עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הודות למסמך של יצרנית הזכרונות האמריקאית אנחנו מקבלים אישור לשם של ספינת הדגל החדשה של NVIDIA - ה-Geforce RTX 3090 לכתבה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by iveco,

הורדתי סיבנצ' R20 וקיבלתי ציון מזעזע 998 נקודות שכל הליבות עובדות ו 350 שליבה אחת אחרי זה הורדתי את הסיבנצ העד'כני יותר R23 וקיבלתי ציון אחר לגמרי איך זה יכול להיות ? יכול להיות שהבנצמרק לא אמין ? R20 תוצאה : R23 התוצאה למה ההבדל כל כך גדול בין הגרסאות ?

3. שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  4. ואם כן אז באיזה גודל?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  5. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה 700-800 שקל PCI-E צריך לתמוך בשיידר 3. <<<< עדיפות ל ATI. (אבל תמליצו מה שבא לכם) מחכה לתגובה כלשהי. (ריפרפתי בדביק, אבל לא הצלחתי להחליט) מה אתה אומרים על הסדרה של ATI RADEON X1650 Series שווה משהו ?....

• 15 תגובות
    • 885 צפיות
  6. תודה

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by משה פרץ,

אני רוצה לשים כרטיס מסך במחשב חשבתי בהתחלה ללכת על ה 7100GS כי אני לא ממש גיימר אבל חבר שלי אמר לי שאין הבדל בין ה 6150 ל 7100 ושכדאי לקנות את ה X1950PRO מה אתם אומרים ? שווה להשקיע ? הקטע שזה עולה 1200 ש"ח מתלבט .

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  8. אז אז התקציב שלי הוא עד 450-500 ש"ח משהו כזה, אל תתנו לי לחרוג יותר מידי בשביל לא להתפתות... יש לי כרגע את כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב-420 ש"ח ב-K.S.P לפני כמה חודשים.חצי שנה והוא בסדר אבל הייתי רוצה איכות יותר טובה בצפייה ובזאפ ראיתי שני כרטיסי טלויזיה במחיר טוב ויש תגובות טובות של אנשים אז הנה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=402365 http://zap.co.il/model.asp?model_id=402260 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by dd7,

האם ל-gforce 8800 gt יש hdr כמו ati redone

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by visitor,

שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by lior408,

שלום לכולם ! אני שואל בעקבות שיקול לשדרג את הכרטיס מסך המעאפן (5200) - מה הכרטיס מסך המינימלי שיכול להריץ את המשחק בצורה חלקה ? 7300GS ? יותר חזק ממנו או פחות ? תודה למשיבים !

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. תכננתי לקנות את ה- GEFORCE 6800GT עד שאמרו לי שאין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בינו לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. אז אני צריך שתגידו לי 3דברים: 1. אם באמת אין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בין GEFORCE 6800GT לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. 2. עקב יציאתו של GEFORCE 7800 המחיר של GEFORCE 6800GT אמור לרדת. המחיר כבר ירד או שלא ועדיף לחקות סביבות חודש או קצת יותר לירידה במחירים. (אם הוא אמור לרדת אז בכמה בערך?) 3. שחיפשתי באתרים ראיתי שיש מלא גירסאותל- GEFORCE 6800GT , ואני לא ממש יודע מה ההבדל ומה הכי טוב, לכן אני צריך שתגידו לי איזה 3 הגירסאות הכי טובות (אני רוצה את ההכי טוב אלא אם כן המחיר מגיע ל2100). תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by bcvbvc,

מה זה בדיוק Leadtek PX7800GT TDH הכוונה ל TDH

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by gjook,

שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by RAPTOR22il,

שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  16. בשקל אחד בלבד? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1223 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  17. אני לא גיימר. אני משחק בעיקר משחק אחד - PRO EVOLUTION SOCCER. כרגע אני עם 8500GT, שלא מריץ אותו הכי טוב, אני רוצה להנות יותר, אבל בלי נזק יותר מידי גדול. אם אפשר הצעות עד הסכום שביקשתי, במידה ויש כ.מסך שההבדל הוא גדול ושווה להוסיף עוד 50-100 ש"ח אז סבבה. תודה

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

האם אפשר להגיע עם OC ל4850 ליכולות של ה4870 ?

19. Started by MDK,

ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by shibby15,

בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  21. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

22. היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  23. אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by ovego,

יש לי כרטיס מסך של אסוס (V7700 GTS2) ומסך (15" של חברה עלומה בשם POWERELITE),והגיע הזמן להתעדכן. יש לי תקציב של גג 3000 ש"ח למסך וכרטיס מסך. אני משתמש במחשב למשחקים,סרטים,גלישה ובעצם להכל,לכן המסך חייב להיות ברמה טובה. אני פתוח להצעות. מה שיש לי בראש עכשיו זה: מסך SAMSUNG 757DFX וכרטיס מסך SAPHIRE 9500 PRO OEM בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  25. שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים