עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. מי שחיפש דרייברים חדשים עם לוח בקרה הישן של נוידיה ... אז חבר'ה מאתר NGOHQ הוציאו דרייברים עם אופטימזיציות הדרייבר הוא 158.22 והוא על אחריותכם - לא מנוידיה !!! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1631

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

איזו גירסה של דרייבר של נוידיה אתם ממליצים שתהיה יציבה ואמינה בלי בעיות ל6600GT? גירסת 32 ביט כמובן. תודה מראש.

4. הורדתי דרייבר של כרטיס מסך 7950 התקנתי את החדש אך לא יכול לגשת לדרייבר לכוון לא רואה את הדרייבר בשורת המשימות לא יכול לגשת לדרייבר דרך שום מקום , למה ? הורדתי את הדרייבר דרך מדריך זה http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.UvIKo_l_t1Y מה ניתן לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by javaabp,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

7. Started by kfir91,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kovar2,

יש לי כרטיס מסך GTX 670 כבר מעל ל 3 שנים, ושמתי לב שהביצועים ב CSGO ירדו בצורה משמעותית עם הזמן. האם הדבר יכול להיות קשור לדרייברים שיצאו עם השנים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Lancer,

כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

11. בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  13. ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by Animor,

שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gab1234,

אני חדש בכול העסק הזה וקיבלתי את המחשב מורכב כבר והייתי רוצה לדעת איזה דרייבר הכי מתאים שיהיה לי במחשב ?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by guyishai,

שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by moshiko211,

מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  20. Started by nVIDIA70,

שלום, אפשר לינק ישיר לדרייבר הכי חדש ל7600GS שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yz101,

איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?

23. Started by Erez360,

מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. Started by orel176,

מישהו ניסה את הדרייבר ששוחרר ב5 לחודש? יכול לתת חוות דעת עליו?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by cold fire,

יש לי נייד אם x1400 אבל הדרייבר שלו די ישן בן 3-4 חודשים אני לא מבין איזה גרסה אני צריך להוריד ואת מה(ctalist או דרייבר או גם וגם...) די הסתבחתי באתר של ati-amd... ולגבי ההתקנה שלו אני צריך להסיר את הישן ולהתקין את החדש, נכון? סליחה אם זה לא הפורום הנכון.... האם לא כדאי להתקין את הדרייבירים של omega?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים