עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NIR-T,

היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by srami,

מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  3. שלום הלוח אם שלי תומך רק ב AGP כפול 4 והכרטיס מסך יכול לעבוד ב כפול 8 ,מה ההבדל בביצועים ביניהם . הכרטיס הוא 9500 PRO והלוח זה P4TE.

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי עכשיו ראיתי באנצ' שמראה כי ה68XT\DDR III שווה בחוזקו ל68NU DDR I האם זה הגיוני?? http://xtreview.com/review92.htm

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by Ghtm,

אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לחומרה היקפית אבל רציתי לדעת, האם קיים כבל הממיר בין SVIDEO לDVI או בין SVIDEO לVGA? אם כן, איפה ניתן לרכוש אחד?

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  7. Started by כהןישרק1,

אינטל 3820 מסך 1440P משחקי כדורגל 14 / כדורסל 14 / A VS P השאלה שלי האם 780 יתן לי משהו ש- 770 לא יתן בתמונה אני אוהב להפעיל את כל הפילטרים במקסימום בדרייבר והאם יש הבדל בין היצרנים השונים , לא במהירת עבודה אלא יתרונות בדרייבר שיתן תמונה טובה יתר מהמתחרים

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by DORAZABI,

קראתי על המדריך בכתבות וזה מפתה..מה אומרים? נ.ב אני לא מבין כלום ומעולם לא ביצעתי אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by atomic rooster,

היי. לוח- Asus M5A87 מעבד- AMD QUAD Core זכרון- 4 GB RAM כיום יש לי Geforce 9600GT שהחליט לסיים את חייו. מחפש המלצה לכרטיס שיתן את התמורה הגבוהה ביותר לעלות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by raniAA,

היי חברים! יש לי מחשב לגיימינג כבד משנת 2008, והמפרט הינו : Intel Core2Dou E8400 3.0Ghz (מעבד) 4GB RAM 800GHz DDR2\3 (כ.זיכרון) (לא בטוח לגבי הDDR.., או 2 או 3) ASUS P5K-SE (לוח אם) Nvidia Geforce 8800GT 512MB (כ.מסך) (אותו אני מחליף במידת הצורך) SeaSonic S12II-620W (ספק כוח) (קניתי אותו לפני כחודשיים, לאחר שספק כח ג'נרי שהיה לי לפניו, נשרף) אני צריך כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים חדשים, משהו שיספיק לי עם המפרט הנ"ל.. מה אתם יכולים להציע\להמליץ? תודה רבה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by adamos,

רציתי לדעת אם ישנו BIOS יציב לאוברקלוק, ועדכני שפותח פיצ'רים למהירות שעון \ וולט'אג מעבר ל- skynet BIOS שמצאתי באינטרנט ? הכרטיס שברשותי הוא GTX 780Ti - גרסת רפרנס. תודה לכל העוזרים!

12. קודם כל שלום, שנית השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים.? למשל נכנסתי לאתר של nvidia וראיתי שיש להם שם סדרה של gforce 900 לי לדוגמא יש כרטיס מסך של 920m מה זה הm הזה?ומה ההבדל בין ה900m לסדרה של 900 בלי m? ושאלה נוספת, האם הסדרה של 900 היא הכי חדישה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  13. Started by Irena Dubkova,

היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?

14. Started by Yamabushi,

תמיד עניין אותי לדעת למה המלבן הזה שבסה''כ מכיל ברזל, אלומיניום, נחושת, פלסטיק, וקצת פיבר-גלאס, כלכך יקר, כרטיסי גיימרים כמובן. לא אכפת לי שכרטיסי מסך workstation או מעבדים גראפיים יעלו הון וממון אבל מה הסיפור עם כרטיסי הגיימרים... למה לא יכול להיות כרטיס אחד לכל המחשקים בעולם, או כרטיס רק לצ'וטט ולעבוד עם המחשב בword...

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת לגבי כרטיסי מסך האם כדאי לי לקנות את אחד מהכרטיסים הללו 8800GT או GTS?מי מביניהם עדיף? ואני מעוניין בכרטיס שאיתו אני אצליח להריץ משחקים בסדר גודל של CRYSIS בצורה טובה(על HIGH) ואולי על V HIGH אם יתאפשר. האם שני הכרטיסים האלו מריצים את CRYSIS על HIGH לפחות בצורה טובה?ועל VERY HIGH איך ההרצה שלהם? והאם הם יתמכו גם במשחקים שיצאו בעוד כמה שנים כשכבר הסידרה 9 תיהיה בשוק? תודה

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by Baz34,

אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  17. 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E הוא: Point of View Geforce 8500 GT

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  18. באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?

19. Started by gggil,

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי. גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב. הנה מפרט: פנטיום 4 ספק 520W ג'נרי לוח אם ABIT IG80 זכרון DDR ג'יגה כרטיס מסך 9500GT חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו. אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל? הצעות מTMS או KSP בבקשה תודה רבה לכל העוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי התלבטות לגבי שני כרטיסי מסך אלה הנוכחי שמותקן במחשבי: LEADTEK 7600GS EXTREME 256 DDR3 חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל: ASUS RADEON HD3650 512 DDR2 [glow=red,2,300]בבקשה ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי שני כרטיסי אלה משום שנותנים לי את הכרטיס השני במתנה והשאלה שלי היא האם כדאי להחליפו עם הנוכחי? השימושים שלי אך ממש....כלום...אינטרנט וזהו...תנו לי את דעתכם בבקשה[/glow]

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by spitfire3,

שלום לכם ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Intel P4 3.2 Intel 915P 1.5G Ram ATI X700 Pro ספק 300W אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזמני כי בקרוב אני מסיים את הלימודים ולא שווה לי לקנות מחשב חדש וגם כרגע הכסף הולך לשיעורי נהיגה. כשבדקתי בEVEREST היה כתוב לי ליד הכטיס מסך PCIE 1.0@X16 רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים כגון : 3850/4670 יוכלו לעבוד לי במחשב/האם קיימת לי יציאה של כרטיס מסך כמו שהכרטיסים האלה צריכים? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by GunBlade,

אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 8600 על מנת להריץ משחקים בצורה נורמאלית. ברור ש-8800 היה עוזר בעניין, אבל מה לעשות. זה התקציב. השאלה היא: האם עדיף לקנות דגם עם 512MB DDR2 או עם 256MB DDR3? מצד אחד יותר זכרון אך יותר איטי, מצד שני פחות זכרון אך יותר מהיר. מה הכי כדאי? כמה זכרון באמת צריך בשביל משחקים? תודה.

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by Or94,

היי חבר'ה, זה המפרט מחשב שלי: E6750 GIGABYTE P35-DS3L 8500GT 160 ג'יגה הארד דיסק 2 ג'יגה זיכרון ספק 500W מסך ViewSonic VX2240W כרגע יש לי 8500GT ואני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של 1500 ש''ח שיריץ לי את כל המשחקים כיום ומשחקים בעוד שנתיים בערך על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של מסך 22 אינץ' 1050*1680. תציעו כרטיסי מסך מהחנות הזאת www.pandas.co.il וכרטיסי מסך שלא יעשו לי צוואר בקבוק עם המעבד. אגב אני אקנה את הכרטיס עוד חודש בערך.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by The-Devil,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מסך של aoc אם אני לא טועה אנחנו מדלקים את המחשב הוינדוס נטען ופתאום זה עושה בעיה כזאת ATTENTION OUT OF RANGE H:75.0KHz V:60.0 HZ בבבקשה עזרה דחופה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים