עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by koen1978,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך טוב למשחקים תקציב עד 450 ש"ח

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by MentalisT,

לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by taz24,

אהלן חבר'ה יש לי מחשב בן 4 שנים שלמעשה עד היום הייתי ממש גאה בו, הוא הריץ לי את כל המשחקים שאהבתי ברמה סבירה את טובה מאוד, אתמול נשברתי, Deus Ex החדש לא רץ לי לצערי ברמה נורמלית ככה שאני אשמח לעזרתכם בחיפוש (אם הדבר אפשרי בכלל) לכרטיס מסך שיקפיץ אותי ויחזיק לי עוד איזה 4 שנים (אם שוב פעם הדבר אפשרי) כמו הכרטיס המסך האחרון עיקרי המחשב שלי הם: AMD ATHLON 2X 4800 4 gig 800 MHZ geforce 8800GT אני מוכן להשקיע אם יהיה בזה תועלת בכרטיס מסך קצת יותר יקר, הייתי רוצה גם לבקש שהכרטיס יתמוך בצורה טובה ב BF3 המבוסס ובא אבל כמו שאני מכיר את המשחקים של DICE הם יהיו מאוד תלויים במעבד לצערי ככה שאני לא תולה על זה יותר מדי תקוות הצעות?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by nircom,

נשרף לי כרטיס המסך הקיים (נשפך קפה על המחשב) - Sapphire Radeon HD5750 1Gb . הייתי מרוצה ממנו אבל כעת צריך חדש ואני מתלבט. אשמח לעזרתכם בהמלצה על כרטיס חדש. תקציב: 700 ש"ח, אם חריגה של 100 ש"ח +/- לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 מעבד: AMD Athlon II X3-435 מסך: Dell 2209WA זיכרון: 2XG.Skill DDR2 2048, 900Mhz C 4-4-4-12L ספק כח: Chieftec A-135 400W

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  8. ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by altatrifoti,

יש לי כרטיס מסך 480 gtx עכשיו אני רוצה לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד כרטיס מסך של חברת ati הלוח אם שיש לי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER 1366 X58

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by StrikeEagle,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by DakloN,

שלום.. אם נגיד עשיתי לכרטיס קצת O.C יותר מידי ממה שהוא היה יכול לקבל.. והיו לי ארטיפקטים ב3DMARK.. (ממש קשים) יכול להיות שזה כבר עשה נזק לכרטיס???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by gangsta,

יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by Aviram,

יש לי מסך ישן של COMPAQ, לא שטוח, 17 אינץ', בקיצור, מסך לא טוב, והורס את העיניים (אבל מחשב חדש יש לי). יש לי מארז שחור, ולכן אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) שחור, 19 אינץ', שעולה בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח. מצאתי שני מסכים, מסך מחשב IBM C190 מסך מחשב Philips 109B רציתי לדעת מי מהם יותר טוב ויותר כדאי. תודה.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  14. \/ || כותרת...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. בעקבות השרפות הכרטיס מסך שלי אני חושב על משהוא באיזור ה1000 שקל , עכשיו יש לי שתי הצעות - 9800SE - של גקסקיוב (ג'גיקיוב) עם 256 ביט זכרון FX5900XT של אלברטרון עכשיו ההגיון ב9800SE אומר שאולי אפשר להפוך אותו לפרו והביצועים שלו בHL2 ובכל המשחקים המבוססים על המנוע הזה יהיו הרבה יותר טובים משל הFX5900XT , ושני המשחקים שמעוד מעניינים אותי (HL2 וVampireBL) מבוססים על המנוע הזה. ההגיון בFX5900XT הוא שבטוח יהיה לי כרטיס די חזק אבל הוא מבצע גרוע בHL2. עכשיו מה לדעתםכם יותר משתלם ? האם יש לכם הצעות אחרות ? (לא 6600GT , אני רוצה כרטיס מסך עכשיו לא עוד חודשיים) אני מבקש בלי לחרוג מתחום ה1100 שקל עקרונית אם אני אצליח להוציא 1400 שקל מההורים שלי אני אקנה את ה6800LE שיש בזיגזג של POV…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by MINIME,

אם אני קונה כרטיס מסך שלא RETAIL אז אני לא יקבל את הכרטיס בקופסה עם חוברת ודיסק ושאר הדברים. אני אקבל אותו בשקית לא בקופסה המקורית. זה נכון תודה מראש לעונים. MINIME

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  17. מישהו מהארץ בשם ענאן זכה בכרטיס מסך X800GTO שעל הכרטיס חתם דייס אורטון! מנכ"ל ATI! התחרות נערכה באתר Driver Heaven ובה השתתפו עשרות אלפי אנשים! לינק: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=97929 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=94131&page=1&pp=15 ד"א הכרטיס מוצע למכירה צרו קשר בפרטי מי שמעוניין לקנות קצת ציטוטים על הכרטיס "I have met Dave Orton (ATI's CEO) a few times and I have to say he is a very easy guy to talk with and has a good understanding of Drivers and support. We thought at Driverheaven it would be great to have something very cool to wrap up the end of the year ....... we have Number 1 of 5 X800GTO (256meg) cards that Dave personally…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  18. האם יש אפשרות לעבור בין הכרטיס מסך שלי לבין הכרטיס מסך המובנה שיש לי בלוח אם? ואיך? הסיבה לכך היא אחת ויחידה - בכרטיס המובנה יש לי חיבור HDMI ובכרטיס מסך אין באופן כללי אני לא מצליח להפעיל בכלל את המובנה. עריכה: כמובן בלי לפרק כל פעם את הכרטיס מסך

19. Started by kian,

האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by danieleto,

הייתי רוצה שתגידו לי איזה מסך יותר טוב CRT 17 inch - LG F700P + USB Hub - Flatron 203mhz Bandwidth או CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth השאלה הזו נורא חשובה מי שיענה לי ישמח מאוד על התשובההה :xyxthumbs: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by michael.oks,

שלום איזה כרטיס מסך אתם מציעים, עד 400 שקל

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by dorish,

שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  24. תסתכלו במפרט שלי בצד ותראו עם איזה כרטיס אני תקוע, ואני לא ממש רוצה להגיד לאבא שלי להחליף, בגלל שעוד 10 ימים אני קונה מחשב חדש עם TI4200, ביחד כל המחשב 6000ש"ח, ועוד השולחן שיעלה 6000ש"ח שזה 12,000ש"ח ולבקש עוד כרטיס מסך יהיה קצת הגזמה לא? איך אני ישכנע אותו?

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. את ה88GTS 320 אפשר להשיג כבר ב2000 +-... אבל לפי איך שנראים הנתונים של הR600 הוא הולך לאכול אותו בקלות... האם כדאי לחכות לR600 או ללכת על 88GTS ? בהנחה שהמחשב כרגע סביר והשדרוג לא נחוץ באופן מיוחד ברגע זה... תודה

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.