כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
סגורה התחייבויות : הצטרפות אינה התחייבות לקניה. נא לשלוח אימייל ל ancient1" the sign : at" gmail "nekuda" com עם : לשם ליצירת קשר ישיר : אימייל (ICQ SKYPE), טלפון, איזה כרטיס/ים והערות עם יש. מתי מתוכננת/ רצויה הקניה. לוודא שאימיילים שלי לא מגיעים ל SPAM אני גם ב ICQ 1709840 עם קבלת הפרטים אני שולח הסבר מפורט , שלא מאושר לפרסום גלוי . ========== * החלטתי להוסיף את ה4870X2 לתת-קבוצה/קבוצה חדשה. באם יהיו מספיק אנשים כמובן. מבחינת התזמון, נראה לי שניתן יהיה לנסות להשיג מחיר מיד ו/או שהמתנה של שבועיים תהיה הגיונית . ========== * CF : למרות שזה שני כרטיסים נפרדים זה עדיין כפול , ויש מצב שניתן להשיג יותר הנחה. שוב, תלוי במספר האנשים. ========== לגבי ההצעה הקיימת (ישנה) : …
-
- 38 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
מחיר מאוד דומה... כמה עשרות שקלים לפה ולפה... לא מצאתי בפורמים משהו שמדבר על שניהם אחד נגד השני.... ה4870 חם כמו ה-4850? של מי הביצועים יותר טובים? הדרייברים של ATI עדיין על הפנים? אשמח לקבל תגובות..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מכירה מוקדמת של 4870X2 :-[ תיראו איזה מחיר הוא כבר עלה לאתרים של חנויות החומרה בעולם כהזמנה מוקדמת, בעלות של 5% פחות ממחיר כרטיס המסך המתחרה - ה GTX 280 אבל אני מאמין שהמחיר ירד מאוד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1346 אגב הכרטיס המסך החדש של ATI יושק ביום שלישי הקרוב. הוא מציג ביצועים מאודד מרשימים יש לו מלא ביקורות באינטרנט (ניראות אמינות מאוד ) חוץ מקרייסיס הוא עוקף את ה GTX 280 בכול המיבחנים ותחשבו מה יצא מ CF שלו
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה צריך להגדיר בהגדרות של 4850 כדי לפתור את הבעיה הבאה: שאני מוסר לדוגמא את הכדור אז המסירה היא לא חלקה-ז"א המסירה מגיעה מהר אבל השחקן שמקבל את המסירה לא נראה בפוקוס טוב עד שהכדור מגיע אליו. עוד שאלה:בהגדרות הצג בWindows זה משנה על כמה הרץ אני במסך Samsung 971p? נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GS ל-GT בכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הם באותה רמת ביצועים? הג'יפורס יותר אמין והרבה פחות קריר? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל -שלום! אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (8500GT) לכרטיס מתקדם יותר. ביררתי לגבי 9800gtx והוא נראה טוב וגם 260GTX נראה מעניין בפער מחירים לא כזה גדול מ-9800gtx. העניין הוא שאני לא בטוח שהמחשב הנוכחי שלי יצליח להתמודד/להוציא את המיטב מהכרטיסים שציינתי, לכן אני פונה אלכם שתוכלו להגיד לי אם המעבד, הלוח האם והספק יתאימו לכרטיסים המתקדמים. מפרט : Mainboard : MSI MS-7366 Processor : Intel Core 2 Duo E8300 @ 2833 MHz Physical Memory : 2048 MB Hard Disk : WDC (320 GB) Monitor Type : F-419 - 19 inches Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 ספק כוח : HEC 450w תודה מראש לעונים ואני לא שולל הצעת כרטיסים שונים מאילו שציינתי. סופ"ש נע…
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה PHYSX החדש של אנוידיאה, מה שנתנו בלינק הרשמי, אבל זה מחק לי את הפרופיל של NTUNE שדרכו גם הייתי משתמש לאוברקלוק (RIVATUNER עושה לי קצת בעיות), רציתי לדעת אם אפשר להתקין שוב את האנ -טיון ללא גרימת תקלות לדרייבר של PHYSX. תודה. עריכה: כמו כן אני דרך התוכנה עושה אוברקלוק, מה שלא הולך לי כרגע וכל פעם שאני מנסה דרך הריוה טיונר עושה לי מסך שחור ונתקע..
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לי שי מסך 20 אינץ' רחב DELL 2007WFP כולם פה אומרים שכדאי 4870 רק במסכי 22 ומעלה אבל למסך שלי יש רזולוציה של מסך 22... פאנל S-IPS 1680X1050 השאלה האם המסך שלי ישתמש במלוא כוחו של ה4870... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
גיסי נוסע עוד מעט לניו יורק ואני רוצה שהוא יביא לי משם איזה כרטיס מסך חדש חשבתי משו בכיוון של 4870x2 , יש לי מסך asus mw221c 22inch וספק כוח enermax liberty 500w מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-