עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by domuzy,

יכול להיות שזה לא הפורום הנכון, אז התנצלותי מראש: ישנם אתרים רבים שמשדרים סרטונים (כמו YNET וכד', אבל לא יוטיוב) שאני רואה בהם את הסרטונים בצבעים ורוד-ירוק-כחול והתמונה מעוותת. ברור לי שזה עניין של הגדרות וקידוד, אז אודה על הכוונה מדוייקת. תודה אה, וכרטיס המסך שלי הוא RADEON 1250 המעפן...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by Dom1no,

לא הייתי בטוח אם לשייך את זה לפה או למסכים או למקום אחר, מקסימום תעבירו לאיפה שרלוונטי. אז ככה, במסך שלי יש כניסה אחת של VGA ואחת של DVI. עכשיו, יש אפשרות לחבר 2 מחשבים למסך אחד, כל אחד בכבל שונה? (סטייל AB Switch אבל בלי) לא מדובר במשהו קבוע, אני פשוט צריך לעבוד על 2 המחשבים לאיזה יום ואין לי כרגע אפשרות להשיג עוד מסך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yarintz,

מי חזק יותר ומה עדיף?

4. Started by eizo,

שלום לכולם, שאלה למי שמבין קניתי את ה4870 וחיברתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב ואחרי כמה שניות זה מצפצף לסירוגין ורושם למעלה במסך שהוא לא מקבל מספיק חשמל או שהוא לא מחובר, יש לי ספק כוח 450w שאני ממש לא זוכר של מי, השאלה אם ב99 אחוז זה הספק או שיש אלטרנטיבה, תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by bears,

עשיתי לו המהרה ל2 ג'יגהרץ,המקסימום שאפשר בלי העלת מתחים. קרייסיס מקרטע בHIGH,עלAAX2 אין בכלל מה לדבר... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by bimbim,

שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tisan4us,

אהלן, קניתי רכיבים למחשב החדש שלי עכשיו נשאר לבחור רק את הכרטיס מסך, לגבי הכרטיסי מסך המליצו לי על ה Radeon HD3650, מה שעוד בא כאופציה הוא : GeForce 8800GS/T אני לא יריץ משחקים כבדים, לכן אני לא צריך כרטיס מסך כ"כ חזק. מוכן להשקיע עד 700 אפילו אפשר טיפה לחרוג, אבל את הרכיבים אני קונה רק מגולדטופ כרטיסי מסך באתר גולדטופ http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה לכולם, עידו.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mind5,

קניתי 9600 GT ומתלבט איזה לוח אם שיהיה טוב יותר : 1.‏P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a‎ שתומך ב CROSS FIRE ----האם הלוח הזה לא תומך ב NVIDIA ???? 2.‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ עכשו השאילה היא שהלוח הראשון יותר כדאי אני חושב אני לא מתכוון ל-CROSS FIRE....

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by shimronfio,

האם הכרטיס 9800 PLUS חזק יותר מה- 4850 ובכמה? והאם הוא תומך DX 10.1?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. למי שלא סומך על הגדרות תוכנתיות דרך הדרייבר או דרך תוכנה צד ג יכול לנסות לחשוב לכיוון של הוספת קירור. מצריך את הקירור המעולה הזה- Thermalright HR-03 GT הסבר מספיק ברור ניתן לראות כאן

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. מקווה שצדקתי בגרסא...אני מתכוון לגרסא הכי חדשה שכוללת בתוכה את PHYSX. בעצם לשנות את הקובץ INF ולהתקין את הגרסא הכי חדשה. איזה יתרון זה ייתן לי, לעומת להתקין את הגרסא הנוכחית(מה שיש באתר של - 175.16 NVIDIA) ואת התוכנה PHYSX בנפרד?

13. Started by EasyPooper,

פתחתי נושא בו כל אחד יכול להגיד איזה כ.מ יש לו ואם אפשר אז האם אחד המודרטורים יכול להוסיף סקר? אז נתחיל לי יש RADEON 4870 512 MB DDR5 כן אבקש גם לציין אילו שימושים יש לכם בכרטיס (גיימינג צפייה בסרטים, HD/DVD , 3D WORKSPACE וכו'...)אני משתמש בכל מה שכתבתי בסוגריים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Eden 6600,

Hello, i want to know what is the highest GPU Card that i can put in my comp without getting bottle neck? (after adding 1 giga more of DDR memory) Without considering about bottle neck, the 9800GT will make better performance than the 8800 GT for example? thx

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  15. http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by danielhasan,

בבנצ'מרק הזה מראה שהכרטיס החדש 4870X2 משאיר אבק על GTX280 לפי האתר של AMD הבא: http://game.amd.com/us-en/unlock_radeonhd4870x2.aspx?p=4 תסתכלו בלשונים שם יש Benchmark ... למי שאין כוח הינה התמונה http://game.amd.com/us-en/content/images/unlock/radeonhd4870x2/hd_4870_x2_benchmark_chart_02_large.jpg אמיתי?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by blue wings,

ממש כמו הכותרת איזה רטיס מסך יותר משתלם? הכרטיס יחובר למערכת הבאה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 ^יש לי פה צוואר בקבוק מטורף?? והאם הקירור סטוק והספק שיש לי יספיקו?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by badtoyboy,

יש לי שאלה - אני משחק CALL OF DUTY 4 , ואני בשלב עם הסירה. משום מה אני מקבל 10 FPS, אפילו ברזולוציה 1024. משהו לא הגיוני. המעכת היא E2160 2 GB 8800GTS 512 G92 המשחק פועל על WINDOWSX VISTA. האם זה הגיוני? ייתכן כי ה VISTA גורמת לביצועים המזוויעים האלו? אגב בדקתי ב FRAPS (וגם כמובן מרגישים שזה לא זז.

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by yarintz,

אני רוצה לקנות את ה HD4870 אחרי ששנים תמכתי דווקא בכרטיסים של NVIDIA מה לגבי מנוע פיסיקאלי בכרטיסים של ATI האם 4870 תומך במנוע פיסיקאלי? למי שיש כבר את הכרטיס מה דעתו? תודה,

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by n14charlie,

התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 900 - 1000 שקל, המסך שלי הוא 19 אינצ' אני לא יודע איזה מהכרטיסים לקנות: hd4850 hd4850 toxic 9800 gtx+ כעיקרון רציתי לקנות את ה hd 4850 אבל אני כל הזמן שומע שיש לו בעיות חום וצריך להתחיל לשחק עם פרופילים ודברים כאלה ואני ממש לא מעוניין בזה - אני מעוניין בכרטיס יציב שלא ישרף לי פתאום.. אז חשבתי ללכת על האחד עם הקירור hd4850 toxic - האם זה שווה את האקסטרה כסף? או בכלל ללכת על gtx 9800+ שהוא טיפה יותר יקר בערך אותו דבר (טיפה פחות טוב\טיפה יותר טוב) אבל לא חם כמו ה4850 ועם תמיכה טובה של דרייברים. מחפש עצות ממבינים מצטער שחפרתי

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by DJ_Yaniv,

חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by liortaib,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by e.N.m,

היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים