עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מי לדעתכם כרטיס מסך יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

כרטיסים כמו 7900GT \ X1800XT יתמכו בDX10 כאשר יצא, אני יודע שלא בכל הטכנולוגיות אבל השאלה אם יהיה אפשר להתקין עליהם את הdirectx.. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. לילה טוב, מישהו יודע איך אני מסיר את התפריט של ה CATALYST מכל קליק ימני שאני עושה בדסקטופ? לפעמים זה פשוט גורר תגובה איטית של המחשב עד להופעת התפריט.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. שלום, אשמח לדעה מהמומחים כאן בפורום אני מעוניין לדעת איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב ובעצם מה עדיף כדי להריץ סרטי HD עד 720P ללא תקיעות. ATI RADEON HD3450 AGP X8 512MB DVI HDMI GeForce 9500 GT PCI-X 512MB HDMI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן. כרטיס מסך:Radon HD 7950 3gb gddr5 (כן כן אני יודע... כרטיס מסך לא משתלם בלה בלה... אני ממש מרוצה מהרכישה וזה מה שחשוב בשורה התחתונה ) לוח אם: MSI P67A-GD53 מסך: Dell UltraSharp U2312HM מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit אז כך. מותקן לי כרגע AMD Catalyst 12.3, יצא לפני איזה שבוע 12.4 ולמרות שהורדתי והתקנתי כבר מספר פעמים המחשב שלי מתעקש להשאר על ה12.3 אפילו הגדלתי לעשות והסרתי לגמרי את הדרייבר, התקנתי דרך ההתקנה של ה12.4 שהורדתי ו... זה רושם לי 12.3 עצות?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מאוד מאוד מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע האם המפרט שלי שווה משהו או שינצל את תכונות הכרטיס כמו שצריך. התקציב הוא 800 בערך המפרט: לוח אם של ASUS 800 1024 DDR 3200 Intel pentum4 2.4 800 fsb fx5200 איכס וכל השאר פחות חשוב ד"א : במידה ואתם רואים שהמחשב שלי כן שווה את השדרוג אז תנו הצעות לכרטיסים הכי משתלמים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by ruler,

כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yotam360,

מה יותר כדאי 8800GT 512 SLI או 8800GTX? מבחינת ביצועים בסטוק, וב-OC?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  9. אני צריך עזרה במה הבדל בין גרסת OEM ל Retail ומזה VIVO ועל איזה כרטיס מסך כדי לי לבזבז 1300 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  10. בצער רב אני נפרד מה-X1900GT שלי שמשום מה נשרף אחרי כשנה וחצי של שימוש. אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פחות או יותר את אותה רמה ויאפשר לי לשחק משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (כאן גם המקום לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ', 931BF של סמסונג אם זה משנה משהו, ככה שאני צריך כרטיס מסך שמסוגל להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1024*1200). כמובן שאם יש כרטיס ברמה של הכרטיס שהיה לי או כרטיס טוב ממנו בהרבה בהפרש זניח של 200-300 שקלים אני אשמח לשמוע את כל האופציות. המחשב שלי: מעבד E6300 אינטל קור דיואו (לא בטוח בקשר לדגם המדויק, כשיצאו ארבעת הדגמים הראשונים הוא לא היה הזול ביותר אלא הבא אחריו) 2 ג'יגה זיכרון פנימי ספק Enermax Liberty 600W כמובן שאני מחפש כרטיס בממשק PCi-E חשוב לציין שאני…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  12. שלום, אני רוכש מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס שלא יהיה מורכב ויקר מידיי כי בסך הכל השימושיים שלי במחשב בם בעיקר משרדיים / סרטים ובקושי משחקים אם בכלל. בכל זאת, אני לא רוצה להגביל את עצמי לגמרי, במיוחד בהזדמנות זו שאני קונה מחשב, ובגלל זה לא הלכתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad ו-2 ג'יגה זיכרון. אשמח אם תציעו לי דגמים העונים לקריטריונים שכתבתי. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו בבקשה יכול לתת לי המלצה לכרטיס מסך שיריץ חלק את המשחקים החדשים כמו באלפיד 2 ,היטמן,אקס מן גי טי אי שעומד לצאת ובאטלפילד שעומד לצאת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  15. חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3870 512MB GDDR3 : GV-RX387512H - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 874 ¤ אחריות: שלוש שנים. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 797 ¤ אחריות: שנתיים. http://www.iqpc.co.il TWINTECH NVIDIA GEFORCE 8800GTS G92 512MB מחיר 1240 ש"ח CONNECT3D RADEON HD3850 256MB DDR3 מחיר 699 ש"ח GECUBE RADEON HD X2600XT 256MB מחיר 390 ש"ח WWW.FOXPC.CO.IL INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E 8800GSM-M5KTCD 680.00 ש"ח INNOVISION Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E 8800GTI-H5GTCDS מחיר בחנות: 970.00 ש"ח http://www.noacomp.co.il Palit Radeon 2600Pro 256MB Sonic HDMI PCI-E Retail ¤323 Palit Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 PCI-E…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  17. היי, התחדשתי בSC2 והכ.מסך [8800GT OC2 מבית BFG] לא מסוגל לסחוב על הגדרות מקסימליות [1680*1050] לצערי הרב ואני אשמח להתעדכן בכ.מסך במחיר מינימלי. כיוון שהבנתי שהכרטיסים של ATI לא תומכים בAA יש העדפה לNVIDIA אלא אם הפרש המחירים ממש גדול [אם ממליצים על NVIDIA צריך לקחת בחשבון שיריץ את המשחק עם 2 או 4 AA]. התקציב עומד על כ-1000 ש"ח +-. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...

19. היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. נגיד ומצאתי מציאה כרטיס מסך כ 250$ מה עלות המיסים עליו? כדוגמא איך זה עובד? שלמתי למוכר 250 דולר.. המוצר מגיע לארץ מה אני אמור לשלם בנוסף? איך אני מחשב את זה לפי מה? עד כמה זה נכון...? על פי הצו החדש יינתן פטור מלא ממכס מקניות באינטרנט בסכום של עד 325$. כרטיס מסך כולל?..אוקי פתור ממכס אך מה כן אני אומור לשלם איף אני מחשב את זה? אשמח לקצת ידע בעניין תודה

21. הורדתי את הגרסה english -US וזה מופיע לי בעברית.. ואני רוצה אנגלית, ניסיתי לחפש בהגדרות/אפשרויות שמה ולמה מצאתי... אה יש לי גרסה 91.31

• 22 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :

23. Started by jackhammer,

אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אז אם לא תעבירו אותי יש לי את המפרט בצד אני רוצה להוסיף עוד GTX 260 אחד אבל יש לי בעיה קטנה (בעצם די גדולה) יש לי 2 כוננים קשיחים ובגלל שכרטיסי המסך האלה הם DUAL DECK אני לא יכול להכניס 2 כרטיסים עם 2 כוננים קשיחים גם אם אני שם את 2 הכוננים הכי למטה קייג' של הכוננים זה כאילו יש לי 5 מקומות למלא כל כרטיס מסך תופס 2 וכל כונן תופס 1 אז אני יכול להכניס כרטיס אחד ו3 כוננים או 2 כרטיסים וכונן אחד אבל הקטע זה שכבר יש לי 2 כוננים יש איזה דרך (או זרועות מיוחדות) כדי להכניס כונן אחד למפרץ 5.25? אבל שהוא עדיין יתחבר כמו כונן פנימי. אני לא רוצה להפוך אותו לחיצוני או אולי אפילו שיטה אחרת? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. איך אני עושה באפשרויות של הכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו-התקנתי את הדרייברים העדכניים) שהכרטיס יריץ את הווינדווס הכי מהר שהוא יכול(הייתה לי כזו אפשרות ב-TI4200)?

25. Started by Salwaby,

הייתי בטוח שאני נמצא בכללי , סליחה העברתי את ההודעה לפורום כללי :]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.