כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי, לא מחפש תשובה ספציפית, אלא שיטה. מה הדרך הנכונה להתאים כרטיס מסך למעבד מסויים? ניקח כדוגמה מעבד ryzen 7 5700x המיועד לגיימינג ברזולוציה של 1080p. איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לו הכי טוב בשביל לא ליצור צוואר בקבוק? באותה דוגמה, למשל אני רוצה לעשות בדיקה לגבי רזולוציה אחרת, נאמר 4k, מה משתנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יכול להיות שאיזשהו רכיב מהמהערכת שלי מגביל אותו ?? או שמא יש לי הגדרות מסוימות לא נכונות ? לא ציפיתי שאף משחק יקרטע לי, במיוחד שהמשחקים שאני משחק לא כאלה כבדים ! מה גם שב 3DMARK 06 אני מוציא תוצאה נמוכה מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התקנתי את ה CATALYST 5.6 עם ה CENETER ועכשיו אני לא מוצא את האפשרות הזאת ובגלל שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC אני רואה הכל שחור לבן, חייבת להיות אפשרות לשנות את זה מ NTSC ל PAL כי בדרייבר 5.4 הייתה אפשרות ותמיד הייתי משנה כשהייתי מתקין אותו ואז הכל היה בצבע.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מאפשר העלת מתחים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459&CatCode=531 חשוב לי מאוד אחרת ה-oc המתוכנן יהיה מוגבל ואזי אין לי עניין בכרטיס רק אם יש לו העלת מתחים
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. האם כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון פנימי ובעל רוחב פס 128BIT ינצל את 512MB או שה128BIT תוקע אותו? למשל חיפשתי כל כרטיסי המסך שחיפשתי 8600GT 8600GTS HD3650 עם 512MB (חלק GDDR3 וחלק GDDR2) ובכל הכרטיסים היה 128BIT. 2. כמה זיכרון פנימי צריך למסך 20''? ושוב, האם מה שכתבתי בשאלה 1, תופס גם כאן?
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
זה המפרט בעקרון I3 2100 HD7850.. כרגע אני עם מסך 1600X900 והמשחקים עובדים די טוב.. אך במידה ואקנה מסך FHD כלשהו אז המשחקים יעבדו פחות טוב כי הרזולוציה גבוהה יותר? או שעדיף להשאר עם המסך הנוכחי כי הכרטיס לא ממש חזק?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ATi Radeon X1300 עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress??? וזה יעבוד לי מהר?? לאט?? הסבירו בבקשה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מהו הזיכרון הממוצע לכרטיסי מסך למשחקים הפופולרים עכשיו ושיהיו בתקופת ה DX10???
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אי אפשר לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית מאז. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר אם הכרטיס מסך- Leadtek WinFast GeForce FX 6600GT 128MB Retail הוא כרטיס ששוה קניה? **עריכה:איך אני יכול לדעת מאיפה לקנות?? אני צריך חנות שתיהיה אמינה ועם שירות טוב המפרט שלי הוא: AMD 2400 512mb ddr abit nvidia nforce2 nf7
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תשמעו עוד דבר. חלק מפה אולי כבר מכירים את בעית הAA שלי בכרטיס X1950 PRO. AA עובד אבל לא בצורה מלאה כמו שצריך.פתאום מאתמול אני בא לשחק אני רואה יותר גרוע מכל הפעמיים שראיתי בחצי שנה הזאת עם המחשב הזה. לא נגעתי בהגדרות של הדרייבר שום דבר. בכל משחק פתאום AA יותר גרוע ממה שהיה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי נשאר אותו דבר. עכשיו במצב כזה באמת מבאס לשחק אז מזל שאורן מגיע אלי מחר . אבל אני שואל אותכם ממה זה יכול להיות? ממה? למה הפילטר הזה פעם עובד בסדר ]לא הכי מושלם] ועכשיו ממש גרוע. נעל העולם יש לי שדים על הכרטיס מסך ח ח
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי יש לי חבר , כרגע יש לו p4 1600 256mb אני לא יודע יותר מידי על המחשב שלו. הוא בעיקרון רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך , חזק , שישאר לו להרבה זמן. ויותר מאוחר , להחליף גם את המעבד זכרון ולוח אם , תוך כדי שהוא שומר את הכרטיס מסך. הוא רוצה משום מה להזמין מאחת החנויות באינטרנט. יש לו תקציב של 2200 שקל פחות או יותר. אמא שלו מתעקשת שיהיו כמה שיותר תשל ומים ,למרות שלפי מה שאני יודע , כל החנויות באינטרנט נותנות מספיק תשלומים. בעיקרון , יש התלבטות קטנה בין ה 5900 \ 9800 pro אם יש לכם רעיונות מה יהיה הכי אידיאלי בתקציב הזה , ושל איזה חברה. תודה. נ.ב : ניסיתי לעשות חיפוש ולמצוא משהו , אבל החיפוש תמיד נתקע לי משום מה. ככה שאם מישהו כבר שאל את השאלה זאת , סורי .
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים בערך, עם רכיבים לא רעים: core i5 750, P55A-UD3, HD 5850, HDD Samsung 1TB, 2X2 GB Ram CL 7 1600 MHz והוא בזמן האחרון מראה בעיות בהרצת משחקים ודברים מהסוג הזה (הרגשה של כרטיס חלש) הייתי מניח שהבעיה היא שהמחשב שלי פשוט לא מספיק טוב ביחס למשחקים החדשים, אבל לחבר שלי יש מחשב זהה עד חתיכת החומרה האחרונה, ואצלו זה מריץ את הכל בצורה חלקה לגמרי. הרצתי את הבדיקה של PassMark Performence Test, ובאמת בחישובים של התלת מימד היה הפרש אדיר בין התוצאה של הכרטיס שלי לבין התוצאה של הכרטיס שלו (ואפילו עקפתי אותו באספקטים אחרים, אז זה לא בגלל שיש צוואר בקבוק ברכיב אחר שלי) דווקא בחישובים הדו מימדיים עקפתי ביחסית הרבה, אבל למשחקים החדשים זה פחות חשוב. הכרטיס מסך של שנינו הו…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב מותג של דל עם ספק שלא מתאים לכרטיסי מסך מודרניים. יש לי רק כבל 6 פינים אחד. במקום לקנות ספק חדש, הייתי מעדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך זול, אבל שיריץ לי GTA4 על הגדרות גבוהות בלי קרטועים. לוח: 09KPNV של DELL מעבד: Intel Xeon W3550 מסך: Dell P2314H 23'' LED IPS תודה!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN זכרון PLT 2G DDR2 800 OCZ ספק כוח 12CMF400W REAL EZCOOL ומסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG הכרטיס מסך נישרף לי (היה בעבר GF8500GT 1024MB PCIE) ואני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, השימוש העיקרי זה משחקים כמו CALL OF DUTY.. וצפייה בסרטים. אשמח לקבל המלצה לכ. מסך עד 700-600ש"ח תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
At least right now it appears that one guy from Israel is changing the face of GPU-accelerated physics" ..." http://www.tomshardware.com/news/nvidia-ati-physx,5841.html
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי מומלץ לכרטיס מסך שלי- Leadtek 6600GT , יש לכם איזה הצעה משהו?
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
-
now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-