כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' והתקציב שלי נע בין 1200-1600 הייתי מעדיף כמה שיותר נמוך יש לי פה שני מסכים שהייתי רוצה שתגידו לי מה יותר טוב מביניהם: מסך "19 שטוח של PC2GO דגם: DX997 מסך שטוח "19 רזולוציה: 1792x1344 dpi גודל נקודה 0.25 תדר רענון אופקי 30-98KHz תדר רענון אנכי 50-160Hz גודל פיקסל 150MHz TCO TCO95/99,UL,CUL,MPR מיוצר על ידי חברת PROVIEW במיוחד עבור Pc2go והשני תוצרת חברת PURE FLAT AOC ENVISION האמריקאית הדגם המתקדם ביותר גודל נקודה (V)0.25 0.21(H) רזולוציה 1600X1200 תדר סריקה 95Khz כולל כפתור JAG המסך מקצועי מעולה ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר כולל תקן TCO99 ו-ENERGY STAR לקרינה הנמוכה ביותר עכשיו יש גם מסך של סמסונג 19" Samsung 955DF Monitor…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
HS2900XT תוצרת GIGACUBE היגע אתמול לשיווק בארץ היבואן לייף מחשבים עכשיו כדאי לחקות ל3 דברים : 1.דריוורים משופרים מ AMD/ATI 2. ירידת מחירים מצד NVIDIA ורצוי חזקה מאוד לאור התחרות. 3. DX10 ל WINXP דן
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך ואני צריך ליקנות אחד חדש יש לי את הלוח-אם gigabyte P35-DS3L , עם כניסה PCIe ואני צחפש כרטיס חדש חזק . אני מחפש משהו כעיקרון כמו 9800GT או משהו בחזוק שלו.עכשיו אני לא מומחה למחשבים ואני ציךאת ההמלצה הכי טובה , תודה.
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1385 שווה לקנות אותו ...הוא טוב?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך עם מחיר מינימלי (עד כמה שאפשר, לא רוצה להשתגע עם המחיר) אבל שיהיה מסוגל לתמוך במשחקי COD, GTA החדשים מפרט המחשב שלי (נקנה בפברואר 2013) מצורף: https://app.box.com/myPC022013 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב חדש ובמסגרת התקציב שלי אני ייקנה את אחד משני הכרטיסיי מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9800GT 512MB DDR3 גירסת OC מחיר: ¤690.00 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 מחיר: ¤750.00 מחיריי הכרטיסים דיי דומה , ע"פ התיעצות עם חברים נאמר לי ש 9800 עדיף בגלל שהוא מבוסס nVIDIA ויש לו תמיכה טובה יותר בדרייברים ובמשחקים. אך מצד שני , בקריאה בפורום קראתי ש 4850 חזק יותר מבחינת ביצועים . המסך מחשב שי הוא 24'' ולכן יידרוש כרטיס מסך חזק ע"מ להפעיל משחקים ברזולוציה הטיבעית. אשמח עם תעזרו לי להחליט מבין שתיים . תודה רבה!!!!
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות 7600GT 256 MB וע"פ מה שאני רואה שי כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הנ"ל . כמו כן יש הבדלי מחירים בין החברות .. האם יש הבדל בכרטיס בין חברה לחברה ..? ומה הכי כדאי לקנות (עלות.תועלת) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חשבתי על: Leadtek - Geforce 6600td 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL זה הכי טוב בתקציב הנ"ל ? אל תציעו להעלות תקציב או להוריד תקציב, בדיוק ב-800 ש"ח. בשביל ידידה שלי
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה התלבטויות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהם... נתחיל עם המפרט כמובן: מסך: DELL 2209WA 1680X1050 זאת גם הרזולוציה שבא אני מתכוון לשחק. ספק: Enermax liberty 400w חשוב לבדוק שהספק מספיק חזק להחזיק את הכרטיס. שאר המפרט: Core 2 Duo e8400 3Ghz Giga-Byte EP35-DS3L Geil 2 Gb DDR 800 Mhz NZXT HUSH שני דברים נורא חשובים לי בכרטיס. הראשון שבהם הוא שקט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חרישי. וכמובן כמו כולם ביצועים. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 650 ש"ח, עם אפשרות למתוח ל700 ש"ח. אלו הם הכרטיסים שחשבתי עליהם: 1. Radeon HD 4850 - POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 הכרטיס עם קירור של Artic-Cooling השאלה כמה הוא שקט? http://www.iqpc.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט קונה מחשב ויש לי אפשרות לקנות את ה9800X2 ב1600 שזה מאתים ש"ח יותר מה4870 אז רציתי לדעת עם איזה כרטיס אני אוכל להשאר הכי הרבה זמן בלי החלפות כלומר מי מהם יותר חזק? חום וצריכה לא אכפת לי.... מסך או 19" או 22 רחב
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנותכרטיס מסך. אני מתלבט בין3 דגמים, ATI RADEON 9800 PRO של שפל, הכרטיס השני: GFROCE 6600 או 6200 תהיתי מה יותר טוב מה הממומלץ מבינהם אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי בנושא תודה בלוטוס.
-
- 17 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין ה-Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR ל- Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR שווים 550 שקל??? ??? עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה לפי הfaq של SpiritKnight [לינק למטה] רשום שה-Geforce FX 5900ULTRA יותר טוב מה-Radeon9800PRO במהירות ליבה וזיכרון אבל עדיין ה redeon משיג תוצאות יותר טובות במבחנים למה!? לינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877 ובקשר לכותרת אני פשוט דפוק .....
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפי הביקורת החדשה על הכרטיס 2900XT של ATI הוא ניראה סך הכל טוב\מאוד. מה יותר כדאי? amd athlon X2 dual core 4800mhz bfg oc2 8800 640mb amd athlon X2 dual core 4800mhz ati HD2900XT amd athlon X2 dual core 5600mhz bfg 8800 oc 320mb יש לי מסך 19... יכול להיות שידרוג עתידי ל20+ לפי תגובות וביקורות שכתבו הבנתי שבמשחקי DX10 יהיה עדיף כמה שיותר זיכרון... והמעבד בקושי משפיע היום. אז מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ארגון ה-JEDEC משיק תקינה לדור חדש של זכרונות HBM2 מתקדמים - וסמסונג מתכננת להתבסס עליו על מנת להעניק פוטנציאל לרוחב פס מטורף של 2 טרה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס מסך Sapphire ATI RADEON HD5770 GDDR5 1G HDMI הוא בלי vapor-x נכון?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפני שאני מעדכן דרייבר, צריך להסיר את הקודם? כי ב-NVIDIA פשוט הייתי מתקין את החדש וזהו... אמרו לי שכך זה ב-AMD, ולכן כנראה בגלל זה אין לי MANTLE ב-BF4 עם הבטא האחרונה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?
-
היי יש לי לוח אם לידטק nforce2 עם כרטיס מסך mx4 onboard. כשאני צופה בסרטים יש הפרעות לבנות, קצת שלג על המסך. יש למישהו מושג ?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות RADON9500 pro ואני רוצה לדעת בשבלו כמה שווה לו לקנות יד שניה כזה כרטיס תודה מראש?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-