כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 17 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור?? ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לבדוק איזה גירסה הראדון שלי. כאילו SE/REGULAR/PRO.....ניסיתי לבדוק בסאנדרה אבל זה אומר לי רק Radeon9600Series תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV חזק שמגיע לאיכויות מצויינות ו FPS דיי גבוהה וכמובן שיתאים לשיטת השידור בארץ יש לי שאלה קטנה :אם אני מוחבר ל YES אני יוכל לחבר את הכבל של YES ישר מחשב? המחיר ל משחק כאן הרבה!!! עד 1500 ש"חוחים
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כאילו אני לא מבין יש כרטיסים חדשים וטובים כמו ה 5850 וה 480GTX ואני רואה ילדים ביוטיוב נניח משחקים JUST CAUSE 2 ולא שמים על מקסימום פילטרים כי אומרים שזה איטי שהם מעלים פילטרים,והרבה אומרים שה 5870 חזק מאוד ושאני רואה ילדים משחקים ביוטיוב נניח BAD COMPANY 2 הם משחקים על 4 X AA ולא 8! למה? הכרטיס הזה כל כך חזק שאמור להפעיל כל משחק על מקסימום פילטרים!! אז מה זה לא שווה ליקנות כרטיס מסך חדש זה ניראה כאילו כולם באותו רמה, אני רואה פה ששאלו איך ה 285GTX והרבה אמרו שהוא מיתקשה וצריך להיתפשר על פילטרים,אז מה זה עם כך הכרטיס 285 וכל ה 5850 לא ממש חזקים כמו שמתארים אותם
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1. ההבדל בינו לבין ה-9800pro גדול??? כמה גדול??? בנצמארקים יתקבלו בברכה... 2. הכרטיס מגיע גם ב-agp אם לא הוא מיועד להגיע מתישהו ל-agp??? תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחרי 20 דקות משחק ב דום 3 המשחק הופך להיות איטי ומייגע מה יכולה להיות הבעיה יש לי ר9800 פרו 256 ביט פנטיום 4 3ג 800 256*2 400 זכרון דואל צאנל אני משחק ברמה אחת לפני הכי גבוהה והמשחק רצ מצוין אחרי 20 25 דקות הוא מתחיל להתקע?
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נדפק לי ה8800 לפני שבוע מהחנות התקשרו ואמרו שהם מחליפים אותו ב 9600gt 512mb לפי הניסיון שלי ה9600 אמור להיות יותר חזק בכמה אחוזים וגם יותר קריר . כמובן כדי להיות בטוח אני שואל בפורום עם החלופה היא בסדר או שלא?
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לוח אם של GIGABYTE מודל 945GZM ספק 500W של HEC ו מעבד E6320 ניסיתי לחבר 4850 של ספיר במחשב הזה אם שני ספקים שונים , בשניהם המסך מראה NO SIGNAL , גם במסך אחר זה ככה ובמחשב אחר הכרטיס עובד , אז מה הבעיה ? תודה רבה למי שעוזר הכרטיס מסך הוא 4850 של ספיר דגם VAPOR X אם 512MB
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי! כאשר אני משנה רזולוצייה בווינדוס 98 על מנת להקטין את התצוגה בשולחן עבודה אני מקבל שולחן עבודה הפונה בצורה הפכית לצד שמאל ,יש פיתרון לזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: MSI GeForce NX6200AX-TD 256MB LF AGP ל: ASUS N6200TD/256MB AGP
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast DTV1800 האם אני יוכל להקליט איתו סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב באיכות גבוהה? אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) [br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 22:58:54 הקפצה(הקצפתי את זה כי זה כבר הגיע לעמוד השני)
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
Radeon HD 7950 now $399 Radeon HD 7970 now $479 משחקים כלולים: DiRT Showdown + Nexuiz, + Deus Ex: Human Revolution with The Missing Link DLC. http://www.pcper.com/news/General-Tech/AMD-Three-Free-promotion-HD-7900-Price-drop-and-free-games כנראה שזאת התשובה לחידוש המלאים השבוע של ה 680GTX שהיה חסר מאז ההשקה שלו
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
צריך עזרה כרטיס מסך GALAXY 7900GT ציון בסתוק בלי פילתרים ב3DMARK05 6941 . אני יודעה שהוא צריך לתת הרבה יותר , הייתי רוצה לדעת מה מקביל אותו כי מסרתי לחנות לבדיקה בדקו אמרו כרטיס תקין מפרט:pentium 4 3000ghz 2mb 1024 ram samsung ספק 650W טוב לא גנרי לוח: gigabyte PCI-x chipset Intel
-
- 18 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הבעיה היא עם אור חזק כשאני מפעיל את הAA אני רואה ריבוע במקום אור אך כשאני מוריד אותו כל המשחק נראה משונן ומכוער. מה לעשות יש לי CAT3.2 וDX9.0. מה ההגדרות שאני צריך לעשות - הנה הם כמו שהם עכשיו.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קניתי כרטיס GTX770 ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את דיסק הדרייבר שהגיע איתו או שעדיף להתקין אחד עדכני יותר מהאתר של ?NVIDIA
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-