עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  2. המפרט: Motherboard Gigabyte GA-MA69GM-S2H CPU DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ G Skill F2-6400CL4-1GBPK ATI Radeon X1200 שלום, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס חדש שיריץ לי גם משחקי תלת מימד חדשים וכבדים.. כפי שראיתם התקציב הוא רק 500 ש"ח אז אני לוקח בחשבון שהמשחקים גם לא ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפילטרים.. העיקר שיפעיל משחקים עם ביצועים גבוהים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  3. אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה

4. Started by Nachum987,

שלום, חבר רוצה לעדכן את המחשב ע"מ להריץ משחקים בצורה חלקה וטובה יותר ממה שהוא מקבל כרגע מהמערכת שלו. כמו כן, הוא קנה טלוויזיית 4K שבה הוא רוצה לראות סרטים ב-4K ללא שום בעיית צפייה כל שהיא. מצרף את המפרט הקיים ומבקש לדעת אם רק לרכוש כרטיס מסך חדש יעשה את העבודה או שישנו צורך לשדרוג חומרה נוספת במחשב. Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i5-4590, 3500 MHz (35 x 100) Motherboard Name Gigabyte G1.Sniper B5 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lynx Point B85, Intel Haswell System Memory 8067 MB (DDR3 SDRAM) DIMM4: 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM Video Adapter …

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  5. שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.

6. אני מחפש המלצה לכרטיס שיעלה מקסימום 500 ש"ח (אם אפשר בפחות, עדיף). המחשב מכיל מעבד PENTIUM D של 3.2GHz, עם לוח שתומך ב PCI EXPRESS 1. המסך הוא LCD 19" ברזולוציה של 1280 על 1024. מחפש להריץ משחקים ברמה של FALLOUT 3 בצורה מכובדת כמה שניתן בהתחשב במגבלות.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by faza,

אני מרכיב HTPC חדש, למטרות ראיית סרטי HD עד ל 1080P ולא למשחקים. סרטי blu-ray ו hd-dvd בנוסף הוא ישמש למטרות PVR כאשר יש לי כבר כרטיס לכידה PVR-150 חשוב לי שהכרטיס יהיה עם קירור פאסיבי. מחפש כרטיס מסך מתאים וטוב למטרות הללו. מה לדעתכם על הבאים: http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... 5&l4=0 http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... &l4=0\ ??? ???

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ??? ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  11. היי, שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם. יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ov יש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZ השאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד) תודה.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by asnast,

חברה באו נראה מי פוגעה כמה אתם חושבים יעלה כרטיס המבוסס על ה NV30 של NVIDIA? אני אומר 2400 ש"ח או 399 דולר בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מסך של aoc אם אני לא טועה אנחנו מדלקים את המחשב הוינדוס נטען ופתאום זה עושה בעיה כזאת ATTENTION OUT OF RANGE H:75.0KHz V:60.0 HZ בבבקשה עזרה דחופה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  14. intel quad core q9450 , ספק 4GB, 600W זכרון, APPHIRE RADEON HD4870, ומסך 24" FULL HD של LG שאני מתכוון לקנות, האם המחשב הזה יחזיק סרטים HD משחקים על הרזולוציה 1920X1080 (HD) וירוץ חלק? או שצריך עוד כרטיס מסך למערך CROSSFIRE?

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  15. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי בסופר פארם 5090 ב 20,000₪ ואני רוצה להפסיד עליו 3000₪, איפה אני יכול למכור אותו בפורום ב ₪17,000? חדש באריזה לא פתחתי בכלל

17. יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  18. Started by bennnn,

רכשתי את הכרטיס הנל אצל חנות מחשבים שלא אציין את שמה לפני בידיוק 4 חודשים ב 1435 שח-אני רואה עכשיו שהכרטיס עולה שם כעבור 4 חודשים 1475,במקום לרדת משמעותית הוא עולה כיצד זה ייתכן??או שפשוט רכשתי אותי בתקופה "טובה"?? אחרי שכבר הייתה ירידת מחירים?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  19. טוב אז .... LCD עד 1800~ עדיף פחות הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל אם יש אחד שאפשר לשחק בו במחיר סביר אז אולי ראיתי שניים שאהבתי אחד של BENQ ואחד של MAG מחירהם (בהתאמה) 1800~ 1600~ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  20. שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by itail,

שלום! אני מתכנן קניית מחשב בימים אלו. אני מתכנן לשחק בו לפעמים (אבל לא יותר מידי) ותכננתי לקנות כרטיס מסך 9600PRO ב-690 ש"ח מ-KSP. אבל התוכניות שלי לא הסתדרו כ'כ וכרגע ה-9600PRO של ספיר עולה כ-890 ש"ח. ישנם שני כרטיסים נוספים באותו טווח המחירים - 9800SE ב-870 ש"ח ו9600XT ב-920 ש"ח. יש לי שתי שאלות - 1. איזה כרטיס מבין השלושה הוא המוצלח מכולם - ההבדל במחיר כפי שניתן לראות הוא לא קריטי... 2. ראיתי שיש גם 9800 פרו ב-1290 ש"ח - במידה ואצליח לגרד את התקציב (זה ידרוש הרבה גירודים...) מישהו יודע על בנצ'מרק בין הכרטיס הטוב מבין השלושה לבין ה-9800 פרו - חשוב לי לדעת עד כמה ההבדל באחוזים קריטי. כאמור - השימוש העיקרי של המחשב הוא לא למשחקים אלא לעבודה משרדית - לא יותר מידי קריטי לי…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  22. 1. האם שווה לקנות את המסך של "LG 19 מדגם: 1980Q נ"ב: סכום הכסף לא חשוב! 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה. סכום ההשקע שלי הוא עד 2500 שקל אני מתלבת על הRADEON X800XL- (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716) או על ה-GeForce 6800GT (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8514) אני מעוניין רק בתחום המשחקים ולא האוברקלוק

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות RADON9500 pro ואני רוצה לדעת בשבלו כמה שווה לו לקנות יד שניה כזה כרטיס תודה מראש?

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  24. http://www.fudzilla.com/home/item/33666-amd-now-uses-compute-cores-term-for-apus לא כל כך הבנתי אם מוגבל למעבדים החדשים ? או מעבדי GPU חדשים ? האם קשור לכרטיסי מסך חיצוני ? חבל שאין כתבה בנושא שמסבירה איך אפשר לנצל את כוח העיבוד ?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by rider704,

יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים