עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי איזה הזדמנות ל8800GTX בזול מאוד.

2. יש לי 2 מסכים שמחוברים לכרטיס במצב של שיכפול המפרט בצד אחד שהוא גם טלויזה lcd 32 האם כששנייהם מחוברים ביחד ודלוקים הכרטיס מתאמץ יותר? זה פוגע בביצועים? או שזה לא משנה? ועוד שאלה אם אני רואה סרט שהוא בפורמט של 1080p והמסך של המחשב תומך רק בhd ready והטלויזיה תומכת ב1080 יש באמת הבדל? זה משנה איזה מסך אני מגדיר כפריימרי? אשמח להסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסוג hd5850 והוא מחובר ל2 מסכים אחד 22" והשני שהוא גם טלויזיה 32" והם במצב של שיכפול.. תמיד מחובר עכשיו לשאלות: 1)ככשנייהם מחוברים ביחד במצב תמידי זה גורם לכרטיס מסך להתאמץ יותר ופוגע בביצועים? 2)אם אני צופה בסרטים באיכות 1080p ורק הטלויזיה תומכת והמסך של המחשב הוא רק hd ready יש הבדל באיכות תמונה זה ישדר לטלויזיה באיכות אחת ולמסך באיכות אחרת? אשמח להסבר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by windshear,

שלום, רצ"ב 2 תמונות שאני רוצה שתעיפול עליהן מבט. האחת מובאת מהתוכנה ADIA 32 והשנייה מה- RADLINKER שמגיעה עם OMEGA DRIVERS FOR ATI רציתי לדעת האם באמת יש לי RADEON 9800 PRO והנתונים שכתובים תואמים או ש-KSP מכרו לי משהו אחר כי אני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by dolby71,

כמה שאלות: 1. האם זה Artifact? 2. כעת, כשיש לי קירור טוב יותר לכרטיס (giant II + 60mm fan), מה ניתן לעשות לגביהם? המאוורר של ה-40 מ"מ מת לי פתאום, והג'ייאנט היה ללא אוורור, חוץ ממאוורר צידי במארז של antec 80 מ"מ. 3. למה לדובי פנדה אין כנפיים?

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by Bazooka_Joe,

שלום, לפני כשבוע הזמנתי באייבורי מחשב, היום אספתי אותו מהחנות. אחד הדברים שהיו בהזמנה זה הכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 4870HD TOXIC 512MB, לאחר פתיחת המארז ראיתי שבשום מקום לא כתוב על הכרטיס TOXIC, רק SAPPHIRE... מה שכן, יש עליו גוף קירור שיש על כרטיסי מסך TOXIC, לכן החלטתי לפנות אליכם לעזרה. הנה תצלומים של הכרטיס מסך: האם מה שאפשר לראות בתצלום זה באמת ה-TOXIC?

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  8. [h=1]TESLA KEPLER K20X FD Only[/h] FACTORY DIRECT ONLY ITEM NVIDIA TESLA K20X 6GB GPU CARD - Passive Heatsink Item Weight : 2 pounds Shipping Weight : 3 pounds SIN : B00AVPVOJA

9. חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Aviram,

אני מחפש מסך דק שטוב למשחקים, אבל אני רוצה אותו בצבע שחור. האם החברה Video Seven טובה? מצאתי בה מסך בצבע שחור 16MS גודל נקודה 26 ועיצוב נחמד. רציתי לדעת אם הוא טוב וכדאי לקנות אותו. ואם אתם יכולים עוד קצת לעזור לי אני אשמח מאוד אם תתנו לי פה רשימה של חברות טובות שמייצרות מסכים בצבע שחור. ל-IBM רובם צבע שחור, אבל אני לא מוצא 16MS, LG, MAG, אני לא מוצא שום מסך בצבע שחור... אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by AOD,

אני צריך לדעת בדחיפות: האם חברת Innovision היא חברה מוכרת?? האם היא חברה טובה? תודה מראש..

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Wood-Elf,

2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by musari,

3DMARK03 וX1950 במערך קרוס פייר זו תוצאה סבירה? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by sambusak,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זיכרון מעל 256 מועיל למסך 22 ? למשל הכרטיס שלי x1950p תומך במסך hd {אני יודע שהוא תמוך hd למשחקים אבל אני לא יודע אם זה קשור למסך}

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  17. יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?

• 11 תגובות
    • 598 צפיות
  18. האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  19. האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  20. שלום נתקלתי בהצעת מחיר מפתה : עבור כרטיס מסך 8800GT ברשת: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING האם כדאי לקנות כרטיס בפחות מ 160$ זה הגיוני?? אני רוצה לבנות מערך SLI למשחקים חזקים ושימוש עתידי תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  21. שלום לכולם אני קורא מאמרים פה ושם בכל מיני אתרים ופורומים ושמתי לב שהרבה כותבים על זה שלחברת GeForce nVidia בזמן האחרון היו הרבה כשלונות בשוק כרטיסי המסך הביתיים וגם שיצרנית הענק נכנסה להרבה חובות , מיליוני דולרים שהיא בעצמה לא יודעת איך היא תצא מהחובות האלו כשלאומת זאת חברת ענק שנייה של כרטיסי מסך שהיא ATI רק ממשיכה לטפס למעלה לצמרת ההצלחה , מפה נוצר לי רושם שחברת GeForce nVidia תובעת בחובות שלה ובעתיד הלא רחוק היא עלולה לפרוש משוק היצרניות של כרטיסי המסך הביתיים. אז רציתי לדעת האם זה נכון ? , האם הנושא הזה ידוע כבר או שזה רק אני כזה ''חכם'' שנתקלתי במידע כזה , הייתי רוצה לשמוע את תגובותיכם על כך , תודה מראש

• 85 תגובות
    • 8.2k צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8600GT של חברת PALIT ורציתי לדעת האם היא חברה מומלצת, אמינה בעלת כרטיסים אכותיים או שכדאי להוסיף ולרכוש כרטיס של חברה מוכרת יותר?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Usagi,

אני מדברת על הכרטיסים מסוג 9600 של נוידיה, ששני החברות מוכרות. SPARKLE: SF-PX96GT512D3-HM Cool-pipe http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=77&sub_id=177 לעומת CLUB3D: 9600GT 512MB Overclocked Edition http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/329 האם ספארקל טובים, חברה טובה? שווה לקחת את הכרטיס שלהם לעומת ה-9600 עם הOC של CLUB3D?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9800gt או 9800gtX+ האם החברה zotac תהיה מספיק אמינה בשבילי. מחפש value for money אמיתי.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים