כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הכרטיס הנל אצל חנות מחשבים שלא אציין את שמה לפני בידיוק 4 חודשים ב 1435 שח-אני רואה עכשיו שהכרטיס עולה שם כעבור 4 חודשים 1475,במקום לרדת משמעותית הוא עולה כיצד זה ייתכן??או שפשוט רכשתי אותי בתקופה "טובה"?? אחרי שכבר הייתה ירידת מחירים?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברה שאלה קטנה כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 4850 512 GDDR3 HDMI ירוץ טוב על מסך ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI או בכל מסך 22' אחר שקיים כיום במשחקים כמו cod4 ו-cryss או שמא המסך גדול מידי (כפי שנאמר לי בחנות) ולכן אני אצטרך כרטיס מסך אחר או להחליף למסך 20'
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה עדיף? http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGNX-G962DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברה....אז על איזה חברה הייתם ממליצים יותר? לפי מה ששמעתי eVGA יותר בטוחים....אבל אני רוצה לדעת מה אתם "אלופי המחשבים" חושבים על זה?
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שמתי העין על הכרטיס ( תמליצו על שני הסוגים pci-e ו agp כי אני רוצה להחליף את הלוח שלי אבל אם יש משהו גם ל AGP תמליצו... בקיצקוץ תמליצו על שניהם) טוב... אז אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים אני מעוניין בכרטיס לא מעל 1200 אני לא מתכוון לעשות OC
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
העתיד כבר כאן, או לפחות זמין בביטורנט, וגם אני רוצה לשדרג ולראות היי דפינישן. אז איפה צריך להשקיע כדי לראות HD, במעבד או בכרטיס מסך, וכמה? מהחיפושים שלי אין ממש תשובות שמתייחסות לנושא בפורום בלי לכרוך איתו את עניין המשחקים, ולפי מה שהבנתי ההבדל הוא משמעותי, כך שתשובה כללית תהיה תוספת חשובה לארכיון, אני חושב. עכשיו בקשר אלי: המפרט הנוכחי שלי לא מריץ 720 אז אני מניח שאין לי מה לחשוב בכלל על 1080. בנוסף אני מתכנן להתחדש ב 2407wfp בקרוב עם הרזולוצית 1200x1920 שלו מה שיעלה את הדרישות הבסיסיות של המערכת שלי. כרגע אני מוגבל ל AGP x8 אבל אני מניח שאם לא תהיה ברירה גם לוח אם הוא לא קיר. השדרוג הזה יהיה מתגלגל, כמו שאומרים בצה"ל, אז אין לי תקציב ברור. דבר אחד חשוב לי: אני לא רוצה…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר נכון זה בשביל חבר שלי אני צריך כרטיס לAGP בערך מקיסמום תקציב זה 400 ועל תגיד לי תתוסיף 300 תוסיף 500 משהו באזור של ה400 עכשיו הכרטיס צריך להיות עם יציאת טלווזיה כמובן ולהריץ סביר משחקים כומ סאן אנדרס וכאלה מדי פעם הוא לא גיימר כבד פה ושם משחק... תודהה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי כיום מחשב עם מעבד E5300 וכרטיס מסך מובנה על הלוח. בנוסף ישנם 2 חריצי pci_eX16 פנויים. יש לי צורך לחבר 3 מסכים שימשיכו זה את זה (מסך אחד גדול המורכב משלושתם) האם יש כרטיס מסך/מערך שלכרטיסי מסך התומך ביכולת כזו ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://img527.imageshack.us/img527/2905/untitled1jh3.jpg כפי שאתם רואים בתמונה, כתוב שהcurrent vpu clock והcurrent memory clock הם נמוכים לפי הנתונים של ה1900XT.... השאלה שלי כאן זה האם זה אמור ליהיות ככה או שאני אמור לעלות את המהירות כמו שכתוב בrequested? כי אני יודע שה1900XT פועלים בקלוקים נמוכים יותר כשהם במצב 2D, ואני לא יודע כל כך איך לבדוק.... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בניתי לי כבל כזה לפי אבל אין תמונה בטלוויזיה. מישהו אולי עשה כבל כזה ויכול לעזור לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
*הערה: לפני שאפילו תחשבו על פשוט לכתוב כאן הודעה בסגנון של "קרא את הFAQ/דיון מומלצים/תעשה חיפוש בפורום Noob! חחח אני כ"כ מרושע ומצחיק", עשיתי את כל הצעדים האלה, ועדיין אני מוצא לנכון לפתוח דיון, Shocking הא? שלומות, ברשותי כרטיס מסך נפלא אשר שמו SE-1890-3046-7943, או בשפה אנושית - PowerColor Radeon 9800Pro אשר שירת(ומשרת, בערך) אותי נאמנה במשך שנים רבות במשחקים רבים על הגדרות בינוניות - גבוהות. לאחרונה, כיבלות ברגליים לאחר הליכה ממושכת(אני מוצא את הדימוי של פטריות לאחר הגשם קלישאתי) צצים להם משחקים רבים אשר הכרטיס פשוט לא יכול להריץ, רק בגלל שהוא לא תומך בSM 3.0 :'( נראה שהמצב הנוכחי רק יילך ויחמיר, ולכן, בצער וביגון רעב, אני חושב שאני אאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי:…
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עם יציאת DP למסך מחשב 34 אינץ רזולוצית מסך 3440-1440 קצב ריענון 165 הרץ. המחשב שלי בן 9 שנים . תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 CF שאני נכנס למשחק GRID אז הוא מראה לי את כל האותיות כאלה בוצרה מגעילה עם קימורים לא טובים...זאת לא בעיית הגדרות משחק רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הכרטיס 3DBLASTER של קריאטייב עם 32 מ"ב DDR ן 4 צינורות עיבוד כיאה ל GF2 GTS עולה בפלונטר 327 ש"ח מה דעתכם? שווה עוגיה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
נראה שמשעמם להם שם ב ATI והם פשוט מתחילים להפציץ את השוק בכרטיסי מסך .....יצאתי משוגע. הדגמים שאמורים להגיע: http://www.vr-zone.com/?i=2668&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2666&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2678&s=1
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?המפרט למטה אגב יש לי מסך ישן ואני על 60hz זה קשור איכשהו?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס מסך חדש כדאי לקנות בתקציב של 600 פלוס מינוס ושיתאים למפרט של המחשב הישן של הבן שלי, בלי שייוצר צוואר בקבוק ויהיה אפשר להינות ממנו ברזולוצייה גבוהה במשחקי רשת, דוגמה cs go ולא מעבר לזה... אין צורך שיתאים למשחקים החדישים היום שדורשים כרטיסים חזקים מאוד. וכמובן אם יש צורך גם בספק אחר.... זה המפרט של המחשב של הבן שלי תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-