כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע כרטיס http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=148 ולפי מה שהבנתי הוא די מגביל ממני צפיה בתכני HD איזה כרטיס אני צריך (כמובן לא להסחף בתקציב.. עד סדר גודל של 600 שקל) PCI EXPRESS כמובן . שיתמוך לי בצורה מלאה ב HD ללא קרטועים ???
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בדקתי 3DMARK2003 את כרטיס מסך ללא פילטרים ברזולוציה 768 * 1024 איך הניקוד הזה?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן ) זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם ( יותר נכון אחי צריך ) הוא קנה מחשב חדש ורק עכשיו הוא נכנס לעולם המחשבים ( הוא בן 30 ..) (-: בכל מקרה הוא לא איזה גיימר כבד לפחות לא בינתיים והוא מחפש כרטיס מסך עם תמורה טובה למחיר של 750 - 800 ש"ח. מה שחשוב זה שהוא יתמוך ב דיירקטס 9 כמובן לכן סידרת ה TI לא באה בחשבון .. ההתלבטות שלנו כרגע היא האם עדיף הכרטיס הזה - http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=241 שפעם ראשונה שמעתי על דגם כזה .. מזה XT ?! כמו ה SE של רדיאון ?? בכל מקרה הוא עולה 630 שקל ונראה לי שהוא תמורה טובה למחיר. אם לא אז האופצייה השניייה שלנו היא רדיאון 9600 NP שעולה עוד 120 שקל בערך. מה הייתם לוקחים מבין שניהם ? עוד הצעות יתקבלו בברכה . אבל לא לפ…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם נית לחבר מסך שטוח radeon 9000 ללא יציאת DVI?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב שלי מתיישן וקשה לו להריץ באיכות 1080P, הוא משהו כמו כל 10 שניות נתקע. הכרטיס/ים ישמש/ו למשחקים גראפיקה ותכני FULL HD בנוסף אני משתמש בלוח אם הזה: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2638 רשום שיש שני חריצי PCI_E אבל לא רשום אם אפשר לעשות איתו CF ויש לי ספק כוח של אנרמקס 500W, יש לו יציאה של כרטיסי מסך של 4 פינים וכמו שאני רואה בסקירות של הכרטיסים צריך 6 פינים, האם אני צריך מתאם או להחליף את הספק?
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש כרגע כרטיס מסך של גיגה ביט x1950 pro ואני רואה ממנו רק בעיות כל הזמן במשחקים לפעמים נתקע הVPM הבעיה נמאס לי ניסית הכל אבל עדיין יש איתו בעיות אז נשבר לי אני רוצה אנוידיה עכשיו יש לכם המלצות לכרטיס טוב במחיר סביר של 500-800 תלוי בהבדלים אני מרצים משחקי רשת בעיקר כמו 2מונס דאקרון וכו תודה מראש חברה
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן 4830 והחזרתי אותו (לא מתאים למערכת שלי-עושה בעיות עם הlcd) ואני הולך על החלופה מבית nvidia- ה-9800gt הלבטים שלי הם בין המגוון הרחב של הגרסאות שיש לו כרגע אני נוטה לטובת הדגם הבא: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2916&ProductName=GV-N98TOC-512H המחיר הכי זול שמצאתי שלו הוא 690 באייבורי מעוניין לדעת איך ביחס של תועלת למחיר- האם הקירור שלו טוב ?ומה בנוגע לרעש שהוא מייצר? או שאולי בכלל ללכת על חברה אחת ולא gigabyte לא רוצה להיכוות שוב ולהחליף עוד כרטיס תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם כרטיס טלויזיה מתחבר ל-PCI-E כמו כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בערך שיחליף את הGTX460 המזדקן שלי. חשבתי לקנות כרטיס עם יחס עלות תועלת גבוהה בשביל להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך. יש לי אהבה גדולה ל Nvidia ולכן אני מעדיף שהכרטיס יהיה שלה, חשבתי לקחת את ה GTX760 רק שאני לא יודע איזה (מבחינת חברה, קירור, זיכרון וכו'). אני מחליף את הכרטיס שלי כי אני מרגיש שהוא חוסם את הפוטנציאל של המערכת שלי (במפרט בצד), קניתי אותו ממחסור בתקציב והוא החזיק לי 3 שנים בערך, אני רוצה שהכרטיס החדש יחזיק תקופה זהה לזו ואף יותר. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה בערך) החברות מעלות את הרף של הביצועים במחשבים ואני מקבל תחושה שאני נשאר קצת מאחור. השימושים הם למשחקים בעיקר מכל הסוגים (חדשים, ישנים, FPS, RPG, Indie, Arcade, Action), (…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אחרי חמש שנים עם הכרטיס מסך הזה אני שוקל להחליפו ל-RADEON R9 270X DUAL BOOST http://ksp.co.il/?uin=20611 המפרט שלי: ׁE8400ֲ@3800MHZ כבר 5 שנים ללא בעיות עם המהרה . P5E ASUS 8GB RAM HD4870 רזולוצית מסך 1650X1080 SSD120 בגדול, הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ואני מריץ משחקים ללא בעיה, לפעמים על רזולוציה גבוהה. הגיע ביושוק אינפיניטי פרק 2 וכשאני מכוון לרזולוציה גבוהה הוא מאבד טקסטורות, כנראה המשחק מוריד אוטומטית את הרזולוציה כדי שהמשחק ירוץ או בעיה אחרת. אני כבר לא גיימר, אני משחק פה ושם. חשבתי לשדרג, השאלה היא האם כדאי לשדרג לכרטיס הנ"ל והאם הפרש הביצועים יהיה משמעותי. מן הסתם המעבד שלי כבר לא בקטגוריה וברור שרצוי להחליפו כדי לאזן את המערכת, כרגע אין צורך הוא מספק אותי לצרכיי.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
ראיתי מחשב סבבה שאני רוצה לקנות בעיקר למשחקים, הבעיה שלי שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB (HDMI, DVI) המלצות הערות ביקורות יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה. אני קונה מחשב חדש ויש לי התלבטות. האם לקחת את הכרטיס מסך MSI R9 290 4G או לקחת את ה-Gigabyte R9 290 4GB. הכרטיס של Gigabyte יקר יותר ב-165 ש"ח מהכרטיס של MSI. מה אתם אומרים ? איזה כרטיס יותר טוב והאם כדאי להשקיע עוד 165 ש"ח ולקחת את הכרטיס של Gigabyte.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לצד ההמתנה לעדכונים אודות האפשרות שנראה ליבות Vega 20 לגיימינג - אנו מקבלים דיווחים על ליבות Polaris 30 משופרות בתהליך ייצור של 12 ננומטר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, עשיתי שידרוג השבוע למחשב וחשבתי שאוכל לדחות שדרוג של הכרטיס מסך אבל מסתבר שלא.. אז אני מחפש כרטיס מסך KSP\Start.pc תקציב 1200+- , אני מסתכל על ה GTX960 כאשר אני מתלבט אם אולי להשקיע עוד 300\400 שקל בשביל GTX970 ובכל מקרה אני צריך גם עזרה באיזה לבחור, חברה ודגם ספציפי מבניהם... המפרט המעודכן מפורט במפרט שלי, משחק בShooters מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה..
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה המקום לפרסם אז אם לא אשמח אם תעבירו את הדיון למקום המתאים אז ככה: אני מחפש כרטיס מסך שכבר לא עובד ושוכב אצל אחד מכם בבית והוא לא בשימוש. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח שייתן לי את התמורה המלאה לכסף . שיוכל להפעיל משחקים חדשים. אפשר גם כרטיס יד שנייה. מפרט: לוח: ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד: אינטל 2.93GH 3MB CORE 2 DUO E7500 זכרון: KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח: פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב: SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כ.קול: 8)7.1 OB ערוצים) כר.רשת: 1G LAN OB ספק כח: FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP מסך: samsung 2243 BW בתודה משה.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים. נשרף לחבר טוב שלי הכרטיס מסך שלו (היה לו 8800GTS 512MB). הוא רוצה כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח שיהיה בערך ברמה של אותו כרטיס (השרוף) או קצת יותר טוב. לא נדרש כרטיס חדיש ומטורף כי הוא כבר לא משחק כפי שהיה בעבר (אין זמן..). אם אפשר להשיג כרטיס בערך באותה רמה אך בתקציב הנמוך מ1000 ש"ח עדיף. הערה: עדיף שיהיה זמין במלאי בKSP בירושלים (לא משנה איזה מהסניפים) לאפשרות של קנייה מיידית כי הוא כבר לחוץ לקנות. לגבי שאר המפרט שלו אני לא יודע בדיוק את הרכיבים אבל אני כן יודע שיש לו 4 ג'יגה ראם, לוח אם תומך בוודאות, וספק כוח של 480 וואט של אנרמקס אם אני לא טועה.. בטוח לא משהו גנרי. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-