עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ido.K,

אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by avi2014,

מדובר פה על x800xt (רגיל לאpe) ועל 6800 גרסת גולדן סימפל אחרי oc מהמפעל לאולטרא מי מבין שניהם יותר טוב???

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  3. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  4. שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  5. אני מחפש כרטיס מסך תקציבי למשחקים, בסביבות ה 500-600 ש"ח כרגע יש לי 8500GT שבינתיים איכשהו מצליח להריץ חלק מהמשחקים החדשים, אבל על גרפיקה נוראית (למרות שיש מציאות... סקיירים לדוגמה רץ לי לא רע בכלל בהגדרות בינוניות-נמוכות ברזולוציה 1680x1050) המפרט של המחשב כרגע הוא כך: Gigabyte G31M-S2C Intel E5400 3GB Ram DDR2 (מגביל אותי משהו, לצערי הכי הרבה שאני כרגע יכול לעשות זה להחליף סטיק אחד של 1GB בחדש של 2GB - שגם בתכנון, כי אפילו כרטיס של 4GB DDR2 יכול להגיע למחירים מאוד גבוהים ממה שראיתי) 8500GT התכנון הוא לשדרג את המחשב בשלבים כשאני מתחיל בכרטיס מסך, וכל השאר יבוא יותר מאוחר... אני רוצה להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות סבירות (בינוני-גבוה) לפחות, ברזולוציה של 1680x1…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. http://www.tms.co.il/product/13167 - r9 290x tri x oc http://www.tms.co.il/product/13176- Gigabyte Radeon R9 290X Windforce oc http://www.tms.co.il/product/13120- Gigabyte Geforce GTX780 OC Ti Windforce http://www.tms.co.il/product/13046 - Gigabyte Geforce GTX780 Ti מה קורה עם הmantle אפשר לקחת את זה בחשבון או שזה סתם תרגיל של amd

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by alias,

יש לי את 6600gt מה הטמפ הרגילה(לא על מאמץ) צריכה להיות? מה הטמפ על מאמץ צריכה להיות? ומזה נחשב מאמץ?להריץ משחק או משהו כזה? ואם זה משנה אז החברה של הכרטיס מסך שלי היא xfx ודבר אחרון צריך תוכנה +לינק שתראה לי תטמפ של הכרטיס מסך (ואם אפשר ממש להגיד לי לאן ללכת כאלו איפה זה אמור להיות שם) תודה מראש ותענו על כל השאלות(אם יודעם כמובן)- לא לשכוח

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  8. ערב טוב לכלום ואני מקווה שזה קשור לפה. יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 עם חיבור DVI VGA ו-HDMI. ברשותי קיימת טלוויזיה פשוטה עם חיבור ‏COMPONENT (בננה צהובה לקבל תמונה). בכרטיס המסך שלי חיבור DVI מחבר את המסך. מצאתי באינטרנט מתאם VGA ל s.video ול RCA האם אני יחבר אותו לכרטיס המסך ביציאת ה-VGA ואז באמצעות כבל S video או כבל component לטלוויזיה אני יכול לראות את המחשב? תמונות של המתאם: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  9. יש לי כרטיס ולוח תומכים AGP 8 איך אני מברר על כמה הם עובדים ומשנה?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  10. נציג רשמי של חברת אסוס מעריך כי מלאי כרטיסי ה-RDNA 2 הראשוני ייעלם מהמלאים בתוך דקות בודדות, בדומה למה שחווינו בהשקה הרשמית של דגמי ה-Ampere המתחרים מ-NVIDIAלכתבה

11. Started by ^Devil^,

רציתי לדעת אם מסכי LSD עם זמן תגובה של 25MS ומטה יפעלו טוב עם משחקים ?

12. Started by Or94,

אתמול קניתי GTX470 והתקנתי את הדרייבר של NVIDIA ויש לי בעיה ששולחן העבודה לא בגודל מתאים. אז שיניתי את הרזולוציה ל1920X1080 ואז ניסיתי לשנות את גודל השולחן עבודה וזה לא עבד זה כל פעם הוריד את הרזולוציה ל800X600. הדרך היחידה שבה זה עובד טוב זה ברזולוציה נמוכה יותר. 1800 על משהו. מה עושים? יש לי טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by Dano,

אנשים תגידו לי מה כדאי לי: 2X512 MB זכרון וכרטיס מסך 6600GT או 512MB זכרון וכרטיס מסך 6800 מה עעדיף לי?

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by ravid,

אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand port ניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xp הכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירום איך אני אוכל להיכנס לדוס?!

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  15. קודם כל שלום, שנית השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים.? למשל נכנסתי לאתר של nvidia וראיתי שיש להם שם סדרה של gforce 900 לי לדוגמא יש כרטיס מסך של 920m מה זה הm הזה?ומה ההבדל בין ה900m לסדרה של 900 בלי m? ושאלה נוספת, האם הסדרה של 900 היא הכי חדישה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  16. כרגע אני עם 6870 עם חיבור של 6 פינים 2x. מבחינת צריכה, אני מבין שה7870 אמור לצרוך אפילו פחות מה6870 (תקנו אם אני טועה). תודה

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by lipa,

עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by Globalization,

יש לי כרטיס מסך RTX 2080 Super ומסך 34״ עם רזו׳ של 3440X1440 ובמשחקים מסויימים הכרטיס מסך קצת מזייף, כנראה לא מספיק חזק להיום. השאלה הנשאלת היא מה כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לשלב עם מעבד AMD 3700X? חשבתי על 6900XT/RTX 3080, מה אומרים?

20. Started by kokoki,

עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.

21. Started by godza,

שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  22. שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים עם כרטיס מסך GTX250 והוא ממש לא מספיק לי הוא לא מריץ משחקים כבדים והוא מתחמם מהר ומתקלל ואני רוצה להפטר ממנו כמה שיותר מהר ולחהליף לרטיס מסך אכותי.. עכשיו המארז שלי הוא טרמלטיק V3 מארז די טוב וספק כוח טרמלטיק אכותי 650W אז לא תהיה בעיה או שסה 550W אבל אכותי לא חברה גנרית השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי? יש לי מעבד I5 750 שאני מאוד מרוצה ממנו ו4 זכרון ראם עם זה משנה ישמח להלמצות לכרטיסי מסך עד 1200 שקל שיכול להריץ משחקים כמו AC3 על אולטרה או כול משחק כבד שיצא בשנה האחרונה אני יודע שאי אפשר לנבאות את העתיד לוד כמה שנים לכן אני לא בקש את זה אבל לפחות דיספק לשנה הקרובה עד שאי יארגן כסף לקנות מחשב חדש תודה רבה ובררכה מתן וסליחה על הגא…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

CTX LCD 15" - S500 Technical Specifications : Display type Active Matrix TFT LCD Diaplay Panel ( inch ) 15 Pixel pitch ( mm ) 0.297 H / V Viewing Angle 120。/ 100。 Contrast Ratio 400:1 Average surface Brightness 250 nit ( cd/m 2) Response Time tr:13ms / tf:27ms Max. Colors supported 16 M colors Horizotal Freq ( KHz ) 30 - 60 Vertical Freq ( Hz ) 58 - 75 Max. Resolution 1024 x 768 ש"ח 1,575.30 -------------------------- SAMSUNG - ?TFT 15'' 153V? 1790 ש"ח -------------------------- IIYAHA - ?15'' E-380S? פנל TN Wide Angle רזולוציה מקסימלית (1024x768 (0,8 MegaPixel בהירות (נומינלית) 380cd/qm קונטרסט 1:450 זמן תגובה 23 מילישניות שטח תצוגה 228x304 מ"מ אופקי…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by __MIKO__,

אני עובד על רזולוציה של 800-600 ובמשחקים על 1020-768 . ברגע שאני עובר למשחקים ברזולוציה הגבוהה יותר, המסך משום מה מתכווץ בכ- ס"מ אחד בצדדים. התמונה בעצם קטנה יותר מהמסך עצמו. כרטיס גרפי : nvidia 440 mx והתקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia. מסך LG 700B ,דרייבר של המסך כמובן מותקן. האם זהו מצב תקין ואיך אני מסדר את הבעיה הזו? :-[

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by hagay21,

צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי

• 13 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.