עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. מי יכול לעזור בדילמה על כרטיס מסך פשוט למחשב שצריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? אנא צרפו הסבר קצר מדוע הכרטיס המומלץ הכי טוב כרטיס מסך : DDR3 ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 SILENT 256MB 8600GT 512MB silent GeCube Radeon HD X2600XT 256MB PCIe

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

הסתדרתי, התבלבלתי יש לו 7 לא 5 PINS

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by Rahat lokum,

מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ilay22,

בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...

7. Started by danvis,

היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ^ מקווה שהשאלה ברורה ומחודדת. ואם לא- איזה כרטיס יוריד את הכי הרבה עומס מהמעבד בעת הרצת תכני HD? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by EAD,

אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם יש כרטיס 4850 שתופס שני סלוטים ? [אחד לכל היציאות, ואחד לקירור] ?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Bender Rodriguez,

קיבלתי את המחשב החדש שלי עם ה-4870, אבל מה לעשות, הוא חם מדי, התלבטתי רבות לפני קניית המחשב האם לקנות לו קירור או לא ובסוף החלטתי לא. לצערי, המאוורר, גם כשהוא עובד על 90%, מציג לי ארטיפקטים בקרייסיס בהגדרות הכי גבוהות לאחר 25 דקות פלוס מינוס. שלא לדבר על זה שהוא ממש רועש. אז החלטתי שאני אקנה איזה קירור על בסיס מאווררים, משהו כמו ה-אקסלרו טורבו טווין, כדי להבטיח שהכרטיס יהיה בטמפרטורה מינימלית וברעש סביר פלוס (כלומר, שקט). לגבי זה שחימום שאינו סטוק מוציא את החום אל תוך המארז אני לא דואג, אני מעדיף את זה על קירור סטוק גבולי, יש לי מארז 3D Aurora, ונראה לי שהוא יתמודד עם החום של הקירור המשופר. ד"א, אני קניתי מזיגזג, אז יש לי העדפה גדולה לקירורים שנמצאים אצלם, גם אם לא במלאי.…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by ParadiseLost,

השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by morx,

מאיפה אפשר לקנות את ה BRIDGE שמחבר בין הכרטיסי מסך ?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  20. שלום! אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים: HD4870 במערך CrossFire או HD4870X2 R700 מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר.. כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות! שווה לחכות?! אשמח לשמוע את דעתכם.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  21. לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  24. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים