עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EVGA-yuvalll22,

EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש

2. Started by chubaka,

??

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by shloosh,

אני קונה רדאון 9700(כבר קניתי) פרו. ורציתי לדעת כמה בערך יהיה לי ב-3DMARK ! לפי 3DGURU.COM זה ככה: האם זה יהיה אותו הדבר אצלי במערכת כמעט בדיוק אותו הדבר...?.. Gigabyte mainboard 7ZX-R Athlon XP 1800+ 2x256 MB DDRAM memory Windows ME DirectX 8.1 Via 4-in-1 4.41 A וזה שלי: GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 ATHLON 2000 2X256 DDR 2700 WINDOWS XP Via 4-in-1 4.41 זה מה שהוא קיבל גם אחרי החלפת מעבדים... Example, when we look at CPU scaling we'll notice a gradual increase. Since we don't have niche marketing contacts with Intel and AMD we'll test the cards based on only 3 CPU's Athlon 1600+, 1800+ and 2000+ let's check out the results…

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?

5. Started by Yamabushi,

8800GTS 512 G92 כי ת'אמת התאכזבתי לאללה כשראיתי שהוא בקושי מריץ את crysis שהכל על high, הוא מריץ אותו על 50FPS בחלקים קטנים בצוגה אך בחלקים שבהם רואים ממש הרבה, לדוגמא כשעומדים על ראש הר - הFPS יורד ל19 וזה מבאס ברמות. מה אתם אומרים? נחזיר ונצא מעניין הגייימינג?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  6. החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית

7. קניתי Palit 8800GT Sonic ויש לי בעיה, זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI DDR2 800MHZ 2GB וזה תכל'ס המחשב, לפי מה שראיתי בפורום לא אמורה להיות מגבלה בביצועים. הכרטיס הקודם שלי היה HD3850 שזה אחלה כרטיס ואני משיג את אותם ביצועים ה8800GT, אני על Windows Vista Ultimate ודרך אגב לא פירמטתי את המחשב או משהו, יכול להיות שזו הבעיה? כל הדריברים מותקנים, אפילו התקנתי מהדיסק ואז זה נהיה בעברית ואז מהאנטרנט וזה חזר לאנגלית (הווינדוס באנגלית). מה לעשות? אני משתגע כי זה לא אמור להיות ככה ...

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by aburbi,

מי יותר טוב? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Spider76,

שלום אני עומד לקנות בעוד כשבועיים מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש. בתקציב שלי מדובר בכ- 2500 ש"ח לכרטיס. השאלה היא מה כדאי: GIGABYTE GEFORCE 7950GX2 GIGABYTE GEFORCE 8800 GTS תודה מראש על העזרה ואם יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע (רק יש לי אנטי ל ATI )

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  10. שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  11. יש לי בעיה עם הרדאון שלי ... דבר ראשון הוא מראה לי ב- DISPLAY ADAPTERS RADEON 9800 pro ו... בנוסף לזה מתחת עוד אחד... RADEON 9800 PRO SECONDERY. חוץ מזה הכרטיס מתחמם בצורה לא נורמלית גם בלי עבודה . וגם במשחקים כאשר שמים אותו על הרמת גרפיקה הכי חזקה הוא מורח את התמונה. וכל המשחק רץ לאט בטירוף. עכשיו זה לא שאני לא מבין במחשבים ... אני דיי מבין ובדקתי כבר את כל האופציות בקינפוג שלו. ... השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה? א- הכרטיס מסך ב- הלוח אם ג- הגדרות לא טובות? האם מישהו שמע על בעיה כזאת עם כרטיסי המסך של רדאון 9800 מחברת HERCULES? בבקשה בבקשה אני צריך עזרה...

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  12. מאגרי הנתונים של מבחן ה-3DMark מספקים לנו הצצה מוקדמת על הביצועים הצפויים לנו מכרטיסי המסך החדשים של AMD עבור שוק הביניים, ומה-GeForce GTX 1070 של NVIDIA שינסה להציע הרבה יותר במחיר דומה האתר videocardz ממשיך לספק לנו כותרות ומידע מעניין בכל הנוגע לדור הליבות הגראפיות החדש בשוק, שנראה יותר ויותר כמו המהפכה הגדולה לה קיווינו וייחלנו – הפעם בעזרת תוצאות ביצועים ראשונות עבור ה-GeForce GTX 1070, ועבור מי שיהיו ככל הנראה ה-Radeon R9 480X וה-Radeon R9 480. מתוך תוצאות שעלו אל מאגר הנתונים של מבחן ה-3DMark 11 ניתן ללמוד על צמד דגמים עתידיים של AMD, אשר מבוססים על ליבת Polaris 10 לכאורה (עם מספר שונה של יחידות ביצוע בכל אחד מהם), עם תדר ליבה של 1,266MHz וזכרונות GDDR5 ס…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. לדוגמה כמה פיקסל שיידר יש לו לדוגמא מידע על הכרטיסים GigaByte GeForce 6600GT AGPx8 GV-N66T128VP Sapphire X800SE 256MB 256BIT

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by aquarius,

הכרטיס הזה יכול לקלוט את כל הערוצים מהממיר (דיגטלי) ומהלווין(יס)

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  15. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by Jhonta,

קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! השאלה, כמו בכותרת. בדקתי באתר של AMD ומצאתי הרבה רזולוציות גבוהות יותר שהכ"מ תומך בהן אבל לא את הרזולוצייה הספציפית הזאת.. מישהו יודע? רומן.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by hd500,

היי יש לי radeon 9800series 256mb 128bit Palit עכשיו, הכרטיס מסך הזה מגיע עם חיבור אחד של DVI, שלשם נכנס DVI הכוונה. וכניסה אחת של VGA רגיל. (ובנוסף S-VIDEO בשביל טלויזיה) ברצוני לחבר שתי מסכים לכרטיס מסך הנ''ל. אחד מסך CRT 19" של AOC מדגם 9K+ אשר מגיע עם חיבור VGA. ועוד מסך דק 19" LCD של סמסונג דגם 940BW שהזמנתי היום. (שהוא בא בכניסה של DVI) עכשיו, השאלה האם אני יכול לחבר את שניהם כאשר אין לי שתי כניסות לDVI בכרטיס מסך הנ''ל ? האם יש איזשהו מפצל שמכניסים להכניסה של הDVI, והוא נותן שתי יציאות של DVI, כלומר לחבר שתי מסכים של DVI לשם? ועוד מפצל, שמכניסים את הכבל VGA של המסך CRT 19" שיש לי, וממנו יוצא כבל DVI, שנכנס לDVI. (בשביל שאני אכנס לכניסה השניה של המפצל בDVI…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by בלוסטון,

שלום, איך הכרטיס שלי?? geforce 6100 nvidia הוא יפעיל לי משחקים?

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  20. סתם לידע כללי :)

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  21. שלום, האם HTPC ללא כרטיס מסך, אלא עם כרטיס המסך OnBoard יכול לתפקד ללא רבב עם קבצי 1080P. אם לא, אז אילו בעיות יכולות להיות ? אם כן, אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה המתאים למארז: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101 יש עליו ביקורות טובות, מקווה שהוא שווה את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Da-Funk,

זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by ET,

geforce 2 GTS PRO או geforce 4 440 mx ? שניהם עם 64 מגה זכרון...

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by yyoo0,

חייב לקנות היום כרטיס מסך.. מטרה לגיימינג כמה שיותר כבד בתקציב... התקציב הוא עד 800 שקל בערך.. חשבתי על הכרטיס הזה: Asus Radeon R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..440..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22046&txt_search=&buy=&minprice=660&maxprice=0

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  25. אני יודע שה9000 מנצח את ה 440 אבל מה לגבי ה 460 אני לא ממש משחק במישחקים אני משחק רק בכל ה nfs ולפעמים כל מני משחקים דומים אז אולי אפילו עדיף לי כרטיס אחר ? ולא הבנתי מה ההבדל בpr0 ב 9000 בדקתי את שניהם ולשניהם מפרט טכני זהה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים