עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Noblesse,

יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by someone,

אני קיבלתי 29342 אם RADEON 9700PRO וAMD ATHLON XP 2000 בלי אוברקלוקינג בהגדרות שהתוכנה בוחרת (האפשרות הראשונה מתוך 3) 4287 בGFX ו4678 בCPU

• 171 תגובות
    • 15.8k צפיות
  3. Started by Dan Abarbanel,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את כרטיסי המסך שלי hd6850 cfx שאר המפרט הרלוונטי: i5 2500k עם oc ל 3.5ghz (סולידי) לוח אם ג'יגהביט z68x ספק כח ss 620w משחק על מסך dell u2311h, רזולוציה 1920x1080 תקציב: 700-900

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by gtf,

האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.

7. Started by shronxx,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה כדי לקחת X1900XTX או GF7950??

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by daniel89,

אני יודע שזאת אולי שאלה מאוד מטומטמת אבל אני רוצה להרוס את המסך שלי (כדי שיקנו לי מסך LCD חחחח) זה מסך רגיל ולא דק.. איך כדי לי להרוס אותו (לא מבחינת לשבור אותו אלה כדי לשרוף פיקסלים והכל..) תודה לעוזרים חח, דניאל.

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. הדריברים הבאים של ATI...המכונים Catalyst יתנו שיפור ביצועים של עד 20 אחוז במשחקים. לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=23594

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אין מה להסביר תקראו! http://www.guru3d.com/news.php#641

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. השאלה אומרת הכל... (הכרטיס בחתימה).

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by shemiraz,

מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והתקציב הוא לא גבוה, כרגע יש לי את ה gts250 512mb ראיתי את ה gts450 1gb של Gainward ב 630 שקל האם אראה שיפור משמעותי בינהם? אני משחק על רזולוציה 1920*1200 והמפרט שלי מפורט בחתימה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. תוצאות של צמד הדגמים החדשים מבית AMD הגיעו אל מאגר הנתונים של מבחני ה-3DMark השונים, ומגלים לנו לאילו ביצועים נוכל לצפות במחירים של 200 דולר ופחות בעידן החדש עד סוף החודש אנחנו אמורים לקבל את מלוא הפרטים הטכניים ואולי אפילו לזכות בהזדמנות לרכישה ממשית, אך בינתיים – אנחנו נאלצים להמשיך ולהסתמך על הדלפות ופרטים חצי-רשמיים בכל הנוגע לכרטיסי המסך החדשים והמסקרנים של AMD, שמבטיחים לעשות את המהפכה שלה השוק הבינוני-נמוך היה זקוק. בהתבסס על תוצאות חדשות שעלו למאגרי הנתונים של מבחני ה-3DMark Fire Strike וה-3DMark 11, ובהתבסס על נתונים שצויינו באופן רשמי בידי AMD בעצמה במצגת שהוצגה לעולם לפני כמה ימים, באתריםvideocardz.com ו-tweakers.net הרכיבו פרופיל עבור דגמי ה-Radeon R…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by ISmile4U,

אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by pidres,

מה הפעולה הזאת עושה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by Omer32,

יש לי הצעה כזאת : x1950XT 256MB ב 999 שקל ו X1950XT 512MB במחיר של 1180 שקל על מה ללכת או בכלל ללכת לכיוון של ה 8600GTS מתכוון למשחקים עתדיים לא יודע כמה ה 8600GTS יהיה טוב ל DX10 שיצא עזרה בבקשה ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by asdasdasd,

כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. יש לי כ' מסך GEFORCE 4 עם יציאת טלוויזיה ואופציה של NVIEW בנוסף, יש לי שני מסכי 19 אינטש חדשים. עכשיו, רציתי לשאול האם זה יתכן להשתמש בשני מסכי מחשב רגילים באופציה הזו, ולא רק במסך רגיל ומסך טלוויזיה? (אני בתחום הבורסה, וחשוב לי שני מסכים אופקיים, זה יעזור לי מאוד.) אם כן, האם יש ממיר כזה מVGA לכניסת SVIDEO?? ואיפה אפשר להשיג כזה? (בארץ עדיף) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. התקנתי ת'משחק Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed אני מריץ ואני רואה רק סגול ירוק ושחור אין עוד צבעים , לא מבין מה זה העלתי גם לפני יומיים אשכול על שאני לא מצליח להריץ את UEFA_Champions_League_2006_2007 אבל לא עזרו לי פה אני מבקש תנו עזרה !! אני מתחיל לחשוב ששוב הלך לי כרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.