עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב פנטיום 4 3000MHZ אם 2GB DDR2 ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך חזק יותר היום יש לי ATI READON 1300X PRO 256MB PCI-E 16X עד עכשיו הוא היה מריץ את כל המשחקים בצורה נרמלית אבל ב GTA IV הוא עושה בעיות החלפתי אותו בעוד כרטיס שיש לי ATI FireGL V3350 256MB PCIe והוא קצת יותר טוב ממה שיש לי אבל לא מספיק

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by asi11,

zotac gt240 1gb gddr3 dx10.1 dvi hdmi pci e zt 20402 מעבד QUAD 8300

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  3. :'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  4. היי! כאשר אני משנה רזולוצייה בווינדוס 98 על מנת להקטין את התצוגה בשולחן עבודה אני מקבל שולחן עבודה הפונה בצורה הפכית לצד שמאל ,יש פיתרון לזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8758&PHPSESSID=b3084049ca83203a95cdaf2c44211cab

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  6. אז חבר שלי יהיה בניו יורק בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יאסוף לי צמד כרטיסי מסך gtx1070. מה הדרך הכי נוחה לעשות את זה? תודה דן

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  7. המתאם החדש שמציעה חברת Eurocom יאפשר לכם לחבר כרטיסי MXM בהתבסס על חריץ PCI-Express 3.0 X16 סטנדרטי, ובכך ליצור מערך קומפקטי מאוד ועוצמתי משלכם לכתבה

8. Started by FatherBoard,

אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  9. Started by eliagrady,

שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by yonatanph,

נראה כאילו בחודשים האחרונים לא היו ממש פריצות דרך בתחום, גרסאות חדשות וכרטיסים יותר מהירים וכו' אבל לא שידרוג רציני בטכנולוגיה אלה יותר לכיוון של אופטימיזציה של טכנולוגיה קיימת. האם צפוי לנו איזשהי התקדמות בתקופה הקרובה ? האם יהיה איזשהו מהפך בשוק כרטיסי המסך?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by moshe51,

אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר. תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by jambo222,

שלום אני רוצה ללכת על לוח אם בסביבות 600 שקלים שנותן לי כרטיס מסך טוב למשחקים בינוניים. בקיצור לאיזה לוח אם יש גם כרטיס מסך טוב ? האם יש אתר שמשווה את רמת הגרפיקה בלוחות אם ?

13. שלום, קים ברשותי מחשב עם לוח אם G41M COMBO בעל כרטיס מסך מובנה X4500M (לא גרסאת הHD) בעל חיבור VGA בלבד. לפי מה שהבנתי מגוגל HD READY יכול להציג עד רזולוציה של 720P ואיכות כמו 1080P כלל לא מורגשת. הייתי רוצה לדעת האם קניית כרטיס מסך GEFORCE G210 + כבל HDMI (בעלות של כ300 ש"ח) יצדיק את השיפר הגראפי שיושג או שהשיפור הגראפי יהיה כמעט בלתי מורגש? קיים ברשותי כבר כבל של 15פינים של 1מ' ו2 מטרים של כבל מפוצל של שמע. נתונים נוספים: ספק כוח: 350W אמיתי מעבד: E5700 3GHZ DUAL CORE זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ מערכת הפעלה: WINDOWS XP service pack 3

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by Dano,

אנשים תגידו לי מה כדאי לי: 2X512 MB זכרון וכרטיס מסך 6600GT או 512MB זכרון וכרטיס מסך 6800 מה עעדיף לי?

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by leok0,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  16. לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  17. שלום, יש לנו עכשיו הוצאות רבות ואבא שלי לא יכול בנתיים להרשות לעצמו לקנות מחשב חדש ב 5000+ ש"ח. בנתיים אני תקוע עם מחשב בכלל לא משהו (כמו שאתם יודעים) :'(. ניתן לראות את המפרט (אם יש צורך) במפרט שלי. הייתי רוצה לשחק בכמה משחקים נחמדים כמו GTA3 אבל אני לא יכול עם המחשב הזה, וזאת מהסיבה שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 32MB (אפילו GTA3 רץ מקורטע)... :'( אז חשבתי שאולי עד שאבא שלי יקנה מחשב חדש אני אקנה כרטיס מסך נורמלי בלא יותר מ 359ש"ח כי זה די זמני... חשבתי האמת על GF4 MX 440 64MB אבל אני לא יודע של איזה חברה :-\. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים? ואם זה יהיה טוב אז איזה אחד הייתם מציעים. בכל מקרה גם רציתי לקנות משקפי תלת מימד שיצאו לא מזמן בארץ אבל הייתי רו…

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by the kooks,

היי, רציתי לשאול לגבי החדות של המסך ראיתי מסך שהיה רשום שזמן התגובה שלו הוא 8MS שזה די טוב לא? והחגות שלו היא 1:1500 משהו כזה איך אני יכול לדעת מה החדות במסך שלי ? וכמה שהמספר השני יותר גדול או קטן זה יותר טוב או פחות למשל מה עדיף 1:1500 או 1:1000? בנוסף רציתי לשאול גם על מסכים דקים חוץ מזה שהם עולים יותר כסף ממסך שטוח רגיל יש להם עוד חסרונות למשל רגישים לאבק אור או דברים דומים ? תודה מראש על העזרה..

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  20. יש לי לוח אם: asus P5N32-E 680i nForce SLI וכרטיס מסך: 8800GT ASUS TOP ורציתי לדעת האם הייתם ממליצים לי לקנות כ.פיזיקה ואיזה? זאת אומרת, האם יש כ.פיזיקה מובנה בתוך הכ.מסך כבר? גם מה המחיר פחות או יותר לכרטיס פיזיקה? בין כמה לכמה הם נעים?

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by yesman,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך 4770 קיבלתי משחק HAWX שדרישות החומרה הם כרטיס מסך מהרשימה הבאה: geforce 5900/6/7/8 או ATI readom X800/9800/X1300XT/HD 2000-4000 האם כרטיס המסך מתאים למשחק ?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  22. Started by black T.I,

כרטיס המסך הכי טוב זה GEFORCE 4 MX?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by OutRaGe,

שלום. אני רוצה בקרוב לקנות את ה-R9550 , הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך (עכשיו GF2MX ) ויש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם המפרט הנ"ל ינצל את רוב כוחו של הכרטיס? P4 1.5 512SDRAM ואיזה לוח של אינטל , אם הדגם ממש חשוב אני תכף אסתכל באברסט 2.לגבי החברה של הכרטיס , מצאתי של GB בזיגזאג ושל ABIT בפנדס איך שתי החברות האלו ואיזה מהן יותר טובה לכרטיס הזה? מבחינת האם הסופטמוד המתוכנן אם יצליח ומבחינת קירור טוב יותר לכל אחת מהחברות? (כמובן מתוכנן גם OC אם אפשר בבקשה גם לינק לאתרים לאנשים שעשו OC+SoftMod על הכרטיס של אחת משתי החברות הנ"ל או אם יש לכם הצעה לחברה יותר טובה בחנות אמינה וטובה כאשר אתם יודעים שאותה חברה עומדת באותם פרמטרים שהצגתי לפני כן ושוב אם אפשר גם לינק. ו…

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  24. שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים