עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirorlev,

מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה. שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות...... החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס . המארז סופר מאוו…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by eyal.s,

שלום לכולם, לפני כמה זמן הלך לי הכרטיס מסך. ואני מחפש כיום כרטיס מסך חדש, המחיר שלי כרגע היה עד 500, הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שאנשים ממליצים להוסיף עוד 100 שקלים ולקנות 450GTS שהמחיר שלו עומד על 640 ש"ח. כמו כן ראיתי שיש כרטיס מסך 440GT שגם הוא DDR5 עם 1G. אך הוא עולה 535 ש"ח. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבדל בין הכרטיסים, אני מעוניין לחסוך כל שקל והאם שווה להשקיע עוד מאה ומשהו שקל כדי לקנות את ה450GTS או שיש לכם המלצות על כרטיסים אחרים. בתודה אייל.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by vampirus,

שלום אני מתלבט בין קניית מסך LG 1710B לבין MAG LT865 אם יש מישהו שמבין או מכיר ויכול להמליץ על אחד מהם (או אחר) בטווח המחירים של ~2500-3000 NIS אני מאוד אודה לו. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

הבנתי שאמורים לצאת כרטיסים חדשים ומעניינים. אני לאט לאט חוזר לעסק ומנסה להתעדכן במה שהולך בשוק כי אני על סף קניית מחשב, השלישי שלי בכל תקופתי בhwzone (שש שנים רספקט ! ) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by carpedm,

יש לי כרטיס מסך לא הכי חדש (או חזק) gforce 2 6600 של nvidia האם מישהו יודע האם יש בכרטיס זה יציאת dvi או hdmi? אני מתכנן לקנות מסך חדש ויהיה חבל אם אני לא אוכל לנצל אותו כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by idan007,

יש לי X1950PRO של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם זאת תוצאה סבבה, מישהו יכול להגיד לי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני לא מבקש לוח זמנים קבוע כי אני יודע שזה לא הולך ככה אבל בערך, בין 4-5 חודשים \ 6-7 חודשים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקחת הכי חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה אני לא גיימר אני לא צריך כרטיס מסך ב1000 ש"ח אלא בסביבות ה 400 ש"ח הציעו לי לקחת את ה HD2400XT בסקייפיסי שעולה 430 מה אתם אומרים? בקשר לכרטיס טלויזיה אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט ערוצים באיכות טובה המליצו לי על hauppauge win-tv-pvr 150 mce בסקייפיסי שעולה 384 מה אתם אומרים עליו? תודה רבה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by adizarko,

אני מנסה לעשות OC ל GTO2 שלי על מנת שיגיע לרמת 850XTPE. עכשיו אני משתמש ב ATITOOL ואני רוצה לעשות בדיקת ARTIFACTS על מנת לבדוק שלא יהיה ERRORS. אבל כל פעם שאני עושה את זה קופצת לי הודעה שה VISUAL TESTING DISABLED. מישהו יודע איך לבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  11. שלום. יש לי X800XL (ספיר) וכידוע אין לנו תמיכה בSM3 לכן אני כנראה יצתרך למכור אותו ללקנות כרטיס שתומך בSM3. כמה אני יכול לבקש על הכרטיס הנוכחי שלי? ואיזה כרטיס מומלץ לי לקנות.. שמתי עין על ה7600GT מה אתם אומרים? (אני צריך הפרש קטן כמה שאפשר מהמכירה של הכרטיס הנוכחי וקנית הכרטיס החדש) תודה לכולם. נ"ב-יכול להיות שימצא פתרון למשחקים שלא עובדים אלא על כרטסים שתומכים רק בSM3? או שזה לא הגיוני בכלל?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  12. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372593 בעיקרון התקציב שלי הוא 2000-2200 אבל המסך הזה נראה לי ממש ממש טוב אז מקסימום אני אקריץ מאיפשהו עוד 500 ש"ח אם יש משו אחר יותר טוב או באותה רמה אבל בתקציב שלי אני אשמח לראות. המסך הוא Samsung 930BF

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  13. כרטיס המסך הבא של NVIDIA מקבל מחיר מומלץ ופירוט רשמי מלא, לפני ההשקה החגיגית בשבוע הבא לכתבה

14. Started by Refaelo,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD שיתאים למשחקים ולסרטים, האם קיים כזה מסך או שאולי אני צריך לחכות שיצאו מסכים יותר טובים עם זמן תגובה נמוך(גודל המסך לפחות 15 אינטש) תודה מראש לכולם

• 15 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by david2k,

כותרת* על מה אתם ממליצים לשים בהגדרות בדריבר לא שמשהו מפריע לי חוץ מדבר אחד אחרי העדכון של הדירקטס 11 של קרסיס המשחק לפעמיים מקבל כמה נפילת FPS לכמה שניות ומסתדרר אבל עדיין אני מרגיש ירידה משמעותית בFPS משחק על ULTRA עם 1680X1050 על מה אתם מליצים לשים למשל בהגדרות של נווידיה v-sync triple buffring וכל השטויות האלה וגם הגדרות במשחק עם לבטל או להשאיר V-SYNC דרך אגב כרטיס GIGABYTE GTX570 תודה מראש לעוזרים מסךsamsung 2233rz 120HZ 3D

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by UrielZ,

אהלן, יש לי את המפרט בצד. את הרטיס מסך הבאתי לפני מספר שבועות... הבעיה היא שכאשר אני משחק משחקים כבדים אחי 10 דקות ככה המחשב פשוט נכבה, שום מסך כחול שום ריסט, נכבה. בדקתי עם OCCT את המעבד, עם MEMTEST את הזכרונות, הכל תקין. על הכרטיס מסך מותן קירור רציני והוא מגיע במקסימום ל55 מעלות. לקחתי את המחשב לטכנאי לפני מספר ימים בכדי שרק יבדוק לי איפה הבעיה, הוא אמר שהספק בסדר גמור וזה הכרטיס מסך תקול, זה הגיוני? פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע על תקלה כזאת בכרטיס מסך.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי ראיתי את כרטיס הסמך הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/Gaming-GeForce-Overclocked-Graphics-TUF-GTX1650S-O4G-GAMING/dp/B081KY5L57/ref=pd_sbs_147_3/141-5050575-3232858?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B081KY5L57&pd_rd_r=b800d349-efff-453f-9893-a51831c42cec&pd_rd_w=c5eHz&pd_rd_wg=XMnR1&pf_rd_p=7cd8f929-4345-4bf2-a554-7d7588b3dd5f&pf_rd_r=EXJCM9J26HGBDJM8WKRB&psc=1&refRID=EXJCM9J26HGBDJM8WKRB האם במחיר הנ"ל יש טוב ממנו לגיימינג לייט עבר מפרט של לוח אם B450-M ומעבד RYZEN 5 2600 וספק 400W

20. Started by nine tails fox,

היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  21. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הרבה אומרים לי שלא יכול להיות שיש לי 12 MS לא יודע למה רשום באתר על המסך עצמו בקופא בהכול אבל בשבלי זה לא אומר כלום יש תוכנה אמינה שאני יכול לבדוק ? כמה MS יש לי באמת ? עם יש אתם יכולים לתת לי אותה ? ומשהו יכול להגיד לי למה במסך כל כך זול !! הוא נותן את כל מה שצריך במסך היום והוא הכי זול ממה שראיתי ! איך יכול להיות ? זה מחשיד אותי !!!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by MOFRA,

מה עדיף זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=950 או זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1079

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by idani1983,

האם 33-40 FPS בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים ב COD2 כאשר הכרטיס הוא בסטוק זה סביר או מעט ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by PeaS,

אני עומד לקנות מסך CRT "19 חדש, ובגלל שאני לא ממש מתמצא בתחום הזה אבקש את עזרתכם . הצרכים שלי? מסך למשחקים, גלישה, קצת MS OFFICE וזהו פחוץ או יותר... ממוצע לגמרי. אני לא צריך "פיצ'רים" מיוחדים כמו הUSB HUBS שיש בכמה מהמסכים, ואני לא צריך רמקולים כי במילא אני לא הולך להשתמש בהם, וזה יחסוך לי עוד כמה סנטימטרים על השולחן העמוס גם ככה בלעדיהם. מסכים יקרים כמו של EIZO אין בארץ ככה שטוח המחירים לא כ"כ רחב, אז אין הגבלת מחיר (אבל כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב, אם זה לא בא על חשבון דברים אחרים), רק אחד של SONY הורדתי משום שהוא עלה 700$, ובמחיר הזה אני יכול לקנות את ה21\22" של סמסונג. הדגמים ומחיריהם שמצאתי בשלושת החנויות און-ליין מהן אני בדרך כלל קונה: LG: Flatron 9…

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. יש לי כרגע 4870 שאני מוכר אותו. השאלה היא אם יש כרטיס מסך יותר טוב ממנו בסביב ה300-350 שקלים כיד שנייה?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.