כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מסך 17'' ומשתמש ברזולוציה של 1024x1280, השאלה היא לאיזה כמות FPS אפשר להגיע עם 4850 ברזולוציה הזו כשהפילטרים הם על ההגדרות הכי גבוהות שיש, בקרייסיס :s05: יש איזה בנצ'ים שאפשר לראות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני קונה אותו וקראתי מס' תגובו שאמרו שזה די בסדר אך למען האמת,אם אני קונה כ. מסך אני מעוניין שהוא יחיה לאורך זמן. אני לא רוצה להתעסק עם החלפת משחה תרמית. האם יש צורך בהוספתת קרור? אם כן, איזה קרור ירעיש בצורה סבירה ולא יפריע בחדר שהוא גם חדר שינה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הכרטיס יחובר למסך ברזולוציה 1920X1080 לעוזרים, המון תודה (:
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, חיפשתי במפרטים של שני כרטיסים מסוג ATI Radeon HD 4850 ולא הבנתי אם הוא תוצך ב SLA? כלומר האם אפשר להוסיף כרטיס מסך מאותו סוג והם יעבדו ביחד (כמו בסדרת ה Gefore 8800GT). הדגמים שבדקתי הם: GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2856&ProductName=GV-R485-512H-B SAPPHIRE 4850 512MB GDDR3 לינק: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום דודה שלי טסה לסין מחר ואני רוצה לבקש ממנה כרטיס מסך טוב למחשב שלי הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 אני רוצה כרטיס חזק שיריץ טוב משחקים (שעולה פה בסביבות ה1600) מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שאפשר לבקש? תודה
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
זה נכון שה9600GTירד מהפיתוח במיפעלים?ונכון שיוצאים גירסאות חלשות יותר של 280GTX? פשוט האיתי בחנות מחשבים ואמרו לי שה9600GT לא היה מוצלח ממש ושיוצאים גירסאות המחליפות את ה 9600GT בליבת הR200 כמו של ה 280GTX... זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
תגידו יש תאריך יציאה לכרטיס מסך הזה 4870x2? והאם הוא יהיה יותר חזק ממערך cf4870? ושאלה אחרונה לגביו הוא צריך לוח x38\x48 שיתמוך טוב cf?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם לדוגמא אני קונה אחד מהATI החדשים, 4850 או 4870, וכעבור שנה אני ארצה להוסיף עוד כרטיס, האם אני אוכל לקנות עוד אחד בודד מהם ולעשות איכשהו מערך CF ? אם לא, אז פשוט יהיו לי שני כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הזמנתי מפה : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5786 לא הצלחתי להבין מה הדגם 9600 או 8800 ? יש אולי שני סוגים מהכרטיס הזה ? כי בחלק מהמקומות רשום 880GS ובחלק 9600GSO.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שהדריבר של הכרטיס מחזיק אותו בטמפרטורה 80 קבועה אני רוצה שהוא יחזיקו אותה ב 60 -65 אוטומאטי לא עם פרופילים שאני מגדיר יעני איך שהוא מוריד תמיד ל 80 אז אותו דבר אבל נגיד ל65 ...
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
HD 4850 512MB 8800GTS 512MB שני הכרטיסים זהים במחיר אז מה יותר חזק? או שעדיף בכלל לקחת את ה9600GT 512MB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ואם כן האם יהיו קיימות תופעות לוואי??
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז נכון שאולי באיזה כמה אחוזים בודדים של משחקים כמו CRYSIS לדוגמא, הניצול של מספר כרטיסי מסך הוא לא משהו. ונכון של280GTX יש 1 ג'גיה זכרון על הכרטיס עצמו. אבל בוא נצא מתוך הנחה לרגע שהמחיר בערך זהה (שניים של 4870 יעלו לכם כ2700, אחד של 280GTX יעלה משהו כזה לגרסה הרגילה ועד 3500 לגרסת OC סופר מהירה), למה שאנשים יעדיפו לקנות את הכרטיס של NVIDIA שב 90 אחוז מן המקרים (לפי מבחני ביצועים) נותן ביצועים פחותים? אפילו 280TX בSLI נותן פחות ממערך CF של 4870 ! (קחו לדוגמא את המשחק COD4 ותראו בעצמכם). מישהו מוכן להסביר לי בבקשה את השיקולים פה ? ולצורך העניין, בוא נגיד שיש כבר לאדם שקונה, גם אפשרות ללוח אם, כלומר יכול לקנות X48 או SLI כרצונו. (וב90 אחוז מן המקרים לוחות INTEL הרבה יותר ט…
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-