עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yanai9837,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב גיימינג בעד 950 ₪. המפרט שלי הוא: מעבד:i5 3470 lvy bridge לוח אם:gigabyte ga-b75m-d2v זיכרון:hynix original 4GB DDR3 1600 תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב החדש שלי, כרטיס שיעלה בסביבות 700 שח. חבר שלי ממליץ לי לקנות את ה 7600gs, אני משחק AAO וearh 2160 ומשחקי אסטרטגיה שונים ברמה גרפית גבוה.. מה אתם אומרים הכי יתאים לי? (אם למישהו יש ניסיון עם 7600 אני אשמח לקבל ביקורת..)

• 47 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. איזה לדעתכם הכרטיס מסך שנתן את הכי התמורה למחיר למשחקי מחשב? כזכור לי מי שהיה באמת להיט זה ה-8800GTS, שנחשב אז לכרטיס בינוני פלוס שנתן הרבה תמורה למחירו. הסיפור שלי: *לי היה כרטיס מסך של אנוידיה, ה-FX5200 שנחשב לכרטיס מסך מאוד חלש ופופולארי אך לא הוא לא היה סוחב... *היה לי את ה-X1900XT ששילמתי עליו 2800 ש"ח!!! כשאז ATI הוציאה את זה, זה נחשב לאחד הכרטיסים החלומיים שיש בשוק, אך הוא לא נתן את התמורה למחיר הגבוה כל כך וכמובן המאוורר שלו היה נשמע כמו סילון והיה מרבה להוציא חום. *היה לי את ה-HD4850, אחד הכרטיסים שנתנו את התמורה למחיר, אבל לא הכי הכי לדעתי. *היה לי את ה-4870X2 שנחשב לכרטיס מפלצתי, 2 מעבדים גרפיים, הוא לא נתן את התמורה למחיר אך מצד שני, הוא גם לא היה יקר מידיי...…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by kidO,

ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by aviv00,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Eyal-Style,

צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by junkkiller,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Chaosruler,

קניתי מחשב חדש המפרט: Cooler Master 690 II advanced Asus P8P67 Sapphire 5870 HD Samsung 2333T Logitech G500 Intel Core i5 2500k 4GB G.Skill "Ripjaws"... מקלדת גנרית של גיגבייט יש לי ספק כוח Seasonic SII-620W אז חיברתי אותו 8פינ ו24פינ ללוח אם 4פינ+4פינ לחיבור עם 8 פינים בלוח אם (PCIE לטעמי) SATA לHDD SATA לODD סיימנו, באתי להפעיל את המחשב, ופתאום הכתוב הבא מוצג "please check Analog input" בנוסף להכל חיברתי עם חיבור דיגיטלי (DVI) למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by lmlm,

ב SIGGRAPH 2007 מייקרוסופט הכריזה עידכונים חדשנים ל DirectX שיעדכנו אותו לגריסאת 10.1 וכדאי שתהיה לך תמיכה מלאה בDX10.1 אתה לא תצטרך להתקין רק להתקין את SP1 לויסטה, אלא גם אלי לשדרג לכרטיס מסך תומך! האתר Next Gem שראיין בכיר ממיקרוסופט גילה ש DX10.1 יתמוך תמיכה מלאה בחומרה של DX10. זה אומר שDX10.1 יתמך בכל כרטיסי המסך שתומכים ב DX10, הוא עוד טוען שהעידכונים מעוד דומים לעידכוני שהיו בזמנו ל DX9. אבל את החידושים ש DX10.1 יציג,לא תוכלו להפעיל. מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20070815123340.html בשורה משמחת לכל אלה שקנו 8800GTX/GTX/HD2900XT ונלחצו מהידעה

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by danielhasan,

אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. קניתי מסך Dell U2311H שמונה מילי לשניה ויש בו טיפה מריחות ויש לי עכשיו כרטיס מסך HD4670. השאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס מסך HD6950 אז יהיה שיפור במריחות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. או קיי אז סוף סוף הורדתי את המשחקים איזו גראפיקה יש ל- BIOSHOCK זה לא יאומן עם פילטרים הגדרות על מק סימום ו -01024*768 12-30 FPS .. וכן .. 12 FPS זה לא כזה נורא .. איך אמרנו פה פעם .. לכל משחק יש את ה- FPS הכי נמוך שניתן לשחק בו (במשחק ) בכל אופן המחשב ניתקע . ויש לי CRASH DUMP כנראה לזכרונות של הכרטיס מסך .. הקריסה של הכרטיס מסך .. כנ"ל לגבי HL2 .. כאשר את HL2 רק ב- MULTYPLAYER (ראיתי איך זה להיות במפות .. כשלא היה אף שחקן ) המשחק גם קרס ויש לי 100 FPS בכל אופן ישנה בעיה .. ב- Half-Life 2 Lost Coast יש 1001 באגים .. אם תרצו תמונות מ- BIOSHOCK אני אעלה .. זה מדהים .. תבקשו ואני אשים .. אז אם תוכלו לפתור לי את הבעיות למה זה קורה .. נ.ב כשאני עושה בדיקה באתר htt…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by crowbar87,

לפני כמה זמן עדכנתי דרייברים מגרסא 9.6 בחזרה לגרסא 9.4 ומאז הצללים בהרבה משחקים מופיעים ברזולוציה מאוד נמוכה. דוגמא מOverlord 2 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/yarock6/lowres_s1.jpg אני גם מצרף תמונה מCCC עם פרטים על הגירסא שמותקנת אצלי. יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו השתבש? מישהו מכם נתקל אי פעם בתופעה הזאת? הכרטיס נקנה עם מחשב חדש בחודש מרץ ועדין יש עליו אחריות. לא בוצע OC, גם לא עם ATI overdrive [attachment deleted by admin]

14. Started by vk,

רזולוציה 1280X1024, מעבד Q6600 עכשיו יש לי 9500GT ובעיקרון הוא היה בסדר עד עכשיו, שיחקתי בעיקר COD MW2 ברשת עכשיו יוצא CRYSIS 2 והוא מריץ לי רק על 800X600 אז הגיע הזמן להשתדרג. אני לא צריך שהכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, רק שיהיה ברזולוציה של המסך וMED מספיק. יש את ה9800GT ב380 שקל פה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=821 יש כרטיס מסך עד 500 שקלים שיהיה שווה את התוספת? או שהתקציב הזה לא מספיק לכרטיס נורמלי ואין טעם לקנות

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by ezizamir,

מחשב חזק כרטיס gtx 295 מתחיל לשחק בכל משחק בסדר בדקות ראשונות ומתחיל דיליי המשחק זז בקיטועים מבקש עזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eran18,

בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by LeftRight,

יש לי מסך LG FLATRON F700B ובהגדרות יש באחרון משהו שקוראים לו PURITY והוא על 50...עכשיוו אני רואה מטושטש עם 50 שזה בא 50 ככה ושאני שם את זה על 100 מן הסתם זה חלק השאלה היא אם זה מזיק או לא שאני ישים את זה על 100? יהרוס ת'מסך מהר יותר? או ת'עיניים שלי?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. עם מימדים פיזיים מוקטנים בעשרות אחוזים לליבות והבטחה פומבית להשקה גם של דגמי גיימינג - ניתן להכריז כי עידן חדש של ליטוגרפיה החל רשמית לכתבה

20. Started by roli1,

עלות הכרטיס כ 1000 ש"ח מבקש חוות דעת על כדאיות הקניה או לתחליף זול יותר!

21. ערב נעים ATHLON BARTON XP 2500+ @ 2200 MHZ ABIT nf7 Elsa 9800 pro 128MB 256bit A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 (dual) Western Digital 80 MB 8 MB buffer 3dm03 : 5765 ראיתי אנשים שהגיעו ל-6200 אפילו עם אובר קלוק ל-6500, אני מפחד בינתיים לשנות את הקירור ולפגוע בכרטיס אז זו לא אופציה כרגע. שאלה נוספת- איך אוכל לדעת האם יש לי ליבת R360, אתם בטח מבינים למה אני שואל

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by idoleff,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 5500 שלי... איזה מהכרטיסים הבאים הוא המומלץ ביותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894 http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6521

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by zerocool15,

מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT הוא חזק מאוד העם הוא יריץ את ניד פור ספיד קרבון על ההגדרות הכי גבוהות? והעם את crysis הוא גם יריץ על ההגדרות הכי גבוהות?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.