כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שתי אפשרויות יש לי אחת HD4890 V-X חדש מRSM ב668 שח לא כולל משלוח שזה עוד 20 שח או מצאתי אפשרות לHD5770 ב600 שח גם לא כולל משלוח יש עליו עדיין אחריות לשנתיים וקנו אותו בסקאי פי סי מה נראה עדיף? המפרט שלי הנל E8400 DG41RQ-Intel PSU 450 משדרג אותו ברגע שיהיה לי כרטיס מסך חדש זיכרון 2 ג'יגה בייט DDR2 800MHZ משדרג ל4 בהזדמנות מארז MIDI ATX ג'נרי טיפה צפוף אני מקווה שאצליח להכניס בו את הכ. מסך הרצוי ובגדול DX10 או DX11 זה לא הדבר הקריטי לי עדיף ללכת על ה4890 ? שטיפה יותר מתחמם, צרכן טיפה יותר גדול וגם עושה יותר רעש במאמצ? או לקחת 5770 במחיר מציאה שיותר קריר אבל לא מתקרב בביצועים בכלל ל4890?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן יש לי Q6600 @3.0GHZ 8800gt 520w supply כרגע אני מתלבט בין שני כרטיסים GTX 560 Ti או HD 6870 עד כמה הספק שלי מגביל אותי? אני רואה שה6870 צורך פחות חשמל אבל ה560TI קצת יותר טוב עם תמיכה בפיזיקס, עד כמה זה משמעותי? וכמה רציני יהיה הצוור בקבוק? כדאי להעלות את המעבד ל3.2/3.4 נכון? והאם כל זה יספיק לי בשביל לשחק MW3, BF3, RAGE על הגדרות גבוהות? תודה
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לסגור עסקה על מחשב חדש ודבר אחד מפריע לי וזה בחירת הכרטיס מסך הציעו לי את הכרטיס מסך 7600GS 512MB. רציתי לדעת איך הוא , אין לי בעיה להוסיף עוד כסף למשהו טוב יותר לסטנדרט של משחקים לילד בגיל 14. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שנים בתודה מראש עמית
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי Palit 8800GT Sonic ויש לי בעיה, זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI DDR2 800MHZ 2GB וזה תכל'ס המחשב, לפי מה שראיתי בפורום לא אמורה להיות מגבלה בביצועים. הכרטיס הקודם שלי היה HD3850 שזה אחלה כרטיס ואני משיג את אותם ביצועים ה8800GT, אני על Windows Vista Ultimate ודרך אגב לא פירמטתי את המחשב או משהו, יכול להיות שזו הבעיה? כל הדריברים מותקנים, אפילו התקנתי מהדיסק ואז זה נהיה בעברית ואז מהאנטרנט וזה חזר לאנגלית (הווינדוס באנגלית). מה לעשות? אני משתגע כי זה לא אמור להיות ככה ...
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... כל סרטון שאני מפעיל באיכות 1080P מיוטיוב... את זה לדוגמה: במחשב שלי עם כרטיס מסך 9600GT דרייברים עדכניים (הורדתי לפני שעה) דיירקטX 10 (כי הכרטיס לא תומך ב 11 לפי מה שאני יודע) הסרטון עובד בפריימים והאיכות על הפנים... עם מערכת הפעלה WIN 7 אולטימייט לעומת זאת במחשב השני שעומד ליד עם כרטיס מסך 8500 GT עם אלוהים יודע ממתי הדרייברים ודיירקטאיקס שאני לא בטוח שמותקן עליו בכלל... הסרטון עובד בצורה חלקה ובאיכות טובה... שעליו מותקן XP PRO SP3 מה אני עושה? כבר התיאשתי... תודה ענקית למי שעוזר...
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
זה= http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=abitx800gt256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817 או זה=gigabyte 6600gt vivo 128 mb 128 bit או זה= http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1616&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ככול הנראה Nvidia באמת מכינה KNOCK OUT לATi עם הG80 http://www.techspot.com/news/18126-nvidia-g80-uses-unified-shader-approach.html http://www.legitreviews.com/newsposts.php?id=1151 http://theinq.com/?article=26300 http://www.vr-zone.com/?i=2722&s=1
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מבחינת תאימות אני מדבר.
-
- 15 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם צפוייה ירידת מחירים כללית, כך שאם אני רוצה לקנות 6950, עדיף שאחכה עד לכניסת ה6990 לחנויות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כדאי לי לקחת אותו ? יש לי תקציב של 1200-1400 אני רוצה כרטיס שתומך גם DX9 וזה נראה לי הכי טוב מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הכבל של הציאה לטלויזיה קצר מידי, מה עושים? יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על כפתור ה- pause והתבוננות במסך עם זכוכית מגדלת -- בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה במוזיאון ) הבדל משמעותי בין 1280 על 1024 ללא פילטרים לבין 1600 על 1200 עם פילטרים (הערה:הכוונה אך ורק לפילטרים של full-screen antialiasing and anisotropic filtering) אני אישית לא רואה הבדל משמעותי , וכאן נישאלת השאלה אם יש טעם לקנות 6800gt בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שהיתקלקלו . ניראה לי שכול כרטיס שמסוגל להריץ את farcry ברזולוציה של 1280 על 1024 ובקצב של 25 תמ…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו FIFA, COD4, CRYSIS וכדומה. התקציב הוא 250 ש"ח, 300 ש"ח עם חריגה. הוא יתחבר ללוח PALIT N73PV בחיבור PCI-E. יש עדיפות לNVIDIA, מפני שהלוח אם בעל צ'יפסט של NVIDIA, כאשר אני אחבר כרטיס מסך מבית NVIDIA, אוכל לפצל את המסך לשניים (או 2 מסכים או משהו כזה) ולא אצטרך להוריד DRIVER (לפי מה שנוידיה אמרה). מצאתי את ה7600GS SONIC של פאליט ב288 ש"ח: http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28501 ואת ה1650XT של ג'יקיוב ב256 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm לפי מה שהבנתי הX1650XT שווה בביצועיו ל7600GT. למה ה7600GS SONIC של PALIT שווה? מה הם ביצועיו? במקרה שה7600GS חלש יותר, האם עדיין שווה לקח…
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או ל מסכי LCD (כי זה שילוב של כרטיס מסך ומסך, נראה לי שזה לכרטיס יותר) . יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO עם 2 יציאות DVI ויש לי מסך DELL 2007WFP חיברתי ליציאות DVI את המסך של DELL ואת המסך CRT הישן שלי. כדי להשוות. הבעיה היא שאני יכול לראות את הסרט רק באחד מהם, לפי מה שאני בוחר. אבל אני רוצה לראות בשניהם בו זמנית, כדי להשוות. אגב בויסטה זה ישר נתן לי תצוגה ב2 המסכים. השאלה איך אני עושה את זה דרך הדרייבר של ATI ? בעיה נוספת : תסתכלו על התמונה המצורפת. שאני קובע להיות אך ורק עם המסך DELL הוא מזהה אותו בתור 2. ואני רוצה שהוא יהיה 1 (אני יודע שזה לא כזה משמעותי). איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב הדרייברים של ATI רק מתדרדרים…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שבת שלום חברים יקרים. יש לי כרטיס מסך ASUS STRIX 1070 TI והיום קרא לי משהו מוזר תוך כדיי גלישה ביוטיוב המאווררים של הכרטיס מסך נכנסו ל100 אחוז פעולה והיה מסך שחור.לאחר מכן כיביתי הדלקתי אין לי תצוגה. הוצאתי את הכרטיס מהסלוט והכנסתי שוב והכול התחיל לעבוד חזרה מישהו נתקל בתופעה יודע ממה זה אולי?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי מדריך לפתיחת צינורות העיבוד החסומים בכרטיס הזה,אולי תגידו שאני עצלן אבל לא מצאתי בכל מקרה מישהו יכל בבקשה להפנות אותי למדריך כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, וכאמור מתלבט לגבי הכרטיס מסך. האם ללכת על ה nVidia Geforce 8600GTS (PALIT) שהוצע לי (הבנתי שבזמנו הוא היה החזק ביותר לסדרה זו), או ללכת על כרטיס "מודרני" יותר במחיר דומה ? המחשב יתבסס על מעבד E7300 ולוח אם מסדרת G31 תוצרת ג'יגהבייט, מיועד לסטודנט אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (דגש על CoD 4/5 ). המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-