עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eSLC,

אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by DXT,

אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  3. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  4. אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  5. בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  6. אהלן אנשים, אני עומד לרכוש בסוף השבוע Sapphire RADEON 9800Pro 256BIT + TWINMOS 512MB DRR 3200PC ב-900 ש"ח, אני קונה ממישהו שאני מכיר - משומש כמובן אך הוא לא משחק בכלל משחקי מחשב (הוא שיחק זמן קצר מאוד ואז החליט להפסיק), אז בעצם החומרה במצב טוב. עכשיו לשאלה: כשקניתי את המחשב שלי לפני בערך שנה קיבלתי 13000 נקודות ב-3DMARK2001SE עם המפרט: AMD 2500, ABIT NF7, TWINMOS 512, RADEON 9700. במשך שנה לא בדקתי את הביצועים בתוכנה הנ"ל שוב, אך בגלל שאני עומד לקנות חומרה חדשה החלטתי לבדוק כדי להשוות עם החומרה החדשה כדי לראות אם באמת יש שוני ושווה לקנות. יצא לי 8500, ירידה של כ-4500 נקודות מאז קניית המחשב. עכשיו, אם אני אשים במקום הראדון 9700 שלי את ה-9800 פרו ועוד 512 ראם נוספים, ההבדל …

• 20 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by Da-Funk,

זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by michael1987,

אהלן.... יש לי Sapphire Radeon 9600 XT 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 1493 ! ראיתי בפורום שיש מישהו שיש לו Radeon 9600 Pro עם מעבד פחות טוב משלי ופחות זיכרון והוא קיבל 1650 בערך (!) אני לא מבין איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי? וגם בתוכנה רשום לי - Radeon 9600 SERIES ולא Radeon 9600 XT אני כבר מתחיל לפחד שאולי יש לי Radeon 9600 רגיל ולא XT ואז אני בבעיה גדולה!!!!! בבקשה תגיבו.. תודה!!!!!!

9. Started by ahbarush,

מה ההבדל בין גרסת ה LITE www.pccenter.co.il/product/sparkle-geforce-gtx560-1gb-sgtx56g1gd5h?aff=Zap לגרסה הרגילה?

10. שלום לכולם. יש לי כרטיס של nvdia gtx570 ורוב הסיכויים שהא שבק חיים אני מעוניין לקנות כרטיס חדש ויש לי התלבטות בין שני סוגים [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]MSI Nvidia GeForce GTX760 Gaming 4GB OC GDDR5[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX770 OC 4GB GDDR5[/h][/TD] [/TR] [/TABLE] ההבדלים בין הכרטיסים חוץ מהביצועים זה 250 שקל ש770 עולה יותר יקר.. אשמח לעוד הצעות מעוניין בכרטיס מסך רק של נוידיה ומעל 3GB זכרון התקציב בין 1500 - 1900 דרך אגב המעבד לוח אם והספק שלי הם intel i7 2600 gigabyte h67a-ud3h-b3 corasir tx750v2

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by Gigiben,

אני מתכנן בחודש הקרוב לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם לחכות עוד 3-4 חודשים בשביל הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של amd? השיקולים שלי: למה כן:1)amd וdice התקרבו מאוד וזה אומר שהכרטיסים של amd כנראה יקבלו תמיכה יותר טובה לbattlfield 4, משחק שאני מתכנן לשחק בו בעיקר. 2)כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1300-1400 שקל ואני מתכנן לקנות gtx760 ואני רוצה high end ולא medium end (ואני מקווה שבסדרה החדשה יהיה כרטיס high end במחיר הזה..) 3)עם הזמן המחיר של המעבדים ורכיבים אחרים במחשב ייזלו אז זה ייתן לי יותר תקציב לכרטיס מסך (זה קשור יותר ללמה לחכות בכללי) למה לא לחכות: 1)יש לי מחשב כבר 4 שנים שנקנה בערך באלף שקל )e5400 2.7ghz 2gbram geforce 210...) (ונמאס כבר לחכות ) 2)אולי לא יהיה…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by XeNo4,

שלום היום שיחקתי supreme commander ואחריי כמה זמן ששיחקתי המשחק מיזער לי והופיעה לי הודעה : "VPU Recovery" מה זה אומר??? ואיך אני מתקן את זה??? תודה

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by NosNos22,

אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by Tomersoni,

אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם.. תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד.. מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמד ונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקש זה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו... אני יודע כמובן שזה דורש זמן והשקעה... תודה מראש אתם מסקרים מעולים והפורום הזה מדהים!!

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by QQQ,

איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים? הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#) הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm# אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר... תודה.

• 18 תגובות
    • 919 צפיות
  17. או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by GodGamer,

אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!

19. שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by edi17,

שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by gnagar,

איזה כ.מסך יותר טוב ? SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by dr computer,

שניהם ב300 שח...אם יש משו יותר טוב אחר להציע ב300 רק תגידו... ה6200 מפה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1228 וה9600 מפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2159

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by Bug2000,

תמליצו לי על הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. בעצם מה שיש במחיר הזה זה : R9600 עם 256 MB . R9600 PRO LITE (אבל הוא עולה 750 ואני לא בטוח אם חבר שלי יסכים). ויש את ה GF FX 5600 (שלפי מה שאני יודע הוא כמו ה GF 4200 או אפילו פחות טוב). זהו נראה לי ... אני בזמן האחרון לא מעודכן בחומרה כמעט :\ .

• 13 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים