עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשיתי Enable OverDrive. הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם. הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual]. עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \: מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג. וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ובכן אחרי כל כך הרבה זמן אני החלטתי לרכוש כרטיס מסך מקצועי לקידוד וידאו מאחד מחברי הפורום. נתונים "יבשים" 512 ביט רוחב פס (לעומת 256 בכרטיסים "רגילים") 640 מגה זיכרון מחולקים 512 + 128 הכרטיס עצמו תופס שני סלוטים כמו 9800 או 8800.ולפי הבנתי הוא משהו כמו הקוודארו או FIERGL של אנוידיה ו ATI שאלתי היא כזו : הכרטיס מכיל 2 ליבות גרפיות יעודיות לקידוד וידאו.והוא לעבודה בלבד. למה טוענים שכרטיסים אלה לא מסוגלים להריץ משחקים (אם כי משחקים לא מענינים אותי.) הכל סקרנות למה זה לא הולך יחד.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by ychig,

הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by 3liran,

שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!

5. Started by nanus,

היום הכרטיסים החדשים מתאים לPCI EXPRES 2 אבל אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך עד 16 זאת אומרת שהכרטיס לא היה מנוצל עד תום?? או שזה יותר קטע של תמיכה שזה יכול לעבוד גם בזה וגם בזה ללא הבדל ביצועים?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by moshe20,

שלום יש כרגע כרטיס מסך של גיגה ביט x1950 pro ואני רואה ממנו רק בעיות כל הזמן במשחקים לפעמים נתקע הVPM הבעיה נמאס לי ניסית הכל אבל עדיין יש איתו בעיות אז נשבר לי אני רוצה אנוידיה עכשיו יש לכם המלצות לכרטיס טוב במחיר סביר של 500-800 תלוי בהבדלים אני מרצים משחקי רשת בעיקר כמו 2מונס דאקרון וכו תודה מראש חברה

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  8. אהלן לכן. אני זקוק לכרטיס מסך חדש. בכל אופן אני מאוד קצר בכסף,ואני גם רחוק שנות אור מלהיות גיימר. המשחקים שאני משחק זה בסגנון ובדרגת "כבדות" של Generals וכו'. כמו כן אני די מעוניין לשחק ב-SC2 ו-RA3 לכשיצאו. כמובן ש-DX10 לא חשוב לי ואפילו ברמת פירוט הכי נמוכה אני אתסדר ברזו' של 1024*768 ואולי אפילו קצת פחות - לא קריטי העניין. השאלה היא אם שווה לי באמת,בישביל השימושים הצנועים הללו,להשקיע כ-480 ש"ח ב-9600GT? האם אני לא יכול להסתפק ב-8600GT שהבנתי שבסה"כ די חזק שעולה כ-290 ש"ח? (גרסאת ה-GDDR3 כמובן) ואיפה -9500GT מתברג לעניין? כאמור ה-DX10 ושטויות נוספות ממש לא חשוב לי,בטח ובטח שלא פילטרים ושאר דברים דומים

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. אני רוצה לבדוק לחבר שלי איזה חיבור יש לו .. איך אני יכול לדעת ? יש לי תתוכנה EVEREST ואני לא יודע איפה זה אמור להיות... תודה רבה לעוזרים!

10. Started by Merovingian,

אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  11. אהלן, ביטלתי הזמנה של 4850 בגלל שראיתי את הכרטיס הנ"ל, שמביא ביצועים טיפה פחותים מה 4850 במחיר זול יותר בכמה מאות. רציתי לדעת האם ה 9800GT יהיה עדיף מאשר לקנות את ה 4850 החם יותר, שגם ככה דורש קירור להחלפה או משחה חדשה.. מעוניין להוציא כמה שיותר פחות, המחשב עבר את מה שהייתי מוכן לשלם ככה שאני בקיצוצים.. המסך שלי 20'. תודה!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by hzi2007,

האם הכרטיס מסך intel gma 3100 upto 384mb רציתי בערך לדעת מה הרמה שלו והאם שווה לי לתת עוד 155ש''ח ולקנות כרטיס מסך כזה: gigabyte/msi/asus/sapphir pcle nvidia geforce 8400gs 512mb אתם אומרים ששווה

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  13. הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.

14. Started by Oranl,

אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם אני יכול לשים כרטיס PCI-E גרסא 2 על סלוט גרסא 1? ומה ההשלחות והביצועים שינתנו לי?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by giladr,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2 ghz ולוח של ביוסטאר C51MCP51 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ati 1950 pro 512 האם הכרטיס מסך יוגבל ע"י הלוח \ המעבד? אם כן, מה המקסימום האפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  18. כדי שלא יהיה טעויות .. הכרטיס הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 מתאים לי למחשבב יש לי ניראלי PCI - E איך אני בודק שבאצת יש לי PCI - E מעבד 2160 לוח אם 945 GCM אז מתאים ?

19. Started by Bakshi1,

שלום, יש לי כרטיס מבית Ati. עכשיו יצרתי לעצמי 2 פרופילים: -פרופיל אחד הוא הרגיל -פרופיל שני הוא למשחק מסויים (סימולאטור) עכשיו הכול טוב ויפה חוץ מזה שאני לא זוכר תמיד להעביר את הפרופילים. השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת (או אוליי הגדרה ב catalyst)שיש בה אפשרות שהפרופיל המסויים יעבוד בעת הרצת המשחק הספציפי שאני מתאים לפרופיל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by badtoyboy,

אני עומד לקנות ממישהו כרטיס מסך 8800GTS 512MB. הוא יודע רק להגיד לי שזה 512MB, אבל לא בטוח שזה החדש(G92) השאלה שלי - האם ייתכן שיצאה גרסת 8800GTS הישנה עם 512 MB, או ש100000% זה G92 החדש. זה ממש חשוב, כי בעקבות מה שתגידו לי אני נוסע מרחק שעה לקנות ממנו . בקשה רק תאמרו לי בוודאות. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by Tomerm,

שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by ozwrx,

אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3446 מה אתם אומרים עליו יש לו קירור טוב ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי כ.מסך 88GT של SPARKLE עם קירור סטוק, לא עבר OC מעולם. בהתחלה הכרטיס פעל מצויין. לאט לאט, עם הזמן (משהו כמו חצי שנה יש לי אותו, מתוך שנה אני חושב של אחריות) הרגשתי שהביצועים שלו יורדים. ולא בגלל משחקים חדשים, באותם משחקים. למשל בהתחלה, הייתי משחק COD4 על רז' של 1280X1024, עם כל ההגדרות על מקסימום וכו', המשחק רץ, ללא קרטועים, ללא ירידות FPS, פשוט רץ חלק, כמו קונסולה. עכשיו (אחרי פרמוט והתקנה של כל הדרייברים החדשים) אני משחק על COD4, עם אותה רז' על אותן הגדרות, המשחק פועל בסביבות ה 15FPS. אפילו שאני מוריד הגדרות, ש 80% מההגדרות על מינימום או מכובות בכלל, המשחק רץ על מקס' של 20FPS. הלכתי לחנות, ביקשתי מהם להחליף לי בגלל שהוא לא פועל טוב. הבאתי להם את המחשב שיבדקו, והם א…

• 70 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

לפני שהיה לי את ה 8800GTS שינינו את ההגדרות של הביוס וביטלרנו את הכרטיס מסך המובנה של הלוח, במקרה אבא שלי מצא ATI RAGE ל PCI (מאחד המחשבים הישנים שלנו), הכרטיס עובד וניראה כמו חדש ;D כמה בערך הכרטיס שווה (אני יודע שזה שאלה מוזרה)? אפשר למכור אותו כמוצר אספנות או לתת לו עוד כמה שנים? אני גם צריך עזרה בזיהוי של עוד 2 כרטיסי מסך שיש לי בבית (של Cirrus Logic, בחיים שלי לא שמעתי עליהם): cl-gd5440-j-qc-b http://labmaster.mi.infn.it/a2/1111.jpg ו cl-gd5430-qc-b שאני לא מוצא תמונה שלו גם הם במצב חדש אבל לא בדקתי אם הם עובדים. תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים