עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by Cyron,

האם מסך LCD יכול לשמש כטלויזיה ? ניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (YES) ?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by marik,

שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by kkl99,

אני הורדתי את הדרייברים הללו האם הם הנכונים ? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html http://developer.nvidia.com/object/cuda_3_2_toolkit_rc.html#Windows%20XP,%20Windows%20Vista%20and%20Windows7 האם CUDA זה רק SDK ? http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html DX 11 מיקרוסופט הורדתי

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by zag_zag,

שמעתי על האפשרות של הפיכת Radeon 9500 ל-9700 בעזרת softmod. האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם גרסת ה-Pro ? זה בכלל יתן לי משהו?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by black god,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400

• 16 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by omd,

הגיע אתמול ..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by PoHuisT,

הממ 4279 תוצאה טובה? בלי OC

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by X-It,

Intel pentium 4 3.2 ram: 1024 667 mhz Geforce 6600 gt ultra יעבוד על מינימום לפחות? ויש מצב לבינוני?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  10. אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...

11. Started by raz002,

מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by simonsix,

לפני כמה חודשים שער הדולר היה 4.35 ש"ח כרטיס מסך שעלה בחו"ל 300$ עלה בארץ כ-1800 ש"ח היום הדולר כבר 4 ש"ח (ושש אגורות למען הדיוק) אתם לא חושבים שהיבואנים צריכים להוריד קצת את המחירים? חישוב פשוט מראה שההבדל הוא של 8% מה שאמור להוריד את מחירי הכרטיס ל- 1666 ש"ח. חומר למחשבה.

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by Ghtm,

אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לחומרה היקפית אבל רציתי לדעת, האם קיים כבל הממיר בין SVIDEO לDVI או בין SVIDEO לVGA? אם כן, איפה ניתן לרכוש אחד?

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  14. שלום יש לי לוח אם עם חיבור PCI-EXPRESS 1.0 לכרטיס מסך אם אני אקנה כרטיס מסך שבא עם חיבור PCI-EXPRESS 2.0 או PCI-EXPRESS 3.0, האם אני אוכל להרכיב אותו בלוח האם שלי וזה יעבוד? תודה

15. כמעט כל המשחקים רצים חלק וסוף הדרך ...אבל חלק מהמשחקים כמו SPORE או WOW נתקעים ותוקעים את כל המחשב התקנתי את הכרטיס טוב כולל דרייברים אחרונים על מערכת הפעלה שהותקנה מיד אחרי השדרוג כל משחק אחר עובד אפילו 6 שעות רצוף ויש לא מעט קריסיס .COD4 ועוד רבים לפי מה שקראתי בחיפושי ברשת יצא HOTFIX של ATI אבל הוא לא יורד לי מהאתר הרישמי שלהם ונראה שזה לא עידכון רישמי שלהם במידה ומישהו נתקל בפתרון אשמח לתשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by thegame998,

אתם יכולים לתת לי כמה תמונות של ליבה ליראות איך זה ניראה? ואם ליבה של כרטיס מסך ומעבד וכו' ניראים בערך אותו דבר?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by godza,

שלום. קוראים לי בן אני בן 18 משדרות חדש בפורום.. אני ואחי החלטנו לקנות כרטיס מסך שיעלה משחקים עכשיווים כמו GTA IV, ניד פור ספיד אנגרכובר,כל אוף דיוטי 5 .......וכאלה בגלל כל השוק של כרטיסי המסך ויש המון ואני לא ממש מבין בזה רציתי להתייעץ איתכם על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה... כרטיס מסך שיתן תמורה למחיר שלו. בסכום של 400-500 שקל יש לי במחשב מעבד 2 גי'גה ,פנטיום 4, 200GB זיכרון, 2דואל כור, ומסך 19' עזרתכם מאוד חשובה לי כדי שאני לא אבזבז כסף סתם תודה!!

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by rockstarr,

http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  19. Started by נריה,

כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by achiya1,

שבוע טוב רציתי לדעת בבקשה מה זה הקופסאות הכסופות שיש לי על הכרטיס http://www.prolink-usa.com/image/VTV-7200GS256_2_1.jpg משמאל למערכת קירור יש כאלה בתמונה ואצלי באמיתי גיליתי שהם כאילו מפוצצים ויש להם למעלה אבקה יכול להיות שזה מה שתקע לי את המחשב ?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  21. מה המצב חבר'ה ?.. לסבתא שלי יש פנטיום 3 ישן שיש בו כרטיס מסך בשם ATi Magnum/Xpert 128/Xpert 99 ולי יש כרטיס מסך מיותר בבית של פנטיום 3 הישן של דוד שלי ושמו ATi RAGE LT Pro ... אני לא יודע איזה מביניהם הוא הטוב ביותר, אתם יכולים בבקשה לעזור לי ?.. תודה מראש, משה

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by NI4NI,

שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  24. שלום לכולם, אני חושב שאני האדם בעל הכי הרבה בעיות במחשב כאן (שהצהיר עליהם בפורום) אבל מה לעשות.. אני מחזיק מפרט שאפשר לראות בפרופיל.. - מעבד שמתחמם כמו איזה זונה בזמן עבודה, אבל אפשר לסבול אותו - לוח אם דפוק לגמרי, לא מאמין שקניתי אותו. הקירור של הצ'יפסט נמצא מילימטר אחד מתחת לכרטיס מסך (כלומר, הוא מחמם אותו במקום להוציא את החום לגוף המארז) כמו כן, אין מקום כמובן להיטסיקנ על המעבד ואפילו איוורור קטן של ZALMAN CNPS8000 לא נכנס בו, חוסר בקונקטורים למאוורר, ביוס דפוק.. בקיצור חרא. - המארז והספק היו צואה בזבידה (שם יפה ל"חרא בלבן" ) אבל מהם ברוך השם כבר נפטרתי. עכשיו, נשאר לי רק דבר אחד שגם הוא דפוק, הכרטיס מסך. הכרטיס מסך הזה עם קירור פאסיבי בלבד שנקנה בהרבה כסף ונאמר…

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by XxomriXx,

שלום קניתי לפני שבוע כרטיס מסך 6850 ועשיתי מערך.. עכשיו אני משחק BF3 על HIGH וישלי ירידות FPS מאוד מעצבנות עכשיו מה שנראה לי זה שרק כרטיס מסך אחד עובד והשני לא.. איך אני יכול לדעת ששניהם עובדים במהלך המשחק?.. ישלי את כל התוכנות שבדקות OCCT וכאלה תודה.

• 13 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים