כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה PowerColor x800XTPE+VIVO, אפשר לדעת באיזו איכות הוא מקליט וידאו(Video in)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מסך LCD בקרוב.(זה יהיה DELL 2007WFP או VP930) האם הכרטיס יתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך .האם המשחקים כמו QUEKE 4 או FIFA 2008 יעבדו חלק? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי הרי לא ניתן להשתמש ברזולוציות גבוהות מ1280*1024, אז התוספת של ה256MB לא ממש תוסיף, לא?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הוא תומך בטכנולוגיה החדשה או שאין לו מה לחפש בקרב המחשבים החדשים שיוצאים? עריכה: האם הדרייבר החדש שלו 7-11 הוא בסדר וכדאי להתקין אותו? היה עליו דיון שהוא כול כמה באגים ולא מסודר ולכן אני שואל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זמנים טובים באים ולי אין איך לשחק במה שיצא... אז במקום לקנות מחשב חדש חשבתי אולי לקנות x1950pro/xt שיחזיק בינתיים עד שכבר ימאס השאלה היא האם המחשב שלי מספיק חק וינצל תכרטיס, המפרט שלי amd 3200 gigabye k8n ulta 1 gb hec 400w האם יחזיק? 6200le tc שזה הכרטיס שנאלתי להישאר איתו לאחר שהקודם נשרף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
האם X700\GF6600 יצאו רק בPCIE? והאם יש להם מחיר משוער? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
-
ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי: מעבד - AMD athlon 2400 2.00GHz כרטיס מסך - nvidia deforce4 MX 440 AGP 8X זיכרון - 512 אוכל להוסיף זיכרון ולהחליף כרטיס מסך השאלה אם כדאי או שהמעבד ממילא לא יעמוד בזה.
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר) 4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מסך INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB והוא פחות משנה וחצי אצלי מאז הקניה. בזמן אחרון מאוורר שלו התחיל להרעיש ושומעים אותו חזק מחוץ ל ANTEC P182. אז חשבתי אולי לקחת אותו לשירות לפי אחריות שיחליפו לו מאוורר או משהו או את כל הקירור. האם זה אפשרי מבחינת כיסוי של אחריות או שאין סיכוי שיעשו משהו כי כרטיס עדיין עובד, גם אם מרעיש חזק. נקנה בנוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש Dell U2715H. ההתקנה הלכה חלק והמחשב מציג רזולוציה מקסימלית דרך DP to MiniDP של 2560X1440. לאחר זמן מה ראיתי שהמסך מאבד תצוגה אבל המערכת הפעלה ממשיכה לעבוד. המצב יכול להסתדר מעצמו אם לא אגע, באופן אקראי, לרוב אחרי דיי הרבה זמן... אם אני לא רוצה לחכות, אני חייב לבצע כיבוי יזום של מערכת ההפעלה ע"י לחיצה קצרה על הכיבוי ובהדלקה ללחוץ F8 ולבחור שיעלה ברזולוציה של 640X480 ואז אני משנה לFHD ולא לQHD המקסימלי כי זה יחזור למסך שחור... שוב, רוב היום המסך יכול לעבוד במקסימום. בגלל שחשבתי שמדובר בכרטיס שלי אז ניסיתי לבטל כיבוי מסך אוטומטי ולהישאר רק עם שומר מסך, נראה היה שזה סידר את העניין אך לשווא. הכרטיס מסך הוא Radeon HD7700 ולפי הנתונים …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את היכולות להשיג X1800XL במחיר טוב ואני יודע שהוא Ocer מצויין... אבל את ה7800GT אני משיג עם פול משחקים ובמחיר יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה HDR+AA+AF ואני לא יודע אם אינוידיה תיקנה את הבעיה של HDR+AA שלה... זה הגורם המכריע לקניה שלי... so,האם אינוידיה תיקנה את הבעיה?
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי עכשיו את SIMS 3 על המחשב שלי עם הפאט'צ הכי חדש ודרייבר הכי חדש של כרטיס מסך. הפעלתי את כל ההגדרות על הכי גבוה, אבל המשחק לא עובד חלק בכלל!! כשאני מזיז את המצלמה אני מרגיש תקיעות ממש מעצבנות. בדקתי עם FRAPS מה ה FPS שאני מקבל והיתי מופתע לגלות שהממוצע הוא 110 כאשר המינימום 35. איך זה ייתכן שמשחק כל כך ישן לא עובד חלק על המחשב החדש שלי? איך זה ייתכן שאני מקבל FPS מאוד סביר אבל המשחק מקרטע ברמות? תודה על העזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-