כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
השאלה איך החברה הזאת דיברתי עם המוכר בראשון לציון הכרטיס יגיע רק שבוע הבא משהו מוזר באתר של החברה Twintech לא מצאתי את הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן. היום , אחרי משחק של כמה שעות בדום 3 (למען האמת משחק די מחורבן) , המשכתי קצת לאינטרנט ופתאום המסך התחיל להבהב ולהציג צבעים עמומים וכהים יותר מהנורמה. לעיתים - כל כמה דקות הוא מסתדר לשנייה וחוזר להציג תמונה נורמלית , אבל אז שוב , כל הצבעים נדפקים ונהיים כהים יותר. האם הבעיה במסך? כי זה קרה ככה פתאום , בלי שום התרעה מוקדמת. או שזה הכרטיס מסך שסבל במשך כמה שעות על משחק יחסית כבד כמו דום 3? כרגע הטמפרטורה שלו היא 50 מעלות (הכרטיס הוא GeFOrce 6600GT של ג'גיהבייט). אתם חושבים שאם אני פשוט אתן למסך\כרטיס מסך מנוחה זה יסתדר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר מומלץ זה של ATI X1900 XT 256MB או זה של NVIDIA GeForce 7900GT 256MB
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לאחר בדיקה מקיפה של הרעש שיוצא לי מהמחשב גיליתי שהכרטיס מסך שלי הוא זה שמרעיש ומה שמעצבן הוא זה שהזמנתי תמחשב הזמנתי סוג אחר של כרטיס מסך אבל בtms אמרו לי שהם מביאים לי פיצוי וזה באמת היה פיצוי מבחינה כלכלית כי הכרטיס מסך הזה עלה ב200 ש"ח יותר מהקודם אבל עכשיו אני מתבאס על זה כי הוא מרעיש..! מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV-OUT אני ממש לא מרוצה ממנו במשחקים, כי הוא לא הכי חזק שיש (בקושי מפעיל משחקים שיצאו עכשיו, מעניין איך הוא יפעיל משחקים שיצאו בעוד 5 חודשים בערך). טוב, רציתי בהתחלה לקנות כרטיס R9600 (רגיל, לא P ולא XT) אבל אתם המלצתם לי פה שלא כדאי כי. אני עכשיו מצאתי מישהו, שגר גם לידי, שרוצה למכור את הכרטיס הזה: http://bigsale.co.il/Product.asp?productid=223&catcode=69 כי אבא שלו לא זקוק לכרטיס כזה (הוא יותר מדי חזק ואבא שלו לא משחק במשחקים). הוא רוצה לעשות איתו החלפות תמורת הכרטיס שלי, ושאני אוסיף לו 300 ש"ח. הכרטיס שלו נקנה מחו"ל, אז אין אחריות אבל הוא אמר לי שהוא עובד מצויין. על הכרטיס שלי יש אחריות לעוד 4 חודשים והוא נקנה לפנ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנססה לחפש כרטיס מסך למחשב מסוג Shuttle (יחסית ישן) שיש עליו ספק כוח של 250WATT על אותו דגם של מחשב הצלחתי להריץ Geforce 6800GT של NVIDIA ולאחר המון כאב ראש של שינויים בביוס הכרטיס רץ בצורה מעולה עם הדריברים החדשים וללא שום בעיות. (גם לאחר ביטול דברים שמבזבזים חשמל ואין בהם שימוש). עכשיו אני מחפש לאותו מחשב כרטיס אחר, אני מתלבט בין NVIDIA ל ATI כי עם ATI הניסיון היחידי שיש לי זה במחשב הנייד והוא רע (כי אני עובד עם לינוקס והדריברים שלהם הם לא מי יודע מה.. אז אין לי מושג מה המצב בווינדוס). כמובן הדבר הכי חשוב, מדובר על יציאת PCI-E X16 ולמען האמת, לאחר צימצום אפשרויות הגעתי רק לאופציה אחת ה Geforce 8500GT השאלה אם אולי אני מפספס משהו? אולי ל ATI יש כרטיס חזק יותר שיתאים…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני רוצה אני להקליט מהYES תוכנית טלויזיה מערוץ 2 עכשיו אין אותה באינטרנט ואני רוצה להקליט אז צריך כ טליוזיה : עכשיו זה מה שאני צריך: שיקליט ויפעל עם הYES אפשרות ליראות TV מהמחשב ***אולי בעתיד אני יעשה מהמסך של המחשב גם TV רגילה*** זהו לא משהו רציני פשוט שיפעל טוב ושיקליט בפורמטים ידועים ושיפעל בDVD רגיל .... עכשיו אני לא מבין גדול אבל התקציב או ככה 300+- בערך וחייב מהאתר http://www.pandas.co.il/ כי אני הזמנתי מהמן מהשהו היה אמור לצאת עכשיו אבל הקפאתי את המשלוח ככה שככמה שיותר מהר יותר טוב!! תודה רבה רבהההההההה (אם אפשר תפרטו לי למה הוא טוב תודה רבה)
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/images/award/it/jpg/200511/PCA_au_200511_AWARD.jpg לפי הכתבה עין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ25FPS האם זה הגיוני? 25FPS זה לא מעט מידי?
-
- 5 תגובות
- 11k צפיות
-
-
פעם ראשונה שהשתמשתי בתוכנה,הגירסא שבחינם,בגלל שנדמה לי שיש לי איזה בעיה בכרטיס מסך, וזאת התוצאה שקיבלתי. המפרט בצד. איך התוצאה? צריך לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפי שמועות שהגיעו לTheinq נוידיה לא תשחרר את ה7800ultra אבל תוציא 7800gtx עם 512 מגה ומהירויות מטורפות של550mhz לליבה ומהירות משוגעת של 1800mhz לזיכרון, כנראה נוידיה הרגישה מאוימת מה1500mhz של ati. כדי להגיע למהירות כזאת השתמשה נווידיה בזיכרון חדש של סמסנוג שפרטים אפשר לראות פה http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/GDDR3SDRAM/512Mbit/K4J52324QC/K4J52324QC.htm בנוסף כנראה הקירור ישתנה בשביל להשאיר את הליבה קרה לקירור של שני סלוטים. http://www.theinquirer.net/?article=27368
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי 1. https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01KVZBNY0?ref_=Oct_DLandingS_PC_9385d1dd_NA&smid=ATVPDKIKX0DER 2. https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-1070-Gaming-GV-N107TGAMING-8GD/dp/B077P9HX2V?tag=h0dab-20& לטובת VR עדיף את הTI או שהרגיל מספיק דיי והותר ? סליחה שאני לא ידע קודם , פשוט עכשיו זה מבצע ,ואני רוצה לנצל את זה . תודה רבה , מקבל לקבל תשובה מהר כדי שאוכל להספיק לחטוף
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט והוא פשוט לא רוצה לעבוד על AGP X8 ועובד רק על X4 שיניתי בביוס וניסתי גם לשנות במאפיינים של המחשב וגם שם אין אפשרות של יותר מ4 מוזר כי יש לי לוח חדש של גיגבייט K8NSC לAMD הוא תומח בAGP X8 תעזור לי דחוף!!!(רוצה לשחק FEAR יותר טוב)
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי! מהדגם של כרטיס ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 איזה יצרנית טובה יותר? תודה ענקיית לעוזרים!!! avivgenius
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-