עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sniper434,

יש לי אופציה להחליף עכשיו twintech 9800gx2 1gb ל - HIS ATI Radeon HD 4870 1GB חדש. מה אתם אומרים ? שמעתי his ממש טובים בקירור.. מה כדאי ? אני צריך תשובה מהירה,כי זה אמור להגיע ואני בהתלבטות קשה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  2. הכירו את אחיו של ה-GeForce RTX 3050 הנייד שצפוי להחליף את ה-MX450 עם תוספת ביצועים קלהלכתבה

3. פליז לקרוא עד הסוף אני יודע שכתבתי הרבה... היה לי Asus Radeon X850 XT עם קירור זלמן שמור ומושקע ולאחרונה שתיקנתי את המחשב של ההורים שלי הוא ניזוק בצורה חמורה כי המחשב של ההורים שלי לא הסכים לעלות (משיקולים אישיים שלו מחשב משוגע..) אז העברתי את ההארד דיסק שלי אלהים כדי לפרמט אותו וכנראה שהחזרתי אותו למארז שלי נזקתי אותו בטעות (את הכרטיס לא את ההארד דיסק...) בכל מקרה התחילו ארטיפקטים ובעיות שונות (שלא לדבר על זה שאני בכלל לא יכול להכינס למשחקים...) בלה בלה... הכרטיס גמור...טוב די לחפור נעבור לדברים חשובים יותר... יש תקציב אבל אני ממש ממש פוחד שאם אני יקנה 8800 GTX/GTS אני יידפק כי אני משקיע המון כסף ותוך שנה אני יכול להיות לא מרוצה ממנו לכן החלטתי שאני קונה 8600GTS כי הוא כ…

• 69 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshe_ha,

כן? ואם כן אז כמה הם עולים ומתי יגיעו לארץ?

• 113 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. גם דגם ה-Turing הנגיש ביותר מבית NVIDIA אמור לזכות בשדרוג אל הזכרונות הגראפיים של הדור החדש, לתחרות אפקטיבית יותר מול דגמי הביניים החדשים של היריבה לכתבה

7. גם מפתחת השבבים מסנטה קלרה עשויה להעניק לנו בקרוב מאוד כרטיס גראפי בסיסי חדש, שיאפשר לנו להיפרד אחת ומתמיד מליבות דור ה-28 ננומטר הוותיקות לכתבה

8. באירוע מיוחד שמקיימת NVIDIA בכנס DreamHack היא חושפת את כרטיס המסך החדש שלה:"המלך". בואו להכיר את ה-Geforce GTX 1080 קראתם נכון. מנכ"ל NVIDIA מתרגש להציג את מה שהוא מגדיר כקפיצה טכנולוגית אדירה. על כרטיס המסך הזה כברשמענו רבות, וכעת הגיע הזמן הפריח את השמועות ולהגיע לעובדות. בכנס DreamHack המתקיים כעת באוסטין, טקסס, פותחת NVIDIA סדרה חדשה של כרטיסי מסך. Geforce GTX 1080 – המלך החדש של NVIDIA המוביל החדש של NVIDIA מגיע תחת השם הצפוי GTX 1080. מדובר בשם קצת בעייתי, ויש שטוענים שהוא מעלה אסוציאציה שלילית של רזולוציית FullHD 1080P, הנחשבת לסטנדרטית ונמוכה למדי כשמדברים על חומרת מחשבים מתקדמת בשנת 2016. עם זאת, בחרת NVIDIA לדבוק בשם זה. הכרטיס …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  9. דגם הביניים השני של NVIDIA בדור ה-Turing עתיד להיות עוצמתי יותר מכל GeForce GTX 1060 בסביבה, בתג מחיר התחלתי נמוך יותר לכתבה

10. Started by michfir,

לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה

12. בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה

13. Started by yonatan.mendelson,

הדגם הראשון בדור החדש והמלהיב של NVIDIA נחת במעבדה שלנו - ונמצא כעת בעיצומו של שלב הבדיקות בדרך לחשיפת הביקורות הרשמיות בעוד ימים ספוריםלכתבה

14. שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מאוד חשוב לי לדעת, תודה ד"א אם כן, מה יותר כדאי לי סומה, לידטק או אביט ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DiSc@MaN,

מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by angelos21,

מישהו יכול לומר לי אם ה X1800XT 512MB חזק יותר מX1900GT 256MB????? כי בנעה קומפ שניהם עולים אותו מחיר!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5289

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by yellowblood,

אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by dino,

ה-LG 795FT+ נחשב מסך טוב? או שיש במחיר שלו מסכים יותר טובים? למי שיש הצעות למסך 17 במחיר של עד 1300שקל אני צריך לדעת בשביל חבר. תודה מראש, ודרך אגב המסך למשחקים שיהיו על רדאון 9500פרו, שיוכל לפעול ב-1600X1200.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Idan-h,

פשוט נראה מסך מדהים, זהו ה17 אינץ האחרון של LG. המחיר קצת יקר, אבל לא יותר מידי. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3048&catcode=228 אני חושב שאני אקנה אותו, בעקרון ההתלבטות היא בין זה ל1720P, אבל היום אי אפשר להשיג את ה1720P בפחות מ2300 הוא פשוט מסך יפייפה, לא שה1720P לא, אבל זה נראה לי יותר מדהים. אתם חושבים שהוא ילך לרדת בזמן הקרוב? כי לי לא נראה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הדגם המומהר החדש מציע גוף קירור מאסיבי תחת כינוי מאסיבי עוד יותר לכתבה

24. ב-NVIDIA מאשרים רשמית את קיומה של גירסה מוזלת יותר עבור כרטיס המסך, שתנסה להתחרות ישירות בגירסה המוזלת של ה-Radeon RX 480 בקרב על לב ליבו של השוק העממי לכתבה

25. Started by Oprapc,

הסינים בדקו את הכרטיסים הבאים: NVIDIA FX 5200- AGP ATI 9600XT- AGP NVIDIA FX5200- PCI EXPRESS ATI RV 380- PCI EXPRESS על 3DMARK01 ועל 3DMARK03. מערכת ה-PCI EXPRESS השתמשה במעבד 2.8 PRESCOTT עם i915G GRANTSDALE CHIPSET מערכת ה-AGP השתמשה במעבד 2.8 NORTHWOOD עם i875 CHIPSET. הטכנולוגיות כיום מאכזבות. לא מספיק שה-PRESCOTT מאכזב אותנו עכשיו גם ה-PCI EXPRESS מאכזב אותנו ביחד עם ה-PRESCOTT. הבדיקות של ה-PCI EXPRESS: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1516 נקווה לעתיד טוב יותר בפיתוחי הטכנולוגיה הבאים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים