עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpidiMan,

אני מתכנן לקנות בקרוב את הכרטיס מסך ATI 9550 128MB (כמובן לא הSE) וסוף סוף להחליף את הMSI FX5200 128MB שלי...(המשחקים פועלים, אבל בצורה מחרידה...אפילו פיפא). השאלה שלי היא: על איזו חברה לכרטיס מסך כדי לי ללכת ? אישית חשבתי ללכת על הMSI (למרות שעדיין לא מצאתי 9550 שלה בארץ) הציעו לי גם PowerColor (איך היא ?) וכמובן Gigabyte. אם זה משנה, יש לי לוח אם של MSI K7N2. תודה !

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by kage,

אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  3. שלום .. יש לי כרטיס מסך - Gigabyte GeForce FX 5200 ויש לי מסך אחד ביציאת VGA מסך LG-19'-CRT ואמור לקבל בימים הקרובים מסך LCD עם חיבור DVI השאלה שלי האם אוכל לחבר את שניהם במקביל ? האם יכולות להיות היתנגשויות כל שהם ? האם זה יגרום לעומס כל שהוא ? האם זה אפשרי בכלל ? אשמח לעזרה ! תודה רבה , וסוף שבוע טוב ... !

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by eddy,

?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. יש ברשותי כיום לוח אם של אינטל פשוט עם חריץ AGP. במחשב אחר בבית לאחותי יש לוח אם גם כן של אינטל תושבת 775 לעומת 478 שלי אבל הכי חשוב לי הPCI E שמותקן שם. ההתלבטות שלי היא ככה: להחליף בין הלוחות-שזה גורר להחלפת קירור מעבד . להעביר את הביגטייפון מהמעבד הישן לחדש (אותו מעבד-3) אך תושבת חדשה... בנוסף,לאחותי יש שם דיסקים של SATA. לא בעיה -אפשר להחליף לדיסק שיש לי 120 ג'יגה של IDE אחד. ובנוסף,כל הבלאגן של ההרכבה פירוק המאווררי מעבד וכד'... אני מעוניין לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל היציאה הזו שכל כך חשובה לי ולא מעוניין להוציא עוד כמה מאות שקלים על לוח בשביל היציאה הזו שיש אחד כזה בבית. עכשיו-נגיד והחלפתי והכול עובד טוב ויפה,חשבתי על הכרטיסים הבאים שלדעתי יתאימו למשחקים …

• 16 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by SHLOMI71,

אני מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 2500 ש"ח. ראיתי ואהבתי את ה iiyama 454 שעולה כ-2300. יש משהו טוב יותר בטווח מחירים זה? המסך מיועד בעיקר למשחקים וגלישה. יש מסך LCD שיכול להתאים במחירים האלו? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  7. לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  8. Started by NotAvailable,

היי, אני מנסה לעזור לחבר לפתוח 6950 ל-6970. קראתי את המדריך וראיתי שצריך לקראת הסוף לשים את מד ה-PowerTune על +20%. אני מחפש את זה אצלי בדייבר (יש לי HD 6870 ו-12.1a Preview Driver) ואני לא מוצא שום דבר שקשור ל-"POWER" ב-OVERDRIVE. בחיפוש כתבתי POWER וזה לא מצא כלום. זה נורא מוזר לי כי אני זוכר שעם דרייברים קודמים הייתי יכול לבחור מתי המחשב יעבור למצב שינה ומתי המסך נכבה, מה טווח התדרים של המעבד וכו', עכשיו אני לא רואה את האפשרויות האלה, וקראו להם גם משהו עם POWER PROFILES אז אולי זה קשור... אני לא נגעתי בהגדרות ב-BIOS או בלוח הבקרה, אז אני לא מבין למה זה. זה בגלל שיש לי 6870 ולא 6950? לחבר שלי שהוא יתקין את הדרייבר צריך להיות לו POWER TUNE או שפשוט יש לזה שם אחר? עוד …

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by mrraz,

ראיתי שיצא עדכון לביוס ועדכנתי בהצלחה בעדכון רשום שהביוס הוא UEFI BIOS למה הכוונה ? בסה"כ מדובר על עדכון פשוט ואין כלים להכנס לביוס כמו בלוח האם למשל.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם לי במחשב יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ורציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס החדש 9800gtx+ האם כדי לי להחליף את הכרטיס שלי לחדש מה ההבדלים ביניהם האם אפשר מפרטים של שני הכרטיסים

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by FatherBoard,

קראתי באיזה אתר חומרה שסדרת הג'יפורס 4 MX היא cripled version (בפשטות - דפוקה). האם זה נכון? הם כותבים שם שהסדרה יצאה לא מוצלחת בסדרת הג'יפורסים.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  12. היי לכולם החלטתי לקנות מסך דק של סוני בגודל 17' אך אני קצת מבולבל יש שלושה דגמים אפצוינלים שחשבתי עליהם: 1. SDM-HS73B\S 2. SDM-HS73P 3. SDM-HX73B\S (אני יודע שהוא כולל רמקולים וכלולל כניסת DVI יש אולי למישהו לינק אשר מאפשר השוואה בין כל אחד מהמסכים והאם יש אתר ביקורת טוב למסכים ? ובנוסף אם יש למישהו מקום זול לקניייתם. תודה

• 15 תגובות
    • 960 צפיות
  13. רציתי לדעת בבקשה אם יש דרך לוודא\לבדוק שהמהירות של המאוורר של הכרטיס מסך שלי מוגדרת על הגדרת יצרן. יש לי כרטיס GTS 250. וינדוס 7 32 ביט. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by daniel123,

היי, יש הבדל גדול בין 512 זכרון בכרטיס מסך ל1GB או אם זה יותר משתלם או לא? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5478 http://skypc.co.il/sg_product~4718462000056~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by SubX,

הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. שלום לכולם. מישהו יודע אם יש דרך לדעת בדיוק איזה כרטיס מסך מקבלים בקניה של לפטופ מסויים? אני מסתכל לדוגמה על הלפטופ הזה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/new-dell-g5-15-gaming-laptop/spd/g-series-15-5500-laptop/gn5500dyefs לפי המפרט הוא מגיע עם NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 איך אני יודע איזה גרסא של הכרטיס אני מקבל? הרי יש בניידים מלא גרסאות (80W, 90W, 115W...) באופציות השדרוג של הלפטופ הזה יש אפשרות לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6 על פי מה שנראה זאת לא גרסאת MAX Q... אבל התוספת במחיר יחסית נמוכה (100 דולר) ככה שזה קצת מחשיד... על פי עמוד ה Help me choose: https://www.dell.com/en-us/shop/help-me-choose/cp/hmc-g-seri…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by oren88,

מידע חדש הודלף לרשת ! לצערי זה באנגלית אבל אני חושב שרוב הקהילה פה יודעת אנגלית אז אין בעיה, תהנו ותגיבו! Description Even though ATI has not yet confirmed the specs of its R520/Fudo and has been successful in silencing everyone in the know with a variety of legally binding documents, the R600 specs appear to have been leaked. It's a funny business this graphics war; it appears that staying in the headlines is extremely important when your rival releases their product and ATI is trying to steal as much thunder as it can without sacrificing its, apparently very hush-hush, R520 specs. What better way to face-up to your enemies specs than mentioning yours for a product that …

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by tzahif,

ברשותי כרטיס ASUS TI4200 זה זמן רב. לאחרונה המאוורר שלו התחיל להרעיש ושום "טיפול" בו כולל שימון וכו' לא עזר. 1. היכן ניתן למצוא מאוורר חלופי ? באתרים שמוכרים מאווררים חלופיים לא מצאתי את הדגם הזה כמתאים למשהו. 2. האם כדאי בכלל להשקיע במאוורר חלופי ? או שכדאי לקנות פשוט כרטיס מסך חדש ? 3. איזה כרטיס מסך כיום משתווה בביצועיו לכרטיס שיש לי ? אני לא משחק במשחקים חדשים וכבדים כך שאינני זקוק ל"מילה האחרונה". תודה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by moshe212,

מה אתם אומרים עדיף ה280gtx או 9800gx2 למחשב לגרפיקאי, ה9800gx2 עולה פחות מה280gtx ב-500 שקל והוא משמש כשני כרטיסים (כך נראה לי ע"פ הבנתי)ואולי בגלל זה הוא יהיה יותר מהיר...מה אתם אומרים,נכון?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  20. שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  21. שלום רב לכולם... לפני כחצי שנה התעייצתי עם חברה מהקהילה פה על קניית כרטיס מסך(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413198.0). אך ברוב טיפשותי לקח לי זמן עד שקניתי את הכרטיס מסך ואת הספק כוח וכיום הכרטיס שהומלץ לי עליו היבואן כבר לא מביא אותו. דובר אז כרטיס sapphire ati readon 4850hd 512mb. בכל מקרה אהבתי את השילוב של המחיר וביצועים של readon ואעדיף לקנות כרטיס שלהם. כמו כן רציתי לדעת כמה ההבדל בין החברות המוכרות משמעותי כמו לדגומא Gigabyte ו-sapphire המפרט שלי הוא כזה:מעבד: (DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם :Motherboard Name ECS G31T-LM ספק כוח: hec 600Dr - At (המספק 600W) חובה לשכרטיס תהיה יציאת HDMI! במבט חפוז על הכרטיסים נמ…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! הרכבתי את ה- HD 2900PRO והתקנתי vista נראה שיש בעיות עם הדריברים . ה- vista לא נותנת את כל הרזולוציות (במקרה שלי 1680X1050 ) , מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את הפתרון . (הכרטיס הוא של חברת gecube ) . אגב באתר של gecube אין דריבר ל-vista ובאתר של ati אין דריבר ל-pro אלה רק ל-XT . תודה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by FriXus,

יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  24. Started by Along,

שלום לכולם!! :-) לאחרונה (אתמול) קניתי את המחשב המופיע בחתימה שלי, והייתי מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך. בלוח אם יש מקום לכרטיסים: 1 x PCI Express x16 slot for descrete graphics card 1 x PCI Express x1 התקציב עומד על 400-500 הרזולוציה: 1024 על 768 המשחקים שאני משחק בהם הן בינוניים, ואין תיכנונים להריץ דברים מפלצתיים כמו DOOM2 או FAR CRY, אלא יותר משחקי רשת UNREAL\QUAKE\DOOM ומה שיתאפשר במסגרת התקציב.. גם הערות יתקבלו בברכה.. המון המון תודה מראש!!! :-)

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by SloOmPer,

ש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?

• 17 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים