עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by ohad,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל יש לי כמה אפשרויות והם: samsung LG mag אני רוצה שתמליצו לי מה הכי טובה ומה המסך הטוב ביותר שלה כלפיי 17 אינץ ועים מחיר טוב במקום טוב לקנות באינטרנט וכו.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  3. Started by o_O,

אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך. עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by Holy,

אני רוצה לעבוד עם כרטיס מסך ATI Radeon 1950 Pro במצב Clone כך שאוכל לראות על הטלויזיה סרטים. הבעיה היא שהמסך עובד ברזולוציה של 1280X1024 והדריבר לא מאפשר לקבוע לטלויזיה רזולוציה של מעל 1024X768 מה שמונע להגדיר פעם אחת Clone ולשכוח מזה. בזמנו כשהיה לי כרטיס של NVidia יכלתי לקבוע לטלויזיה רזולוציה של 1280X1024 כך שהתצוגה היתה גדולה מהטלויזיה וכאשר העכבר היה צמוד לאחת הפינות התצוגה זזה. כאשר הצגתי סרט על מסך מלא הוא תפס את כל שטח הטלויזיה. כך הייתי תמיד על Clone ברזולוציה של המסך ויכלתי לראות סרטים בטלויזיה מתי שרציתי. איך אני עושה את זה ב-1950!?

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by shovel_xxx,

איזה אחד מביניהם יותר טוב ( בגירסא של 512 MB של שתיהם ) ?!?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  6. התחדשתי בכרטיס סוף סוף אחרי תקופה הרוכה עם ה3870(וה2900 הנוסטלגי) :] רציתי לדעת אך אני מפעיל את כרטיס קול של הכרטיס מסך ואיזה עוד דברים כדיי לי להתקין בשביל לנצל את המקס מהכרטיס? תודה..

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  7. ושהמסך יציג דברים שונים? יש אפשרות כזאת או שזה דמיוני?

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  8. התקנתי לא מזמן Batman Arkham Asylum. והשאלה שלי היא האם אני יכול לראות physx במשחק למרות שאין לי כ.מסך של nvidia? (הכוונה האם אני יכול מבחינה "תוכנתית" לעקוף את זה איכשהו). פשוט נראה לי מוזר טיפה הקטע הזה שהכ.מסך של ATI עולים כמו של NVIDIA אבל עדיין אין להם שום יכולת לתמוך בפיצ'ר הזה... :-\

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  9. אוקי אז אני משחק cs:s cs1.6 et aa cod2 nfs:mw hl2 fear quake4 bf2 ואת כול החדשים D: עכשיו אני צריך כרטיס בתצקיב של 1500 ל AGP עכשיו הקטע הוא שאני משחק את הרוב על 1024 786 ובלי פילטרים אז לא נראה לי שיש פה צורך בחיית ביצועים מה אתם חושבים על 7800gs או 6800gs ? על מה אתם ממליצים ? מה בנוגע ל gto ? או איזה x800 האם בכלל שווה לי לשדרג את ה9800 פרו ? בכול מקרה מה דעתם על ה6600gt קנייה כדאית ? על מה אתם ממליצים ?

• 17 תגובות
    • 968 צפיות
  10. לפי דעתכם תהיה ירידה משמעותית במחירים של GF 4 TI 4200 או בכלל כרטיסים ברמה שלו בחודשיים שלושה הקרובים ? כי אני לא מסוגל לסחוב יותר מחודשיים עם הכרטיס החרא שלי (GF2 MX 200 ) אבל אם בקרוב תהיה ירידת מחירים משמעותית (מבחינתי זה ירידה של 100 - 200 ש"ח) אז אני אחכה כי אין לי יותר מדי תקציב

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by NIRHA,

סליחה על הבורות פשוט שחכתי מה זה אומר גרסה כזו ? ואם כבר אפשר אז לפרט גם בנוגע לגרסאות אריזה שונות........

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by ys1,

שלום, רכשתי כרטיס Gigabyte GTX 1060. אין שום בעיה עם התקנת הדרייבר. יחד עם זאת תוכנת ה- Aorus שבאמצעותה אני אמור לכוון את תכונות הכרטיס בהתאם לשימושים לרבות עניין ה- RGB, פשוט לא מותקנת כמו שצריך. מעבר ל- Silent mode גורם למסך כחול, החלק שמטפל ב- RGB - לא מופיע התפריט המתאים שמאפשר שינוי וכו'. מדובר במקרה שלי במחשב חדש לחלוטין. התקנתי מערכת הפעלה מחדש כמה פעמים, ניסיתי בכל מיני קומבינציות התקנה כול לנסות להוריד מאתר Gigabyte עדכונים אחרונים וכלום... לוח אם הוא Asus Prime Z370-A. ה- Bios מעודכן. מישהו נתקל בבעיה דומה ? רעיון איך לפתור את זה ? תודה.

13. שלום, מחפש כרטיס מסך שיתמוך בStarcraft II בצורה מלאה (רזולוציה ותוספות גרפיקה). יש לי מסך U2711, וכרטיס מסך GT9600 תקציב: 600 שקל תודה איתי

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  14. היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.

15. Started by who_Cares,

אני מצטער שאני עושה שני סקרים פשוט אני עדיין לא סגור על הגודל ורציתי להישאר עם אופציה אחת בכל קטגוריה המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by Swed,

קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by LRa,

שלום אני משתמש בווינדוס 7. התקנתי מחדש אתמול ומאז ההתקנה ati tray tools לא עובד. אני מחפש אלטרנטיבה אפשר לי לשלוט במהירות המאורר. תוכנה קטנה ופשוטה(לא כמו catalyst control). ניסיתי להתקין גם rivatuner אבל זה גם לא עבד... יש אלטרנטיבה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by sar_007,

האם בכרטיס מסך nVIDIA TNT2 32 מגביט על צלעות הקירור צריך להיות מאוור ? כי כרטיס המסך אחרי שאני מכבה את המחשב אחרי איזה שעתים של עבודה אני פותח את את המארז א ני נוגע בכרטיס הוא ממש רותח !! :AR15:

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by lion03,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 900 שקל מה שלכד את עיני היה הR9600P של FIC מא אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  21. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by slrr,

אם יש לי מחשב ב-SLI אז זה אומר שיש לי 4 יציאות למסכים אני יכול לחבר 4 מסכים ואכשהו אני יראה בכולם??? אם לא אז באסה לי.. אבל נגיד שכן..: אז בעזרת תוכנה אני יכול לראות 4 דסקטופים שונים?? נגיד שכן : אז אני יכול לקנות את המפצל הזה שאפשר לחבר כמה מקלדות ועכברים ובעצם יהו לי 4 מחשבים על מוח אחד??? אני יודע שכל זה קיים השאלה אם זה יעבוד על מערך SLI רגיל של נגיד GTX275-X2...??

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by CMuf,

שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by TapUdi,

מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by idodos,

האם ה- 8600gts באמת שווה תעוד 250 שקל רק בשביל ה-DX10 ? כי אני בכל המבחנים כמעט שהסכלתי ה-1950 פרו לוקח אותו בהפרשים יפים של עד 10 אחוז , ואם ה-8600 gts לוקח זה רק בהפרש קטן. עכשיו ה- 1950 פרו עולה 850 בעוד שה-8600GTS עולה 1100 ככה ... האם שווה להשקיע תעוד 200 שקל בשבילו ? בתקציב שדיי לחוץ ל-900 אבל אפשר לגרד תעוד 200 ... למרוד שגם אם לא היה הפרש במחיר ביניהם נראה שה-1950 פרו יותר חזר... דעתכם ? עריכה:שיהיה ברור אני מדבר על ה GTS ...

• 5 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים