כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות לגרסא מסויימת מקורית, או לא מקורית ? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
פתאום המסך נכבה לי בהפעלת משחקים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם יש לי מה להתלבט עם שני הכרטיסים האלו: ה Radeon http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3971 ה GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4066 בכל מקרה אם אתם מכירים כרטיס אחר שעדיף משני אלה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני די מתענין בתחום המחשבים כבר בערך שנה ואני עדין לא יודע איך אפשר לדעת לפי טבלה מי יותר טוב למשל עם לכרטיס מסך GTX580 יש 85 ולרדון 6850 יש 50 מי מנצח? תסבירו לי בבקשה איך אפשר לדעת טטבלות האלו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הייתי רוצה כרטיס מסך תומך ב dx9 x8 ויש לו vivo יש המלצות ??? ותנו גם מחירים (העדפה ל GF אבל גם ATI יתקבלו)
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, קים ברשותי מחשב עם לוח אם G41M COMBO בעל כרטיס מסך מובנה X4500M (לא גרסאת הHD) בעל חיבור VGA בלבד. לפי מה שהבנתי מגוגל HD READY יכול להציג עד רזולוציה של 720P ואיכות כמו 1080P כלל לא מורגשת. הייתי רוצה לדעת האם קניית כרטיס מסך GEFORCE G210 + כבל HDMI (בעלות של כ300 ש"ח) יצדיק את השיפר הגראפי שיושג או שהשיפור הגראפי יהיה כמעט בלתי מורגש? קיים ברשותי כבר כבל של 15פינים של 1מ' ו2 מטרים של כבל מפוצל של שמע. נתונים נוספים: ספק כוח: 350W אמיתי מעבד: E5700 3GHZ DUAL CORE זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ מערכת הפעלה: WINDOWS XP service pack 3
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תקציב: 350 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המא…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי. המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi. בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר. מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן: 1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)? 2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות א…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לאחר שלא הבנתי מדוע FRAPS לא מראה לי יותר מ 60FPS במשחקים נכנסים לגוגל וראיתי שצריך לבטל את אופציית VSync של הדרייבר..... עכשיו אני לא ממש מבין מה זה? זה טוב למשחקים או לא? לכבות את זה או להדליק ..... תודה למי שיסביר לי...
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תכרטיס מסך Gigabyte 9800GT 512MB G92B Zalman cooler והשאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם זה מתאים לי למחשב הזכרון שלי במחשב הוא DDR SDRAM ... לא יודע אם זה קשור הכרטיס מסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6600 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz 1.5 GB OF RAM תודה מראש לכל מי שיעזור וחג שמח!
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אין לי מושג איך להסביר את הריח, זה לא ריח של שרוף. אבל זה ריח מתכתי כזה. בדקתי מעלות בזמן משחקים והכרטיס לא עובר את ה70(והמעבד בקושי את ה55) גם ב3-4 שעות של משחקים כבדים סטייל FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. כשאני מפסיק לשחק הריח נעלם. מישהו יודע ממה זה נובע? זה דבר שאמור לקרות?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זה המפרט מחשב שלי: E6750 GIGABYTE P35-DS3L 8500GT 160 ג'יגה הארד דיסק 2 ג'יגה זיכרון ספק 500W מסך ViewSonic VX2240W כרגע יש לי 8500GT ואני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של 1500 ש''ח שיריץ לי את כל המשחקים כיום ומשחקים בעוד שנתיים בערך על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של מסך 22 אינץ' 1050*1680. תציעו כרטיסי מסך מהחנות הזאת www.pandas.co.il וכרטיסי מסך שלא יעשו לי צוואר בקבוק עם המעבד. אגב אני אקנה את הכרטיס עוד חודש בערך.
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר... בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו'). ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro 17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
זה נכון שהוא הולך רק עם 128 ביט??? ואמרו לי שכרטיסים טובים צריכים להיות עם 256 ביט כמו אצל הרדיון 9800 פרו אז איך זה שה6600 יותר טוב ממנו???
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי VISTA ויש לי מובנה DX 10 עכשיו השאלה אם 10.1 יותר טוב במשהו?
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך מסוג ATI X1800 במהלך השנה ישודרג גם המחשב, ומסך טלויזיה 32" (או אולי 37 אם המחירים יירדו קצת) ישמש גם כמסך מחשב. המחשב כרגע: לוח אם Asus CU-SL2 מעבד AMD 3200 Plus זכרון 1GB מערכת הפעלה XP מחפש כרטיס שיריץ משחקי פעולה כמו: Diablo II, Ground Control, Red Alert 3, Act Of War - וכדומה, וברזולוציה סבירה על מסך 32 או 37 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסים המומלצים, מתלבט בין ה-5750 ATI בקטגוריה Pro-Gamer (כרטיס של Sapphire עולה כ-600 ש"ח) לבין כרטיס ברמה אחת יותר נמוכה Mid-Gamer בקטגוריה זו מומלץ כרטיס ATI 4730 בכ-360 ש"ח. (שאלה: האם ATI 5670 הוא לא כרטיס חדש יותר, ועדיף, ב-440 ש"ח??) האם להסתפק בכרטיס 4730 (או 5670) או להשקיע טיפה יותר לאור שימוש …
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחפש את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA למעבדים כפולי ליבה שמעתי שהוא מוסיף עוד 30% לכרטיס בערך
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-