כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם כדי לקנות כרטיס מסך בהונג קונג ואם זה יותר זול שם?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי כולם! ;D רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגבי הכרטיס החדש שקונים לי בחו"ל. אז ככה: 1. אני מתכוון לקנות את הדגם gt 8800 כי שמעתי שהוא הכי משתלםת אבל הייתי רותה לדעת איזה גרסאת OC של הדגם הזה היא הכי טובה ומשתלמת (אם ישנם כמה אופציות, תכתבו לי אותם) . 2. מאחר שקניתי את הלוח-אם שלי לפני בערך כשנה אני לא בטוח שהוא תומך ב-PCI Express 2.0 . איך הוכל ליבדוק האם הוא תומך או לא? - אם לא זה אומר שאני לא יכול לקנות כרטיס מסך PCI Express 2.0? (דרך-אגב הלוח אם שלי הוא DFI Infinity 975x/G * אם יש למשהו הצעה שלדעתו היא יותר טובה מגרסאת OC של 8800 gt, אני פתוח להצעות!! (אבל קחו בחשבון שהמעבד שלי זה E6600 ויש לי רק 1gb זיכרון) * תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן. הכרטיס שלי ATI Sepphire HD6950 2GB Dirt3 Edition לכרטיס הזה יש שני מאווררים. אחד מהם התחיל לעשות רעש נורא חזק ברגע שהוא עובר את ה-20% מהירות. אני לא מצליח להגיע לכל הברגים בשביל לפרק את הקירור ולנקות את המאוורר. אולי למישהו יש ניסיון איך להתמודד עם הכרטיס מסך הזה בשביל לנקות את המאוורר או להחליף את הקירור הזה לגמרי? השני מאווררים האלה נורא רועשים. קצת חבל שיש לי מארז שבנוי לשקט ומאווררים איכותיים בכל המארז ורק הכרטיס מסך הורס את הכל גם לפני התקלה במאוורר. נ.ב. - כפיתרון זמני, תקעתי עט בין הכרטיס מסך לספק כוח שמשמש כג'ק ומפעיל לחץ על הכרטיס מסך וזה איכשהו פותר בינתיים את הרעש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אילו מבין 2 התוכנות נותנות חיווי יותר טוב לגבי ביצועי המחשב -3DMARK03 -3DMARK05 בתודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי הכרטיס הנ"ל של חברת ג'יגהבייט ורציתי לדעת איזה רזלוציה עדיפה לעבודה עם הכרטיס. פשוט אני מעוניין לקנות מסך ואני מפחד שיהיה בעיות ברזלוציות גבוהות.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה עדיף? http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGNX-G962DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי, המערכת שלי כרגע: AMD Athlon II X3 450 - כשאשחק כנראה אפתח גם את הליבה הרביעית. Gigabyte GAMA-78LMT US2H 4GB RAM Windows 7 64-Bit DELL U2311H 23", 1080P מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי ואחורי 80mm ספק כח: Antec EarthWatts EA500D כרגע עם כרטיס מסך מובנה מחפש כרטיס מסך לתמיכה בגיימינג במשחקים כדוגמת Battlefield 4 ו Call Of Duty למיניהם. תקציב כ 500 שקלים (מחפש בעיקר יד שניה) חשבתי על 7870 AMD ועל Nvidia 660. ראיתי 660 באזור ה 600 ואת ה 7870 באזור ה 500. ראיתי גם 6870 באזור ה 400. אשמח להמלצות תודה והמשך שבוע בטוח.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: MSI GeForce NX6200AX-TD 256MB LF AGP ל: ASUS N6200TD/256MB AGP
-
- 15 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי SONY GS200 ולפני 7 שנים בערך הוא עלה לי 3500 בערך (כן,כן..מלא כסף אבל זה היה פעם ) אז נהרס לי החיבור שמחברים אותו למחשב כאילו התעקמו פינים אז תיקון עולה קרוב ל 200 ש''ח ובקיצור זה בעיה. אז אני הצעתי לאבא שלי במקום לתקן את המסך ש שווה לקנות כבר מסך חדש. אז מה אתה אומרים שכדאי לי לעשות? המסך הזה שיש לי SONY נחשב מסך טוב שווה לתקן אותו? או שכדאי לקנות כבר מסך חדש כמו 793MB?
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך רדאון 9800 פרו 256 ביט של 3ד קלאב ל 9800XT? עם קרור סטוק? וכיצד ניתן לעשות זאת? מהם הסיכונים?
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים. נשרף לחבר טוב שלי הכרטיס מסך שלו (היה לו 8800GTS 512MB). הוא רוצה כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח שיהיה בערך ברמה של אותו כרטיס (השרוף) או קצת יותר טוב. לא נדרש כרטיס חדיש ומטורף כי הוא כבר לא משחק כפי שהיה בעבר (אין זמן..). אם אפשר להשיג כרטיס בערך באותה רמה אך בתקציב הנמוך מ1000 ש"ח עדיף. הערה: עדיף שיהיה זמין במלאי בKSP בירושלים (לא משנה איזה מהסניפים) לאפשרות של קנייה מיידית כי הוא כבר לחוץ לקנות. לגבי שאר המפרט שלו אני לא יודע בדיוק את הרכיבים אבל אני כן יודע שיש לו 4 ג'יגה ראם, לוח אם תומך בוודאות, וספק כוח של 480 וואט של אנרמקס אם אני לא טועה.. בטוח לא משהו גנרי. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם ( יותר נכון אחי צריך ) הוא קנה מחשב חדש ורק עכשיו הוא נכנס לעולם המחשבים ( הוא בן 30 ..) (-: בכל מקרה הוא לא איזה גיימר כבד לפחות לא בינתיים והוא מחפש כרטיס מסך עם תמורה טובה למחיר של 750 - 800 ש"ח. מה שחשוב זה שהוא יתמוך ב דיירקטס 9 כמובן לכן סידרת ה TI לא באה בחשבון .. ההתלבטות שלנו כרגע היא האם עדיף הכרטיס הזה - http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=241 שפעם ראשונה שמעתי על דגם כזה .. מזה XT ?! כמו ה SE של רדיאון ?? בכל מקרה הוא עולה 630 שקל ונראה לי שהוא תמורה טובה למחיר. אם לא אז האופצייה השניייה שלנו היא רדיאון 9600 NP שעולה עוד 120 שקל בערך. מה הייתם לוקחים מבין שניהם ? עוד הצעות יתקבלו בברכה . אבל לא לפ…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Ramdac - 400Mhz, 275Mhz Engine Clock, 128MB DDR 128-bit memory interface של Sapphire ב798 ש"ח זה כרטיס טוב? או האם יש כרטיס טוב יותר באותו מחיר בערך?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה עדיף למסך 24'? יש גם הבדל במחיר משהו כמו 180-170 יותר לטובת הGTX זה שווה את זה? נ.ב. ה260GTX כנראה עם עוד שנה אחריות כי הוא של EVGA והHD4870 הוא של PALIT
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המערכת הבאה: i5 4690 8g ram s12ii seasonic 520w gtx 560ti מסך- 1680x1050 התכנון שלי הוא להחליף מסך+ כ.מסך ראויים כאשר יצא דור הפסקל, כעת אני מעוניין בכרטיס שיספק אותי לתקופת המעבר הזו. ראיתי שאת ה-7870xt מוכרים באזור ה- 600 ש"ח ויש באפשרותי לקנות גם את ה-gtx 960 2g במחיר דומה. השאלה שלי היא האם יש העדפה מסויימת לאחד משני הכרטיסים הנ"ל? ושאלה נוספת, האם יש כרטיס אחר זול יותר שיספק אותי ברזולוציה הנ"ל? יש לציין, שאני מעוניין לשחק בכותרים החדשים על הגדרות גבוהות (black ops 3, the witcher 3 וכדו'). תודה.
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי בימים האחרונים פה ושם בהודעות בפורום על התקן הזהורציתי הסבר קצר אם אפשר וגם האם הוא כבר נתמך ועל ידי מי. וכמובן איזה התקן יותר מהיר ה PCIe או ה-AGP X8
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום וברכה, מחפש תוכנה ל-OC, חוץ מ-ATI tool שראיתי שהוא לא מזהה את הכרטיס שלי. העידכון האחרון שלו היה ב-2006.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://img527.imageshack.us/img527/2905/untitled1jh3.jpg כפי שאתם רואים בתמונה, כתוב שהcurrent vpu clock והcurrent memory clock הם נמוכים לפי הנתונים של ה1900XT.... השאלה שלי כאן זה האם זה אמור ליהיות ככה או שאני אמור לעלות את המהירות כמו שכתוב בrequested? כי אני יודע שה1900XT פועלים בקלוקים נמוכים יותר כשהם במצב 2D, ואני לא יודע כל כך איך לבדוק.... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
על המפרט שלי, במידה ורוצה להמשיך לשחק על 1440p על פריימים גבוהים משחקי AAA הציעו לי בפלונטר לשדרג מעבד לרייזן 9 5950x אני יכול להישאר עם המעבד שלי או להחליף את כל המערכת... מתלבט מאוד מה לעשות כמובן שזה לא מהיום למחר אין מלאי בארץ נ.ב כיף לחזור לאתר תמיד חוזרים
-
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 3 followers
-