עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז ככה. אחרי שחפשתי תכרטיס הכי מתאים למערכת שלי סוף סוף קנית תTwintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 ועכשיו אני רוצה להיות בטוח שלא עשיתי טעות יש לי כמה שאלות וצריך תשובות עד מחר לפחות ותודה לכל העונים. מיפרט המחשב שלי בצד עם משהו 1- יש 2 דגמים שחשבתי אליהם ואני עדין יכול להחליף מה ניראה לכם עדיף הראשון שקניתי Twintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 והשני שחשבתי ליקנות Twintech GeForce 9500GT XT 256MB DDR3 אבדל של 5 שקל לXT לעומת הGT הרגיל יותר אבל גם שניהם שונים ביגלל גודל הזיכרונות 256MB לעומת 512MB ויש לי מסך LCD 19 עם רזולוציה מקסימלית 1280X1024 מה דעתכם ? 2-איזה פוטנציאל לOC קיים בכרטיס הזה. יש אולי מידע כי לא מצאתי משהו מועיל ? 3-האם אני צריך ליקנות קירור לכרטיס עם…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zombie,

אני קונה מסל 24 שבין היתר ישמש אותי לגיימנינג(בעיקר FPS) האם הוא יצליח להחזיק משחקים ולהריצם חלק?לדוגמא CALL OF DUTY 4? תודה רבה מראש!

3. Started by SuperStyle,

איזה יותר טוב ה ATI HD 4850 או NVIDIA 9800GTX?

4. הבנתי שאמורה להיות ירידה של 30 אחוז בביצועים(היום יש לי מסך 19"). האם עדיין אוכל להריץ משחקים ו"להנות" מהם בצורה חלקה? או שאצטרך להתפשר על האיכות בצורה משמעותית? תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

5. 4800 series ולא 4870 האם כך זה אמור להיות או שיש בעיה ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Ohad19,

הבנתי שאמורה להיות ירידה בצריכת ההספק של כרטיסי סדרת HD48X0 במנוחה. כמובן שנקווה לקפיצה בביצועים. בעלי כרטיס ראדון ככלל ובעלי סדרת HD48X0 בפרט מוזמנים לדווח על התרשמותם מהדרייבר החדש.

• 54 תגובות
    • 5k צפיות
  7. הי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלי הוא : Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 ASUS P5B-E Antec 450W Smart Power 2 Kingston 2GB 667 Evga Geforce 6800 Ultra עכשיו נמאס לי מהכרטיס.. בא לי משהו חזק שגם מדי פעם יוכל לרנדר בפאנן.. עכשיו העניין הוא שהסתכלתי בפורום וה9800GTX+ נראה מעניין וגם ה9800GX2 למרות שהוא כבר מתחיל להיות יקר מדי.. חוץ מזה יש אולי משהו אחר שאתם ממליצים ? וכמה באמת משנה הכמות זיכרון שעל הכרטיס? או על מה בין שניהם? והבעיה היא גם שיש לי ספק של 450W אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש איתמר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by talsa,

את 2 הכבלים של הPCIE לספק או 1? לא רשום בחוברת (באתר של ATI הם מסבירים איך להתקין כרטיס AGP קצת הזוי נראה לי לא עידכנו מיליון שנה את ההוראות

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  9. איזה כרטיס, הכי זול, מסוגל להריץ כל משחק שקיים היום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הנ"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. HD3850 לבין 8800GTX? מי מהם יותר טוב?(נירא לי 8800GTX אבל אחרי שATIלא הצליחו עם ה2900 הם שיפרו אותו כדי שיתחרה בעצם ב8800 ואז NVIDIA כבר הוציאה את 9800,בגלל זה אני לא בטוח) והכי חשוב עד כמה ההבדל גדול בינהם?(באחוזים)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by geebor,

שלום לכולם, הנה שאלה שתשמע בודאי דבילית לרבים מכם, אבל בכל זאת: לפני כשנתיים קיבלתי שי פסח מסך דק Samsung SyncMaster 740B, ובערכה לא היה כבל DVI. כמה חודשים אח"כ קניתי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו חיבור DVI, אבל עוד לא קניתי כבל כי הוא עלה באזור ה 150 ש"ח באותה תקופה. השבוע ראיתי במקרה באופיס דיפו שכבל DVI עולה בסביבות ה 60, ולפני שאני קונה אני צריך לשאול שאלת דביל - האם יש בדברים האלו איכויות? האם יש פרמטרים שאני צריך לבדוק לפני הקניה? תודה מראש אלון

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by saaar3,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי -ATI X1950 PRO 512mb לכרטיס nvidia 9800gt 512mb ורציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל גדול בביצועים חוץ מזה שאני אתחיל לנצל את ה-dx 10. ה-9800 gt כרטיס יחסית זול ואם אני לא טועה יש כרטיסי 8800 gt יותר יקרים ממנו (אם אותו זיכרון) ולכן רציתי לדעת האם הוא טוב?..וגם אם אין בעיות חום עם nvidia.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  14. האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by Eden 6600,

אני מאמין שעוד אנשים חשבו כבר על הרעיון הזה לפני ורציתי לדעת אם הוא יעיל ואפקטיבי. אני חושב לקנות מחשב חדש בעוד כמה חודשים ובגלל שאני יוציא עליו הרבה כסף (6000 ש"ח נחשב לדי הרבה לא?) אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים ברמה גבוהה למשך הרבה חודשים, אבל אני מניח שביום מן הימים הוא יתחיל לזייף. אז חשבתי לקנות לוח אם תומך SLI/CF וכרטיס מסך מתקדם (ברמת 9800GTX/HD4870 ביחס לעתיד) וכשהכרטיס יתחיל לזייף, אז פשוט לצרף כרטיס מסך זהה שיעלה גם הרבה יותר פחות, בגלל שעם הזמן המחירים יורדים... מה אתם חושבים על זה?

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  16. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rubib,

תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה

19. שלום לכולם ברשותי 4870 עם 8.8 בחודש האחרון חוויתי בעיות גם עם דרייבר 8.7 כאשר אני מנסה לפתוח את ה CCC אני מקבל ארור שוונידואס לא יכולה למצוא את הקובץ IGFXCFG ותוקע את העליה של CCC לאחר הסרה ועדכוני דרייברים הכעיה נעלמה ושוב חזרה לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט גיליתי שהבעיה היא בדרייבר של אינטל לכרטיס מובנה!מה שאין לי ומעולם לא היה! בקיצור לאחר מחקר עצמי גיליתי שהבעיה היא כאשר מגדירים במאפיינים של התצוגה מסך כפול כלומר EXTENDED חזרה למסך רגיל הבעיה נעלמת!!! למישהו יש מושג האם קיים תיקון לעניין למרות שלא ראיתי באף אתר בעולם!תקנו אותי אם אני טועה. קיימת פתרון לבעיה???

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by gggil,

מה יותר טוב? ה512MB DDR2? או ה256MB DDR3? זה די דחוף אז בבקשה לא ספאם וכאלה סבבה? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  21. העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?

22. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=313672 אם זה יהיה ככה בשנתים הקרובות, אני אהיה מאושר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by dsane,

ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום חברים, אני אמור לקבל בעוד כשבועיים מקרן שהזמנתי (Optoma HD72). מדובר על מקרן 720P, ולכן אני מעוניין לנגן סרטים שכאלה ואף לעיתים 1080P שיש לי במחשב. הבעיה היא שמדובר על מחשב לא חזק במיוחד. בסרטי 720P הוא לעיתים מציג קפיצות בתמונה (אני מתכוון לנסות בקרוב אובונטו בתקווה שזה ישפר קצת, ממה ששמעתי מאנשים שם הדברים פועלים מעט חלק יותר), אך ב-1080P אני יכול לשכוח מזה. אני מנסה לבדוק אפשרות של כרטיס שיידע לעשות האצת HD בחומרה. איזה כרטיס מומלץ ביותר בתקציב כמה שיותר נמוך למטרה זו בלבד. לא משחק במחשב כלל, ולמה שאני כן משחק כל כרטיס בסיסי יספיק. חשוב לציין כי רוב התוכן הוא מהרשת, הרוב שם הוא X264 ושאר פורמטים מכווצים, איזה כרטיסים יידעו לעשות את זה? תודה, Anatoli.

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים