עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZenMaster,

לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?

2. Started by orengore2,

שלום לכולם כבר הרבה זמן אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך הזה, אבל כל פעם שאני מוריד דרייבר מהאתר של ATI ומנבה להתקין, אני מקבל הודעה שזה לא מתאים. לבסוף אני שוב מתקין את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק, כלומר-ישן מאד מאד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי היכן אני יכול להוריד את הדרייבר + CCC שמשום מה, לא עולה לי יותר במחשב, ולא משנה איזו גרסא אני מתקין. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Started by Dmoney,

יש לי פנטיום 4 256DDR, 1.7ghz וכרטיס מסך Ge-Force4 MX440 64mb, מערכת ההפעלה היא WinXP Pro.. אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להתקין את הדרייבר הכי טוב שאני יכול..אז השאלה שלי היא איזה דרייבר אני צריך להתקין? האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 הוא הכי טוב עבורי? אותה שאלה יש לי עם מחשב פנטיום 3 128sdram ,450mhz וכרטיס מסך Ge-Force 2. מערכת ההפעלה היא Win98SE אז האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 הוא הטוב ביותר עבורי? *או שאולי עדיף לי להתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס... 10x

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by goldeye,

הכותרת אומרת הכול, איזה דרייבר הכי מומלץ לGF6800NU (אני מדבר על הדרייברים החדשים 70XX) + יש השוואה בין הדרייברים השונים

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by stingeR-,

כבר הרבה זמן שלא עדכנתי כי לא היה לי בעיות, אני עם דרייבר 160.02.. האם יש דרייבר חדש כלשהוא יותר טוב מהנ"ל? ואם כן, מה הוא ואם אפשר לקבל לינק להורדה? פשוט לא שיחקתי שום משחק חוץ מTrackMania Nations בערך עד לפני כמה ימים שיצא ביושוק.. ועכשיו אני הולך לשחק ביושוק ומדל אוף אונור וכנראה גם בדמו של קרייסיס שייצא בסוף ספטמבר... אז בבקשה, תמליצו לי על דרייבר טוב מפרט בחתימה..

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. בדקתי באתר של ATI אבל אין שם ברשימת הכרטיסים את הMOBILITY RADEON 4000 ואים לי מאיפה להשיג דרייברים חדשים מישהו יכול לעזור?

7. Started by Aqualung,

זה בשביל מחשב ישן יותר... אין דרייברים מתאימים מכיוון שהחברה נמכרה ונסגרה. הדרייברים שמגיעים עם וינדוז אקספי לא תומכים ב OpenGL. המון ארטיפקטים במשחקים (חצי מסך צהוב וכו'). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג דרייברים של צד שלישי לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by k-o-b-y,

אני מחפש דרייבר טוב, וכמה שיותר מעודכן לכרטיס, עבור windows XP. בבקשה אני חייב כמה שיותר מהר. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!

10. Started by FatherBoard,

יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB. באתר של NVIDIA הדרייברים הכי חדשים הם 6.13.10.3082, אבל אני יודע (וראיתי אצל מישהו) שיש גם 6.13.10.4071 . מאיפה להוריד את זה?

11. Started by dcaspi,

שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by momba,

תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

14. Started by SubX,

אני משתמש בדרייורים ישנים יחסית שלא מתאימים לWIN-XP.\ הכרטיס מבוסס על הצ'יפסט BT878 חברה:Brooktree

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Oriz,

יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dsane,

יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by jony12,

הלווו HWzone!!! חחח אני חדש באתר הזה... אחלה אתר שבעולם!!! נחמד שיש למי לפנות... יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן של חברה בשם ZOLTRIX (נראה לי, זה מה שרשום עליו באותיות קידוש לבנה...) חיפשתי דרייבירים ומצאתי את האתר של החברה שהיה ממש לא מספק. כמובן לא מצאתי כלום ואני דיי נואש... אני לי שמץ של מושג איזה מודל יעני הכרטיס ואודה מקרב לב למי שיוכל להסביר לי איך מבררים את זה, או אפילו יותר טוב איך פשוט מתקינים את הבנזונה הקטן... אני ממש חייב את זה. בתודה מראש, יונתן....

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by TaVoR,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by shauli,

שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by MDK,

בהתחלה כשהתקינו את הDRIVER שבא עם הלידטק שקיבלתי היה לו באג שלא איפשר להוסיף כרטיסים אח"כ, אז החנות החליפו לי את זה לדרייברים של nvidia - הגירסה: 6.13.10.28.32. השאלה שלי היא אם יש יותר חדשים, כי אני כמעט בטוח שאלה לא הכי חדשים, או שיצאו רק לא רשמיים... ??? מאיזה מקור אתם ממליצים להוריד דרייברים - מ-nvidia עצמה, או מלידטק (אשר הוציאו דרייבר עם בעיות ב-XP)? האם בכלל כדאי שאני אוריד דרייברים יותר חדשים? איך מעדכנים דרייברים בכלל? : (סליחה על הבורות, הייתי תקוע עד עכשיו עם voodoo 2... )

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by evman007,

יש לי כס 5200 pci ורציתי לדעת אם הדרייברים הרגילים של nvidia מתאימים לו או שיש דרייבר מיוחד בשבילו?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by roey322,

שלום! שמי רועי אני חבר חדש-ותיק בוא נומר קיצור יש לי 2 שאלות יש לי כרטיס מסך NVIDA GeForce2 MX/MX 400 היתי רוצה לדעת אם יש לסוג כרטיס מסך זה דרייברים? ואם כן האם שווה להתקין? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  24. היי. יש לי בנייד ATI RADEON HD 5650. ראיתי שיצא היום CATALYST גרסה חדשה. האם אני יכול להתקין את זה ובעצם אלה יהיו הדרייברים שלי, גם במחשב נייד? ולפני זה השתמשתי בכרטיסי NVIDIA גם בנייחים אז אני לא כל כך מבין בזה. אני צריך להתקין גם דרייבר רגיל לכרטיס מסך או שאני מתקין רק את CATALYST וזהו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Jook,

מהם הדרייברים המומלצים שלא דורשים עוד תוכנות וסיבוכים ל-GeForce 2 MX 400 שלי? ואם אפשר אז קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים