בניניו אני בקושי יודע לשחק חלליות וזה מתנה עברו המעבד הוא I 5 2500K הלוח אם הוא:ZL68 לא זוכר במדיוק הזכרון:12 גיגה המארז:K59 וזהו תודה רבה לעוזרים ועוד שאלה האם GTX680 הוא 4GB כי איזה אחד אמר לי שהוא4 GB זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס את הכרטיס 6950HD בגרסא של sapphire 2GB עם 2 מאווררים http://xtreview.com/addcomment-id-16889-view-Sapphire-HD-6950-obtained-2-GB-GDDR5.html כזה בדיוק , האם הוא ניתן בקלות לפתיחה ל6970 ?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ביחד עם הלוח האם הגיעה משחה העשוייה מסיליקון או בסיס סיליקון. ניתן למרוח אותה על הליבה של המעבד ועל הבסיס של ההיטסינק. מה שרציתי לדעת הוא האם ניתן למרוח אותה ( האם היא מתאימה ) גם על הליבה של הכרטיס מסך והקריסטל אורב שאותו אני מתכוון להרכיב על הכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום מדובר בנייד של ASUS בעל מעבד I7 וכרטיס מסך gtx 1050 בהגדרת מנהל התקנים של וינדוס 10 , מופע לי שני דרייברים זמינים ( 630 GRAFIC שבמעבד וה 1050 gtx) איך אני יודע איזה מהם פעיל ? במקרה שמחשב עובד עם ה630 אני מפסיד את ה GTX. תודה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הכרטיס מסך X1900XT האם הוא יחזיק משחקים כבדים שקיימים ושיצאו ברזולוציה 1680 על 1050?? אני לא יכול להוריד את הרזולוציה הזאת.. האם למשך שנה זה יספיק הכרטיס מסך בשביל רזולוציה כזאת? האם יספיק ליותר זמן? אם לא אז לכמה בערך זה יספיק? האם אני יוכל גם להפעיל פילטרים? אם כע 2 פילטרים או 1? לכמה זמן זה יחזיק עם פילטרים לכמה בלי.. מקווה שתענו זה ממש חשוב מקווה לכמה שיותר דיעות..
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם באמת יש הבדל גדול בגיפורס של XFX בין 128 לבין 256 BIT? והאם ה128 BIT יותר טוב מהרדאון 9800PRO? תודה
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, לצערי נשרף אחד הדיודות בכ.מסך ישן שלי (PX7600GS) ואני צריך לקנות לו תחליף. מה יתאים לי למחשב? מפרט: לוח אם GA 965P S3 מעבד E6300 ספק: thermaltake RX 450W אשמח להמלצה. שמעון
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD 4800 512 MB 1. אני רוצה להחליף כרטיס ליותר מתקדם מינימום 1GB זיכרון. 2. שאלה אם הלוח אם הוא DDR2 האם אפשר להתקין עליו כרטיס שהוא DDR 3 . שאר הנתונים : מעבד E8400 זיכרון 4GB DDR2
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום.. בשבת שעברה נהרס לי המסך אחרי 4 שנים.. לא הייתי מרוצה ממנו.. CRT 770PF של MAG.. בערך כל כמה חודשים הייתי שולח אותו לתיקון כשהוא היה במסגרת האחריות. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי הרבה בעיות וכבר לא הייתה לי אחריות עליו עד שיום אחד אחרי 20 דקות הוא נכבה ל STAND BY ו... הוא לא נדלק יותר מאז :'( R.I.P אז עכשיו אני מחפש מסך חדש.. להביא מחו"ל.. יש הפרש דיי גדול בין הארץ לחו"ל, גם אם אני מביא את המסך דרך MUSTOP. אז חשבתי לי על מסך 17" ואז ראיתי שבחו"ל מסכי ה 19" לא כאלה יקרים... אז אני צריך משחק בשביל משחקים ולפי מה שהבנתי הוא צריך להיות עד 16ms. המחיר שלו צריך להיות בסביבות 300-350$ לא כולל המשלוח לארץ דרך MUSTOP.. רק המסך.. אבל אם צריך להוסיף עוד קצת והמסך באמ…
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מעבד Intel i5 760 Tray מאורר למעבד Freezer 7 Pro לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 1156 זיכרון Transcend DDR3 2GBX2 (סה"כ 4GB) דיסק קשיח Samsung F3 1TB מארז ATX COOLERMASTER 370 ספק כוח למחשב SeaSonic S12-2 430Watt עכשיו מתלבט בין שני הכרטיסי מסך האלה (שייעברו OC): LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 שעולה 838 ש"ח או זה: חברת PowerColor או HIS, אני בוחר. והכרטיס: ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 982 ש"ח הפרש של 144 שקל, האם זה באמת שווה ואני באמת אחוש בהבדל? שימו לב אני לא שואל מה יותר טוב אלא מה יותר משתלם
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-