כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון הכל היה טוב, שיחקתי במשחקים עם גראפיקה גבוהה(בורדר לנד, סינגיולאריטי ועוד), אבל אז הורדתי סתם MU, בשביל הקטע. בהתחלה הכל היה טוב, אבל אז התחילו להיות קוביות מוזרות על המסך, רק בזמן המשחק. עכשיו הקוביות נעלמו, אבל הצבעים נהפכו לגמרי. גלשתי בפורום של הפועל תל אביב והרגשתי כאילו אני גולש בפורום של הפועל פ"ת. למישהו יש הסבר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם נית לחבר מסך שטוח radeon 9000 ללא יציאת DVI?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס המסך nvidia gt 430 ואני חיברתי אותו למחשב והמחשב פשוט לא מזהה אותו אני צריך עזרה דחוף תודה טל ודרך אגב גם את הכרטיס הקודם הוא לא זיהה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם . אני מעוניין לקנות את ה 6850 החדש הנה המפרט שלי: Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E8400 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) Intel® Desktop Board DP43TF 1- האם כדאי לשדרג מ 4850 ל 6850 ? 2- האם אני יכול לעשות crossfire בין 4850 ל 6850 ? 3- איזה עדיף ? powercooler או sapphire
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שבת שלום כרגע יש לי Axle gts250 1Gb ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של Gigabyte - ראיתי בהרבה אתרים שהגיגבייט עולה באיכות על שאר חברות צד ג' שמייצרות את אותו כרטיס. יש כתבה מעניינת כאן: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf-gts250-sli.html כמה שאלות טכניות: האם אני פשוט קונה כרטיס ומחבר או שאני צריך איזשהו "גשר" פיזי בין הכרטיסים? צריך תוכנה מסויימת? איך מתבצעת ההתקנה? חייב ללכת למעבדה?? דרך אגב - יש לי ספק Enermax 400W - צריך לשדרג גם אותו אם אני מוסיף כרטיס? תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD והסתכלתי על שני דגמים עיקריים הAS4315UT iiyama וה EIZO L375 FLEXSCAN אני מתלבט משום שהאייזו הוא 15 אינץ' שנראה לי קטן מידי אך הוא יותר איכותי מהAS4315UT מה דעתכם? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה היא תתקבל בברכה.....התקציב שלי הוא 4500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים שמחוברים כרגע ב DVI שניהם ניסיתי לחבר את השלישי ולא הטלוויזיה ולא המחשב קולטים אחד את השני (בחיבור HDMI) תודה ... . . .
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שבחתימה מKSP , הכרטיס שבחרתי הוא Powercolor X800GT 256MB . הוא עולה 1,090 ש"ח. הבנתי שהוא אחלה לOC ( בגלל הקירור המעולה של P.C ) ואני יכול להגיע איתו ל4,900 נקודות ב3Dmark אחרי OC . היום שוטטתי לי בKSP וראיתי Sapphire X800GTO 256MB ב1,190 ש"ח בלבד! מחיר של GT בחנויות אחרות . שימו לב זה GTO! לפי מה שהבנתי זה הGTO הסטאנדרטי ( כי לא כתוב Ultimate , או השני ) שווה לי להוסיף את ה100 ש"ח? הוא יותר חזק מהGT , זה ברור , השאלה היא כמה אני יוכל להגיע איתו אחרי OC , כי זה כרטיס של ספייר , עם קירור פחות טוב משל P.C . תודה!
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
למה הוא עולה כולה 500 שקל? הביצועים שלו כל כך נמוכים ?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מושך עם הכרטיס שיש לי 7800GT והגיע הזמן להחליפו. השימושים שלי הם בעיקר צפייה על מסך 37 ב-1080P ומשחקים לפעמים. התקציב - עד 1400. האם ה-4870 החדש הוא הכרטיס האופטימלי למערכת ולשימושים שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שיש מצב שEnemax Liberty 400W יסכוב את הכרטיס הזה? או שזה ממש נשמע כמו בדיחה ?
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף ה280gtx או 9800gx2 למחשב לגרפיקאי, ה9800gx2 עולה פחות מה280gtx ב-500 שקל והוא משמש כשני כרטיסים (כך נראה לי ע"פ הבנתי)ואולי בגלל זה הוא יהיה יותר מהיר...מה אתם אומרים,נכון?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי את המחשב היום אחרי כל השידרוגים Intel Core i5 760 2.8GHZ GA-P55A-UD4 Palit Geforce 460GTX 1GB Kingston 4GB 1333mhz ram ספק כח 750W TX של Corsair זו התוצאה שקיבלתי ב3dmark 2006 17614 http://3dmark.com/3dm06/15074018;jsessionid=A3FF6F408E32EABB966143E649C36652?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15074018%3Fkey%3Dy7UYbTh3X5yD5PeHYfqt6E2davsXAP התוצאה תקינה? ה SLI על Disable שכחתי להפעיל אז הבדיקה נעשתה עם כרטיס מסך 1
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב לכולם... לפני כחצי שנה התעייצתי עם חברה מהקהילה פה על קניית כרטיס מסך(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413198.0). אך ברוב טיפשותי לקח לי זמן עד שקניתי את הכרטיס מסך ואת הספק כוח וכיום הכרטיס שהומלץ לי עליו היבואן כבר לא מביא אותו. דובר אז כרטיס sapphire ati readon 4850hd 512mb. בכל מקרה אהבתי את השילוב של המחיר וביצועים של readon ואעדיף לקנות כרטיס שלהם. כמו כן רציתי לדעת כמה ההבדל בין החברות המוכרות משמעותי כמו לדגומא Gigabyte ו-sapphire המפרט שלי הוא כזה:מעבד: (DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם :Motherboard Name ECS G31T-LM ספק כוח: hec 600Dr - At (המספק 600W) חובה לשכרטיס תהיה יציאת HDMI! במבט חפוז על הכרטיסים נמ…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם!! :-) לאחרונה (אתמול) קניתי את המחשב המופיע בחתימה שלי, והייתי מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך. בלוח אם יש מקום לכרטיסים: 1 x PCI Express x16 slot for descrete graphics card 1 x PCI Express x1 התקציב עומד על 400-500 הרזולוציה: 1024 על 768 המשחקים שאני משחק בהם הן בינוניים, ואין תיכנונים להריץ דברים מפלצתיים כמו DOOM2 או FAR CRY, אלא יותר משחקי רשת UNREAL\QUAKE\DOOM ומה שיתאפשר במסגרת התקציב.. גם הערות יתקבלו בברכה.. המון המון תודה מראש!!! :-)
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי תמונה של טרקטורון ואני רוצה להדפיס אותה עם לוח שנה שיצא מן לוח שנה על דף אחד עם התמונה של הטרקטורון שלא תחשבו שאני איזה ילד קטן או משהו אני מקבל את הטרקטורון הזה בסוף השנה אז אני צריך לוח כמו של הכלא לספור ימים :)
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מ-PANDAS בבאר-שבע טת הכרטיס הזה: inno3D Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E ולאחר יומיים יצרו איתי קשר מהחנות ואמרו שהכרטיס שהזמנתי לא קיים במלאי ויקח זמן עד שהוא יגיע והמליצו על הכרטיס שרשום בכותרת מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה מומהר+קרור הוספתי עוד 15 ש"ח יותר האים יהיה הבדל בביצועים אני לא ממב מבין מה זה מומהר סליחה על הבורות אני רק רוצה לדעת האים לא נפלתי קורבן רק ביגלל חוסר ידע!!!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-