עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אלו התוצאות של 3dmark06 ו 3dmark vantage אני לא מבין כלום בזה בגלל זה אני שואל פה כי שאלתי בדיון למעלה ושמתי לב שרק מפרסמים שם וההיענות שם איטית יותר מאשר פה אז סליחה אם עברתי על חוק מסויים שלא שאלתי שם .. המפרט בצד ימין אלו התוצאות הסופיות ... עשיתי OC רק למעבד לסגור את הצוואר בקבוק (מ2.8 ל4.1) וב SLI לא נגעתי כי אני לא מבין גדול ב OC .. ב Vantage עשיתי את הלשונית performance כמו שהיא היית וישר הרצתי .. וב 3dmark06 פשוט הוצאתי 26072 http://3dmark.com/3dm06/15085897;jsessionid=EB2BF503CAE80EFE98FA39DE3AA3BA6B?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15085897%3Fkey%3DR4LRHu0WEjbdkf0NABWQmdfbAxSZ8V

2. אחד מכרטיסי המסך היחידים (אם לא היחיד ממש) שהצליחו לשרוד כל כך הרבה שנים ועדיין להיות רלוונטי עד היום 2020 ולספק חווית משחק סבירה, ולכן יכול עדיין להיות רלוונטי (ביד שניה) עבור מחשבים בתקציב זול. אגב יש לי שניים כאלו בבית (בשתי מערכות נפרדות), ואני עד אישית לכך שהם עובדים נהדר על כל מה שזורקים עליהם. זה לא רק הסוקר מטה שחושב כך. וזה מה שלקח טימי הכריזמתי לבחינה הפעם, רק כדי להנות (גם הוא) מהתופעה הנדירה הזו בתחום ההאצה הגראפית. אם משווים את הדגם הזה למקביליו מאותה תקופה, הם כבר אינם רלוונטיים, חלשים מדי, חסרים בזכרון VRAM, לא זוכים לעדכון דרייברים כבר כמה שנים רבות וטובות (מאז 2015) ולכן אף אחד לא נוגע בהם עוד בשוק היד השניה, בשעה שהוא.…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  3. (מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם בו). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. תודה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה

5. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב מותג של דל עם ספק שלא מתאים לכרטיסי מסך מודרניים. יש לי רק כבל 6 פינים אחד. במקום לקנות ספק חדש, הייתי מעדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך זול, אבל שיריץ לי GTA4 על הגדרות גבוהות בלי קרטועים. לוח: 09KPNV של DELL מעבד: Intel Xeon W3550 מסך: Dell P2314H 23'' LED IPS תודה!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by yonatan112233,

מה יותר משתלם??

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  7. אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  8. משום מה יש לי את הבעיה הזאת: http://img43.imageshack.us/i/probzal.jpg/ רעיונות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  9. היי, שאלה קטנה לפני רכישה... אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: GIGABYTE 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR3 PCIe או אפילו זול יותר.. ‏GIGABYTE HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0‎ מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום לכולם האם שווה להוסיף כמה שקלים ולקחת כרטיס מסך משודרג?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1515 ושאלה נוספת האם יש אפשרות לפתיחת צינורות בסדרה של ה 9600 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by CobraBoy,

אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by Sex$Booster2007,

שלום לכם משתמשי NVIDIA בהמוניכם, כדי להעביר את המסר ליותר ולזרז פיתרון של בעיות AA בכרטיסי מסך ATI RADEON X1950, אני פונה אל משתמשי NVIDIA בעלי כרטיסים:GEFORCE 7900GS,7900GT,7900GTX,7950GX2,7950GT וכל סדרת GEFORCE 8600 ומעלה, להפעיל את המשחקים הבאים עם 4XAA ולעשות תצלום מסך תוך כדי, המשחקים הם: Call Of Duty 4, Command and conquer 3,Need for speed pro street, World In Conflict. זה די חשוב, מכיוון שאני על סף פרשה עם ATI לפתרון הבעיה, והם דורשים תצלומי מסך מכרטיסי NVIDIA.

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  13. אני מבצע שדרוג כרגע לאחד המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP*8 שיתן תמורה טובה לכסף, שיהיה אפשרי לנצל את הכוח שלו בצורה מיטבית עם המאבד שעל המחשב ושיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה למשל כמו ניד פור ספיד החדש, קאונטר סטרייק 1.6/סורס. מוכן להשקיע עד 1300 שקל, מעדיף לא לעבור את ה1000 וגם לא חושב שיש כרטיס מעל 1000 שקל שהמעבד שלי יוכל לנצל. אם אפשרי שהכרטיס יתמוך בHD. מפרט המחשב הנוכחי: AMD 2500 ברטון 256MBDDR 400HZ- מוסיף עוד סטיק של 1GB.

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  14. יש לי מחשב ישן P4 2.8GHZ 1GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI) ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ? ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 תודה

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אוקיי, אני יתחיל.. תחילה רציתי לקנות גיפורס 6200 ולפתוח לו צינורות ל6600, אבל ראיתי שזה הימור ואין לי הרבה מזל אז לא כדאי לי לאחר מכן כבר בחרתי את ה6600 של גיגה בייט וכשהלכתי לחנות השתכנעתי לקנות את ה- 6600GT הזמנתי אותו אבל רק עוד יומיים שלושה אני יקבל אותו msi 6600GT 128mb vivo עכשיו השאלות, 1. הוא עלה 900 ש"ח באייבורי עם שלוש שנות אחריות, האם זה משתלם? 2. משהו יכול להביא לי קישור לכרטיס מסך עצמו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, למרו שבאתר שלהם יש רק אחד והוא- http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636 ואני לא רואה שום שום סימן ל-vivo 3. מזה vivo בכלל? מה אני יכול לעשות עם זה? 4. מהם המהרויות של הכרטיס עצמו ומהן המהירויות של הזכרונות? והא…

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by Hack4ev3r,

שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש והחלפתי את הכרטיס X300 שבא איתו ל MSI 6600LE ועכשיו אני רואה כל מיני תופעות לוואי על המסך עכשיו אמרו לי לבוא למעבדה ולבדוק מה קורה עם הכרטיס עכשיו אמרו לי שיש אפשרות להחליף ל Radon X1300PRO עכשיו הסתכלתי בכל מיני מקומות ניסיתי לברר מחירים שטויות וראיתי פתאום ש X800 עולה 2000 שקל והכרטיס X1300 עולה 800 שקל?! מה ההבדל בין הכרטיסים האם תכנית ה X1300 צריך להיות יותר טוב מה X800? או שכדאי לי בכלל להישאר עם ה MSI 6600LE בתודה מראש, טומי.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  18. אז ככה זה המחשב שלי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU TakeMS Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 Total Of 1024MB GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A אז ככה: האם המחשב מהווה מגבלה לכרטיס מסך? האם הזיכרונות שווים משהו? אני מדבר על החברה שלהם TakeMS..... האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר כגון 7800GT או 7800GTX ? מה אתם ממליצים? ומה אני צריך לשנות במחשב כדי לשדרג לכרטיסי מסך 7800GT או 7800GTX ? ובקשר לספק אל תדאגו הוא 500W והא אמור להחזיק.... בתודה מראש קובי

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  19. האם אפשר ? כי אני מתלבט האם לקנות את אחד מהכרטיסים האלה ולקוות שאוכל לפתוח ולהרים אותו לרמה של gt והאם בלי פתיחת צינורות הוא יתן לי ביצועים טובים למשחקים כמו san andreas half life 2 bf2 עם פילטרים יש לי אפשרות לקנות x850 pro וגם עליו כמעט בטוח אפשר לפתוח צינורות , הבעיה שהוא לא תומך sm3 מה לעשות ... אני פשוט לא יודע מה לקנות :s05: :s05:

• 18 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by netanel38121,

האם הוא יותר טוב מ ה 6800GT ואם כן במה זה מתבטא? כי אני שוקל להחליף את ה 6800GT שיש לי עכשיו תודה נתי

21. Started by zzrxox,

רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by DOGMA,

PCISIG הוציאה טיוטה לתקן של כרטיסי PCIexpress בעלי דרישות הספק של 300 ו225W http://www.pcisig.com/specifications/pciexpress/review_zone#gce This specification is a PCI Express 225W/300W Card Electromechanical document that addresses graphics power and thermals greater than those supported by PCI Express CEM 1.1 and PCI Express 150W 1.0. Its purpose is to provide additional capabilities for PCI Express graphics within the existing framework of an evolutionary strategy that is based on existing motherboard form factors. This specification is primarily designed to deliver additional electrical power to a PCI Express graphics add-in card and provide increased card volume fo…

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by oziz_2,

הי , קניתי מחשב עם כרטיס מסך 7900 של LEADTEK. אבל המסך שלי נמרח -כל פעם שאני פותח חלון מסוים המסך מתרחב וכשאני סוגר את החלון המסך שוב חוזר לעצמו. האם זה בגלל הכרטיס ? או אולי המסך?יש לי מסך של LG F700P לא LCD. ??? מה הסיבה לכך לדעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Bingo,

התדרים של ה-88 לא בשמים וחוץ מזה שהוא תומך DX 10 מה עושה אותו כל כך טוב? אני שואל כי למחשב החדש שאני קונה רציתי לקנות את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6135 אבל מתגובות שקיבלתי אנשים אמרו לי שכדי להוסיף עוד בשביל הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מה אתם אומרים? אני גם בדקתי בחומרה של טום וההבדלים בינהם היו לא כל כך גדולים

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by siin,

האם כרטיס המסך הזה GIGABYTE R96P256D-OEM AGP RADEON 9600PRO 256Mb DDR DVI+TV-OUT יתאים ללוח אם הזה GA-7VTXH של ג'יגהבייט אם אני לא טועה אז ה-AGP הוא X4 האם צריך לשנות הגדרות בביוס (או כל מקום אחר) או שפשוט מכניסים את הכרטיס והוא מתאים עצמו אוטומטית? אם צריך לשנות הגדרות אודה לכם מאד אם תסבירו לי היכן צריך לשנות ואיזה הגדרות יש להגדיר. אגב, זה כרטיס שבחרתי לתקציב של כ-500 ש"ח, האם הבחירה נכונה או שיש המלצה לכרטיס טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? השימוש הוא לא למשחקים כבדים! אלא קצת משחקי רשת לא כבדים (אני לא גיימר!!!) והרבה אינטרנט. אני מתכוון לשדרג מחשב קיים עם הלוח הנ"ל עם מעבד אתלון 1.7 (קיבלתי את הלוח עם המעבד) ואני רוצה להוסיף בנוסף לכרטיס הנ"ל גם 512 מגה זיכרון (D…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים