עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה. אני קונה מחשב חדש ויש לי התלבטות. האם לקחת את הכרטיס מסך MSI R9 290 4G או לקחת את ה-Gigabyte R9 290 4GB. הכרטיס של Gigabyte יקר יותר ב-165 ש"ח מהכרטיס של MSI. מה אתם אומרים ? איזה כרטיס יותר טוב והאם כדאי להשקיע עוד 165 ש"ח ולקחת את הכרטיס של Gigabyte.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  2. שלום , רציתי לדעת האם NVIDIA 8600 GTS עובד עם טכנולוגיית AGEIA ? כי התקנתי את AGEIA אבל כאשר אני פותח אותו רשום : NO AGEIA Physx Processor Installed זה בתוית ה INFO של AGEIA מישהו יכול לעזור בזה ? תודה

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by אוריפ,

ATI הוציאו את תשובתה לסדרת ה6600 של NVIDIA. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040921/index.html

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by ZoBy,

חשבון הבנק שלי נפתח בקרוב והחלטתי להחליף את הGF2 MX שלי שכבר נמאס לי ממנו. חשבתי לקנו את הכרטיס מסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4969 אבל רציתי להיות בטוח שזאת הבחירה הנכונה. אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי כמה שנים אבל שיעלה בסביבות ה1000 שקלים, האם זה הכרטיס שכדאי לי לקנות?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  5. מפתחת השבבים החליטה לבצע מיתוג מחדש של מנהלי ההתקן עבור כרטיסי ה-Radeon שלה, עם מראה עדכני ואפשרויות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/להתראות-catalyst-שלום-crimson-מנהלי-ההתקן-של-amd-משנים/

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by ilay22,

יש לי כרגע 300W, יספיק? אם לא אז מה המינימום? ומה הדרישות של 8800gtx? בשביל תוכניות לעתיד..

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by adamjo,

שלום לכולם הציעו לי לקנות כרטיס מסך של חברת פאליט תמורת קיזוז כרטיס ישן שלי של 7600GT הוא מוכן לתת לי את הפאליט במחיר של 610 שח האם זה מחיר טוב לפי דעתכם?ראוי לציין שיש שנתיים אחריות והבנתי גם שהוא בא עם קרור מיוחד..האם זה נכון? לגבי שאלתי יש לי מעבד מסוג E6300 לוח אם של Motherboard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1.0 יש לי ספק של 400 וואט חברה לא ידועה ראוי לציין שהצלחתי להפעיל על המחשב כרטיס 8800 GTS האם זה אומר משהו לגביי הצריכת חשמל יש לי 3 גיגה זיכרון במהירות 667 אשמח לתשובות במהירות האפשרית

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  8. היי חשבתי לעשות איזה שידרוג למחשב אבל לא יודע באיזה דרך לגשת לעניין... המחשב כולל מעבד 6400 INTEL על 3000 מגה הרץ לוח ASUS P5N-E SLI כ.מסך 8800 GTS 640 2 ג'יגה ראם... וספק אנרמקס 400 האם ספק חדש נגיד ב 500 שקל ו 2 כרטיסי 9600 יתנו לי קפיצת מדרגה בביצועים במשחקים? כל הסיפור הזה צריך לעלות 2000 שקל ככה... האם זה שווה על החומרה שיש לי כרגע? או שיהיה צוואר בקבוק?

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  9. יש לי רידון 9500 פרו ושאני נכנס למאפיינים הגדרות ומנסה להוריד את איכות הצבע יש לי רק שתי אפשרויות 16 סיביות ו-32 סיביות, למה אין לי 8 סיביות? (למי שאומר למה אתה צריך את זה אז אני צריך כי שאני רואה מהטלוויזיה כמה ששמים את איכות הצבע פחותה האיכות עולה). המפרט שלי הוא: מעבד: 2400+ AMD לוח אם:nforce2 של לידטק זיכרון:333\256 של ווינבונד כרטיס מסך:רידון 9500 פרו דיסק קשיח:80 ג'יגה עם 8 מגה של wd וקיבלתי 3342 ב3dmark 2003 וב-11425 ב-3dmark 2001 se זה טוב? ואם לא איך אני משפר את זה? ואם כן איך אני משפר את זה?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

11. היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  12. מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה מומלצת? הבנתי ש ATI TOOL לא תומך עדיין בכרטיסים האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי G FORCE 4 440 MX (כן זה חרא תתמודדו עם זה!!) עכשיו... יש לי את הnView הזה של nVidia ובמאפיינים שלו זה אומר שיש לי כרטיס מסך G FORCE 4 440 MX X4 אבל האמת היא שיש לי X8 לפי מה שהבנתי הצוואר בקבוק בכלל מאפשר רק X4......... אז זה לא משנה אבל בכל זאת הנה כמה תמונות.... אם זה כן משנה את רמת האיכות אפשר לסדר??

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by timtim,

תראו! אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל ההורים שלי מגבילים אותי! הם אומרים שהם מוכנים לתת לי 700 שקל. אבל ב 700 שקל אי אפשר לקנות כרטיס מסך טוב!? אם מישהו יודע על כרטיס טוב וזול שיגיד לי בבקשה?

15. Started by Predator,

היי שאלה קצרה, מה עדיף, Radion 8500SE או FX 5200 תודה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, רק בשביל לראות סרטים שעל ההארדיסק.. הלכתי לחנות מחשבים , שאלתי אותו מה אני צריך בשביל זה מפה לשם, אמר לי שאני צריך לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI וכבל של HDMI , לחיבור בין הכרטיס לטלויזיית LCD שלי, וזהו התמונה והסאונד עוברים על הכבל הזה לפי מה שהבנתי ממנו אבל כל מיני אנשים ערערו לי את הביטחון בקשר לזה, והפנו אותי לשאול אתכם, חכמי הפורום איזה כרטיס שיש לו יציאת HDMI, אתם ממליצים לי לקנות? בטווח של בין 450-700 ש"ח, בוא נגיד ובדקתי לגבי כבלים, ויש כלכך הרבה סוגים ומחירים , שאני לא מבין למה זה כלכך משנה מצאתי כבל של 5 מטרים, ב 90 שקלים, ומצאתי כבל של 5 מטרים ב700 שקלים למה ההבדל המטורף הזה במחיר? והאם זה משנה לי איזה אני…

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by lpp.phpme,

שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.

18. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by A_MuMu,

שלום, חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי התייחסות לנושא (חוץ מאחד שננעל כי הנושא שהוא כתב היה כללי מדי.. אני מקווה שלי זה לא יקרה..) אז הנה השאלה. המסך עולה 1897.46 כרגע בחנות שמצאתי. ראיתי אותו אצל חבר והוא נראה בסדר גמור; שטוח, גודל נקודה 0.24 מגיע ל- 1600x1200 בקצב רענון של 75 מה עוד אדם שלא רוצה מאג או proview יכול לבקש? ולכן אני פונה כאן לעצת החכמים. בסכום המדובר יש מסך 19" אחר שכדאי לשקול? אני מתאר לעצמי שחלק מהתשובות יהיו בסגנון "תוסיף עוד X שקלים ותקנה את Y" אבל המסך הזה יהיה כנראה חלק מקניה רצינית ואני לא רוצה לעשוק את עצמי למוות.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  21. אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן) אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייבר שהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1 שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונד שיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיות בקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  22. היי מה אני צריך מכרטיס המסך: אני עורך סרטים ב Adobe Premiere Pro CS4 בתוך תוכנת העריכה כאשר אני מריץ את פלייבק לסרטי היידיפינישן (720p או 1080p), הסרט מקוטע. (לאגים) זה רק בתוכנה, הסרט בסדר בנגן. אני מבין שזה בגלל שכרטיס המסך שלי הוא גנרי, ONBOARD. אני צריך כרטיס מסך שיתגבר על העניין הזה ויתן לי פלייבק ללא לאגים. משחקים אין לי על המחשב. זה המפרט מחשב שלי: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=52984 אני לא יודע לגבי אפיק התקשורת (AGP או PCIe), לא יודע איזה מתאים למחשב שלי לגבי המחיר: הייתי רוצה לחסוך, לקנות את המינימום שיעשה את העבודה שתיארתי כי אני מבין שזאת לא דרישה גדולה וכמעט כל כרטיס מסך יכול לעשות את העבודה. בעוד שנתיים אני קונה בכל מקרה מחשב חדש אז אין י…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. מהאתר mtbs3d.com: "NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta) Hello everyone! Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. " וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!! יש קישור לפורום על זה: http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197 והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!! בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-…

• 7 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים