עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קראתי שSapphire הוציאה כרטיס של HD6950 2GB עם ביוס אחד שלא ניתן להפוך אותו לHD6970. איך אפשר לדעת אם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/9006 הוא הכרטיס עם הביוס או עם שני הביוסים?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. כי אני יודע שאפשר לבטל אותו דרך ביוס נכון? אז גם אפשר להוסיף כ.מסך אחר בלי שום בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by UltraTouch,

שלום לכולם אני קניתי מחשב חדש לוח M- GA-H67MA-USB3-B3 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3806#ov עכשיו ללוח יש 2 כניסות PCI EX השאלה שלי היא אם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך ומהי ,יהיה התוצאה ,מזה יעזור?

9. האם אני יכול לשלוט בעזרת השלט של המחשב במסך(להעביר ממצב DVI למצב HDMI וכו')? יש לי מסך LG LED 24 W2486L.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. לאחר החלפת לוח אם (סוקט 478) שמתי לב שעם כמה פלוסים שקיבלתי ראיתי שמהירות הAGP בלוח אם הזה היא X4 [לפי האוורסט] השאלה היא האם זה קבוע או ניתן לשנות את זה [ע"י ביוס אולי?] ? האם זה ככה בגלל שהכרטיס המובנה של הלוח פועל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי לוח שתומך בSLI וכרטיס מסך מסוג 9400GT 1GB וכרטיס נוסף של 8500GT 256MB לשניהם חיבורי SLI האם ניתן לגשר אותם? זה בעצם כרטיסים זהים עם ביצועים דיי זהים ומספר ליבות זהות (16) האם זה ניתן? אני מבין את השוני בכמות זיכרון אבל האם זה יכול לעבוד ברמת ביצועים בערך כמו של 2X8500GT 256MB? תודה מראש!

12. מדובר בכרטיס X1950PRO, אבל אחד הוא של GECUBE והשני של SAPPHIRE שניהם בעלי 512 MB. אפשרי?

13. יש לי בעיה. יש לי את ה 9800PRO של MSI כבר שלוש שנים בערך הכרטיס יחסית חזק והוא ביכלל מזוהה כ XT עכשיו הוא AGP וכמובן שאין לו PIXEL SHADRES 3. רציתי להפעיל את GRID המשחק וזה לא עובד, האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי "לרמות" את התוכנה שכן תזהה שהכרטיס תומך בזה? או משהו שכן יכול להפעיל את המשחק? :-[ אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by silverrfox,

האם אפשרי לעשות R9 280X & CrossFire HD 7850 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם אצטרך להגדיר משהו בביוס אחרי התקנת כרטיס מסך חדש? לפני הכרטיס מסך שעלה לי 1000 שקל היה לי כרטיס מובנה. חיברתי אותו ראיתי קצת ואחרי כמה זמן רק מסך שחור. האם אני צריך להגדיר משהו בביוס כדי שהמחשב יזהה אותו? או שהמחשב (הביוס) אמור לזהות את הכרטיס אוטומטי?

16. היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by nim901,

שלום, יש לי R9200 SE ועשיתי לו OC ל 300 ליבה 165 זיכרונות עכשיו ב HL2 אין לי ארטיפקטים והמשחק עובד מצוין. לעומת זאת, ב CSS (קונטר סטרייק סורס) יש לי הרבה ארטיפקטים. האם הארטיפקטים יכולים לגרום נזק? ואם כן, מה אפשר לעשות על מנת לשחק נורמאלי? (בלי OC זה עובד בערך על 10 FPS)

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by DakloN,

שלום.. אם נגיד עשיתי לכרטיס קצת O.C יותר מידי ממה שהוא היה יכול לקבל.. והיו לי ארטיפקטים ב3DMARK.. (ממש קשים) יכול להיות שזה כבר עשה נזק לכרטיס???

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by username80,

היי, האם בכרטיס GIGABYTE 9600GT 512MB 256BIT PCI-E יש יציאת VGA? במפרט רשום 2 יציאות DVI ולא רשום כלום על VGA. כרגע יש לי מסך ישן "17 LCD של LG בלי DVI, שאני מתכנן לשדרג בעתיד (שהוא יתקלקל).

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  23. התשובה חשובה לצורך החלטה על רכישת כרטיס מסך חדש. החלטתי לא ללכת על הכרטיסים היקרים ביותר של הדור הנוכחי מפני שממילא הם לא מסוגלים להריץ dx10 במצב high וברזולוציה הגבוהה הנדרשת לצורך משחק על מסכי lcd גדולים.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים