עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Irena Dubkova,

היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?

2. Started by NuXeR,

שלום , החלפתי את הוודוו 3 3500 שלי ברדאון 9000 פרו של גיגה ביית , עם הוודו לא הייתה בעיה עם דרייברים....כאילו הייתה גירסא אחת ומסנכה.... עכשיו כשאני עובר אני שומע שיש המון גירסאות כמו בג'י פורס שיש המון DETENATOR וצריך לנסות המון גירסאות עד שרואים איזה גירסא הכי טובה לכרטיס . האם זה נכון ? גם לגבי הרדאון ?

3. Started by devek,

עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  4. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

5. Started by alextomin,

אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  6. יש לי מחשב p4 3ghz עם כרטיס מסך fx5200 ו-512 DDR יש אפשרות להריץ חלק 720 P על מפרט כזה?

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  7. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  8. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג בהתאם למערכת שלי(שאני יודע שהיא לא משהו). כרגע יש לי ATI X700 SE של ספייר. מעבד: DualCore Intel Pentium D, 3000 MHz לוח אם: Intel Sorento D945GNT ספק כוח: ATX 400 ואם אני לא טועה זה כל מה שמשנה לגבי כרטיס מסך. חשבתי על 4670 אבל אשמח להצעות משתלמות יותר.

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by manbot,

ובכן, מישהו פה באתר אמר לי לא מזמן שאת המאיץ הגרפי (אם יש) אז אפשר לחבר למחשב ולחבר לכרטיס מסך את המסך ואז המאיץ עובד ביחד עם הכרטיס מסך. מכיוון שנשרף לי הג'יפה (אל תשאלו) אני משתמש בVGA o/b כרגע. רציתי לדעת האם אפשר לחבר נגיד שני מאיצים גרפיים לpci ולחבר את המסך לVGA o/b ואז שניהם יעבדו איתו? (שני המאיצים הם של CL, דגמים ישנים למדי) בתודה מראש, manbot.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by mazinya,

אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by yuraxp,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301&catcode=79 באתר מוצג הכטיס, עם דירקט איקס 9, האם לכזה כרטיס לא אמור להיות 8.1? במידה וזה נכון, שווה לי להחליף? כיוון שכרגע יש לי G-FORCE 2 64

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by oshric,

שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by GodGamer,

אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!

14. מבקש חוות דעת לעבודה בעיקר באופיס ואינטרנט על המסכים הבאים: SAMSUNG 710N BENQ 737S-D BENQ 767B12 LG1730S LG1730B LG1720B HYUNDAI Q17 יש למישהו נסיון איתם?

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by The-Devil,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by at,

מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by shay999,

יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by DXT,

אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by NIR-T,

היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  21. הזמנתי את הכרטיס הבא: SAPPHIRE Readon HD4870 TOXIC 512MB 256BIT והייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים האם הוא טוב? המפרט של המחשב שלי כרגע כולל הכרטיס הוא: Asus p5qe intel core 2 duo E8400 ADATA 4GB 800MHZ WD 500GB 16 BUFFER והכרטיס SAPPHIRE Readon HD4870 TOXIC 512MB 256BIT מה אתם אומרים בכללי הכרטיס יריץ משחקים עתידיים כמו GTA IV וכו..?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  22. אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  23. הי, אני מחפש כרטיס מסך חזק שיתאים למחשב שלי , ויוציא ממנו את המקסימום - ושיריץ את כל המשחקים הכבדים והחדשים. המסך שלי הוא מסך LED 22 ברזולוציה גבוהה 1920 על 1080, והכרטיס מסך הנוכחי שלי לא מצליח להריץ כמעט שום דבר ברזולוציה הזאת ובכללי לא מריץ משחקים חזקים או אפילו בינוניים טוב. לצערי אני לא בקיא בעניין יותר מידי ואשמח מאוד לעזרה המפרט שלי: Intel Core i5-2310 2.9GHz Intel DH61WW שתי זכרונות Kingston 2GB 1333 DDR3 ספק כח - אני מתכוון לקנות אחד שיתאים לכרטיס מסך 600W+ של חברה איכותית. התקציב שלי לכרטיס מתחיל מ1000, ויעלה כמה שצריך (גם ב500 שקל מבחינתי) אם באמת צריך את התוספת כדי שהוא יענה לדרישות שלי. סה"כ אני רוצה כרטיס מסך איכותי וחזק שיריץ את כל המשחקים הכבדים ה…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by OR007,

יש לי אותו כבר 3 שנים ואני תוהה אם כדאי להחליף אותו ? איך הוא ביחס למסכים אחרים ? אין לי כ"כ דרך להשוות מפני שיש אותו לרוב החברים שלי (מקריות)... בקיצור מה אתם אומרים כדאי להחליף אותו, ואם כן אז יש איזה המלצה בתקציב של 1600 ש"ח...(17 אינץ')

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.