כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מסך 19 LCD עם יציאת DV במחיר עד 2500
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/forums/showthread.php?s=&threadid=3766
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , GTX1060 / ATI 480 - עדיין לא החלטתי. העניין הוא שיש לי לוח DX58SO ומעבד I7-980x ו-8GB RAM האם כרטיס מסך חדש יעבוד על לוח כזה ישן? אם כן, האם יווצר איזשהו צוואר בקבוק משמעותי? או בעיה אחרת שאני אחווה? לקנות לוח ומעבד חדשים זו לא אופציה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בס"ד לאור דיון מעניין שראיתי באיזה אתר על סרטון שפרסם AdoredTV (מבקר חומרה וטכנולוגיה שמי שמכיר לעומק יודע שהוא גם דיי פאנבוי של AMD) על Vega, התחלתי להילחץ מזה שאולי אין ל-AMD באמת תחרות בשווקים הגבוהים גם השנה? בכל אופן, בסרטון הוא השתמש בדמו ש-AMD שחררה לציבור הרחב מ-DOOM כדי להסביר למה מדובר בליבת Vega "הגדולה" ולא "הקטנה" ולמה זה שהיא בקושי מנצחת את GTX 1080 מדאיגה מאוד. חשוב לציין לפני כמה דברים: - הקלוקים של הליבה לא יציבים וכנראה שהם גם נמוכים ממה שהם יהיו בהשקה. - ליינוס מ-LinusTechTips הוא כנראה העיתונאי הראשון בתערוכה שאשכרה ראה כרטיס ראשוני עם ליבת ווגה (AMD איפשרו לו לפתוח קייס שעובד עם ווגה). אפשר לראות שם את הקירו…
-
- 36 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס יספק לי את הביצועים הגבוהים ביותר בטווח של עד 2.5K? ה-HD4870X2 או GTX295 ואם אתם מוצאים אחד שנכנס במחיר אז HD4890X2?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אוקי, עבדתי בקיץ, יש לי 3K פחות או יותר... חשבתי על לקנות LeadTek 8800GTX 768MB מ G-Tech.co.il: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=PX8800GTXTDH&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67 יש לי מסך 19' ואני עובד עם מקסימום 1280X1024. שווה לי לקנות את הכרטיס? תודה. חשוב לציין שבלי קשר לסכום הנ"ל אני מוסיף עוד ג'יגה זכרון.
-
- 73 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סתם החלטתי לחפור בהגדרות השונות של הכרטיס מסך שלי וראיתי את זה מה ההגדרה הזאת עושה ? PCI יותר איטי מהיר והAGP X8? ובקיצור מה זה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, לכן אני הולך על כרטיס חלש: 7300GS TD256MB . רציתי לדעת אם יש חשיבות לחברה שמייצרת את הכרטיס. בכל מקרה תמליצו לי בבקשה על איזה חברה ללכת. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי !!! אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd 19 אינץ ותגידו לי גם על מה יש לשים דגש!!!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא GIGABYTE HD4870 512MB GDDR5 התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT , ניסיתי להתקין דרך הדיסק - לא עובד , ניסיתי להוריד את הדריבר המתאים דרך האתר של ATI כמו שצריך גרסאת VISTA 32BIT ובהתקנה זה עושה כמה שגיאות , מסיים ומבקש ריסטרט , אני כמובן נותן לו לעשות ריסטרט וכשהמחשב עולה זה מה שאני רואה כשאני מנסה להכנס לדריבר של הכרטיס תודה רבה רבה לעוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקלות שונות במחשב, לקחתי את המחשב לחנות שממנה רכשתי אותו כיוון שהחלקים עדיין באחריות. הם אמרו שכרטיס המסך הנ"ל התחמם מאוד במארז ונהרס (הגיע לטמפ' של 96 מעלות), וכי יבדקו מול היבואן איזה כרטיס חלופי ניתן לתת לי, שכן את ה390 כבר לא מייצרים. השאלה היא, אילו כרטיסים יש באותן יכולות גרפיות, באותו טווח מחירים (תאורטי, שכן אינו נמכר, כ 1500 ש"ח), שפחות נוטים להתחמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש בסביבות ה 4000-5000 ש"ח בפורום והפנו אותי לכאן כדי לברר לגבי הכרטיס שמתאים לי. אני לא חושב שכדאי יהיה לי להוציא יותר מסביבות ה 1000-1500 ש"ח על כרטיס כזה, בטוח שזה יספק. עד עכשיו עבדתי במשך 5 שנים עם כרטיס radeon 9600 pro ולא סבלתי וזה לא היה נורא, כמובן שהכל יכול להיות טוב יותר. אני עובד עם פוטושופ, פרמייר, הרבה מאוד אפטר אפקטס, ועבודות רציניות וכבדות במאיה (תוכנת תלת מימד). בשום פנים ואופן לא למשחקי מחשב. אם תוכלו בבקשה לומר לי מה מתאים לי ולא יהיה מוגזם או מיותר ללא הצורך, בהתחשב בכך שאשקיע במעבד 4 ליבות טוב ו 4 ג'יגה זיכרון למפרט החדש, אשמח מאוד לשמוע כל דעה ועצה, תודה רבה. אופיר
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בס"ד שאלה למעלה ׁאני מדבר על הגירסה הישנה ? ומה אתם אומרים על ליקנות כרטיס מסך יד שניה?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=408 תכנסו ל"מידע נוסף". מחיר מחירון: ¤ 357.00 מחיר בחנות: ¤693.00 הרווח שלך: ¤ -336.00 פעם ראשונה שהנתונים שם אמיתיים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-