עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בתכנים של 720p למפרט המחשב הבא : מעבד intel E5200 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=37212 לוח אם asus - P5KPL-CM G31 http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&templete=2 מסך SAMSUNG 2233BW http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS22CMKKFV/CH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification זיכרון KINGSTONE 2GB DDR2 [br]פורסם בתאריך: 18.06.2010 בשעה 01:54:18 [glow=red,2,300]^[/glow][br]פורסם בתאריך: 20.06.2010 בשעה 17:35:42

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Oh, it's pretty sad really. Basically, some guys on Guru3d figured out what Valve did to cripple nVidia cards. First off, you need 3dAnalyze. I'm assuming everyone knows that you can force HL2 to run in DX9 mode on FX cards, right? Only, you get artifacts in the water and other areas? Well, that's pretty easy to fix. Just have the 3dAnalyze util report your card as an ATI Radeon instead of a GeForce FX. *taddah* All the artifacts go away, and you get true DX9 reflections! Okay, but there IS a performance hit doing that. How to get around that? Well, the funny thing is that Valve coded Half-Life 2 to use FP24 shaders all the time every time. And it's really not…

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by dani007,

GIGABYTE 4870 1GB או ZOTAC 260 GTX 896MB תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  4. אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by sagi_10,

זה= http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=abitx800gt256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817 או זה=gigabyte 6600gt vivo 128 mb 128 bit או זה= http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1616&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by Lee Jun Fan,

היי אני שוקל רכישה של כרטיס מסך (כחלק ממפרט שלם), ועברתי על קצת ביקורות של ה-GTX560... http://www.techspot.com/review/359-nvidia-geforce-gtx-560ti/page12.html בביקורת הזאת למשל, ובעוד ביקורות, שמתי לב ש-GTX560 עם OC פחות או יותר משתווה ל-GTX570.. ומצד שני, ראיתי בביקורות אחרות ש-GTX570 הוא לא OCER מי יודע מה.. ככה שה-GTX570 ממש לא משתלם (הפרש של 300-400 ש"ח..) אז יש משהו שפספסתי, או שבאמת לא שווה לקנות את ה-570 ועדיף ללכת על ה-560 ולעשות לו OC? *אגב, בנוסף למשחקים אני גם צריך CUDA בחלק מהשימושים שלי, זו הסיבה שאני לא שוקל כרטיס של ATI...

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. מאגרי הנתונים של מבחן ה-3DMark מספקים לנו הצצה מוקדמת על הביצועים הצפויים לנו מכרטיסי המסך החדשים של AMD עבור שוק הביניים, ומה-GeForce GTX 1070 של NVIDIA שינסה להציע הרבה יותר במחיר דומה האתר videocardz ממשיך לספק לנו כותרות ומידע מעניין בכל הנוגע לדור הליבות הגראפיות החדש בשוק, שנראה יותר ויותר כמו המהפכה הגדולה לה קיווינו וייחלנו – הפעם בעזרת תוצאות ביצועים ראשונות עבור ה-GeForce GTX 1070, ועבור מי שיהיו ככל הנראה ה-Radeon R9 480X וה-Radeon R9 480. מתוך תוצאות שעלו אל מאגר הנתונים של מבחן ה-3DMark 11 ניתן ללמוד על צמד דגמים עתידיים של AMD, אשר מבוססים על ליבת Polaris 10 לכאורה (עם מספר שונה של יחידות ביצוע בכל אחד מהם), עם תדר ליבה של 1,266MHz וזכרונות GDDR5 ס…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  8. ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  9. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21487-amd-to-have-hd-6990-dual-cards-in-february http://techreport.com/discussions.x/20206 יאממי

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  10. Started by IdolAdmin,

היי, עשיתי שידרוג השבוע למחשב וחשבתי שאוכל לדחות שדרוג של הכרטיס מסך אבל מסתבר שלא.. אז אני מחפש כרטיס מסך KSP\Start.pc תקציב 1200+- , אני מסתכל על ה GTX960 כאשר אני מתלבט אם אולי להשקיע עוד 300\400 שקל בשביל GTX970 ובכל מקרה אני צריך גם עזרה באיזה לבחור, חברה ודגם ספציפי מבניהם... המפרט המעודכן מפורט במפרט שלי, משחק בShooters מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה..

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by solidus,

אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by thegame998,

אתם יכולים לתת לי כמה תמונות של ליבה ליראות איך זה ניראה? ואם ליבה של כרטיס מסך ומעבד וכו' ניראים בערך אותו דבר?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by kage,

אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  16. אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by shumbatzal,

אני מתעניין בקניית מחשב, ולאחרונה נחשפתי לכל הסלט המורכב של דגמי ה-GeForce וה-Radeon השונים. אז שתי שאלות לי אליכם: 1. בבקשה תדרגו איזה משפחה עדיפה על איזה, או חופפת לאיזה, לפי הסדר, כדי שאדע מה לקנות. (ולשם הסדר הטוב בואו נדבר על כרטיסים בטווח מחירים סביר של עד 1000 ש"ח.) 2. נניח שיש לי בחירה בין כרטיס טוב עם 64 מגה זיכרון לבין כרטיס חלש יותר עם 128 מגה זיכרון. מה עדיף? או שכל מקרה לגופו? תודה ולילה טוב. ;D

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by mgs_foxhound,

רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לקחת, הן מבחנת המחיר והן מבחינת הביצועים והמותג. ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 256-bit Dual DVI, PCI-Express Retail - 1229 או: ש"ח GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E- 1350 אני פשוט על סף קניה פחות או יותר והלכתי על ה-sapphire בגלל שלא שמתי לב לקיומו של הgecube 512 במחיר הזה. האם שווה לי להשקיע עוד 120 ש"ח בשביל זה, כי לדעתי שווה לי מאוד. אני חייב את דעתכם כי מחר אני מבצע החלטה תודה רבה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by RayZ,

היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  21. שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ , ותוכנות מיפוי כמו ARCGIS ועוד

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by SUPER300,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאחי, ויש לו מסך LCD 15" ישן, עם חיבור רגיל ולא DVI. אני לא יודע אם תקציב כ"כ חשוב פה כי לא צריך כ.מסך מפלצתי בשביל כזה מסך. קיבלתי הצעה טובה למחשב עם כ.מסך 9500/9400. רציתי לדעת איך הכרטיסים האלו, והאם הם טובים מספיק עבור מסך 15" שרשום למעלה. תודה!

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  24. התקנתי לא מזמן Batman Arkham Asylum. והשאלה שלי היא האם אני יכול לראות physx במשחק למרות שאין לי כ.מסך של nvidia? (הכוונה האם אני יכול מבחינה "תוכנתית" לעקוף את זה איכשהו). פשוט נראה לי מוזר טיפה הקטע הזה שהכ.מסך של ATI עולים כמו של NVIDIA אבל עדיין אין להם שום יכולת לתמוך בפיצ'ר הזה... :-\

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  25. קבלת ביצועים איכותיים ויעילים יותר באותה עלות, לצד פופולריות הכרייה הקריפטוגרפית, ממשיכים לתת אותותיהם בעולם המחשבים האישיים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים