כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי כרגע:AMD4200 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2GB RAM אז אתם אומרים כדאי לשפר את המעבד לE8400 ולהשאר עם HD3850 או לשפר את הכרטיס ל4850/70 והשאר עם AMD4200? המחשב מיועד בעיקר למשחקים
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
חברה השמח לעזרה ואם הוא לא זמין משהו יכול לשאר מתי הוא יהיה זמין בארץ?? נ.ב- האם זו הגירסה הכי מהירה של הכרטיס?? (ללא OCים ביתיים)
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אחרי שהיה לי דף שלם עם בדיקות שעשיתי ל Crysis כמעט בכל המצבים, החלטתי לפרסם עשיתי טבלה נחמדה ומקווה שגם ברורה. הינה הטבלה: http://clubs.sharatim.co.il/crysis.html הוספתי גם את הטמפ' שלו. MX-2 \ LOAD \ DAY \ 40% Fan = 70-71 MX-2 \ IDLE \ DAY \ 40% Fan = 55-56 MX-2 \ IDLE \ NIGHT \ 40% Fan = 52-53 MX-2 \ LOAD \ DAY \ 60% Fan = 64 MX-2 \ IDLE \ DAY \ 60% Fan = 52-53 MX-2 \ IDLE \ NIGHT\ 60% Fan = 49-50 MX-2 \ IDLE \ NIGHT\ 90% Fan = 46-47 בלי החלפת משחה LOAD \ DAY \ 40% Fan = 71-72 IDLE \ DAY \ 40% Fan = 57 IDLE \ NIGHT \ 40% Fan = 55 60% לא בדקתי IDLE \ NIGHT \ 90% Fan = 49 וקצת תמונות http://clubs.sharatim.co.il/hd4870/IMG_3925.JPG http://clubs.sharatim.co.il…
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי 2 4850 במארז TAGAN DIABLO והכרטיס העליון מרעיש, זה כזה 4 שניות כן 4 שניות לא.. מה עושים ? אני משתמש ב Hotfix ששיחררו..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במנוחה בלי כלום, ה4870 שלי מציג חום של 80 מעלות יכול להיות שזה בגלל מחסור במאוורר מארז קידמי?! לא נראה לי. עדיין, זה ממש חם.
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני מתלבט בין אם לקנות 4850 יחיד או שניים לחיבור קרוספייר. ההתלבטות נובעת בעיקר מחוסר הוודאות שלי בשאלה האם SolidWorks עובדת עם מערך של שני כרטיסי מסך מחוברים בקרוספייר. (אני עובד עם SolidWorks ותוכנות אלמנטים סופיים די הרבה). האם מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש, יגאל.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת יש לי בעייה בכרטיס Ati x1950pro של חברת Gigabyte ללא oc. יש לי מאוור של זלמן שאמור להיות משופר. עכשיו הבעייה היא: זה קורה לבינתיים במשחק אחד והוא Call of durty 4. במהלך המחשק (זה תלוי נע בין דקות לשעות) המשחק קורס והמסך הופך לשחור ואחרי כמה שניות חוזר לשולחן העבודה וכתוב שה Vpu recover הופעל. אני יודע שה vpu מאתחל את הליבה של הכרטיס מסיבות של פגם/התחממות/בעיות בדרייור. אני לא יודע מה לעשות זה קורה רק במשחק הזה כנראה בגלל שהוא כבד והכרטיס מתאמץ (ייתכן גם בגלל החום של הקייץ?, המחשב נמצא בחדר ביטחון). יש לי את המחשב כבר שנה, לא פתחתי עדיין תמארז ולא ניקיתי אותו. לדעתי ואני כמעט בטוח שזאת התחממות של הכרטיס מכייון שזה קורה רק במשחק הזה (COD4). אם צריך ל…
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפני כ-3 חודשיים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של אסוס 88GT ...הכרטיס היה מצוין..והריץ את כל המשחקםי בהגרדות הכי גבוהות...לפני כחודש...הכרטיס התחיל להשמיע קולות (המאוורר של הכרטיס) במשחקים כבדים כמו קרייסס וCOD4..רעש מטריד ביותר...למישהו יש הצעה מה לעשות ? לפנות לחנות ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש בידי כרטיס מסך ASUS RADEON 2600 HD PRO בחיבור AGP... באתר של ATI-AMD יש דרייברים לגרסת הPCI EX שלא יוצא לי להתקינם על המחשב שלי... איפה אני יכול למצוא דרייברים עדכניים לכרטיס שלי? תודה לעוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1 מה שמעניין בביקורות הזאתי לדעתי הוא מספר דברים: 1) ATI קורעים את NVIDIA בכל טווח מחירים ובכל המבחנים, אין משחק אחד שבו ה4850 שעולה כ900-1100 לא מנצח את ה9800GTX+ שעולה פי שתיים כמעט ובהפרש ניכר. 2) מכל מבחני הביצועים שרואים עד כה, ה4870 מגיע לביצועים שהם יותר טובים מ260GTX ובהרבה מקרים משתויים גם ל280GTX (לפעמים גם עוקף אותו!), ורק שיבינו ה280GTX עולה פי 2 במחיר! 3) OC - בקלות! ה4870 הוא פשוט חיית ביצועים בקטע הזה, הזכרון שלו מגיע ל4.4 ג'גיה הרץ (בהתחלה ישב על 3.6) והCORE מגיע ל770 ויותר (בברירת מחדל הוא איזה 750). וגם פה הסיבה היחידה שלא סוחבים יותר, כי הDRIVER של ATI מגביל אותנו! כלומר GDDR5 זה פשוט זכר…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,בקרוב אקנה מחשב חדש ורציתי לשאול לגבי דגם מסוים של הכרטיס! BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI Overclocked Retail http://tms.co.il/product/5688 נגד Gigabyte GTX280 1GB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/5673 בגירסת של BFG כאמור יש את הOvcerClocked ,רציתי לדעת כמה הפרש הביצועים של שניהם? והאם צריך לעשות משהו שונה במפרט זאת אומרת עוד קירורים מיוחדים או משהו מיוחד בגלל הOC? תודה.
-
- 74 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
המפרט בצד. ועם הקנייה של הכרטיס (כלשהו) אני משדרג ל 2GB זכרון או 3. יש לי התלבטות קשה בין HD3870 לבין HD4850. כמה ההבדל גדול? אני נוטה ל 3780, רק אם ההבדל בביצועים מספיק גדול אני אקח את ה 4850. אפשר אולי כמה בנצ'ים של שניהם וכמה כרטיסי NV מתחרים? תודה. /עריכה אני יכול לשחק רק עם 1280X1024.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3850HD AGP שעבד מעולה עד עכשיו. לאחר שבועיים שלא שיחקתי באף משחק ובינתיים התקנתי עדכונים ופעולה שוטפת של הWINDOWS, החלפתי קחרור לכרטיס (המאוורר הקודם היה רועש בצורה לא נורמלית). התקנתי את הACCELRO S1 REV2 (אגב אולי אחד הקירורים הכי פחות נוחים שיצא לי להתקין), הטמפרטורה טובה, הכל טוב ויפה. הפעלתי את MASS EFFECT וראיתי שכל דבר שקשור לצללים "רוקד". בעיקר כאשר הדמויות במצב סיחה ממש רואים את הצל שהאף והאזניים עושים מתחלף כל הזמן וזה ממש מציק. חשבתי שהכעיה במשחק הזה אך פתחתי משחקים ישנים וגם בהם פתאום הופיעה הבעיה. ניסיתי: להוריד אוברקלוק מהמחשב ומהכרטיס, לעדכן דרייברים, לחזור לדרייברים הקודמים, שוב דבר לא עזר. רציתי להעלות תמונה של הבעיה אך ראיתי שלא ניתן לראות את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המעבד כרגע 6420 על stock, אני מניח שבלי OC הוא יאט את המחשב. נניח שאני אעלה אותו ל-3G, שום דבר אחר לא ייצור צוואר בקבוק? הלוח אם 945. תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-