כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://i41.tinypic.com/svj9y0.jpg זה הERROR שאני מקבל במיוחד ב BF3 מישהו מכיר את התופעה? זה בעיה ב כרטיס מסך? ב WINDOWS? (דרייברים שללתי כי ניסיתי הרבה)
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום! וחג שמח אני משתמש ב 3DMARK06 היא הכי מומלצת נכון? אחשיו בכל האתרים שבודקים איך הם בודקים על איזה הגדרות? כי אני בדקתי על DEFULT לא שיניתי כלום בהגדרות,ככה צריך ליבדוק? בנעוץ שילדים מפרסמים תוצאות מה 3DMARK שלהם הם גם עושים על DEAFULT ?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!
-
אז לצערי אחרי שנתיים בערך עם 8800GTS 640MB הוא נשרף למעשה ואין לי עליו אחריות... כפתרון בינים יש לי עכשיו את 8400GS שקניתי ב-175 שח... אני מתלבט מאוד אם לקנות עכשיו או לחכות לסידרה החדשה, מתי היא אמורה לצאת בארץ בערך? והאם היא תגרום להורדת מחירים גם של הגרסאות הקיימות היום בשוק? התקציב שלי להחליף כרטיס מסך הוא עד 2000 שח, אבל לא בהכרח חייב להשתמש בכל התקציב. רוב הזמן אני מנצל את הכרטיס בצפיה בתכני HD סרטי בלוריי וכו' ומדי פעם גם משחקים... חשוב לי מאוד שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי ויגיע לטמפרטורות לא סבירות ויחמם לי את כל המארז באופן מוגזם... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי... אני מתכנן בקרוב לקנות HD4870 והאמת היא שאני דיי בטוח אבל אני רוצה שקט נפשי, האם הספק שלי יחזיק את זה? (כמובן שיש לי גם יציאת PCI-E בספק) (עובד ברזולוציה 1600X1200)
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קיבלתי את ה7970 השני שהזמנתי ואני רוצה להגדיר את שני הכרטיסים בקרוספייר ולא ממש מצליח. ניגשתי לקטליסט והפכתי את ההגדרה שם ל-enable amd crossfirex ניכנסתי ל-trixxx וראיתי ששניהם מזוהים וגם במנהל ההתקנים, הרצתי 3dmark בקטנה וקיבלתי תוצאה נחמדה של שני כרטיסים. ניסיתי לעשות OC והוא התריע לי על משהו של חסכון שנקרא ulps, ניטרלתי אותו בהגדרות. איתחלתי את המערכת ועשיתי OC, הרצתי 3dmark ואני מקבל פתאום 25 fps במקום 100 בערך כמו לפני. מה לא בסדר, מישהו יכול לעזור לי, מה אני צריך לבדוק/להגדיר?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לילה טוב ושנה טובה יש לי התלבטות חזקה בין 2 כרטיסים שמציעים לי אותם בזיל הזול בקומבינה... מצד אחד את ה6600GT של GIGABYTE http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=761&dPage=1 מצד שני את ה6800LE של LEADTEK http://hardware.gamespot.com/Leadtek--Nvidia-GeForce-6800LE-AGP-128MB-21326-S-9-9 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 מצטער על השעה המאוחרת ומאחל לכם לילה טוב ושנה טובה..
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי אם שווה לשים עוד 100 שקל על הכרטיס מסך בשביל לקבל אותו בגירסת הRETAIL ההבדל המשמעותי לפי מה שהבנתי הוא שבאו אי אם יש לי שנה אחריות ובריטייל 3 שנים! אני חושב ששווה להשקיע אבל לא החלטתי מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך 19 אינץ LCD או רחב או רגיל האם הגרסא 8800GTS 640MB שווה את הקניה ? והאם יהיה הבדל בין הגרסא הרגילה של ה 320 ? מה עוד ש אולי ה 640 לא שווה כבר את הכסף כי ויסטה לא תומכת ב DX10 מה הולך פה איזה עלוב
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש עם תקציב מוגבל של 500 ש"ח. מצאתי שני כרטיסים, רק רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים ביניהם? אלה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 הפרש המחיר הוא בערך 140 ש"ח. אני יודע שהתקציב שלי הוא 500 ש"ח+ ושה-R9600 נכנס לתקציב הזה, אבל ב-140 ש"ח שאחסוך אוכל להשקיע במשהו אחר במחשב...חשבתי אולי על רמקולים חדשים. הכרטיס מיועד למשחקים. מה דעתכם? על איזה מהם ללכת?
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש המלצות לגרסא מסויימת מקורית, או לא מקורית ? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
8800GTS 512 G92 כי ת'אמת התאכזבתי לאללה כשראיתי שהוא בקושי מריץ את crysis שהכל על high, הוא מריץ אותו על 50FPS בחלקים קטנים בצוגה אך בחלקים שבהם רואים ממש הרבה, לדוגמא כשעומדים על ראש הר - הFPS יורד ל19 וזה מבאס ברמות. מה אתם אומרים? נחזיר ונצא מעניין הגייימינג?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי משהו כמו שבע שנים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך. אני גיימר מאוד קל (אחרי הכול, שבע שנים במחשב הקודם) אני לא משחק במשחקים החדשים שיוצאים ובטח לא בהגדרות מקסימליות. הדרישות - כרטיס מסך פשוט שיאפשר לי לשחק במשחקים מהשנתיים האחרונות. דברים רלוונטים במפרט: מעבד i5 מסך DELL U2312HM ספק כח Win+ HEC 500W (אני לא יודע אם זה ספק סביר או לא...) תקציב - עד 500 שקל תודה!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?
-
- 17 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס שיעלה מקסימום 500 ש"ח (אם אפשר בפחות, עדיף). המחשב מכיל מעבד PENTIUM D של 3.2GHz, עם לוח שתומך ב PCI EXPRESS 1. המסך הוא LCD 19" ברזולוציה של 1280 על 1024. מחפש להריץ משחקים ברמה של FALLOUT 3 בצורה מכובדת כמה שניתן בהתחשב במגבלות.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב. אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך.. או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?). אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320... הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש למישהו דעות או הערות בקשר ל Gainward FX PowerPack! Pro/660 TV/DVI 128MB ? אפשר לראות את המפרט שלו כאן: http://www.gainward.com/c-1.html?id=83 מדובר בכרטיס בסיסי שמיועד לתחנת משחקים קלה. כמו כן , האם המחיר של 435 ש"ח לכרטיס הזה נראה לכם? תודה מראש על התשובות.
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות לגבי שני כרטיסי מסך אלה הנוכחי שמותקן במחשבי: LEADTEK 7600GS EXTREME 256 DDR3 חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל: ASUS RADEON HD3650 512 DDR2 [glow=red,2,300]בבקשה ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי שני כרטיסי אלה משום שנותנים לי את הכרטיס השני במתנה והשאלה שלי היא האם כדאי להחליפו עם הנוכחי? השימושים שלי אך ממש....כלום...אינטרנט וזהו...תנו לי את דעתכם בבקשה[/glow]
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-