כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לאחרונה נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי התלבטות בין ה Geforce 9600 GT של Gigabyte וה Geforce 9600 GT של Zotac לינקים : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2785&ProductName=GV-NX96T512HP http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=284 הנתונים הם פחות או יותר אותם הנתונים אם לא אותו דבר, רק שבכרטיס של Gigabyte אין מאוורר, יש קירור של צלעות, רציתי לשאול האם יש מצב שיהיו לי בעיות חימום איתו ? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות ותגובות במיוחד מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 550 ש"ח, לא יותר. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני משתמש ב-970GTX Mini תוצרת Gigabyte ומפריע לי שהמאורר רועש. התקנתי MSI Afterburner במטרה לשלוט במהירות המאורר. אם אני מפעיל מהירות מאורר על Auto המאורר כל הזמן עובד במהירות כמעט מירבית ורועש כמו שואב אבק קטן. אם אני מגביל את מהירות המאורר ל-60-70% באופן ידני שומעים את המאורר ברמה נסבלת, אבל אחרי 10-20 דקות משחק המאורר מתחיל לעבוד במהירות מירבית בפעימות כלומר רועש מאוד - שקט - רועש מאוד - שקט. מה עושים? מדובר במצב תקין?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מהם הכרטיסי מסך הכי טובים שאני יכול לקנות ולא יעשה לי צוואר בקבוק? 1. מעבד CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 2. ספק micro ATX 300W (אני יודע שהוא חלש) 3. לוח אם Motherboard Name Intel Luxemburg D915GUX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאלה שאני מתחבט איתה דיי הרבה זמן. ברשותי מסך LED של LG בחיבור HDMI ומסך נוסף LCD קטן שאותו אני יחבר לכרטיס מסך בחיבור DVI. אני רוצה שזוג המסכים עבדו במקביל, אבל! שאני יוכל להעביר למסך השני חלונות פתוחים ששם ישארו פתוחים ואני יוכל לצפות בהם מבלי להפסיק את העבודה במסך הראשון. מה הבעיה? כאן אני צריך אותכם. יש לי תוכנה של מערכת מצלמות אבטחה, עכשיו ברגע שאני פותח את החלון אין יותר מידי מה לעשות. או לפתוח או לסגור או למזער. אין אפשרות לגרור את החלון לשום מקום, אפילו לא סנטימטר. במידה ואני יחבר עוד מסך, אני לא יוכל להעביר לצד השני את החלון. מה ניתן לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
-
איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה המצב כולם יש לי בעיה אני לא מצליח להחליט לבד מה יותר כדי לי לקנות בעיקר מבחינת ביצעויים האם כדי לי ללכת על http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm או ללכת על 6800u אניח חייב עזרה מה מבחינת הביצועים יותר טוב ואיפה כדי לי לקנות אחד משניהם? ד"א אני לא רוצה agp אלאpcie ואם אתם גם יכולים לפרט לי על הדגם של ה6800u כמה הוא עולה בארץ וכו..... המחשב שלי חדש והוא יעבוד מעולה עם שניהם amd 3200 לוח אם של gigabyte חדש עם nforce 4 שתומך בפי סי אי אקספרס ספק 520W 1g ram תודה רבה............
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בעיית הVPU RECOVER הציקה לי ולכל משתמשי הכרטיסים הנ"ל , במשחקים שמשתמשים בDIRECT3D קורה מצב שהמחשב נתקע והVPU RECOVER נכנס לפעולה או גרוע מזה המחשב נתקע ... חיפשתי בכל פורום רציני ולבסוף מצאתי !!!! הבעיה היא בדרייברים של ATI מוזר שלחברה בסדר גודל כזה יש פאשלות כאלה הפתרון פשוט הסירו דרייברים עדכניים( 4.5 והאלה ) הורידו מהאתר של ATI דרייברים גירסה 3.8 ווואלה כל בעיותכם נפתרו הנה הקישור לאתר ATI . http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html אני ממליץ למנהל פורום לתת סטטוס דביק לנושא זה (STICKY )
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, הלך לי כרטיס מסך במחשב - 7300GS. אני רוצה להחליף אותו, האם ATI 5450 יתאים למערכת? C2D מעבד, 1GB RAM, ספק כוח 350W של EZCOOL (כן, מערכת דרעק
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב של כ-800 ש"ח. מכיוון שאני לקוח וותיק של GeForce, שמתי את עיני על שני כרטיסים: FX5700 ו-Ti4200 ושניהם עולים כ-850 ש"ח כ"א. כמה שאלות: 1. האם זה ברור מאליו שהFX עדיף כי הוא יותר חדש? 2. איך הFX5700 (במשחקים כבדים)? 3. לפי ההודעות שהספקתי לעבור עליהן בפורום, ניתן להבין שכולכם מכורים לכרטיסי הRadeon. 1.3. אפשר לדעת מה כל כך טוב בכרטיסים אלו? 2.3. בהרצת מבחני בנצ'מרק ,כרטיסים באותו טווח מחירים של GeForce ושל Radeon, מה מקבל ציון יותר טוב??
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך בודקים את כמות הפיקסלים במסך LCD חדש לפני הדלקתו ואחרי הדלקתו? מה אני אמור לראות? איך אני אמור לזהות אותם? בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס.. עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מגיע לתפריט של ה AA וה FF ואיך מפעילים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי מומלץ לכרטיס מסך שלי- Leadtek 6600GT , יש לכם איזה הצעה משהו?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
שלום, אחותי קנתה מחשב והיא רוצה להוסיף כרטיס מסך התקציב קטן כמו שאתם רואים בסביבות 300 היא אמרה אפילו פחות אבל הסברתי לה שזה בדיחה =] אם אפשר הצעות להכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה אני אשמח. שימושים מחשקים וסרטים כמה שיהיה יותר טוב -יותר טוב. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הכרטיסים מסך החדשים של ג'י פורס, שאמרוים לצאת ב12 לנובמבר. מה אמור להיות סדר גודל המחירים שלהם?
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
במחשב שלי לוח-אם MSI-G31M ללא יציאת DVI. אני מעוניין לחבר את ה- LCD שלי דיגיטלית, ולכן עומד לרכוש באינטרנט את הכרטיס הנ"ל ב- 50$. (איני מומחה טכני ל- PC, אולם אתקינו בעצמי). שאלה: האם לוח האם שלי יתמוך בכרטיס זה? מודל הכרטיס: XFX PVT44AWANG GeForce 6200 256MB GDDR2 AGP
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-