עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עריכה: אני ירגיש הבדל גדול בין הX1800GTO לבין הX600P?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by artyom,

חג שמח לכולם... נתקלתי בבעיה... הX800 שלי כבר לא סוחב (אין SM3) וזה ממש מעצבן אותי שכל משחק שיוצא עכשיו לא עובד לי! יש לי תקציב של עד 1000 שקל אבל הנה בעיה נוספת! יש לי ספק של 400W... :-X מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7963 הספק שלי יסחוב אותו? המעבד לא יהווה צוור בקבוק? תודה! :-*

3. כן כן מה ששמעתם כניראה שATI שיחקו אותה בכרטיס והביאו מתחרה ראוי ל6600GT ועוד במחיר זעום של 150 דולר לגירסת ה256 מגה ו130 דולר לגריסת ה128 מגה פשוט מדהים הכרטיס עובר את ה6600GT ברוב המבחנים (אומנם בקצת אבל עובר) ועוד במחיר כזה הנה הסקירה http://www.hkepc.com/hwdb/x800gt-1.htm

• 58 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by 54321,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2064&osCsid=1db0cf05e3d24c9dd4587d80f22d8b89 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 אני מחכה לX800GTO2

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by Idan-h,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=8439 הייתי אומר קצת יקר למה שהובטח, אבל אני מאמין שהוא ירד.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by avi2014,

השאלה בכותרת :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם האם זה הגיני הציון שרשמתי בכותרת לפי המפרט שלי דרך אגב התקנטי את הdriver החדש של geforce שהוא 41.09 ואם זה יעזור אני משתמש אם winxp

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  9. אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה

10. כאשר ל 8800 לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ול 9600 X2 לוח אם ASUS P5N-D תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. לאיזה כרטיס לפי דעתכם מגיע התואר הזה? אני מדבר על כרטיסים שנמכרים כיום, מכל טווחי המחירים- מיד ראנג', היי אנד וכו'. קחו בחשבון גם את היכולות שלו לאחר וולטמוד קטן, כי יש הרבה כרטיסים שפשוט הורידו להם את המתח שמגיע לליבה ולזיכרונות כדי שיהיו חלשים מהאחים הגדולים שלהם, ולכן הם מוגבלים בהמהרה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?

13. דגם כרטיס המסך RTX 4060 Ti 8GB GAMING OC 8GB של GIGABYTE הגיע אלינו לבדיקה - על הנדסת קירור והתמודדות עם תמחוריה הקשוחים של NVIDIAלכתבה

14. צמד כרטיסי מסך לשוק הבינוני-נמוך עתידים לנחות אצלנו במהלך החודש הקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

17. מדי כמה שניות יש האטות וזמני תגובה "גבוהים" אני מדבר על משחק ב single player רזולוצית המסך של 1680X1050 HD78500 i5-3450 8GB התופעה הזאות לא קוראת לי במשחקים אחרים ניסיתי לשים את כל ההגדרות על LOW וחלקם לבטל כלל אבל התופעה עדיין קימת הדריברים של הכרטיס מסך עדכנים 12.10 מה עוד אפשר לבדוק ולעשות?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  18. חברים יש למישהו אולי איזה פתרון? אני מוצא את עצמי לפחות פעם בשבועיים מתקין דרייבר חדש(AMD), ולפחות פעם ביום מגדיר את ה-Eyefinity כדי לשחק על 3 מסכים וכל פעם האייקונים מתפזרים לי אחרי שסידרתי. ישנה תוכנה שאני משתמש בה בעבודה אך משום מה במחשב האישי אני לא מצליח להגדיר אותה כמו שצריך, שמה הוא fences. יש לכם עוד איזו עצה להחזיר את האייקונים לפי איך שסידרתי אותם ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בפורום זה יש לנו שרשור (דיון) די ארוך העוסק בסוגיית חומרת מחשבים משומשת, על כל היבטיו (בפורום לוחות אם ומעבדים אם מעניין מישהו). למעשה אחת המשמעויות הנלמדות באותו שרשור ארוך, היא רכישת "יחס ביצועים" טוב "למחיר המשולם", או מה שנקרא "ניפוץ משוואת העלות תועלת" בהשוואה לעלותה של חומרה חדשה. לעיתים כדי שפור יחס של פי 3 (ועד פי 4) במקרי קצון. מנגד ישנו את הטרייד אוף שנעשה בהקשר של רכישת משומש בפשרה בכח הביצועי של החומרה (לעומת החדש) - במקרה דנן של כרטיסים גרפיים. הפשרה שלא מעט גיימרים או חובבי הג'אנר יצביעו עליה, היא שלא ניתן לשחק במשחקים תחת ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן ומבלי להקריב ביצועים מתחת לסף המקובל של 60fps. קרי שזה מש…

20. Started by coben,

עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  21. היום הזמנתי מחשב חדש עים כרטיס מסך 8800GTX הוא יתאים לSOPRANO VB1000BWS ?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. היי, האים אפשר? ואם כן, אז באיזה תוכנה צריך להשתמש? במה זה תלוי? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  23. היי, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש עם כרטיס LEADTEK 7800GT, ניסיתי לבדוק אפשרות לאובר אבל שמתי לב שהוא נתקע בלי קשר לטמפ' של הכרטיס מסך או התדר, יכול להיות שאנוידיה מגבילה בדרייורים שלה אובר? יש לי גירסא 77.77 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by moshel7,

רכשתי את ה9600GT 512mb oc האים טעיתי שלא חיכיתי ל-4850 ואים כן עד כמה טעיתי?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  25. היי, הורתי כמה סרטים של HL2 והם כולם באים בפורמט של BINK VIDEO EXE, לפי האיכות זה ניראה כאילו זה מרונדר בזמן אמת , שכן האיכות גבוהה בהרבה משל DVD, מצד שני הכרטיס שלי תומך בDX7... , מישהוא יודע אם זה סרט או קטע גרפי הסרטים שבאים בפורמט של EXE? יאיר.

דיונים חדשים בפורומים