כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז אחרי שקיבלתי את הכרטיס מסך החדש החלטתי להחליף ל 8600GT שלי, משחה טרמית ל MX-2 GIGABYTE 8600GT 256MB (קירור פסיבי) אחרי שפירקתי את הגוף קירור, ניקיתי את המשחה הישנה שהייתה דבוקה לגוף קירור בלבד כמו לא יודע מה ראיתי שעל הליבה עצמה בכלל לא היה משחה (הכוונה היא שכאשר פירקתי את הגוף קירור גוף המשחה נשארה עליו ולא על הליבה) המשחה הישנה הייתה בצבע צהוב. אחרי ההקדמה הקצרה לשאלתי, עכשיו מה היא בעצם הליבה ? כי יש רבוע גדול שמחובר ל PCB בגודל של כ 5 סמ"ר ועליו יש עוד חלק שחור (שאני חושב שזה הליבה) קטן בגודל של כ 2 סמ"ר מה זה הליבה עצמה הרבוע התכלת או האדום (לפי התמונה שצירפתי) ? אז על הרבוע התכלת יש משהו כמו דבק שקוף, אבל הוא מורגש רק בצדדים.. אז אמורים לנקות גם אותו או לא ? וכמ…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שאר המערכת : E8400 NO OC 2GB G,SKill CL4 PK 600W ThoughPower Gigabyte EX38 תביאו אתר נורמאלי להעלות תמונות ואני אעלה ובאיזו תוכנה אני בודק טמפרטואות.. 7/3/2008 11:50:21 PM - XP Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu DX9 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen Demo Loops=3, Time Of Day= 9 Global Game Quality: High ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 52.43s, Average FPS: 38.15 Min FPS: 23.81 at frame 160, Max FPS: 50.72 at frame 93 Average Tri/Sec: -27477230, Tri/Frame: -720264 Recor…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חברים אני מחכה בקוצר רוח לHD4870*2 ,אני קורא כאן המון שכדאי להחליף משחה לכרטיס . כדי ללמוד את הנושא החלטתי להחליף לASUS שלי את המישחה ...אבל הוא בנוי כמו טנק... אם אפשר הנחיות? (המשחה שיש לי היא MX2)
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/07/03/amd-radeon-hd-4870-x2-images-leaked-rumored-for-august-release/ כן כן אני מקווה שזה אמיתי ואם כן אני נותן ביטול לשני ה4870 שהזמנתי....[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 18:14:45 *עריכה* אבקש מהמנהלים בבקשה לסגור/למחוק - נצפה כבר בידיעה המודבקת.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מי מבינהם?? המפרט שלי הוא מעבד P4 2.8GHZ זיכרון 512MB לוח אם INTEL CHEERY CREEK 915CY כרטיס מסך 7300GS (פתחתי עליו אשכול 123 מעלות) יש לי בבית זיכרון 2GIGA GSKILL שהזמנתי מTMS אבל עדיין לא הרכבתי כי אם אני קונה את הכרטיס מסך אני ארכיב אותם ביחד... אני יודע שהמעבד זבל... אבל אם אני רוצה לשדרג אותו בנתיים אני אצטרך לשדרג גם את הלוח אם עכשיו משדרג כרטיס מסך תחילת השנה אני אקבל עוד כסף אני אשדרג גם את הלוח אם והמעבד.. טוב אז אלו האפשרויות מ וTMS.... תודה!!!!! נתתי רק כמה מסקייפיסי כי הם פשוט הרבה הרבה יותר יקרים Forsa 9600GT 256MB Retail http://tms.co.il/product/5541 Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4882 Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB D…
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום פורום כרטיסי מסך ... בטח מי שהסתכל בכותרת ישר קפץ לו לראש לצעוק: "תקנה מחשב חדש כבר!" אז לא.. אני חייל ולוחם כך שאין לי יותר מדי זמן בשביל המחשב אבל בשביל הזמן שיש לי עליו אני רוצה להפיק את ההנאה המרבית. בקיצור אני רוצה לקנות כ.מ חדש עד 500 שקל (עדיפות לכמה שפחות כמובן ) בנוסף כרגע יש לי 6800 הגירסא הרגילה שזוחל לי בגלל זה אני רוצה להחליף. האפשרויות שמצאתי מתוך חיפוש כללי: HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 DVI AGP בKSP במחיר של 460 ש"ח SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB DDR3 AGPX8 בנעה מחשבים במחיר של 500 שקל GECUBE HD2600PRO 512MB DDR3 AGPX8 בסקאי פיסי במחיר של 360 שקל Sapphire ATI Radeon X1650 PRO, 512mb DDR2, AGP, Retail בוולקם טכנוליגי ב 360 שקל nVIDIA GeForce 7600GS 512MB …
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, בד"כ אני מעודכן בעולם כ. המסך, אבל עקב תקופה עמוסה (שדווקא בה השיקו לא מעט כרטיסים), אני זקוק הפעם להמלצות. אז ככה, די פשוט, הכרטיס המשתלם והטוב ביותר עד 800 ש"ח, PCI-E כמובן, ואין חשש לצוואר בקבוק. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי אפשרות לניסיון כזה: X1950XTX + X1950PRO + P5B DLX נתיב אחד 16 ואחד 4 מה לדעתכם יצא מיזה ? CF לא סימטרי על לוח 16-4
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל כרטיס טלויזה באיכות טובה.. על וינדוס xp שעובד טוב אם התוכנה שבא איתו
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תגיד יצאו כבר מבחני ביצעוים להשוואות בין הכטיסים האלה? 2.תגיד איזה כטיס מסך הכי משתלם כולם בערך אותו מחיר...?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם. אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי. אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד). המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה …
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תגידו איך השידרוג הזה לAGEIA PhysX אמור להתבצע, UPDATE לדרייברים? והאם זה יתמוך ב 8600GTS שלי?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הנה תמונה מאוורסט הכרטיס הוא 7300GS אני כנראה הולך להחליף ל8600, גם לו יש מעלות מטורפות כאלו? ומה אני עושה כדי שהכרטיס שלי לא ילך עד שאני אחליף? דרך אגב זה בלי מאמץ (עם הגרוטאה שלי אולי גם פיירפוקס זה משהו כבד....)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין למכור כרטיס מסך ישן שלי, Radeon 9800Pro של MSI עם 128 מגה זכרון (אפילו יש לי את הקופסא שלו עדיין איפשהו) יש עליו קירור Zalman די עצבני שעלה לי לא כל כך מזמן משהו כמו 160 שקל. (לא עבר אוברקלוק, פשוט המאוורר המקורי הפסיק לעבוד)
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום אוברקלוקינג וקירור* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-