עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Iv0ry,

כותרת. תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by puuma,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 700 800 שקל.. למשחקים בעיקר. אני רוצה לדעת מה הכי טוב במחיר הזה ומה הכי מתאים תוד מראש.. : המפרט של המחשב שלי : CPU Type Intel Pentium 4, 3017 MHz (15 x 201) Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by sasi,

השאלה שלי היא אם עדיף להשתמש ב directx 8.1 הקודם כי אולי הוא תומך טוב יותר על ti4200

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by Ncoder,

זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. תקציב: 800-1000 שקל חשבתי על R9 280 אבל אין לי מושג אם הספק שלי יסחוב אותו אז אני צריך ממכם חוות דעת מפרט: Intel i5 2.90 ghz ספק 450W לא יודע איזה חברה כרטיס נוכחי: Geforce 440gt 4GB RAM

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by bennash,

יש לי לוח אם GIGABAYTE UD3 P55-US3L עם שני חריצים PCIE 2.0/2.1 ואני רוצה לקנות שתי GF 680 או ATI 7970 שמתאימים לPCIE 3.0/3.1 האם עלי לשנות את לוח האם שלי (סתומרת כבר עדיף לקנות מחשב חדש) או שהכרטיסים האלה יתאימו לי ויעבדו במהירות 2.0/2.1 . אשמח לתשובה הולמת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני פשוט לא מצליח לבחור קצב רענון של 75HZ ברזולוציה 1280 על 1024 לא משנה כמה אני מנסה יש טיפים? מפרט: http://www.ata.yaldo.net/Images/sign.png

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  8. התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אני מאוד מעוניין לדעת אם מישהו כבר הצליח, כי ככה אוכל להחליט על איזה כרטיס ללכת, תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.

11. Started by devil2052,

אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום... כמו שאתם רואים למטה יש לי כרטיס של לידטק עם קירור זלמן היום הייתי בסקאי פיסי ואמרו לי שאין את הכרטיס במלאי ויש איתו בעיות רבות ושאלו אותי איזה כרטיס אני רוצה אמרתי שנאי רוצה ספרקל או Inno3D....אמרו לי שתוך פחות משבוע אני יכול לקבל איזה שאני רוצה אבל להוסיף כסף.. עכשיו איזה מבין הכרטיסים הבאים יותר טוב ויותר כדי..ההבדל מחירים בינהם הוא 38 שקל (בקטנה זה כסף קטן) צריך ממכם עזרה חברים.. Inno3D http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC Sparkle http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888 מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הכרטיס (רשום בפרטים שלי) אף פעם לא עבד במהירות סטנדרטית, תמיד נמוך יותר. אבל עכשיו זה הגיע למצב של נפילות ב FPS מ60 ל10, מחזיק ככה כמה שניות ואז חוזר למהירות גבוהה. בדקתי את זה עם כמה משחקים, כמו - CoD4, BattleForge, Mass Effect. Prototype התחלתי לעשות בדיקות עמוקות יותר - Memtest (מיוחד לGPU שלא הרבה בעיה), בדיקה ב OCCT. הטמפ' בלי מאמץ היא 84~ צלסיוס! במאמץ זה מגיע למספרים של 104 אפילו. האם זה בעייתי? בימים האחרונים, זה קרה אולי 3-4 פעמים, היו הבזקים שכל המסך נהיה בהיר לשניה ואז חזר לרגיל. אני חושש להפעיל משחקים עכשיו שאולי ישרף לי הכ. מסך. אז ככה - האם נפילות המהירות בגלל ההתחממות או שצריך לפסול קודם דברים אחרים? (דרייברים הכי עדכניים) האם הכרטיס הולך להתפגר? ועוד מש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי כרגע GEFORCE 6600GT. שבקושי רב מריץ לי רד אלרט 3 בהגדרות הכי נמוכות של המשחק. קשה לו לעמוד על 100 FPS יציב בCOUNTER STRIKE בקיצור - נחוץ שידרוג. הבנתי שיש 2 "סוגים" AGP וPCIX. לי יש AGP, גם הבנתי שזה הפחות טוב\מומלץ - אז אם יש דרך להפוך את זה לPCI, כמו להחליף MOBO - גם בא בחשבון. אם יש עוד פרטים שאתם צריכים - אנט עזרו לי לעזור לכם לעזור לי ;D אז... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by adu,

לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. איזה כרטיס מסך יותר טוב מבחינת מחיר וביצועים הFX5200 או GE FORCE 4 TI4200? אל תציעו לי כרטיסים אחרים זה בשביל חבר לא בשבילי.....

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO , הסרתי את הדריוורים הישנים 3.5 והתקנתי את גירסת 3.6 , בדקתי אם 3DMARK 2001 והיה לי ירידה בביצועים של 5% זה הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. שלום לכם, קניתי לפני מספר חודשים GEFORCE MX 440 עם 64 מגה זכרון (DDR) מבית LEADTEK, עם גוף קרור פסיבי (בלי מאוורר) הכרטיס עבד מצויין לצרכי, כולל חיבורו לטלוויזיה לצפיה בסרטים. פתאום לפני יומיים, חיברתי את הכרטיס כרגיל, לטלויזיה (עם כבל קטן שיוצא מהכרטיס, אליו מתחבר כבל AV, שמתחבר למתאם ה SCART שמחובר לטלויזיה) וגיליתי להפתעתי שהמחשב לא מזהה את החיבור, ולא נותן לי לעבור כרגיל למצב CLONE (צפיה בשני המסכים, כאשר אחד מהם ראשי ובו אפשר לראות וידאו ובשני הכל חוץ מוידאו) ובכלל לא מזהה את החיבור לטלוויזיה, חשבתי שאולי זה בעיה חד פעמים שתפתר ע"י RESTART אך לא כך הדבר. גם כאשר סימנתי "V" באפשרות שהטלויזיה מחוברת אבל לא מזוהה, ועשיתי RESTART שוב, זה לא עזר, זה רק הוסיף מסך נוסף ב…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  23. אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך שימצה את היכולות של המסך הזה שאותו אני רוצה לקנות. http://www.amazon.com/gp/product/B000BXEUDY/ref=pd_cp_pc_title/104-2859564-7869558?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=172282 חיפשתי פה בפורום כמה כרטיסים אבל אני לא מבין בזה כלל ואני מעדיף לשמוע מכם ישירות המלצות מאשר לקנות 'על עיוור'. חשבתי על ה-X300 או ה-X550. זה יתאים? הולך להיות לי על המחשב 1 GB זיכרון ואני לא רוצה שהכרטיס יקח ממנו זיכרון לפי חלק מהדברים שקראתי פה. אם לא בכרטיסים שציינתי אז איזה כרטיס כן יתאים שלא ייקח מהזיכרון של המחשב? תודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  25. יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.