עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EVGA-yuvalll22,

EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש

2. שלום לכולם. יש לי כרטיס של nvdia gtx570 ורוב הסיכויים שהא שבק חיים אני מעוניין לקנות כרטיס חדש ויש לי התלבטות בין שני סוגים [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]MSI Nvidia GeForce GTX760 Gaming 4GB OC GDDR5[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX770 OC 4GB GDDR5[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] ההבדלים בין הכרטיסים חוץ מהביצועים זה 250 שקל ש770 עולה יותר יקר.. אשמח לעוד הצעות מעוניין בכרטיס מסך רק של נוידיה ומעל 3GB זכרון התקציב בין 1500 - 1900 דרך אגב המעבד לוח אם והספק שלי הם intel i7 2600 gigabyte h67a-ud3h-b3 corasir tx750v2

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by H.I.V,

יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  4. היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.

5. שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 350 ש"ח בשביל לשחק בסבבה PES2012 ברזולוציה FHD רצוי מחנות KSP תודה !

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by chubaka,

??

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום אני לא בטוח שזה המקום לפרסם אז אם לא אשמח אם תעבירו את הדיון למקום המתאים אז ככה: אני מחפש כרטיס מסך שכבר לא עובד ושוכב אצל אחד מכם בבית והוא לא בשימוש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by fers,

אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  9. שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by super4life,

?connect3d ati hd 4890 twin turbo good for oc and its better then sapphire ati hd 4890 1g http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm

11. Started by grozy d.j,

עוד מעט יוצא הכרטיס החדש של nvidia ורציתי לדעת מה המחיר שלו ומה ההבדלים בינו לבין ה-gforce 5900 ultra.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  12. http://www.fudzilla.com/home/item/33666-amd-now-uses-compute-cores-term-for-apus לא כל כך הבנתי אם מוגבל למעבדים החדשים ? או מעבדי GPU חדשים ? האם קשור לכרטיסי מסך חיצוני ? חבל שאין כתבה בנושא שמסבירה איך אפשר לנצל את כוח העיבוד ?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by NightElf,

שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by F430,

נשארו עוד חיות כאלה איפשהו?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  15. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  16. אין צורך

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  17. המפרט: Motherboard Gigabyte GA-MA69GM-S2H CPU DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ G Skill F2-6400CL4-1GBPK ATI Radeon X1200 שלום, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס חדש שיריץ לי גם משחקי תלת מימד חדשים וכבדים.. כפי שראיתם התקציב הוא רק 500 ש"ח אז אני לוקח בחשבון שהמשחקים גם לא ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפילטרים.. העיקר שיפעיל משחקים עם ביצועים גבוהים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  18. שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  19. האם יוצרו אי פעם מסכי CRT עם יציאת DVI או שיציאת DVI קיימת רק במסכי LCD?

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by assaf990,

יש לי לוח http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I מסך mag 786fd כאשר שמתי עליו geforce5500fx או Expert 200 pro של ATI אז הכל עובד נהדר מכיוון שהכרטיסים הנ"ל לא שלי שמתי כרטיסים משופצים אחרים: powercolor ati radeon 9600 pro powercolor ati radeon HD 2400 pro אבל בשניהם המסך מרצד (מעט אבל מרגיז בעין) במסך לבן/בהיר בעיקר שמים לב לזה. התקנתי דרייברים גם מאתר Powercolor וגם מאתר ati ולא עזר. מה הבעייה? הריצוד על 85MHZ אולי עידכנתי דרייברים לא נכונים? כי לא ראיתי באתרים 9600 pro והורדתי 9600 series עוד מידע: בעת ההתקנה של הכרטיסים האחרונים משום מה הוינדווס מזהה לי 2 מסכים ושני כרטיסים. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  21. שלום הלוח אם שלי תומך רק ב AGP כפול 4 והכרטיס מסך יכול לעבוד ב כפול 8 ,מה ההבדל בביצועים ביניהם . הכרטיס הוא 9500 PRO והלוח זה P4TE.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  22. חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב. אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך.. או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?). אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320... הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב…

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  23. כמעט כל המשחקים רצים חלק וסוף הדרך ...אבל חלק מהמשחקים כמו SPORE או WOW נתקעים ותוקעים את כל המחשב התקנתי את הכרטיס טוב כולל דרייברים אחרונים על מערכת הפעלה שהותקנה מיד אחרי השדרוג כל משחק אחר עובד אפילו 6 שעות רצוף ויש לא מעט קריסיס .COD4 ועוד רבים לפי מה שקראתי בחיפושי ברשת יצא HOTFIX של ATI אבל הוא לא יורד לי מהאתר הרישמי שלהם ונראה שזה לא עידכון רישמי שלהם במידה ומישהו נתקל בפתרון אשמח לתשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by בילי,

שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים