עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by roeiw,

שלום לכרטיס מסך שיש לי (חתימה) יש צ'יפ RV350 זה מה שיש ל 9600 לא?? ואם כן איך אני משפר את הכרטיס??

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by kakaman,

היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  4. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  5. אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by Guy950,

יש לי את הכרטיס HD4870 שמשרת אותי נאמנות כבר כמעט שנתיים, הוא התחיל לעשות לי בעיות שתיארתי בנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465495.0 (אני עדיין מחכה לראות אם מישהו יוכל לעזור לי שם) לצערי אני בעצם כבר לא כ"כ מאמין שיהיה לי אחריות כיוון שקניתי את הכרטיס של PALIT אשר החליטה החברה באכזריות רבה להפסיק לייצר את הכרטיס או בכלל הפסיקה לייצר כרטיסים של ATI. למקרה שאני לא אצליח לסדר את עניין האחריות אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל לצערי אין לי תקציב רב, יש לי רק 1000 ש"ח להוציא בקושי. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך טובים, את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. השימושים שלי הם:עבודות עיצוב וגרפיקה בפוטושופ, משחקים כבדים (כרגע זה Battlefield Bad Company 2 בעיקר, בקרוב עו…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  7. ערב טוב לכלום ואני מקווה שזה קשור לפה. יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 עם חיבור DVI VGA ו-HDMI. ברשותי קיימת טלוויזיה פשוטה עם חיבור ‏COMPONENT (בננה צהובה לקבל תמונה). בכרטיס המסך שלי חיבור DVI מחבר את המסך. מצאתי באינטרנט מתאם VGA ל s.video ול RCA האם אני יחבר אותו לכרטיס המסך ביציאת ה-VGA ואז באמצעות כבל S video או כבל component לטלוויזיה אני יכול לראות את המחשב? תמונות של המתאם: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by gameon,

חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  10. אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...

11. Started by lipa,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=90860

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by SEangel,

שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by momi2004,

יש למישהו דעות או הערות בקשר ל Gainward FX PowerPack! Pro/660 TV/DVI 128MB ? אפשר לראות את המפרט שלו כאן: http://www.gainward.com/c-1.html?id=83 מדובר בכרטיס בסיסי שמיועד לתחנת משחקים קלה. כמו כן , האם המחיר של 435 ש"ח לכרטיס הזה נראה לכם? תודה מראש על התשובות.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  14. הכרטיס יהיה מומהר 900 לליבה ו1000 לזיכרון, יהיה לו גם אפשרות לVOLTAGE TWEAK אסוס מבטיחים שהקירור המיוחד שלהם יתן לפחות הבדלים של 10c ירידה בטמפ' הכרטיס לעומת גרסת הסטוק אני חייב לציין שאם באמת מה שהם אומרים יתגשם זה יהיה מדהים כי הכרטיס שלי בסטוק על 41c~ בIDLE הקירור יאפשר להכרטיסים להגיע ל1050 לליבה ו1150 בכיף לזיכרונות מה שאננד/XBITLABS/GURU3D לא הצליחו עדיין עם קירור סטוק

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by bilbo,

אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Max Yakovi,

!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K מחילה פתחתי בטעות בתמיכה טכנית לא יודע איך למחוק

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  17. Started by bronco,

האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מסך של aoc אם אני לא טועה אנחנו מדלקים את המחשב הוינדוס נטען ופתאום זה עושה בעיה כזאת ATTENTION OUT OF RANGE H:75.0KHz V:60.0 HZ בבבקשה עזרה דחופה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by DarkLloth,

כותרת ... מדובר במסך 22'' ... ולא אני לא שוקל 4850 כאופציה כי אז באמת שאין לי טעם להחליף , אני אוהב לשחק ברזולוציה המקסימלית עם פילטרים ...

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by raniAA,

היי חברים! יש לי מחשב לגיימינג כבד משנת 2008, והמפרט הינו : Intel Core2Dou E8400 3.0Ghz (מעבד) 4GB RAM 800GHz DDR2\3 (כ.זיכרון) (לא בטוח לגבי הDDR.., או 2 או 3) ASUS P5K-SE (לוח אם) Nvidia Geforce 8800GT 512MB (כ.מסך) (אותו אני מחליף במידת הצורך) SeaSonic S12II-620W (ספק כוח) (קניתי אותו לפני כחודשיים, לאחר שספק כח ג'נרי שהיה לי לפניו, נשרף) אני צריך כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים חדשים, משהו שיספיק לי עם המפרט הנ"ל.. מה אתם יכולים להציע\להמליץ? תודה רבה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by MasterOr,

מישהו יודע איך אני יכול לבדוק איזה גירסה הראדון שלי. כאילו SE/REGULAR/PRO.....ניסיתי לבדוק בסאנדרה אבל זה אומר לי רק Radeon9600Series תודה מראש

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  23. ב"ה שלום חברים שוב חזרתי לפורום והנה מתנה בלעדית לכל החברים באתר... תמונות ראשונות מהכרטיס החדש שהגיע לארץ, הכרטיס המשתלם ביותר ל AGP לפני 6800GS ... תמונות של הבאנדל... http://www.morextech.com/produits/img1272.html תמונה של הכרטיס בגדול... http://www.morextech.com/media/images/2/1465.jpg ותמונה בלעדית ביותר לאתר עם כל הפרטים של הכרטיס מהתוכנה אוורסט 2006 (בתמונה למטה או בקישור...) http://i5.photobucket.com/albums/y152/Assaf-Nabaty/Leadtek6800XTAGP.jpg בנוסף הוספתי תמונה עם הטבלה של כל הכרטיסים של NVIDIA והפרטים שלהם איך שזה נראה כמו שאמר הבחור למטה הכרטיס הוא מעיין 6800LE בגירסה של ה AGP חדשה עם השם 6800XT והנה קישור לכרטיס הקודם http://www.sybaritic.co.za/s…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

לפי הביקורת החדשה על הכרטיס 2900XT של ATI הוא ניראה סך הכל טוב\מאוד. מה יותר כדאי? amd athlon X2 dual core 4800mhz bfg oc2 8800 640mb amd athlon X2 dual core 4800mhz ati HD2900XT amd athlon X2 dual core 5600mhz bfg 8800 oc 320mb יש לי מסך 19... יכול להיות שידרוג עתידי ל20+ לפי תגובות וביקורות שכתבו הבנתי שבמשחקי DX10 יהיה עדיף כמה שיותר זיכרון... והמעבד בקושי משפיע היום. אז מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים