כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
ושהמסך יציג דברים שונים? יש אפשרות כזאת או שזה דמיוני?
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב אנשים הינה פרוט המחשב שלי מעבד +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NS Pro NForce3 250 Chipset זיכרון שתי זיכרונות של Kingston KVR400X64C3A/512 מארז Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case בכלליות עם הכרטיס החדש שתציאו לי פה אך המחשב? אני יודע שזה AGP אבל מה אני יעשה עכשיו מה אתם מציאים לקנות שיהיה הכי טוב והכי מנוצל למחשב שלי אני יגיד לכם את האמת רציתי לקנות X850XT אבל הבנתי שהוא לא יהיה מנוצל וזה לא יהיה שווה מה שאני מחפש זה כרטיס לטווח רחוק שאני לא יצטרך עוד שנה להחליף אותו
-
- 19 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים? הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#) הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm# אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר... תודה.
-
- 18 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2l הארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce 2 mx400 64mb מעונין בהמלצה לכרטיס שיתן תמונה חדה וחיה יותר-תקציב 300 ש"ח גם יד שניה אבל עדיף חדש אם הוא יותר טוב p4 2.4c 533 fsb asus p4sdx agpx8 memory 768mb מסך iiyama 17 תודה.
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אז חבר שלי יהיה בניו יורק בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יאסוף לי צמד כרטיסי מסך gtx1070. מה הדרך הכי נוחה לעשות את זה? תודה דן
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהשטויות האלו - אי אפשר לקנות מוצר ופשוט להינות?! זה התחיל בשידרוג לויסטה, חיפשתי כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים בעבודה יום יומית עם תמיכה לHD וגם קצת למשחקים. נעזרתי בכם (לטובה), לפי מה שהמלצתם בTHREAD הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314769.0 ורכשתי את ATI 2600 PRO, לכטיס הזה יש 256 MB עם 128 BIT ו DDR3. הוא היה לא רע בכלל, מדד חווית WINDOWS היה 5.9 - שזה המקסימלי לAERO. וויסטה רצה די חלק... הבעייה היחידה (והמרכזית) שהייתה - הכרטיס לא הוציא את הרזולוציה הטבעית של הפלסמה שלי בחיבור DVI לRGB של הטלוויזיה, בכל פעם שבחרתי 852X480, קיבלתי הבהובים חדים בטלוויזיה והתמונה לא יתייצבה... הנחתי שהבעיה היא בכרטיס, רצתי חזרה לחנות והחלפתי ל8500 GT…
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קונסולת הדור הבא שתושק בסוף השנה תכלול חומרה עוצמתית שחלקה עדיין לא זמין אפילו בשוק ה-PC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE. יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי כרטיס GTX770 ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את דיסק הדרייבר שהגיע איתו או שעדיף להתקין אחד עדכני יותר מהאתר של ?NVIDIA
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
החברה הוותיקה S3 Graphics/VIA מייצרת בעיקר צ'יפסטים ללוחות אם תקציביים ומשלבת בהם פתרונות גראפיים. לפני כשנה ראינו את S3 Graphics מנסה להכנס לשוק הכרטיסים הגראפיים התחרותי שבו שולטות שתי הענקיות - ATi ו NVIDIA, אך ללא שום הצלחה. זהוא היה הS3 Crome S27 (סקירה), כרטיס לגיימרים בעל ביצועים בניוניים, שלפי מבחני הביצועים דווקא היה אמור להוות תחרות לא רעה לכרטיסים שהציעו ATi ו NVIDIA לאותה תקופה, אך בכל זאת משהו השתבש והכרטיס לא זכה לשום התייחסות מיוחדת. למרות הכישלון שעברה S3 Graphics, החברה לא מתכוונת להכנע ויוצאת בהכרזה ללין חדש של כרטיסים התומכים ב DX10 ו DX10.1 עד שנת 2008. שתי הליבות הראישונות שיצאו יקבלו את השם XD2 ו D2 (כמו שאפשר לנחש D2 זאת הגרסה המוחלשת). שתיהן יתמכ…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך למשחקים המסך שבו אני משתמש הוא 19" רגיל. המפרט הוא: intel core 2 duo e7400 2.8ghz לוח אם:9300 xfx geforce 4G DDR2 זיכרון ובמידה וצריך ספק מעל 400W אז ה 700 ש"ח יכללו אותו
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי בnewegg את שני הכרטיסים x1800xl- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102642R x1800xt - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102698R האם דרך הx1800xl אפשר לראות טלוויזיה(או אפילו HDTV)? בגלל מחירו הנמוך של x1800xl הוא נחות מבחינת הביצועים מהxt הפער הוא 10$ אני מעדיף את הכי חזק
-
- 16 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
והאם יש מקום שהכרטיס נמכר בפחות מ 800 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם GeForce 6800GT הוא כרטיס חזק? וכמה זמן מעמד הוא יחזיק למשחקים..? פשוט אני קונה כרטיס כזה היום.... GeForce 6800GT 256MB 256bit רציתי לדעת רק אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן מבחינת משחקים וכד'..והאם הוא נחשב לכרטיס חזק..?
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כותרת ... מדובר במסך 22'' ... ולא אני לא שוקל 4850 כאופציה כי אז באמת שאין לי טעם להחליף , אני אוהב לשחק ברזולוציה המקסימלית עם פילטרים ...
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-