עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רונן י.,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.

2. Started by rofben,

המחשב מיועד למשחקים ולגרפיקה. רציתי לדעת מי משניהם יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  3. זה חשוב לי כי יש לי בעיות גאומטריה נוראות במסך

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by amisha,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV חזק שמגיע לאיכויות מצויינות ו FPS דיי גבוהה וכמובן שיתאים לשיטת השידור בארץ יש לי שאלה קטנה :אם אני מוחבר ל YES אני יוכל לחבר את הכבל של YES ישר מחשב? המחיר ל משחק כאן הרבה!!! עד 1500 ש"חוחים

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  5. אני צריך מסך LCD טוב שרמת הקרינה שלו נמוכה ושכמה שפחות פוגע בעיניים בשביל אבא שלי 10X

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by dragon772,

אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?

• 16 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by musari,

שאני בודק ב CSS את הרטיס מסך שלי ב FUL DETAILS עם כל הפילטרים על הכי גבוהה יש לי תוצאה של 147 תמונות לשניה ושאני מוריד את כל הפילטרים לOFF יש לי 93 תמונות לשניה...למה ואיך???

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  9. http://i41.tinypic.com/svj9y0.jpg זה הERROR שאני מקבל במיוחד ב BF3 מישהו מכיר את התופעה? זה בעיה ב כרטיס מסך? ב WINDOWS? (דרייברים שללתי כי ניסיתי הרבה)

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by milliam,

היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2l הארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  12. הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e שעלותו מתוך הסך הכללי של המחשב הוא 1800 ש"ח..עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב הזמין והביאו לו בטעות 260gtx (לא 216 ) של zotac וכשאמרתי לו שאני רוצה את מה שהזמנתי במקור הוא אמר לי שהיבואן לא מוכן לקחת ממנו את הזוטק והוא יצטרך לשלם שוב אם ירצה את הכרטיס מקורי שהזמנתי, מה שאומר שאם אני אתעקש הוא יפסיד כסף..אז הוא הציע לי את הזוטק ב600 ש"ח הנחה כלומר שהוא יחזיר לי 600 ש"ח מה שבעצם אומר שעלות הכרטיס תהיה 1200 עכשיו אני מתלבט אם להתעקש על הbfg המקורי שהזמנתי שהוא גם 216 עם oc רציני וגם חברה יותר טובה וידועה או לוותר ולקחת את הזוטק שהוא לא 216 ובלי oc וחברה פחותה ובזה לחסוך 600 ש"ח..השאלה אם שווה לי..…

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  13. ארכיטקטורת Vega עוברת ל-7 ננומטר עם ביצועים ויכולות מרשימים ביותר - עבור שרתים ומקצוענים בשלב הראשון לכתבה

14. Started by omerbr,

טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI? (כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by Kobi Ohanna,

היי אני משתמש בתוכנות אנימציה, רנדרינג,קומפוזיטינג וכו, מה דעתכם בנושא כרטיס מסך מקורר "מים" כמו gigabyte rtx4090 aorus xtreme waterforce 24g... לעומת כרטיס מסך עם פאנים? האם יש חשש שהכרטיס יפסיק לעבוד / החלפת נוזלים וכו...? לפני שנים היה לי COOLING CPU ואיכשהוא נדפקה לי הזרימה ונשרף המעבד חחחח

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

20. Started by alextomin,

אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  21. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by Visual Danny,

אהלן, האם זה אפשרי לקנות 1060 3gb עם אחריות באיזור ה500₪? אני גם מחפש כרטיס עם חיבור אחד של 6 פינים באיזור 450-500 ₪ עם אחריות, עם כמה שיותר cuda cores אם למישהו יש אשמח לקבל הצעה. ספק כוח 550w, מעבד i5 4460 תודה!

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by bluemail,

הייתי רוצה כרטיס מסך תומך ב dx9 x8 ויש לו vivo יש המלצות ??? ותנו גם מחירים (העדפה ל GF אבל גם ATI יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  24. SPARKLE SP8836-DT FX 5700 128MB AGPX8 TVOUT + DVI --- שקל 800 או InnoVision GEFORCE 4 TI4200 128MB TVOUT+ DVI ----- שקל 710 השימושים, קצת משחקים, גרפיקה, צפיה של סרטים ב- TV . או שבכלל שניהם לא משהו.... תודה מראש למתייחסים

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by x-dude,

קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים