עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משחק עם מחשב דיי טוב .... AMD 2500 ABIT AN7 512DDR ראדיון 9600 XT עם דרייברים חדשים 4.7 ה 4.9 החדשים לא עוזרים לי הגרוש הבעיה היא .. אני משחק על רזלוציה 1024...על HIGE ! ונגיד אני ניכנס למשחק בהתחלה הוא זז לי לאט מקרטע כזה אחרי זה זה משתפר וניהיה חלק יותר כשאני פותח דךתות לוקח לו איזה שניה זה לא חלק כזה ! רציתי לדעת במה הבעיה בזכרון בכרטיס ? עכשיו רציתי לדעת עוד משהו איך אני יכול לבדוק על כמה פריימיים הוא עובד לי ? ומה זה פילטריים שכולם אומרים לי ? תודה לעוזרים ! ככה אני רואה את המשחק -- התמונה לא באיכות משהו כי האיכות ירדה כשהעלתי ... http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632272217273281250-untitled.jpg רואים יפה לא ? ממש ממש האיכות ירדה בתמונה אבל...

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by black god,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400

• 16 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by curdi1,

שבוע טוב יש לי כיום מחשב עם מעבד E5300 וכרטיס מסך מובנה על הלוח. בנוסף ישנם 2 חריצי pci_eX16 פנויים. יש לי צורך לחבר 3 מסכים שימשיכו זה את זה (מסך אחד גדול המורכב משלושתם) האם יש כרטיס מסך/מערך שלכרטיסי מסך התומך ביכולת כזו ? תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מחפש תוכנה ל-OC, חוץ מ-ATI tool שראיתי שהוא לא מזהה את הכרטיס שלי. העידכון האחרון שלו היה ב-2006.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  5. המפרט: Motherboard Gigabyte GA-MA69GM-S2H CPU DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ G Skill F2-6400CL4-1GBPK ATI Radeon X1200 שלום, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס חדש שיריץ לי גם משחקי תלת מימד חדשים וכבדים.. כפי שראיתם התקציב הוא רק 500 ש"ח אז אני לוקח בחשבון שהמשחקים גם לא ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפילטרים.. העיקר שיפעיל משחקים עם ביצועים גבוהים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by ktbnus,

לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by GazzA,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס 7800 GTX ואני לא יודע בדיוק מה הולך עכשיו אם יש דברים יותר חדשים או דברים יותר טובים אז אני צריך שתעזרו לי בהחלטה בערך במחיר 3000 שקל תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  8. בקרוב אני קונה את הכרטיס הבא: Gainward UltraA650 GeForce4 Ti 4200 Golden Sample הפרטים הטכניים הם: GOLDEN SAMPLE 128Mb DDR 3.6ns nVIDIA GF4 Ti4200 Video Capture TV-OUT Dual Display on 2 Monitors VGA & DVI Connectors AGPx4, Retail Pack Original Video Edit & Video Capture Software שמור באריזה מקורית מה הבאנדל שלו? (הסתבכתי באתר היצרן ולא מצאתי) הוא שווה? מומלץ לקחת פשוט Leadtek Winfast GeForce 4 4200 64MB רק בגלל הבאנדל הרחב (שלושה משחקים, דיסק דמואים, תוכנות DVD ועריכת וידאו/אודיו וכדומה)?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by shahar0592,

אני בדיוק מצאתי 4670 נוסף זהה לזה שיש במחשב הישן שלי ואני רוצה לחברם (יש תמיכה לכל השואלים). הבעיה שאני חייל ואין לי שקל לכן אני צריך את עזרתכם בהשגת כבל CFX כי אני באמת הפחתי עולם...

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה כלשהיא שמראה כמה FPS אני מקבל בזמן משחק כלשהו האם מישהו מכיר ? אפשר לקבל לינק ? תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by Animor,

שלום, יש לי מארז וספק של EZ cool. הספק הוא 450W, אצלי כבר שנה. האם הוא נחשב לספק גנרי או לספק רציני? האם אני אצטרך ספק חדש במידה ואקנה את ה-HD4870/4850? מפרט: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz Intel Lemont DP965LT 2GB RAM DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB WDC WD1600JS-60MHB5 149 GB, IDE

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שהגרסת ביוס לא מופיעה ואני אסביר . את הבעיה מצאתי כשניסיתי לשמור את קובץ הביוס המקורי של הכרטיס מסך 7670M דרך התוכנה GPU-Z דריברים אחרונים מעודכנים גם של ה- HD4000 (שאת דגם הביוס שלו אני רואה במפורט ב- 2 התוכנות שאציין את שמם למטה .) בתווית ה- BIOS בתוכנה GPU-Z רשום UNKNOWN . בתוכנה AIDA64 רשום ב BIOS data את הסמל של האירו .(אני לא מצליח לעשות אותו ) אז זהו.. ניסיתי כמה ימים לשבת על פיתרון לבעיה אך ללא הצלחה ... אשמח לעזרתכם .. !

13. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד. ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEO ויציאה של RCA. עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'. השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות? *לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEO מה אני צריך לקנות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה . המפרט שלי : E8400 P5Q 4 GB OCZ ספק 750 של קרוסייר

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

יש ברשותי את הכרטיס הזה עם המערכת: Geforce 8800 GT OC2 BFG intel q6600- GIGABAYTE-P35-DS3L 4X1GB KINGSTON 800 MHZ רציתי לדעת אם call od duty 4 אמור לעבוד לי חלק ברוזולוציה 1920X1200 עם 4XAA ?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  18. קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  19. טוב... הכותרת אומרת הכל קניתי מחשב חדש, ואני רוצה גם מסך טוב למשחקים ב 1000 שח CRT 17" מגיע ל 100Hz בכל הרזולוציות שיכול להגיע ל 1600X1200, ואם אין מסך טוב שיכול להגיע לכאלה רזולוציות אז כרגיל, 1280X960. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  20. התקנתי לא מזמן Batman Arkham Asylum. והשאלה שלי היא האם אני יכול לראות physx במשחק למרות שאין לי כ.מסך של nvidia? (הכוונה האם אני יכול מבחינה "תוכנתית" לעקוף את זה איכשהו). פשוט נראה לי מוזר טיפה הקטע הזה שהכ.מסך של ATI עולים כמו של NVIDIA אבל עדיין אין להם שום יכולת לתמוך בפיצ'ר הזה... :-\

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Itzik 007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs לינקים אחרים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3543 (לא קונה מכאן - רק שיהיה את השם) http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  22. אני כרגע מברר על רכישת "LCD 17 איכותי עד 2000 ש"ח, וראיתי את הSamsung 710T ואת ה LG 1730B בתור מסכים אופציונלים. היום אני רואה אצל הדובים מסך iiyama ששמעתי שהם די טובים, עם מפרט ממש מצויין (8MS, 1:700,300CD וכ"ו..) במחיר ממש זול של 1,795 ש"ח עם התחייבות ל0 פיקסלים שרופים! נראה ממש שווה לא? או שיש כאן איזה משהו קישור למסך בחנות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5061&PHPSESSID=4a202a05c904db6dcd3e62a3fb0b3cd0 קישור לאתר היצרן: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA=

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by ori-silver,

א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  24. יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by levihaim,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8 ל- Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ? קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.